- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
alabama nasıl gidiyor bekleyiş? bugün benim 3. üüm senin de 7 galiba? ben dün dışarı çıktım arkadaşımla kahve içtim ama yürümedim. bugün de biraz yürüyüp maniküre gideceğim. evde de yemek vs keni işimi yapıyorum. ağır kaldırmıyorum (1-2 kiloyu ağır saymıyorum) çok fazla uzanıp gerinmiyorum. yarın da işe gideceğim. valla orada daha az hareket ederim diye düşünüyorum. umarım yakında senden güzel haberleri alacağız :içelim:
Kızlar daha önce yazmıştım ama gitmemiş galiba. Önce transfer olan arkadaşlarımı (deniz Bulut-Alabama) tebrik ediyorum. Hayırlısyla bir an önce güzel haberlerini almayı temenni ediyorum. Bir de transfer olan arkadaşlar çok sıcak su ile duş almayın. Çünkü kanamaya sebep olabiliyor. Ben de kanamamdan sonda bunu öğrenmiştim. Tabi kesin sebebin ne olduğu belli olmasa da insan, her yaptığı hateket için kendini suçluyor. O yüzden ılık su ile duş almaya çalışın diye hatırlatmak istedim.
Ve eeeevet bugün büyük gün. Hepinizin Kandil'ini can-ı gönülden kutluyorum. Moniş zaten çok güel şeyler söylemiş. Bana pek bir laf kalmamış. Ama emin olun ki, bu gece hem topicteki bütün arkadaşlarım (hatta şu an topicimize girmeyenleri bile Diloş-Roniyam ve Balance) için dua edeceğim. Hatta hastanede benimle birlikte tüp bebek tedavisine giren arkadaşlarım için de. Hamile olan dostlarımın hayırlı ve sağlıklı evlatlar doğrmasını, şu an çalışma içinde olan dostlarımın ise peş peşe güzel ve sağlıklı bir şekilde hamile kalarak bebeklerini kucaklarına almaları için.
Neyse gitmesem de, görmesem de bir çoğunuzun geröek ismini bilmesem de hepinizi çok seviyorum.
canımsın ağzına sağlık allah ne muradın varsa versin .kızlar bu gün namazdan sonra hepimize dua ettimdenizile alabamanın ismini dile getirdim ve hepimiz için diledim bu yolda olanlar için.hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun .sevgiyle kalın hepiniz
kızlar................ hayat ne garip değilmi?hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz aramızda kilometreler var ama paylaşabildiğimiz ortak noktalarımız var .benim burada kendmi anlatmamın sebebi anlayışsız çevrem.n e yapmaya çalıştığımı anlamayan ya da anlamak istemeyen en yakınlarımız.hatta aile bireylerimiz.destek olmak yerine yanımızda olmak yerineparanızı boşa harcıyorsunuz diye köstek olanlar..size yakınlarınız destek oluyormu.manevi anlamda.maddiyatı hiç sormuyorum.onu es geçiyorum.yani kendinizi anlatabildiğiniz kimseler var mı.varsa bu .ok iyi çok şanslısınız demektir.en son iptalimdeolmadığını öğrenen bir kişinin bana söylediği şey şuydu.bir daha deniycen mi?yani onları düşündüren şey benim acım değildi.bende bir daha deneyebilercek maddi imkan olup olmadığıydı.ne acı değilmi* bu beni çok üzmüştü.burada hepimiz birbirimize psikolok oluyoruzanlatıyoruz paylaşıyoruz teselli ediyoruzx birbirimiziiyi ki burayı bulmuşumburadan ayrılmayalım olur mu hepiniz kendinize iyi bakın sevgiyle kalın....
kızlar................ hayat ne garip değilmi?hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz aramızda kilometreler var ama paylaşabildiğimiz ortak noktalarımız var .benim burada kendmi anlatmamın sebebi anlayışsız çevrem.n e yapmaya çalıştığımı anlamayan ya da anlamak istemeyen en yakınlarımız.hatta aile bireylerimiz.destek olmak yerine yanımızda olmak yerineparanızı boşa harcıyorsunuz diye köstek olanlar..size yakınlarınız destek oluyormu.manevi anlamda.maddiyatı hiç sormuyorum.onu es geçiyorum.yani kendinizi anlatabildiğiniz kimseler var mı.varsa bu .ok iyi çok şanslısınız demektir.en son iptalimdeolmadığını öğrenen bir kişinin bana söylediği şey şuydu.bir daha deniycen mi?yani onları düşündüren şey benim acım değildi.bende bir daha deneyebilercek maddi imkan olup olmadığıydı.ne acı değilmi* bu beni çok üzmüştü.burada hepimiz birbirimize psikolok oluyoruzanlatıyoruz paylaşıyoruz teselli ediyoruzx birbirimiziiyi ki burayı bulmuşumburadan ayrılmayalım olur mu hepiniz kendinize iyi bakın sevgiyle kalın....
alabama senin hcg günün ne zaman denizin ne zaman?
Kızlar ben de bayramdan sonra (2. deneme) tüp bebeğe başlıycaz diyordum ama dün dr'la görüştük dhea kullanmamı önericekmiş herhalde.Onu da benim bildiğim 2-3 ay öncede başlamak gerekiyormuş.Aslında bence çok gereksiz.Benim ilk denememde yumurta oluşumunda ve kalitede bir sorun yoktu.Sadece yaştan dolayı öneriyor bence.Bayramdan sonra dr'la yüzyüze görüşüceğiz bakalım.Sizlerin fikrini de alayım dedim.
ben ist cerrahi sami bey e ve memorial güvenç beye sormuştum ikisi de bence bir etkisi yok ama iyi hissedecekseniz için dedi. güvenç bey semra hoca hastalarına veriyor siz bilirsiniz diye ekledi. ben mayısta başlayıp 45 gün sonra da agustosta başlayıp 30 gün içtim. bende bir fark olmadı. yumurta sayım aynı yalnız bu sefer daha kaliteli çıktılar. ama onda da uygulanan protokolün + doktorun verdiği femera tabletin faydası olmuştur.vücutta yumurtalar 3 ay önceden üretilmeye başlıyormuş o nedenle kaliteli olsunlar diye ne yapacaksan 3 ay önceden başla. ama ben dhea için beklemeye değmez diyorum. asla. ama doktorun iyi hissedecekse hemen bugün içmeye başla. internette ve gnc de var kaydirigubbakcemile3
canlarım, bu femara dediğiniz tablet, Onkoloji » Antineoplastik türü bir ilaç
Metastatik ve lokal ileri meme kanserli, hormon reseptörü (ER ve/veya PR) pozitif veya hormon reseptör durumu bilinmeyen, postmenopozal durumdaki kadın hastalarda ilk basamak tedavisinde endikedir.
bunu niçin kullanıyorsunuz yada kullanmasanız ne olur allah aşkına kafam karıştı,
Evet herkes kanser olabilir ama bebek sahibi olacağım diye kanser ilacı kullanmak çok mantıklı değil. Bu ilaçların içerikleri sizlere açıklanıyor mu ?
canım femara nın kansere iyi gelirken yumurtlamayı da sağladığı bulunmus. özellikle çok az yumurtası olanlarda son çare denenen protokollerden. ama bana tam olarak bu protokol uygulanmadı. bana galiba 5. gün iğnelerin yanında 5 gün 10 tablet verildi. kaliteyi arttırdığını söyledi doktorum. fazla kurcalamadım. doktoruma güveniyorum. internette femara protokolü diye ararsan hem türkçe hem ingilizce pek çok bilgi çıkıyor.yani yurt dışı yurt içi kullanılıyor
alabama senin hcg günün ne zaman denizin ne zaman?
anladım canım, dün bir haber vardı dilenci bir kadın ve 10 aylık bebeği ikiside aç ve deri bir kemik. çöplerden besleniyorlar. Ama kadın 3 aylıkta hamile.
Yani beslenmeyle falanda olmuyor. Bazen diyorum herşeyi bıraksam mı veren Allah verecekse verir.
ben haberi görmedim ama bu tür şeyleri görünce de sinir oluyorum ne yalan söyliyiiiim. allahın gücüne gitmesi.aç bilaç gezerler ama 3 5 tane doğurmaktan geri kalmazlar.yani çocuğum yok diye kısakanıp ta söylemiyorum bunları.ama öyle yani.3 tane 4tane doğururlar sokaklardaki kedi köpekler gibi doğuruyorlar ondan sonra Allah verdi.bilmiyorum insanın biraz farkı olmalı kediden köpekten hayvandan Allah insana akıl da vermiş değilmi?17 yıllık evliyim hiç çocuğum olmamasına rağmen Allahtan tek bir tane diliyorum .o da işte dünya meyvesi.hakkımızda hayırlıysa olsun ne diyeyim.bakabileceğim eline bir altın bilezik bırakabileceğim kimseye muhtaç olmayacak bir nesil yetiştirmeliyiz bence.benim fikrim bu.anladım canım, dün bir haber vardı dilenci bir kadın ve 10 aylık bebeği ikiside aç ve deri bir kemik. çöplerden besleniyorlar. Ama kadın 3 aylıkta hamile.
Yani beslenmeyle falanda olmuyor. Bazen diyorum herşeyi bıraksam mı veren Allah verecekse verir.
karamlecim bence asla vazgeçmemeliyiz son negatifimde bana biri şöyle demişti.sen niye üzülüyosun boşver hiç üzülme benim
de arkadaşlarım var.onların da çocuğu yok.ama hiç dert etmiyorlar üstelik durumları da var.ama uğraşmıyolar bile.Allah isteseydi verirdi diyorlarmış.bence bu husus tartışmaya çok açık bir konu.düşündürücü. bne bu konuyu çok düşünmüştüm. e peki öyleyse biz uğraşarak Allahın işine mi karişıyoruz?
kızlar................ hayat ne garip değilmi?hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz aramızda kilometreler var ama paylaşabildiğimiz ortak noktalarımız var .benim burada kendmi anlatmamın sebebi anlayışsız çevrem.....
evet canım beni 7.günüm bende de bi değişiklik yok dün ve buggün işe gittim ama erken çıktım bende senin gibi kendimi fazla yormuyorum inşallah canım hem ben güzel haber veririm hem sen güzel haber verirsin. saol canım bende hepinizi çok seviyorum iyiki varsınızallah tüm dualarını kabul etsin
Kızlar ben de bayramdan sonra (2. deneme) tüp bebeğe başlıycaz diyordum ama dün dr'la görüştük dhea kullanmamı önericekmiş herhalde.Onu da benim bildiğim 2-3 ay öncede başlamak gerekiyormuş.Aslında bence çok gereksiz.Benim ilk denememde yumurta oluşumunda ve kalitede bir sorun yoktu.Sadece yaştan dolayı öneriyor bence.Bayramdan sonra dr'la yüzyüze görüşüceğiz bakalım.Sizlerin fikrini de alayım dedim.
offf bilmez miyim ben de bu sefer olmazsa herşeyi bırakacağım dedim. hayırlısı. o haberi gördüm. 10 aylık bebek afrika ülkesinden çıkmış gibiydi. hastanede tedavi edip anneye geri vermişler. 1 günde ne olacaksa yurt dışında olsa sosyal güvenlik kurumları bebeği alır. kadın bir de ne kendini ne bebeği besleyebiliyor ve 2. ye hamile. bu haliyle 5-10 tane doğurur ve açız diye ağlarlarklava: rabbimin vardır bir bildiği ama insanın bazen isyan edesi geliyor:1no2:
hay size kafamçokkarıştı,,,,,birz yavaş yazın yaaa,,,,bu ne kardeşim yaaa:1shokku oku bitmiyor beyin travması yaşıyorum haaa-tatlicadiarzu-laelaelaelaelae,,atatürkün gençlüğe hitabesi gibi:roflol::roflol:
e o zaman kanser hastası tedavi olmasın kalp hastası ameliyat olmaın şeker hastası ilaçlarını almasın öyle mi yani? allah bize akıl fikir vermiş ve bir yandan mahvetsek de uygarlık bilim hergün ilerliyor. allah verdi diyip otursak mağara günlerine geri dönüp oturmamız gerekiyor. ayrıca sana bu lafı eden kişi ne biliyor ki arkadaşları hiç tedavi olmamış ve üzüntüden kahrolmamış? çoğu kişi bunu en yakınlarından bile saklıyor. iyi de ediyor valla yoksa millet böyle abuk sabuk konuşup insanın sinirini zıplatıyorklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?