- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
günaydin genç bayanlar :smiley-cool: bugün 4. gün bende bir değişiklik yok bakalım. biliyorum test gününe kadar hiçbir belirti hissetmeyen çok kişi hamile oluyor ama insan birşeyler hissetmek istiyor zemuszemus
umutlandırmak istemem ama senin ve alabama'nın tamam olduğunu düşünüyorum.
inşş canım. zaten herkes benim hamile olduğumu hatta ikiz delikafaduldenolduğunu düşünüyor. bir olmazsa benden çok sizler şaşıracaksınız sanırım :1rolleyes: inşallah önce alabama sonra da benim müjdeli haberlerimiz gelir. kaydirigubbakcemile5
bitti bu iş, ikinizden de güzel haber gelecek (içimden geçen bu)
Günaydın arkadaşım.Belirti için daha çok erken değil mi?Embriyo zaten transferden 4-5 gün içinde tutunur diye biliyorum ben.Tutunduktan sonra beta hcg salınmaya başlar ve belirtileri yapan zaten beta hcg.O da bayağı bir yükseldikten sonra belirtiler başlar.Sen belirtilere takılma canım.11-12. günler biraz belirti verebilir.Bir de ben 4 kez kendiliğinden hamile kaldım.Hepsi biribirinden farklıydı.Onun için yanıltıcı olabilir.Sen rahat ol.kafana takma derim ben.Ayrıca herkese iyi bayramlar kızlar.......
umutlandırmak istemem ama senin ve alabama'nın tamam olduğunu düşünüyorum.
bitti bu iş, ikinizden de güzel haber gelecek (içimden geçen bu)
Tutunma konusunu dr umla konuştum tam olarak blastosist evresinin 1. günü yani yumurta toplandıktan sonra 5. gün tutunma oluyormuş, ben 4. gün transferi yaptırdım ve 5. gün özellikle yatıp dinlenerek geçirdim.
saol arkadaşım umarım gerçekten öyle olur ne ısmarliyim sana söyle opuyorumnanaktan
öpmemmi olsun yeterkiiii ahh ahhhhh ya şu hamileliğin belirtileri niye bu kadar geç başlıyo arkadaşlar yaa. iki aylık hamile olunca başlaması değişikliklerin normal ben şöyle dört haftalıkken belirti versin istiyorum yaaaa. ve ben hayatta hiç hamile kalmamış biri olarak kendimi dinleye dinleye bir hal oldum yani.
KIZLAAAAAAAR öncelikle herkese merhaba inşallah bu topiğe benden sonra denizbulut ve alabama uğur getirir neşe getirir bebişleriniz hayırlı olsun annelerine sıkı sıkı tutunsunlar.sizlerden umutluyum hadi kızlar POZİTİF. arkadaşlar ben size yazmasamda girip topiğe nasılsınız diye bakıp çıkıyorum herkezden haberdarım....kendimi anca toparladım desemde insanlar rahat bırkmıyor ve insana taş uzaktan değil yakından gelir...zaten insanında en çok ağrına bu gidiyo...neyse herkezi öpüyorum kendinize iyi bakın. ve İYİ BAYRAMLAR
ayy kahkahalar atıyorum burda inanmıyorum ya öylemi dedi gerçekten eşindenmi mi dedi ay çıldırcam gülmekten. sen sev anacım tabi komşunu da ama memleketim çok cahil ya bi dur bi düşün allah allah gülerim ağlanacak halime. ah allahım bizi bu cahillerin ağzına sakız etme sen büyüksün yarabbim.kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-:roflol::roflol::roflol:
günaydin genç bayanlar :smiley-cool: bugün 4. gün bende bir değişiklik yok bakalım. biliyorum test gününe kadar hiçbir belirti hissetmeyen çok kişi hamile oluyor ama insan birşeyler hissetmek istiyor zemuszemus
KIZLAAAAAAAR öncelikle herkese merhaba inşallah bu topiğe benden sonra denizbulut ve alabama uğur getirir neşe getirir bebişleriniz hayırlı olsun annelerine sıkı sıkı tutunsunlar.sizlerden umutluyum hadi kızlar POZİTİF. arkadaşlar ben size yazmasamda girip topiğe nasılsınız diye bakıp çıkıyorum herkezden haberdarım....kendimi anca toparladım desemde insanlar rahat bırkmıyor ve insana taş uzaktan değil yakından gelir...zaten insanında en çok ağrına bu gidiyo...neyse herkezi öpüyorum kendinize iyi bakın. ve İYİ BAYRAMLAR
bu arada kızlar olurda bu yakınlarda giremezsemMONETA ,BALANCE,DENİZ BULUT;ALABAMA ,DENİZ KARAYURT;DEFNE VE Diğer ARKADAŞLARIMIZ.heğinizin bayramı gönlünüzce olsun müjde getirsin sağlık mutluluk ve huzur getirsin umarım heğimiz 2010 anneleri oluruz.hoşçakalın sevgiyle kalınhepimizi biriz sizi seviyorum
oooooo hanımefendi kimleri görüyoruz,,,,,,,:mymeka:nerdesin sen,,,,,,,:umursamaz:sakın kandırma beni,,,,KIZLAAAAAAAR öncelikle herkese merhaba inşallah bu topiğe benden sonra denizbulut ve alabama uğur getirir neşe getirir bebişleriniz hayırlı olsun annelerine sıkı sıkı tutunsunlar.sizlerden umutluyum hadi kızlar POZİTİF. arkadaşlar ben size yazmasamda girip topiğe nasılsınız diye bakıp çıkıyorum herkezden haberdarım....kendimi anca toparladım desemde insanlar rahat bırkmıyor ve insana taş uzaktan değil yakından gelir...zaten insanında en çok ağrına bu gidiyo...neyse herkezi öpüyorum kendinize iyi bakın. ve İYİ BAYRAMLAR
ayy kahkahalar atıyorum burda inanmıyorum ya öylemi dedi gerçekten eşindenmi mi dedi ay çıldırcam gülmekten. sen sev anacım tabi komşunu da ama memleketim çok cahil ya bi dur bi düşün allah allah gülerim ağlanacak halime. ah allahım bizi bu cahillerin ağzına sakız etme sen büyüksün yarabbim.kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-:roflol::roflol::roflol:
oooooo hanımefendi kimleri görüyoruz,,,,,,,:mymeka:nerdesin sen,,,,,,,:umursamaz:sakın kandırma beni,,,,
kızlar hepiniz çok saolun acayip desteksiniz inşallah bende hamileyimdir ve bu mutluluğu yine sizlerle yaşarım. hepinizin bayramını şimdiden bende kutluyorum hepinizin yanaklarından öpüyorum. ben yine buralarda olacağım ara ara gelir haberdar ederim sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?