Deniz Bulut'cuğum,
Valla başka doğru dürüst isim bulamıyorum ne yapayım. Ahmet, Mehmet, Mustafa mutlaka herkese biriri çağrıştıran hoşlanmadığı insanlar vardır. Yani bu bakışla işin sonu gelmez. Avşar, Dadaloğlu'nun mensubu olduğu en büyük Türk boylarından biri. Ben de boya mensubum.
Evet Çınar fena değil. Çınar'ı kayınvalidem istiyor. Ilgaz da güzel bir fikir. Teşekkür ederim. Başka önerilerini de beklerim. O da bizim komşumuzun oğlunun adı.
Tarkan'ı düşünüyordum arkadaşlarım sağolsun "Hayır olmaz. Tarkan, nedir önünde sarkan" filan diye dalga geçerler dediler vaz geçtim. Bir ara Atlas'ı düşündüm. Yine arkadaşlarım "Okulda dalga geçerler. Fiziki atlas mısın, coğrafi atlas mısn" derler diye. Eros'u düşündüm. Onu da çok çapkın filan olur diye vaz geçtim. Yani hala kararsızım. Hayırlısı.
Bu arada canım benim, yumurtların büyüme küçüme ihtimalini çok fazla düşünmemeye çalış lütfen. Tamam elinde değil biliyorum ama bunları fazla düşünmekle de bir şey olmuyor. Sabret ve dua etmeye çalış. Biliyorsun hepimiz güzel sonuç almanı çok çok istiyoruz.Öpüyorum seni.
Kızlar bir süredir sizi takip ediyorum.Ben de 38 yaşımdayım.7 yaşında özürlü bir oğlum var.Oğlumdan önce iki kez kendiliğinden hamile kaldım yalnız kalp atışlarını göremedik.Mart ayında Ptg'li tüp bebek denedik kimyasal gebelik oluştu.2.denememi bayramdan sonra başlıycaz hayırlısıyla.
arkadaslar cok ama cok tesekkur ederım cevaplarınıza , ben bu durumu kımseyle paylaşamadım , eşimin ailesi tedavi olduğumu bilmiyor sadece su an hamıle olduğumu biliyorlar onlar oğullarına pek duskunler o yuzden hıc anlatmadık
olumsuz düşünerek sadece olumsuzlukları kendine çekersin,,,,,,tabiki doğal olarak stres yapacaksın ama kendini rahatlatmayı öğren,,,,,,,çünkü sonrası var bu işin
tabiki kalbinin sesinide duyacaksın,,,,,kendini gererek bebeğede zarar veriyorsun,,,,bunu en iyi deniz karayurt arkadaşımız bilir. merhaba canım allah yardımcın olsun ,,,umarım güzel sonuçlar hepimizin olur:1hug:
serpilcim deniz karayurtcum ruzgardenizcim nasıl gıdıyor hamılelıkler?bebeklerınız nasıl?bız artık saglıkla doguralımda arkadan sevgılı arkadaslarımız gelsın onlara bol bol tavsıye verelım:)cunku hamılelık bılınmeyen bır yol gıbı ..sankı ıkıncıye hamıle kalsam cook rahat olurdum gıbı gelıyor:)suan hala bılınmeyen bır yolda gıbıyım....karnım bu hafta cook buyudu hareket edemıyorum sankı...
serpilcim deniz karayurtcum ruzgardenizcim nasıl gıdıyor hamılelıkler?bebeklerınız nasıl?bız artık saglıkla doguralımda arkadan sevgılı arkadaslarımız gelsın onlara bol bol tavsıye verelım:)cunku hamılelık bılınmeyen bır yol gıbı ..sankı ıkıncıye hamıle kalsam cook rahat olurdum gıbı gelıyor:)suan hala bılınmeyen bır yolda gıbıyım....karnım bu hafta cook buyudu hareket edemıyorum sankı...
merhaba ben de su an tam 39 yasındayım, 2. micro denemem de su an 5+3 hamileyim. ama ben ilkinde de hamıle kalmıstım ancak kalbı gelışmemıstı ve 6.haftada kurtaj oldum. bu carsamba kalp ıcın gıdecegım halıyle çok endıselıyım yumurta kalıtesı tabı yasa baglı azalıyor lütfen dua edın basaranlar , busefer basarmak ıstıyorum zaten zor yumurta elde ettıler
Deniz Bulut'cuğum,
Valla başka doğru dürüst isim bulamıyorum ne yapayım. Ahmet, Mehmet, Mustafa mutlaka herkese biriri çağrıştıran hoşlanmadığı insanlar vardır. Yani bu bakışla işin sonu gelmez. Avşar, Dadaloğlu'nun mensubu olduğu en büyük Türk boylarından biri. Ben de boya mensubum.
Evet Çınar fena değil. Çınar'ı kayınvalidem istiyor. Ilgaz da güzel bir fikir. Teşekkür ederim. Başka önerilerini de beklerim. O da bizim komşumuzun oğlunun adı.
Tarkan'ı düşünüyordum arkadaşlarım sağolsun "Hayır olmaz. Tarkan, nedir önünde sarkan" filan diye dalga geçerler dediler vaz geçtim. Bir ara Atlas'ı düşündüm. Yine arkadaşlarım "Okulda dalga geçerler. Fiziki atlas mısın, coğrafi atlas mısn" derler diye. Eros'u düşündüm. Onu da çok çapkın filan olur diye vaz geçtim. Yani hala kararsızım. Hayırlısı.
Bu arada canım benim, yumurtların büyüme küçüme ihtimalini çok fazla düşünmemeye çalış lütfen. Tamam elinde değil biliyorum ama bunları fazla düşünmekle de bir şey olmuyor. Sabret ve dua etmeye çalış. Biliyorsun hepimiz güzel sonuç almanı çok çok istiyoruz.Öpüyorum seni.
buna hamile arkdaşlar cevap versin zaten deniz karayurt cevap vermiş. benim 2 kürtajım olmuştu 6-7 hafta ilkinde hafif gögüs sertleşmesi başka hiçbirşey ikincide az bel kalınlaşması akıntı ve son zamanında hafif göğüs sertleşmesi. bulantı herkeste olmuyor olmaması daha iyi. göğüsler de bazen hemen bazen bir süre sonra sertleşiyor. belirtilere takılma. inşş kalp atışını duy hamileliğin keyfini çıkar a.s.çok saolun arkadaslar, tamam gergınlık bıttı pozitif dusunuyorum, herkes mutlu sona ulaşır inşallah .
amin canım hamileler bebeklerini kucaklarına lırlar biz de hamile kalırı inşşş
bu arada birsey soracagım bende hıc bulantı kusma göğüs şişkinliği felan yok henuz normal mi sizce
teşekkürler deniz ,
gerçekten burası iyi geldi yoksa feciydi durum :) paylaşmak çok güzel inşallah güzl haber vericem size
öpüyorum herkesi
Kızlar bir süredir sizi takip ediyorum.Ben de 38 yaşımdayım.7 yaşında özürlü bir oğlum var.Oğlumdan önce iki kez kendiliğinden hamile kaldım yalnız kalp atışlarını göremedik.Mart ayında Ptg'li tüp bebek denedik kimyasal gebelik oluştu.2.denememi bayramdan sonra başlıycaz hayırlısıyla.
monetacım yine gümbür gümbür gelmişsin
monetacım yine gümbür gümbür gelmişsin
şuan evetordamısın moneta
ah keşkemmmmmşunun msn gibi titretmesi olsa bir titreticem seni ama huuuuuuuuuuuuuu
randevu yapalımzemuszemusbak ben geliyorum sen yoksun deme
kızlar gecengun hepınıze uzun uzun yazdım ama gonderdım gıtmedı ve yazdıklaırm kayboldumonıcım hosgeldın tekrar:)
kızlar gecengun hepınıze uzun uzun yazdım ama gonderdım gıtmedı ve yazdıklaırm kayboldumonıcım hosgeldın tekrar:)
pek soğuk bir hoşgeldin
pek soğuk bir hoşgeldin
canım yaaaaa,,,,,,kız valla söylediklerimde art niyet yok:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?