38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Sevgili denizkarayurt,

haklisin isim secmek cok zor..herkes bisey buluyor aa o da ne äyle,öyle isim mi olur falan....en iyisi eslerin karar vermesi..bana sorarsan eger bir oglum olsaydi Can(kiz olunca Hayat dedik mesela) veya Sarp koyacaktim.Belki sana bir fikir olur.

serpilcim deniz karayurtcum ruzgardenizcim nasıl gıdıyor hamılelıkler?bebeklerınız nasıl?bız artık saglıkla doguralımda arkadan sevgılı arkadaslarımız gelsın onlara bol bol tavsıye verelım:)cunku hamılelık bılınmeyen bır yol gıbı ..sankı ıkıncıye hamıle kalsam cook rahat olurdum gıbı gelıyor:)suan hala bılınmeyen bır yolda gıbıyım....karnım bu hafta cook buyudu hareket edemıyorum sankı...

Hülya hoş geldin aramıza canım. Allah yardımcın olsun.

Nazenin inşallah bu sefer bebeğinin kalp atışlarını görür ve sağlıkll bir hamilelik geçirirsin canım. Göğüs ağrısı, bulantı filan sormuşsun. Bu kişiden kişiye değişir. Bende hiç bulantı olmadı. Ama koku hassasiyeti oldu. Göğüs ağrısı da ilk 3 ay hiç yoktu. Şimdi dokunamıyorum o kadar acıyor. Göğüslerim iriydi ama şimdi tam inek gibi oldum. Göğüs uçları simsiyah oldu. Aynen zenci göğsü gibi. Yani demek istediğim ilk başlarda benimki de normaldi. İlerleyen zamanda vücut değişiyor.

olumsuz düşünerek sadece olumsuzlukları kendine çekersin,,,,,,tabiki doğal olarak stres yapacaksın ama kendini rahatlatmayı öğren,,,,,,,çünkü sonrası var bu işin

Deniz Bulut'cuğum Moniş çok haklı. Lütfen kendini yıpratma.

tabiki kalbinin sesinide duyacaksın,,,,,kendini gererek bebeğede zarar veriyorsun,,,,bunu en iyi deniz karayurt arkadaşımız bilir. merhaba canım allah yardımcın olsun ,,,umarım güzel sonuçlar hepimizin olur:1hug:

Evet Moniş doğru söylüyor. İnsan ne kadar çok kurup, araştırısa o kadar çok stres yaşıyor. Denedim ve gördüm.

Defnecim merhaba,
evet insallah hayirlisi ile bebislerimize kavusuruz..her gecen gun zorlasiyor ama tatli bir zorluk bu tabii ki..hamile kalmaya calisan arkadaslar hamile olunca herseyin duzelecegini saniyorlar ama sorunlar pesimizi oradada birakmiyor maalesef...yine de cok sukur bu gunlere geldik...hala ruyada gibiyim aynadaki koca gobekli halimi gordugumde sukrediyorum hep!

Defnecim,bende hersey yolunda..carsamba tekrar kontrolum var..artik doguma hazirlik kurslarina basliyorum..esyalar tamam gibi..valizimizi hazirlayacam yakinda..sende ne var ne yok??

teşekkürler deniz ,
gerçekten burası iyi geldi yoksa feciydi durum :) paylaşmak çok güzel inşallah güzl haber vericem size
öpüyorum herkesi

canım hiç kötü şeyler düşünme her seferinde aynı şey olacak diye birşey yok. inşallah bu sefer herşey çok iyi gelişeck ve bebeğini kucağına alacaksın kaydirigubbakcemile3

tarkan diyince eski çizgi film kahramanı vardı. bir de şarkcıı tarkan varsırnaşık şey atlas gülben ergenin oğlu. laelaelaelaelaeyani her isme bulunacak birşey var. madem avşar boyusunuz (hülya avşar yengeniz mi oluyor diyeyim delikafadulden) avşar koyun ama 2 isim olsun mesela çınar avşar. illa benim beğendiğim de olacak ya. a.s

buna hamile arkdaşlar cevap versin zaten deniz karayurt cevap vermiş. benim 2 kürtajım olmuştu 6-7 hafta ilkinde hafif gögüs sertleşmesi başka hiçbirşey ikincide az bel kalınlaşması akıntı ve son zamanında hafif göğüs sertleşmesi. bulantı herkeste olmuyor olmaması daha iyi. göğüsler de bazen hemen bazen bir süre sonra sertleşiyor. belirtilere takılma. inşş kalp atışını duy hamileliğin keyfini çıkar a.s.

teşekkürler deniz ,
gerçekten burası iyi geldi yoksa feciydi durum :) paylaşmak çok güzel inşallah güzl haber vericem size
öpüyorum herkesi

bekleriz canım.inşş güzel gelişir kontrolun yerimseniben

Son düzenleme:

canım hoşgeldin. inşallah burası sana uğurlu gelir ve bebeğini kucağın sağlıkla alırsına.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…