- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Kızlar bir süredir sizi takip ediyorum.Ben de 38 yaşımdayım.7 yaşında özürlü bir oğlum var.Oğlumdan önce iki kez kendiliğinden hamile kaldım yalnız kalp atışlarını göremedik.Mart ayında Ptg'li tüp bebek denedik kimyasal gebelik oluştu.2.denememi bayramdan sonra başlıycaz hayırlısıyla.
arkadaslar cok ama cok tesekkur ederım cevaplarınıza , ben bu durumu kımseyle paylaşamadım , eşimin ailesi tedavi olduğumu bilmiyor sadece su an hamıle olduğumu biliyorlar onlar oğullarına pek duskunler o yuzden hıc anlatmadık tedavı işini, kendi ailem zaten yok, bir kız kardeşim haytta o da amerikada yasıyor o yüzden kendımı cok yalnız hissediyordum sizlerden cevap gelince gözlerim doldu. soalun inşallah güzel haber alırım çok yıpratıcı bir sürec, yumurta toplama ,işleminden itibaren 40 gün boyunca sabah akşam progesteron iğnesi olduyorum popomda yer kalmadı artık, aynı şekilde 40 gundur karından fragmin iğnesi oluyorum ama ınanın gıkım çıkmıyor bebeğim tek kuvvetli olsunda, bu sefer umutluyum inşallah diyorum, dr ların dediği herşeyi yaptım iğneler vitamınler, besleneme dinlenme artık gerisi Tanrımın kısmet etmesine ve bebeğimin benden vazgeçmemesine bağlı. tekrar sağolun çarşamba sizi de haberdar ederim
Selam canım, aynen öyle. Azmedeceğiz hep beraber. Ben daha bekliyorum ama süreyi yarıladım; 1,5 filan sonra inşallah tedaviye başlayacağım. Beklemek çok yorucu, doktorum bana doğum tarihini söylemişti, tüm duam o tarih gelene kadar tekrar hamile kalabilmek, gerçi ona da beş aydan fazla zaman var, inşallah diyorum. Sen neler yapıyorsun, aşılaman bayram sonrası mıydı, yanlış mı hatırlıyorum? Burada Deniz ve Alabama'dan sonra inşallah senin güzel haberlerini alırız. Kolay gelsin, bol şanslar canım.
bizde burada kardeşiz ve hepimizin yaşadığı şeyler, sıkıntılar, hüsranlar , sevinçler bile aynı.
O yüzden tam yerine geldin, biz hep aynı dili konuşuyoruz
Bebeğin senden vazgeçmeyecek ve sen bize umut olacaksın
elbet birgün buluşacağızmonetacım bugün de olmadı şimdi çıkmak zorundaym hoşçakal.sevgiyle kal
Moneta merhaba,
ben de ankaralıyım aslında ama çok yıllar evvel taşındım istanbula :)
yine ben döndüm. yumurtalar aşagı yukarı 19,5-17,5-16-15-14,5-14 mm olmuslar. yarın kesin catlatma ignesi ama görüp büyüklüklerini saatini öyle verecekmiş. cuma toplama. önden giden çok büyümeyecek mi dedim. onu kaybedebiliriz ama arkadakiler yavaş da olsa her kontrol 1,5-2 mm büyüyorlar arkadaki 3 ü kazanacagız dedi. hadi hayırlısı.
bir de beni kötümser görüp (nedense çok şaşırdım :roflol:) tıpta kesinlik yoktur dedi ve bir hastasını anlattı moral olsun diye yazıyorum. hastasının 6.-7. denemesiymiş daha önce de heryerde tedavi olmuş. 1 tane kötü kalite embriyo gelişmiş. doktor transfer etmeyelim demiş son dakikaya kadar. hasta artık bu son şansım koyun diye ısrar etmiş. o hasta şimdi o çok kötü kalite embriyo ile anneymiş. yani zamanı gelmişse olacaksa oluyor. sadece vazgeçmeden denemek lazım. inşallah sırayla başaracağız :lepi:
herkese selam,
benim uyanıp kafamı toplamam işlerin başın ageçmem ve laptopu açmam bu saati buluyor:)
arkadaşlar dün akşam karnımın alt kısmında ve kasıklarda biraz ağrı oldu , normalmi ? azcık endişe ettim ama oyle dayanılmaz yada ilaç alcak gibi değil ama hafifi birşey oldugu da belliydi yarın sorcam tabı dr a ama tam kalp atışı öncesi biraz içim pır pır ediyor deneyimi olanlar yardımcı olabilir mi?
çok saol deniz bulut:) insan herseye kafayı takıyor işte...
haklısın. takmamalıyız ama kendimize yapıyoruz. benim de senin tedavindeki gibi 2 yumurtam olsa ve sadece 1 tanesi gelişse oturur ağlardım. salaklık işte olacaksa oluyor. ben ilk tedavimi almanda yaptırdım süleyman beyle. 8 yumurta gelişti 6 toplandı 2 döllendi. kimyasal oldu. bu sefer yumurtalar gelişmiyor bir türlü çok yavaşlar. doktora dedim ilkinde böyle olmuştu bu sefer hiç mi olamayacak diye o da yukarıdaki öyküyü anlattı. haklı. yumurta varsa her deneme bir şanstır. ama işte senin kalp atışından korkman gibi yine olmayacak kimyasal olacak negatif olacak diye korkuyorum. ama pozitif düşünmek lazım. hep negatif görecek değiliz ya. inşallah bizler de bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağız. :CüvCüv::ecrin_bebek:
canımmm CEP HAMİŞİM hoşgeldinsengözlerimebaksanab
serpilcim deniz karayurtcum ruzgardenizcim nasıl gıdıyor hamılelıkler?bebeklerınız nasıl?bız artık saglıkla doguralımda arkadan sevgılı arkadaslarımız gelsın onlara bol bol tavsıye verelım:)cunku hamılelık bılınmeyen bır yol gıbı ..sankı ıkıncıye hamıle kalsam cook rahat olurdum gıbı gelıyor:)suan hala bılınmeyen bır yolda gıbıyım....karnım bu hafta cook buyudu hareket edemıyorum sankı...
Defnecim,bende hersey yolunda..carsamba tekrar kontrolum var..artik doguma hazirlik kurslarina basliyorum..esyalar tamam gibi..valizimizi hazirlayacam yakinda..sende ne var ne yok??
Doktor bir de beni kötümser görüp (nedense çok şaşırdım :roflol:) tıpta kesinlik yoktur dedi ve bir hastasını anlattı moral olsun diye yazıyorum. hastasının 6.-7. denemesiymiş daha önce de heryerde tedavi olmuş. 1 tane kötü kalite embriyo gelişmiş. doktor transfer etmeyelim demiş son dakikaya kadar. hasta artık bu son şansım koyun diye ısrar etmiş. o hasta şimdi o çok kötü kalite embriyo ile anneymiş. yani zamanı gelmişse olacaksa oluyor. sadece vazgeçmeden denemek lazım. inşallah sırayla başaracağız :lepi:
herkese selam, arkadaşlar dün akşam karnımın alt kısmında ve kasıklarda biraz ağrı oldu , normalmi ? azcık endişe ettim ama oyle dayanılmaz yada ilaç alcak gibi değil ama hafifi birşey oldugu da belliydi yarın sorcam tabı dr a ama tam kalp atışı öncesi biraz içim pır pır ediyor deneyimi olanlar yardımcı olabilir mi?
ah serpilcim aynenDefnecim merhaba,
evet insallah hayirlisi ile bebislerimize kavusuruz..her gecen gun zorlasiyor ama tatli bir zorluk bu tabii ki..hamile kalmaya calisan arkadaslar hamile olunca herseyin duzelecegini saniyorlar ama sorunlar pesimizi oradada birakmiyor maalesef...yine de cok sukur bu gunlere geldik...hala ruyada gibiyim aynadaki koca gobekli halimi gordugumde sukrediyorum hep!
canim ben son 2 haftadir okadar halsiz ve gir hissetmeye basladimki kendimi valizimi hazirladim sayilir..ama hala eksikler var...genelde cogu seyi kendim cozumlemek zorundayim annem anneanneme bakiyor kadini olsada yaninda olmak zorunda bende tek basima ugrasiyorumDefnecim,bende hersey yolunda..carsamba tekrar kontrolum var..artik doguma hazirlik kurslarina basliyorum..esyalar tamam gibi..valizimizi hazirlayacam yakinda..sende ne var ne yok??
defne nasılsın aşkım,,,,,,,,,nasıl gidiyor
sımdı monıcım bende elıme supurgemı alıp senı bır guzel kovalayacagımkötükedihüsoaaaa bak demısımkı uzun uzun yazdım kayboldu!sana ne methıyeler yazdım gıtmedı bende acele dun yazdım kı kaybolmasın:)hem sor bakayım denıze her seferınde senı sorup neden gelmıyor bu kız dıyen kımmıs?:)zaten gozyasları heran akmaya hazır bır hamıle bayana boyle laflar denırmı aaaaolsun bacım olsun,,,,,,,güzel hamişm benim:1hug:ben alıyorum haberini,,,,,allahım güzel be defne!..........
canım ya kendı tup denememı dusundumde senınkı harıka ınankı:)bak sende ınan guzel dusun..cok guzel gelısmıs yumurtlaar:)ınsallah pozıtıf sonuc alacaksın:)yine ben döndüm. yumurtalar aşagı yukarı 19,5-17,5-16-15-14,5-14 mm olmuslar. yarın kesin catlatma ignesi ama görüp büyüklüklerini saatini öyle verecekmiş. cuma toplama. önden giden çok büyümeyecek mi dedim. onu kaybedebiliriz ama arkadakiler yavaş da olsa her kontrol 1,5-2 mm büyüyorlar arkadaki 3 ü kazanacagız dedi. hadi hayırlısı.
bir de beni kötümser görüp (nedense çok şaşırdım :roflol:) tıpta kesinlik yoktur dedi ve bir hastasını anlattı moral olsun diye yazıyorum. hastasının 6.-7. denemesiymiş daha önce de heryerde tedavi olmuş. 1 tane kötü kalite embriyo gelişmiş. doktor transfer etmeyelim demiş son dakikaya kadar. hasta artık bu son şansım koyun diye ısrar etmiş. o hasta şimdi o çok kötü kalite embriyo ile anneymiş. yani zamanı gelmişse olacaksa oluyor. sadece vazgeçmeden denemek lazım. inşallah sırayla başaracağız :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?