Selam Kızlar,
Ben son kontrolden geldim. Sinirlerim iyice tavan yapmış, dayanamayıp orada bir güzel açtım çeşmeleri. Malum olmuş, yumurtalar çatlayacak diye korkuyordum ve korktuğum başıma geldi. İki büyük yumurtam vardı, ikisi de çatlamış. Doktorum normal deneyelim bu ay o zaman diye teklif etti ama ben aşılama olsun istedim. Neticede yarın aşılamam yapılacak. Tam ümitlenmeye keyiflenmeye başlamıştım bu sefer bir değil iki gelişkin yumurta var diye. Offf,ben de gelmeye başladım çok mu zorluyorum nedir diye düşünmeye. Neyse işte, iyi dileklerinizi dualarınızı eksik etmeyin kızlar, kendime yuffffff diyorum, bir yandan da ümit etmeye devam ediyorum çünkü neye güveniyorsam artık.
Hepinizi çok öptüm
Deniz Karayurt'çum, pardon canım ya. Gönlümden geçen sendin de niyeyse aceleden soyadında revizyona gitmişim. Sen beni mazur gördün ya, sorun değil.
Kizlar iyi dilekleriniz icin tesekkurler. Dun butun gun yattim o yuzden size yazamadim. 3 embriyo transfer edildi. ikisi iyi kalite digeri biraz nane molla. Ne yapalim buna da sukur.
Basimdan gecen 2 kotu ve aci dolu tehlikeden sonra doktorumla birlikte blastosist asamasina kadar beklettik. Yani ben olacaksa bastan iyi olsun olmayacaksa da olmasin diye dusundum. Biliyorsunuz 2 hamileligim olmus birini 8 digerini 9 haftalik kaybetmistim. tekrar ayni seyleri yasamak istemedim.
ikisi blastosist asamasina geldi digeri de dondurulacak kadar kaliteli degildi ve ucunu de koydular.
Bakalim insallah Yuce Allahim bu defa yuzumu guldurur.
ilk IVF imde birini dondurmak icin saklamistik ama bolunmesi durmustu ve ben hep keske onu da koysaydik diye pisman olmustum. O yuzden bu defa hepsini koyduk.
Gerci 2. de 4 tane birinci kalite konmustu ama sonucu biliyorsunuz.
neyse bu defa daha cok dinleniyorum beni rahatlatacak seyler yapmaya calisiyorum. Sagolsun kocacim da bayagi simartiyor.
Ay kizlar dua edin lutfen.
Kizlar iyi dilekleriniz icin tesekkurler. Dun butun gun yattim o yuzden size yazamadim. 3 embriyo transfer edildi. ikisi iyi kalite digeri biraz nane molla. Ne yapalim buna da sukur.
Basimdan gecen 2 kotu ve aci dolu tehlikeden sonra doktorumla birlikte blastosist asamasina kadar beklettik. Yani ben olacaksa bastan iyi olsun olmayacaksa da olmasin diye dusundum. Biliyorsunuz 2 hamileligim olmus birini 8 digerini 9 haftalik kaybetmistim. tekrar ayni seyleri yasamak istemedim.
ikisi blastosist asamasina geldi digeri de dondurulacak kadar kaliteli degildi ve ucunu de koydular.
Bakalim insallah Yuce Allahim bu defa yuzumu guldurur.
ilk IVF imde birini dondurmak icin saklamistik ama bolunmesi durmustu ve ben hep keske onu da koysaydik diye pisman olmustum. O yuzden bu defa hepsini koyduk.
Gerci 2. de 4 tane birinci kalite konmustu ama sonucu biliyorsunuz.
neyse bu defa daha cok dinleniyorum beni rahatlatacak seyler yapmaya calisiyorum. Sagolsun kocacim da bayagi simartiyor.
Ay kizlar dua edin lutfen.
Selam Kızlar,
Ben son kontrolden geldim. Sinirlerim iyice tavan yapmış, dayanamayıp orada bir güzel açtım çeşmeleri. Malum olmuş, yumurtalar çatlayacak diye korkuyordum ve korktuğum başıma geldi. İki büyük yumurtam vardı, ikisi de çatlamış. Doktorum normal deneyelim bu ay o zaman diye teklif etti ama ben aşılama olsun istedim. Neticede yarın aşılamam yapılacak. Tam ümitlenmeye keyiflenmeye başlamıştım bu sefer bir değil iki gelişkin yumurta var diye. Offf,ben de gelmeye başladım çok mu zorluyorum nedir diye düşünmeye. Neyse işte, iyi dileklerinizi dualarınızı eksik etmeyin kızlar, kendime yuffffff diyorum, bir yandan da ümit etmeye devam ediyorum çünkü neye güveniyorsam artık.
Hepinizi çok öptüm
Deniz Karayurt'çum, pardon canım ya. Gönlümden geçen sendin de niyeyse aceleden soyadında revizyona gitmişim. Sen beni mazur gördün ya, sorun değil.
Hülya'cığım benim de 4 düşüğüm oldu. Bütün testler yapıldı ama hiçbir şey bulunamadı. En sonunda doktorum yaştan kaynaklanan yumurta kalitesizliği dedi ve devam dedi. Tam tüp bebeğe karar verdiğimiz bir dönemde oğluşum gelmeye karar verdi ve sürpriz yaptı bize. Ben de az uğraşmadı değil hani. Bir sürü kürler uyguladım tüp bebeğe hazırlık olsun diye. Herşeyin bir zamanı var diye düşünüyorum ama bizim yaşımızda olup da zamanı hiçe sayacak kimse yok sanırım. Bu yüzden panikleyip zamanı yakalamaya çalışıyoruz. Buradaki arkadaşlarımı öyle iyi anlıyorum ki, ne hissettiklerini öyle iyi biliyorum ki, hiçbir teselli sözünün kar etmediğini de biliyorum. Ama inancınızı yitirmeyin arkadaşlar. O iğrenç kürleri uygularken ve bazen üşendiğimde hep şunu söyledim "herşey bebeğim için, bana geleceksin sana inanıyorum" dedim ve şifa niyetine deyip yedim içtim :) Allah herkesin yardımcısı olsun. Ne kadar meşakkatli, ne kadar zor bir süreç çok iyi biliyorum. Bizi bizden başka kimse de anlayamaz maalesef. Herşey herkesin gönlünce olsun :)Roniyam arkadaşım önceki hikayeni bilmiyorum ama inşallah bu kez yumoşların sıkı sıkıya bağlanırlar sana.Allah kucağına almayı nasip eder inşallah.Dualarımız seninle canım.İnşallah iyi haberlerini de alacağız.Önceki düşüklerin neden oldu acaba?Dr'ların bir açıklaması varmıydı?benim de 3 düşüğüm oldu da ondan soruyorum canım.Kusura bakma.
Çok teşekkürler canım, amin :) Dün gece çok zor geçti benim için. Neredeyse hiç uyumadım desem yeridir. Karnım o kadar gerildi ki acısından ağlayacaktım neredeyse. Yatağa yattım resmen yatak battı, kalktım salondaki kanepeye uzandım, orada biraz içim geçmiş, sabaha karşı tekrar yatağa döndüm, ne sağa ne sola dönemiyorum, delireceğim zannettim, sabahın kör karanlığında ayaklandım artık. Bu iki ay nasıl geçecek bilmiyorum gerçektenHamile arkadaşları da Allah tez zamanda kurtarsın derim ben ama bu kadar yakınmayın arkadaşlar.Yarın öbür gün bu günlerinizi arıycaksınız.Biliyorum zordur ama onlar geçici şeyler.Bir de o karnınızdaki hareket edince herşeyi unutursun.O çok güzel duygudur arkadaşlar.Herkese sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin Allah.
canım anlamadım yumurtalar catladıysa neden 1 gün sonra aşılama yapılıyor? en azından hemen o anda olması gerekmez mi? yumurtalar 12-24 saat arası yaşamıyor mu? hem normal yolla deneme ile aşılama olasılığı birbirine çok yakın. yani olacaksa her türlü olur ve sen hamile kalabilen bir kadın olduğuna göre ben olacağına inanıyorum. moralini yüksek tut canım
benimde aklıma bu soru geldi ama soramadım
Benim de aklıma geldi ama soramadım, birazdan gidiyorum orada sorarım artık. Dün hissettiklerim zamanlama olarak doğruysa (ağrı sızı, akıntı v.s.) aşılama olduğunda 24 saat daha dolmamış olacak. Ne bileyim yahu, olacağı varsa böyle de olur, ne diyeyim? Moralimi bozmamaya gayret ederek gideceğim işte. Olmadı bir sonraki ay, denemeye devam. Destek için sağolun kızlar, hepinizi öptüm
Benim de aklıma geldi ama soramadım, birazdan gidiyorum orada sorarım artık. Dün hissettiklerim zamanlama olarak doğruysa (ağrı sızı, akıntı v.s.) aşılama olduğunda 24 saat daha dolmamış olacak. Ne bileyim yahu, olacağı varsa böyle de olur, ne diyeyim? Moralimi bozmamaya gayret ederek gideceğim işte. Olmadı bir sonraki ay, denemeye devam. Destek için sağolun kızlar, hepinizi öptüm
hulyacim bizimki yakinma degil ben zaten en basindan buyana coook zor bir surec geciriyorum kanamalar hergun heparin ignesi olmak(artik bacaklarimda yer kalmadi her igneyi batirisimda gozlerimden yas geliyor)preeklamsi suphesi hist sonrasi erken dogum riski vs...forma sikayetlerimi yazmamaya calistim cunku hamile kalma sureci bunun icin cabalamak nekadar zordur bende biliyorum bende o yollardan gectim 2 bebek kaybim oldu....ama ayni seyleri yasayan arkadaslar varken onlarla hamilelik surecini paylasmak elbette yasadiklarimin normal oldugunu hatirlatiyor bana ama yinede ceken biliyorHamile arkadaşları da Allah tez zamanda kurtarsın derim ben ama bu kadar yakınmayın arkadaşlar.Yarın öbür gün bu günlerinizi arıycaksınız.Biliyorum zordur ama onlar geçici şeyler.Bir de o karnınızdaki hareket edince herşeyi unutursun.O çok güzel duygudur arkadaşlar.Herkese sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin Allah.
heracim gercekten asilama olmus arkadaslarim var asilama oncesi ve sonrasi normal iliski veriyor doktorlar..bosa gitmesin diye..neden sende boyle bir uygulama yaptilar acaba?neyse zaten zamani buysa bak herseye ragmen tutacaktir arkadasim:)Benim de aklıma geldi ama soramadım, birazdan gidiyorum orada sorarım artık. Dün hissettiklerim zamanlama olarak doğruysa (ağrı sızı, akıntı v.s.) aşılama olduğunda 24 saat daha dolmamış olacak. Ne bileyim yahu, olacağı varsa böyle de olur, ne diyeyim? Moralimi bozmamaya gayret ederek gideceğim işte. Olmadı bir sonraki ay, denemeye devam. Destek için sağolun kızlar, hepinizi öptüm
Herkese günaydın :)
Çok teşekkürler canım, amin :) Dün gece çok zor geçti benim için. Neredeyse hiç uyumadım desem yeridir. Karnım o kadar gerildi ki acısından ağlayacaktım neredeyse. Yatağa yattım resmen yatak battı, kalktım salondaki kanepeye uzandım, orada biraz içim geçmiş, sabaha karşı tekrar yatağa döndüm, ne sağa ne sola dönemiyorum, delireceğim zannettim, sabahın kör karanlığında ayaklandım artık. Bu iki ay nasıl geçecek bilmiyorum gerçektenCanım acımasa razıyım uykusuzluğa, bir şekilde kitap okurum, film seyrederim, vakit geçiririm. Ama haklısın, oğlumun hareketlerini duyunca herşeyi unutuyorum ve karnıma bakıp aptal aptal gülümseyerek seyrediyorum hareketlerini :) Darısı buradaki tüm arkadaşlarımın başına. İnanın her zaman dualarımdasınız :)
aşılama içi de 2-3 günlük sperm isteniyor ama siz yine de dünü boş geçirmeyip çalışsaydınız taze taze. olacaksa öyle de oluyor böylede. hayırlısı canım. artık inşşş birileri hamile kalır kaydirigubbakcemile3:tomato:
O birilerinden biri de sen olacaksın hiç üzülme ..Yarın mı tekrarlayacaksın testi? İnşallah değerin 50 den yüksek olur bize de umut olursun canım....kaydirigubbakcemile3
Herkese günaydın :) Sağlıklı, mutlu ve güzel bir gün diliyorum herkese...
Hülya'cığım benim de 4 düşüğüm oldu. Bütün testler yapıldı ama hiçbir şey bulunamadı. En sonunda doktorum yaştan kaynaklanan yumurta kalitesizliği dedi ve devam dedi. Tam tüp bebeğe karar verdiğimiz bir dönemde oğluşum gelmeye karar verdi ve sürpriz yaptı bize. Ben de az uğraşmadı değil hani. Bir sürü kürler uyguladım tüp bebeğe hazırlık olsun diye. Herşeyin bir zamanı var diye düşünüyorum ama bizim yaşımızda olup da zamanı hiçe sayacak kimse yok sanırım. Bu yüzden panikleyip zamanı yakalamaya çalışıyoruz. Buradaki arkadaşlarımı öyle iyi anlıyorum ki, ne hissettiklerini öyle iyi biliyorum ki, hiçbir teselli sözünün kar etmediğini de biliyorum. Ama inancınızı yitirmeyin arkadaşlar. O iğrenç kürleri uygularken ve bazen üşendiğimde hep şunu söyledim "herşey bebeğim için, bana geleceksin sana inanıyorum" dedim ve şifa niyetine deyip yedim içtim :) Allah herkesin yardımcısı olsun. Ne kadar meşakkatli, ne kadar zor bir süreç çok iyi biliyorum. Bizi bizden başka kimse de anlayamaz maalesef. Herşey herkesin gönlünce olsun :)
Çok teşekkürler canım, amin :) Dün gece çok zor geçti benim için. Neredeyse hiç uyumadım desem yeridir. Karnım o kadar gerildi ki acısından ağlayacaktım neredeyse. Yatağa yattım resmen yatak battı, kalktım salondaki kanepeye uzandım, orada biraz içim geçmiş, sabaha karşı tekrar yatağa döndüm, ne sağa ne sola dönemiyorum, delireceğim zannettim, sabahın kör karanlığında ayaklandım artık. Bu iki ay nasıl geçecek bilmiyorum gerçektenCanım acımasa razıyım uykusuzluğa, bir şekilde kitap okurum, film seyrederim, vakit geçiririm. Ama haklısın, oğlumun hareketlerini duyunca herşeyi unutuyorum ve karnıma bakıp aptal aptal gülümseyerek seyrediyorum hareketlerini :) Darısı buradaki tüm arkadaşlarımın başına. İnanın her zaman dualarımdasınız :)
hulyacim bizimki yakinma degil ben zaten en basindan buyana coook zor bir surec geciriyorum kanamalar hergun heparin ignesi olmak(artik bacaklarimda yer kalmadi her igneyi batirisimda gozlerimden yas geliyor)preeklamsi suphesi hist sonrasi erken dogum riski vs...forma sikayetlerimi yazmamaya calistim cunku hamile kalma sureci bunun icin cabalamak nekadar zordur bende biliyorum bende o yollardan gectim 2 bebek kaybim oldu....ama ayni seyleri yasayan arkadaslar varken onlarla hamilelik surecini paylasmak elbette yasadiklarimin normal oldugunu hatirlatiyor bana ama yinede ceken biliyor(gercekten vucudum cok yoruldu..gecelerim uykusuz ..daha yazmadiigm turlu sikayetleirm var...bunlari yasiyor olmak ne yasadigim mucizenin varligini nede buyolda caba gosteren arkadaslarimin cektigi sikintilari unutturabilir bana...allah herkese bu duyguyu yasatsin...
heracim gercekten asilama olmus arkadaslarim var asilama oncesi ve sonrasi normal iliski veriyor doktorlar..bosa gitmesin diye..neden sende boyle bir uygulama yaptilar acaba?neyse zaten zamani buysa bak herseye ragmen tutacaktir arkadasim:)
Selam Kızlar,
Hepinizi çok öptüm
hulyacım ben 1.5 sene once evlendıgım ay hamıle kaldım ama 8 haft kurtaj oldum kalbı durdu sonra 6 ay sonra yıne hamıle kaldım bhcg duzenlı artmadı 2 ay sonra kendı dustuDefne arkadaşım eminim çok zor zamanlar uğraşlar yaşamışsındır.Ben biraz olsun olaya farklı tarafından bakın olaya diye öyle yazmıştım.O heparin iğnelerini biliyorum ilk tüp bebek denememde ben de kullanmıştım.Onlar çok morartıyor yerleri de acıyor biliyorum.Sen niçin heparin iğnesi kullanıyorsun? ne zaman başladın kullanmaya yani hemen transferden sonra mı başlattılar sana da?
evet haklısın, çok az kaldı :) aman aman aman, ikiz ya da üçüz olsaydı ne yapardım bilmiyorum, ne vücut olarak ne de maddi olarak kaldıramazdım herhalde... şükretmeye başlamaz mıyım? kaydirigubbakcemile3canım çok zor anladigim kadariyla. ama son 2 ay az kalmis. ınşallah oğlunu sağlıkla kucağına aldığın an hepsi geçecek. hamile kalana kadar ve kaldıktan sonra şu ana kadar ne kalp çırpıntıları çektin düşün. hele ya bir de ikiz üçüz olsaydı diye düşün :roflol: şükretmeye başladın değil mi? yerimseniben
Rüzgardeniz arkadaşım senin de başından çok şeyler geçmiş ama olsun şimdi çocuğuna kavuşmaya da çok az kalmış.Anladığım kadarıyla sen kendi kendine hamile kalmışsın.Ne güzel.Benim merak ettiğim o düşüklerden sonra bu hamilelik süresince ne kullandığın.Hani dr'lar tedbir amaçlı şu heparin iğnelerinden (hani defne arkadaşımız da kullanıyormuş) veriyorlar ya sen onlardan kullandın mı onu sorucaktım.Çünkü ben de aslında normal yolla hamile kaldım 4 defa ama gelişmiyor kalp atışını alamıyoruz sonra kürtaj tabi.Yoksa sadece bebe aspirini mi içiyorsun.Bu arada ayıp olmazsa yaşını öğrenebilirmiyim canım.Pardon yanlış oldu oğlumda hamile olduğumu öğrendiğimde dr'um bebe aspirinine başlatmıştı.Ama ne kadar süre kullandığımı hatırlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?