Teşekkür ederim denizcim.ınşallah Allah seni zamanı geldiğinde bir avazda kurtarsın.Kucağını güzel,tatlı ve sağlıklı bir bebişle doldursun canım.:ecrin_bebek:Bütün anne olmak isteyenlere de en kısa zamanda sağlıklı,hayırlı evlatlar versin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:DıLKALMAN tebrik ederim. Hadi canım şu topiği canlandır artık ya yeter valla. Şöyle bir sevinelim hep birlikte ve umutlanalım.
DENİZ BULUT canım. Evet çok zor. Hem maddi hem manevi olarak. Ama inşallah bu sefer Allah yüzünü güldürür. Düşündüğünün aksine bebeğin sana sıkı sıkı yapışmış olur bir tanem. Hem de hamile kalıp, o fikirsiz kocanı inşaallah kış günü karpuz almaya gönderirsin. Amiiin.:Saruboceq:
Kizlar iyi dilekleriniz icin tesekkurler. Dun butun gun yattim o yuzden size yazamadim. 3 embriyo transfer edildi. ikisi iyi kalite digeri biraz nane molla. Ne yapalim buna da sukur.
Basimdan gecen 2 kotu ve aci dolu tehlikeden sonra doktorumla birlikte blastosist asamasina kadar beklettik. Yani ben olacaksa bastan iyi olsun olmayacaksa da olmasin diye dusundum. Biliyorsunuz 2 hamileligim olmus birini 8 digerini 9 haftalik kaybetmistim. tekrar ayni seyleri yasamak istemedim.
ikisi blastosist asamasina geldi digeri de dondurulacak kadar kaliteli degildi ve ucunu de koydular.
Bakalim insallah Yuce Allahim bu defa yuzumu guldurur.
ilk IVF imde birini dondurmak icin saklamistik ama bolunmesi durmustu ve ben hep keske onu da koysaydik diye pisman olmustum. O yuzden bu defa hepsini koyduk.
Gerci 2. de 4 tane birinci kalite konmustu ama sonucu biliyorsunuz.
neyse bu defa daha cok dinleniyorum beni rahatlatacak seyler yapmaya calisiyorum. Sagolsun kocacim da bayagi simartiyor.
Ay kizlar dua edin lutfen.
Selam Kızlar,
Ben son kontrolden geldim. Sinirlerim iyice tavan yapmış, dayanamayıp orada bir güzel açtım çeşmeleri. Malum olmuş, yumurtalar çatlayacak diye korkuyordum ve korktuğum başıma geldi. İki büyük yumurtam vardı, ikisi de çatlamış. Doktorum normal deneyelim bu ay o zaman diye teklif etti ama ben aşılama olsun istedim. Neticede yarın aşılamam yapılacak. Tam ümitlenmeye keyiflenmeye başlamıştım bu sefer bir değil iki gelişkin yumurta var diye. Offf,ben de gelmeye başladım çok mu zorluyorum nedir diye düşünmeye. Neyse işte, iyi dileklerinizi dualarınızı eksik etmeyin kızlar, kendime yuffffff diyorum, bir yandan da ümit etmeye devam ediyorum çünkü neye güveniyorsam artık.
Hepinizi çok öptüm
Deniz Karayurt'çum, pardon canım ya. Gönlümden geçen sendin de niyeyse aceleden soyadında revizyona gitmişim. Sen beni mazur gördün ya, sorun değil.
Selam Kızlar,
Ben son kontrolden geldim. Sinirlerim iyice tavan yapmış, dayanamayıp orada bir güzel açtım çeşmeleri. Malum olmuş, yumurtalar çatlayacak diye korkuyordum ve korktuğum başıma geldi. İki büyük yumurtam vardı, ikisi de çatlamış. Doktorum normal deneyelim bu ay o zaman diye teklif etti ama ben aşılama olsun istedim. Neticede yarın aşılamam yapılacak. Tam ümitlenmeye keyiflenmeye başlamıştım bu sefer bir değil iki gelişkin yumurta var diye. Offf,ben de gelmeye başladım çok mu zorluyorum nedir diye düşünmeye. Neyse işte, iyi dileklerinizi dualarınızı eksik etmeyin kızlar, kendime yuffffff diyorum, bir yandan da ümit etmeye devam ediyorum çünkü neye güveniyorsam artık.
Hepinizi çok öptüm
Deniz Karayurt'çum, pardon canım ya. Gönlümden geçen sendin de niyeyse aceleden soyadında revizyona gitmişim. Sen beni mazur gördün ya, sorun değil.
SERPİL'ciğim nasıl gidiyor hamilelik canım. Bende de uykusuzluk sorunu var ne yazık ki. Geceleri zorlanıyorum. Bir kaç hafta önce iyiyidi herşey şimdi geceleri reflü de oluyor. Doğum telaşı başladı değil mi yavaş yavaş.
Kizlar iyi dilekleriniz icin tesekkurler. Dun butun gun yattim o yuzden size yazamadim. 3 embriyo transfer edildi. ikisi iyi kalite digeri biraz nane molla. Ne yapalim buna da sukur.
Basimdan gecen 2 kotu ve aci dolu tehlikeden sonra doktorumla birlikte blastosist asamasina kadar beklettik. Yani ben olacaksa bastan iyi olsun olmayacaksa da olmasin diye dusundum. Biliyorsunuz 2 hamileligim olmus birini 8 digerini 9 haftalik kaybetmistim. tekrar ayni seyleri yasamak istemedim.
ikisi blastosist asamasina geldi digeri de dondurulacak kadar kaliteli degildi ve ucunu de koydular.
ilk IVF imde birini dondurmak icin saklamistik ama bolunmesi durmustu ve ben hep keske onu da koysaydik diye pisman olmustum. O yuzden bu defa hepsini koyduk.
neyse bu defa daha cok dinleniyorum beni rahatlatacak seyler yapmaya calisiyorum. Sagolsun kocacim da bayagi simartiyor.
Serpil, Defne ve Deniz Karayurt... canım arkadaşlarım, nasılsınız? Deniz'ciğim benim de çok ağırlaştı hamileliğim. Sırt ağrılarım beni öldürecek, gece uykularım bu sırt ağrılarım yüzünden bölünüyor. Gece yarısı eşimi uyandırıp masaj yaptırıyorum, yoksa duramıyorum. Gerçekten 2. trimaster çok rahatmış. Neyse dediğin gibi gülü seven dikenine katlanır. İnşallah diğer arkadaşlarda bir an önce hamile kalırlar da bu sıkıntıları bizimle paylaşırlar :)
denizcim askolsun hic kusurunabakarmiyim elbetteki haklisin bende doktor oyle dediginde ayni senin gibi dusunmustum ..nekadar anlamsiz demistim bebek yokken butur yorumlar ama inanki sonradan dr hakli oldugunu gordum..neolur sende inancini kaybetme...defneciğim bebek olmadıktan sonra güzel gelişmeyi ben ne yapayım. ilki için de öyle denmişti bak yine aynısı oldu. valla gögüslerim falan sızlıyor ama öyle aman aman bir fark yok. vücudumun tepkileri hiç hamilesin demiyor. inşşş artar değerim. valla en çok ben şaşıracağım :Saruboceq:kafamçokkarıştı
yaaa bu arada sert mi oldu acaba yazdıklarım sadece canım sıkkın kötü birşey demek istemedimdi
ronicim insallahh bu sefer olacak:)bak yumoslarin cok kaliteli sende gordugum kadari ile daha hazir ve daha pozitifsin ..insallah ekimde guzel haberlerini alacagiz:)Kizlar iyi dilekleriniz icin tesekkurler. Dun butun gun yattim o yuzden size yazamadim. 3 embriyo transfer edildi. ikisi iyi kalite digeri biraz nane molla. Ne yapalim buna da sukur.
herada canim gecen sene bir arkadasim ayni senin yasadigin durumu yasadi ve asilamaya gittiler simdi ikizoglan annesi:)insallah seninde akibetin boyle olur:)Selam Kızlar,
Hepinizi çok öptüm
Merhaba kızlar, uzun zamandır yazamıyordum topiğe ama takip ediyordum. Son günlerde biraz moralim bozuktu, çok şükür oğlum iyi, bazı maddi ve manevi sorunlar beni dibe vurdurdu, birazcık toparlanmaya başladım. Oğlum için güçlü olmak zorundayım, o yüzden kendimi toparlamaya karar verdim :)ruzgardenizcim zaten herseyi bebeklerimiz icin yapiyoruz...ecz.de bende cok uzuluyor stres yasiyorum sonra aman bebegime dokunmasin diyorum bak gecen gun tv de bir dini sohbette soyle bir konu gecti allah kullarinin her duasini kabul etmezmis en onemlisini kabul edermis bende artik islerle uzuldukce bunu aklima getiriyorum...sende uzme kendini oglusun da uzulmesin:)
Alabama, arkadaşım... Seni ve diğer arkadaşları takip ettim. Lütfen umudunu yitirme arkadaşım. Güçlü ve cesur olmana hayran oldum :) Bu cesaret ve güçle eminim sen de anne olacaksın :)
Deniz Bulut'cuğum, lütfen hemen bir yargıya varma. Henüz tam olarak hiçbir şey bilmiyorsun, testi çok erken yapmışsın çünkü. Bütün kalbimle yavrunun sana sımsıkı tutunmuş olmasını diliyorum. Sen böyle hissedersen yavrucuğun sana tutunmaya nasıl cesaret eder? Lütfen biraz daha olumlu düşün arkadaşım :)
Serpil, Defne ve Deniz Karayurt... canım arkadaşlarım, nasılsınız? Deniz'ciğim benim de çok ağırlaştı hamileliğim. Sırt ağrılarım beni öldürecek, gece uykularım bu sırt ağrılarım yüzünden bölünüyor. Gece yarısı eşimi uyandırıp masaj yaptırıyorum, yoksa duramıyorum. Gerçekten 2. trimaster çok rahatmış. Neyse dediğin gibi gülü seven dikenine katlanır. İnşallah diğer arkadaşlarda bir an önce hamile kalırlar da bu sıkıntıları bizimle paylaşırlar :)
Balance'cığım hakkında hayırlısı canım, inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız :)
Herada, güzel arkadaşım... Beni merak edip, özelimden hatırımı sorduğun için çok teşekkür ederim. Sakın ümidini kaybetme, inşallah senden de çok güzel haber alacağız yakında :)
Moneta, nasılsın güzelim? Artık bize de vakit ayırmaya başlamana çok sevindim :) Daha sık gel olur mu?
Karamel'ciğim Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah. Hepinizden çok güzel haberler bekliyoruz :)
Roniyam inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek canım :) Dualarımız sizlerle :)
ah arkadaslar hepimiz hemen hemen ayni donemlerdeyiz bende acaba gec hamileliktenmi diye dusunmeye basladim...gece uykusu kalmadi bende sabaha karsi 6 da resmen uyaniyorum zaten o saate kadar surekli tuvalete kalkiyor ne saga ne sola donebiliyorum soludugum hava yetmiyor sankiDenizcigim,
evet artik rahat gunler geride kaldi..bende reflü,mide problemi cok olmadi ama artik uyku yok geceleri,,sirt agrisi karnimin gerginligi v.s. beni cok rahatsiz ediyor..saniyorum yas faktorude zor hamilelik sebebi yoksa her hamile bu kadar eziyet cekmiyordur yada cekiyor mudur:çok üzgünüm: Daha nerden bakarsan bak 1 ay var ve ben nasil gececek diye dusunuyorum....ama tabii bu gunler gecici biliyorum ondan sonra uykusuzluk sebebimiz farkli olacak
Ağlamak rahatlatır canım, önemli olan o gözyaşlarını içeri değil dışarı akıtmak :) Dediğin gibi geç olsun güç olmasın :) Amin canım, hayırlısı ile inşallah :)Sağolasın Rüzgar Deniz'cim,
Ben de hem moralini toparlamana sevindim, hem de sırt ağrıların için Allah kolaylık versin diyorum. Gece insanı uykusundan ediyorsa zor birşey olmalı. Ama inşallah sayılı gün çabuk geçecek, oğlunu kucağına alınca bütün bunların hiçbir önemi kalmayacak. Allah yardımcın olsun.
Ağlamak rahatlattı gerçi doktorumun muayenehanesinde olmasını istemezdim ama oldu işte. Allah'tan soyunma kabininde zırladım, adamcağınızın önünde koyverseydim kendimi, ay düşünmeyeyim ben onu hiç. Dedim ya umut ediyorum hala için için, doktorun da normale dönmek istemesi bir kere daha gerçekten bu adam para peşinde değil dedirtti tekrar. Ne bileyim, olacağı varsa böyle de olur, olmazsa da bir sonraki ay tekrar, tekrar, tekrar. Ne yapalım? Geç olsun, güç olmasın. Sevgiler canım, Allah sayılı günlerinde kolaylıklar versin.
Ah hiç sorma canım, bu sırt ağrısı beni mahvediyor, çok tuvalet problemim yok ama gecenin bir yarısı uyandıran sırt ağrılarım ve karın gerginliğim var :) Benim bugün itibariyle 61 günüm kaldı, 24 Kasım'da doğum gerçekleşecek inşallah :) Senin ne kadar kaldı?Sevgili Rüzgardeniz,
Sanirim hepimiz ayni durumdayiz sirt agrisi ve tuvalete kosmaktan uyku nedir bilmez oldum..Gercekten cok yoruldum,bu yorgunlukla bebise nasil bakacam bilemiyorum..senin ogluna kavusmana icin ne kadar kaldi??
ah arkadaslar hepimiz hemen hemen ayni donemlerdeyiz bende acaba gec hamileliktenmi diye dusunmeye basladim...gece uykusu kalmadi bende sabaha karsi 6 da resmen uyaniyorum zaten o saate kadar surekli tuvalete kalkiyor ne saga ne sola donebiliyorum soludugum hava yetmiyor sankinasil dayanicam 1.5 ay bilmem sizlerde boylemisiniz?insallah bu formdaki tum arkadaslar onumuzdkei aylarda bu sikayetleri yasarlar:)))bizde onlari teselli ederiz:) :ecrin_bebek puyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?