38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Yani hakikaten Moniş'im ya. Üstelik biliyorsun benim komşumda bir kez söylemedi bunu bana. Hadi ilkinde çok üzüldüğüm halde çok bir şey dememiştim. Ama her gördüğünde sorunca artık "Yuh" dedim.
Evet o duygu çok zor. Ki ben daha önce (bu seneye kadar hiç çocuk istemediğim halde) bir arkadaşımın çocuğunu filan görmeye gitmeye çekiniyordum. Hani "Bunun çocuğu yok kıskanır" filan diye düşünürler diye. Maalesef böyle tipler de çok arkadaşlar. Biz birbirmizi çok iyi anlıyoruz. Çünkü aynı çileyi çektik. aynı yolun yolcusuyuz. O yüzden sana katılıyorum. Pes etmek yok. Kimler çocuk yapmıyor, niye bizim fıstıkların da olmasın değil mi ama. gamyoncuiremsu

diyene bak sen nerelerdeydin allah allah hem suçlu hem güçlüklava:

:roflol::roflol::roflol: He valla.

Defne, Rüzgar, Serpil neredesiniz kızlar. epeydir sesiniz çıkmıyor. :kedi:

heee onlar nerde

Kizlar selam. Hepinize iyi bayramlar.
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.
Umarim hepiniz iyisinizdir.
Deniz Bulutcum umarim sonucun pozitif olur.
hepinize pozitif sonuc hamilelere de saglikli hamilelik ve bebisler diliyorum.
optum.

Kizlar selam. Hepinize iyi bayramlar.
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.
Umarim hepiniz iyisinizdir.
Deniz Bulutcum umarim sonucun pozitif olur.
hepinize pozitif sonuc hamilelere de saglikli hamilelik ve bebisler diliyorum.
optum.

canım seni gerçekten çoook özledim. hep aklımdasın ama girmemeni de anlıyorum. umarım şu an moralin olabildiğince iyidir. iyi dileklerin için de sağol canım. inşallah 26 sında müjdeli haberi verebilirim hepinize. kendine çooook iyi bak. iyi bayramlar opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

Selam Kızlar,

Herkese iyi bayramlar. Hepinizi çok ama çok öpüyorum. Umarım bir sonraki şeker bayramında hepimizin kucakları bebeklerimizle dolu olur.

Önce Alabama sonra da Deniz Bulut'un güzel haberlerini almayı umuyorum, hepiniz dualarımdasınız. Kızlar bu geri sayımın keyfini çıkarın ne olur, bebişleriniz sizle, benim hiç ama hiç kuşkum yok. Sonra da aklımda Karamel var, atladığım kimse yok umarım tedavi sıralamasında.

Son zamanlarda pek giremedim ama boş da durmadım.

Kürtaj sonrası ikinci reglim de tam zamanında olunca, doktorun kapısını çaldım. Herşey yolundaysa ben hazırım, beklerken taaaaaa yumurta donasyonunu nasıl yaptıralıma kadar gidiyorum ben, fizyolojik olarak da tamam derseniz, bir ay daha beklemeyelim dedim veeeeeeee geçen hafta iğnelerimi yapmaya başladım. Ah kızlar ya, biliyorum, aşılama çok gözde bir yöntem değil ama ilkinde olmuştu, neden olmasın? Meğer hayal kurmuyormuşum, doktor bana kürtaj gününde gerçekten sana tekrar aşılamadan başka birşey düşünmüyorum demiş. Gerçi artık tüp ya da aşılama farketmiyor benim için, bebeğim hangi yolla gelecekse (elbette sağlıkla ve hayırlısıyla) o yoldan giderim ben de. Bu sefer ikiz istiyorum deyince bayağı güldü doktor, yani ne bileyim dozajı filan ona göre ayarlasın istedim resmen birini buldum ya, ikinciyi garantilemeye çalışıyorum iyi mi?

Dün kontrolüm vardı ve iyi gidiyoruz bakalım. Aralarda çöküyorum, moralim sıfırlanıyor, ağlayıp zırlıyorum ben bu bayramı böyle geçirmeyi hiç beklemiyordum diye, sonra da toparlanıyorum. Çok iyi biliyorum ki bir tedavide olmak bile çok önemli. Neyse işte, ilk fırsatta yazayım dedim, işte koşturma devam; umarım aşılama günü yine saçma sapan bir yerlere gitmek zorunda kalmam, kalırsam da gitmiyorum ben dediğimde patronun suratını da hayal etmiyor değilim hani; dualarınızı ve iyi dileklerinizi kalbime aklıma alayım istiyorum. Umuyor ve dua ediyorum ki yakında ben de güzel haberler verebileyim sizlere.

heradacım bir tedavide olmak beklemekten çok daha iyi ama diğer yandan da her tedavi ayrı bir stres. ama sen şimdi bizlere önerdiğin şeyi yap. iyi şeyler düşün, olacağını hatta ikiz olacağını hayal et ve sakin olmaya çalış. yumurta donasyonunu falan düşünmek için en az 3-4 yılın var o kadar uçma istersen yerimseniben yalnız aklının bir köşesinde söyle bir şey de dursun. bu sefer olmayabilir. ama inan bu ondan sonraki sefer olmayacak demek değil. geçen defa sonlanmasa da sen bu şansı yakalamıştın . bak demek hamile kalabiliyorsun. yine kalacaksın ve inşş bu sefer sonuna kadar sürecek. umarım ikiz olur
bu akşam arkadaşımdaydım. falıma baktı ve bebek gördü ama ben şimdi birşey söylemeyeyim belli olsun da sonra üzülme gibi seyler dedi. geçen sefer de aynını demişti. eve döndüm bende ancak jeton düştü. aradım sen yoksa iki bebek mi görüyorsun dedim evet dedi. ama olmaz ya da olur üzülürsün kendimizi kaptırmayalım hayırlısı diyelim diye ekledi. şu ara herkes benden ikiz bekliyor ama benim ikiz olmasından hiç olmaması kadar ödüm kopuyor.akannehir yani yanımda maddi ve manevi olarak tam güvenebileceğim bir eş de yok. bebek daha çok annenindir dedim çıktım bir yola ama ikiz olursa ne yaparım hiç bilmiyorum fisfisfistek bildiğim cumartesi sonuç negatif de çıksa pozitif de çıksa önce bir anıra anıra ağlayacağım. sonrasına sonra bakacağım. hergün benim için hangisi hayırlısıysa o olsun, kaldıramayacağım yükü verme, sonuç negatifse de kabullenme ve dayanma gücü ver diye dua ediyorum. hepimiz için hayırlıı canım opuyorumnanaktan

kızlar herkese iyi bayramlar umarım bebek isteyenlerin kucağı bebekle dolar, tüm hamileler de bebeklerini sağlıkla kucakların alırlar. seneye ramazan bayramında bebekiz ev kalmaz :ecrin_bebek::içelim:

alabama canım son beklme gününe girdin. inşallah salı günü güzel sonucunu bize de bildireceksin hep birlikte sevineceğiz :dance:

Deniz'cim,

Sağolasın canım. Evet, sizlere dediklerimi ben de dinlemeliyim. Olmayacağını daha çok düşünüyorum, olacağından, neyse.

Bak diyorum ben sana, ikiz ikiz diye ne zamandır, di mi ya? Allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin, ikiz olursa evet ürker insan da, boşversene kimler kaç çocuk doğuruyor. Doktor bana ikiz olabilir, haftaya gel emin olalım dediğinde hiç ürkmedim değil ama anında tamam hazırım dediğimi hatırlıyorum. Benim bildiğim tek şey var; çocuğum olsun diye bu kadar uğraşan insan, iki tane çocuğu olduğunda daha da dik ayakta durur. Nelerle uğraşıyoruz, inan olsun iki tane olursa da mis gibi bakarız. Ayrıca, bu yaşa kadar kocalarımıza sırtımızı dayayıp da mı geldik. Hayırlısı olsun, ben vallahi dua ediyorum, ikiz olsun, hayırlısı olsun, bizim olsun

bugün yine olmadı mı diye moralim çok bozuk. kendini dinle dinle ölecem mafoldumbenvalla ikiz olursa diye korkmaktan vazgeçtim. olsun da tek olsun ikiz olsun üçüz olsun rabbim bir kolaylığını verir. yeterki olsun bu sefer :Saruboceq: alabamadan hiç haber yok. o napıyor acaba?

kızlar bugün evde yalnızdım gidebileceğim yerler vardı gitmedim. düşün düşün kafayı yedim sonunda idrar testi yaptım negatif çıktı tabii. ağla ağla bir hal oldum. neyse sakinledim. yarın 8. gün kan testi yaptıracağım. eğer 10 ve üstü çıkarsa bir ümit var demektir. 0 çıkarsa laf olsun diye 4 gün daha iğnelerimi olup 12. gün testi tekrar edeeğim. bilmiyorum ama bu işleri tamamen bırakırım herhalde. madi gücü geçtim manevi gücüm de kalmadı mafoldumben

Deniz'cim,

Biliyorum çok zor, sen bana moralini sağlam tut diyorsun, ben de sana. Ah be güzelim, niye o kadar acele ediyorsun ki. Buralarda okumadık mı acele edip negatifi gören ama kan testinde olumlu sonuç alan. Çok acele etmişsin çok. Bari direkt kan testi yaptırsaydın be canım. Benim tutan aşılamamda en yakın arkadışımın ısrarıyla 8. gün fortel'le bakmıştım. Hani bir hafta önceden net söylüyor filan diye. Hiç çizgi filan çıkmamıştı. Ondan 10 gün sonra beta HCG 600 küsur çıkmıştı kanda. Çok inanarak söylüyorum idrar testi hikaye be canım. Kan testi için bile erken be güzelim. Dualarım seninle ve Alabama ile. ınşallah güzel haberlerinizle bizlere ümit olacaksınız. Haydi canım topla kendini ama.

erverdi canim cok tesekkur ederiz:)seninde bayramin kutlu olsun bu bayram ve yeni sene hepimize bebeklerimize kavusma sevincini yasatsin insallah:)

denizcim canim seni cok iyi anliyorum...soyle dusun negatifi gorup morali sifir olup daha sonra bir sekilde yine bebegine kavusan okadar cok kaidn varki bu hicbirseyin sonu degil..sadece birgun mutlaka bebegini kollarina alacagini dusun zamani mutlaka gelecek:)tabi ben bunlari negatif sonuc ihtimaline gore yazdim ama henuz bu netlesmedi ve bence pozitif olmamasi icin bior neden yok lutfen uzme kendini

Denizcim lutfen simdiden moralini bozma. Idrarda cikmasi icin daha cok erken. Lutfen bos yere kendini de bebegini de uzme.
Guzel haberlerini bekliyorum.

selam kızlar bugün kanda baktırdım sonuç negatif çok üzüldüm ama yapcak birşey yok. değer 0.254 çıktı hamilelik yok dediler. kös kös hayatıma döndüm önce bozuldum ama sonra toparladım şimdi iyiyim bayramın birinci günü yoğundu bugün test filan önce sonra dışardaydık zaten test sonucunu 3 gibi aldım o yüzden şimdi haber verebiliyorum. kusura bakmayın eskiyi okuyamadım okuyum da geliyim

ah be deniz bugün daha 7inci gün.12inci günden evvel sakın bir test daha yaptırma.boşu boşuna kendini üzmüş olursun.12 yi bekle o gün beta hcg yi yaptırırsınhem normal hamile kalanların bile idrar testinde 3 günden sonra belli oluyor silik çizgi.benim ilk hamileliğimde 1 hafta geçmi
şti çımamıştı ancan 15 gün sonra belli olmuştu idrarda.inan bazılarının idrarda 3 aya kadar bile çıkmıyormuş.bünyeye göre.lütfennnnn çok rica ediyorum 12nci gün gelmeden hiçbir test yaptırma tamammı güzelim. hoşçakal sevgiyle kal.bebşinle kal.

Canım benim, bu sefer olmadıysa bir sonrakine olacak inşallah. Kendini iyi hissetmene çok sevindim aman gözünü seveyim, hep daha iyi ol umarım. Diyorum ya, bizim bebekler nazlı bebekler, bu sefer olmadı ama bir sonraki sefere olacak inşallah. Pes etmek yok, yola devam.

canım benim tedavinin başlamasına çok sevindim hakkında hayırlısı olsun umarım tüm dileklerine kavuşursun gönülden diliyorum. ben bugün kanda baktırdım ya sonra negatif sonucu alınca tabi mort oldum ama arabaya binince eşim elimi tuttu beni seviyormusun dedi evet çok seviyorum dedim o da bende seni çok seviyorum dedi. boşver üzülmeyelim demekki bizim için hayatta bazı şeyler zor oluyor. iki üç ay sonra tekrar deneriz dedi. çocuğumuz olmasada ben üzülmem dedi. bende ama birkaç yıl sonra ya hiç olmassa ve sen o zaman daha çok istersen dedim olmaz öyle birşey olmayacaksa olmaz dedi. sonra yolumuza devam ettik. herkes destek oluyor birincide olmuyo ikincide oluyo vazgeçme filan diyo bakalım yazımızda ne varsa onu yaşayacağız. ama ikinci kez tedaviye girersem acıbademde denemeyeceğim kararım kesin.

canım acele etme daha beş günün var çıkmaması çok normal. sabret sonuca ulaşacaksın evel allah. moralleri bozma senin kuvvetli olman lazım. olacak biliyorum inanıyorum.

inşallah hayatım inşallah. allah sabır versin hepimize dayanma gücü versin.ne diyim çok istiyorum çok ama hayırlısını istiyorum inşallah kavuşmak için çok beklemeyiz.

Alabama'cım,

Güçlü duruşun için canı gönülden tebrik ediyorum seni, eşine ne desem az, harika bir çiftsiniz siz, maşallah diyeyim, Allah nazarlardan korusun.

Hala doğurganlık yaşımızdayken denemeye devam etmeliyiz. Moral çok önemli, özellikle de ne kadar az biliyorsa insan o kadar güzel. Cahillik rahatlıkmış bu konuda, geçen seneki rahatlığımı öyle özlüyorum ki açıkçası. ınşallah yeni tedavilerimizde güzel haberler veririz birbirimize.

Ben de bir daha tüp denediğimde nereye gitmeyeceğimi gayet iyi biliyorum, maalesef deneyerek öğreneceğiz. Ne yapalım? Bu aralar çok inanarak söylüyorum, ne güzel ki sağlığımız yerinde. Bizleri tedavilerden alıkoyacak, başka dertlere kederlere sürükleyecek hastalıklarımız yok. ış işten geçmeden kolları sıvadık, yola koyulduk. 1 sene öncesine kadar çocuk fikri içimi bulandırıyordu, ben ve çocuk fikri imkansızdı. Eh diyorum, bu saatten sonra bu ateş düştü içime, herhalde boşu boşuna düşmemiştir bu ateş.

Düşünsene, yıllar sonra bu siteye girip yaaa bebeklerimiz doğmadan önce bunları konuşmuşuz, ne gereksiz endişelenmişiz ha filan dememiz çok ama çok mümkün. Zamanı gelecek inşallah, biz de bebeklerimize kavuşacağız bir gün.

saol herada güçlü durmaya çalışıyorum açıkçası amin canım çok şükür eşim süper destek ona sahip olduğum için şükrediyorum. ben hayırlısını istiyorum derken inan ki buna inanarak söylüyorum ve gelmiyorsa kesinlikle bizim için iyi olmayacak o yüzden gelmiyor biliyorum. transferden önce kan vermeye gittiğimizde orda beklerken bi kadın ve kocası iki çocuklarıyla geldiler. biz moron moron bakarken büyük çocukları annesinin arkasında standa doğru yürüdü ve çocuk duyamıyor konuşamıyor belli engelli. sonra eşimde babaya döndük kucağında iki üc yaşlarında ikinci çocukları var ben bi hevesle ona baktım ne görse beğenirsin o da aynı şekilde engelli eşim ayağa kalktı ben kafeye gidiyorum sıççam böyle hayata dedi sonra çıkışta konuştuk ikimizde çok kötü olmuştuk. dediki biz neye uğraşıyoruz acaba allahın işine karışıyoruz bide kötü şeyler olursa nasıl başederiz allah korusun derken bi taraftan şükrederken ben tabi allaha çok şükür ki allah bize böyle büyük dertler vermiyor inşallah da vermez ben hayırlısını istiyorum hayatım sende öyle iste eğer olmuyorsa işte belki bu yüzden olmuyor allah dağına göre kar verir. dert vermesin derman aratmasın dedim. bunları kulaktan dolma söylemiyorum ama kendime gelerek söylüyorum o yüzden üzülmüyorum kimse üzülmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…