38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

defneciğim bebek olmadıktan sonra güzel gelişmeyi ben ne yapayım. ilki için de öyle denmişti bak yine aynısı oldu. valla gögüslerim falan sızlıyor ama öyle aman aman bir fark yok. vücudumun tepkileri hiç hamilesin demiyor. inşşş artar değerim. valla en çok ben şaşıracağım :Saruboceq:kafamçokkarıştı
yaaa bu arada sert mi oldu acaba yazdıklarım sadece canım sıkkın kötü birşey demek istemedimdi

Son düzenleme:

DENIZCIM hele dur bakalim rabbim buyuk canim inseallah degerlerin yukselir niye boyle umutsussun canim senin test gunumuydu bilmiyorum ama inseallah olumlu sonuc alirsin bak ben okadar denedim bu asamalara bile gelemedim sabret bakalim allah buyuk :CüvCüv:

nilciğim biliyorum senin 7. denemen olacak değil mi? allah büyük. maddi durumumuz yeterince iyi olsa ben 2 ayda bir yaptırır son yumurtaya kadar azimle devam ederim. ama bunun için kredi aldık. hani 1 kredi sonra 1 kredi daha hiç mantıklı değil. ben hep hayırlıysa olsun dedim. olmazsa da demek hayırlı değilmiş diyeceğim. rabbim yar ve yardımcımız olsunu ben burada öğrendim. gerçekten rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin. umarım senin de bu son denemen olur bebişlerine çifter çifter kavuşursun. allah emeklerini karşılıksı bırakmasın inşş opuyorumnanaktan

Rabbim binlerce razi olsun canim senden inseallah benimde son olur inanki artik cok yoruldum cokkkk tabiki hayirlisini istiyoruz rabbimden bizde maddi manevi cok yiprandik hic bisey kolay degil bak canim icim okadar doluki anlatamam benim en son tedavim tam 9 bin euro tuttu ben dogum yapmadigim halde 3 kurdaj polip nedeniyle 2 rahim filmi 3 kezde labaroskopi oldum birde sol yumurtaligimdan ameliyat oldum kist sebebiyle cekmedigim kalmadi gene sukur esimde benimle beraber cekiyor oda tese icin ameliyat oluyor o ayri odada ben ayri odada ahhhh cok zor beni burda mahvettiler turkiyeden cok memnunum asla iyyan etmedim hep sukrettim bu cektiklerimiz allah katinda bos degil inan kardesim sabir diyorum bizim isimiz allaha kaldi yumurtam cok az dr acele etmemiz lazim dedi yum bitti bitiyor ama ne yapim elimden geleni yaptigima inaniyorum taktir ALLAHIN SANA SÖZ VERIYORUM BU AKSAM COK DUA EDICEM SANA RABBIM BIR MUCIZE VERIP DEGERLERINI ARTIRSIN INSEALLAHHHH NE OLUR UZULME KARDESIM ALLAH KERIM INSEALLAH YUKSELECEK SENIN BEBISINI ALLAHA ISMARLADIK CANIM RABBIM KORUN AMINNNNNNNN:teselli::asigim:

kızlar merhaba.....DENıZCıM test yapma 12. günü bekle hepsi aynı olacak diye bişe yok allahtan ümit kesilmez daha çok sitres yaparsın kendini oyala zamanını bekle şuan hamilesin birkaçgünde olsa keyfini çıkar bakarsın bebişin süpriz yapmış.bana doktorum tutunma ilk 5. gününe kadar olur dedi eğer son gün tutunma olduysa 3 güne bu değer çok normal tek bebektir istediğin gibi.dualarım seninle......ALABAMA çok üzüdüm demek nasip şimdi değilmiş.her şey rabbimin elinde yeterki ol desin inşallah birdahaki denemende olur sağlıkla kal....RONıCıM hoş geldin güzel haberlerle geldin trasverin hayırlı olsun inşallah bu sefer yüzün güler hepimiz sınavdayız rabbim başarıyla geçmemizi nasip etsin hepinizi öpüyorum

hehe balance seni gordum ne zamandir denk gelmiyorduk mesajini gorunce girip yaziyim dedim
ikinic kimyasaldan sonra bir daha denedinmi canim topige gelmiyorsun ne zamandir merak ettim seni
hersey gonlunce olsun
a.s.

hehe balance seni gordum ne zamandir denk gelmiyorduk mesajini gorunce girip yaziyim dedim
ikinic kimyasaldan sonra bir daha denedinmi canim topige gelmiyorsun ne zamandir merak ettim seni
hersey gonlunce olsun
a.s.

aaaaaaaaa canım benim nasılsın sen neler yaptın.. ben 3. denememi ekimde co-cülterle başlıcam 2 dondurulmuşumla artık bakalım kısmette varsa olur.:Saruboceq:

aaaaaaaaa canım benim nasılsın sen neler yaptın.. ben 3. denememi ekimde co-cülterle başlıcam 2 dondurulmuşumla artık bakalım kısmette varsa olur.:Saruboceq:

iyiyim canim alaha bin sukur bende bi defa daha dendim belki biliyordursun
ondada gicik yumurtalar erken catladi bir suru yumurta cope gitti
yilbasindan once bir daha dusunuyorum allahin izni ile
canim insallah bu sefer olucak senin bebisler sana tutunucak
hem dondurulmus hemde co cultur sansi katliyor biliyorsan

bu arada eski nickim asi74 tanidin demi:)))))

tanımammı canım ASİYİ canım üzüldüm demekki vaktini bekliyo bebişlerin inşallah olacak sana yılbaşı hediyesi olsun.canım artık şansa bakmıyorum doktorlarında yaptığı biryere kadar herşey allahtan olduğunu daha iyi anladım yeterki ol desin rabbim inşallah yüzümüzü güldürür sağlıkla kal dualarım sizinle canım

evet canim ya aynen oyle allahim ol desin yeterki
ama bizlerde iste bir sebep pesinde kosup duruyoruz
kendne iyi bak haber vermeyide unutma canim tedavine basladiginda
senden guzel haberler almak dilegi ile

canım inanıyorum inşş bu sefer olacak. hepimiz için çok zor. maddi kısmını geçtim her seferinde yeni ümitlerle başlamak. kaç yumurta oldu gelişti gelişmedi döllendi döllenmedi takip etmek o iğneleri yiyip sonucu beklemek. inşşş rabbim emeklerinin karşılığını verecektir.

yok test yapmıyorum. ama gögüslerim falan geçen seferki gibi yumuşamaya başladı. sadece az kasık ve bel ağrım var ki o da iğnelerden ve adet zamanı yaklaştığı içindir. yani ümidim yok. benim için hayırlısı buymuş şu an. hayrını sonra anlayacağım elbet. sana ve benden sonra deneyecek herkese duacıyım. inşş fazla beklemeden bebeklerinizi kucağınıza alırsınız :Saruboceq:

test zamanını bekle bence, şimdiden olmuyormuş hissine kapılma

inşallah herkes güzewl haberler alır

Selam Kızlar,

Nasılsınız bakalım. Dilkalman, Roniyam nerelerde, merak ettim.

Deniz'cim, moralini bozma arkadaşım. ınşallah hayırlı ve güzel haberin bir sürprizle gelecek sana bir iki güne kadar.

Hülya'cım, Allah yardımcın olsun canım. ınşallah ikinci bebeğin bir an önce gelecek sana, Allah özlediğin mutlulukları bir an önce nasip etsin inşallah.

Güzel hamilelerimiz Serpilinha, Defne, Deniz Karabulut ve Rüzgar Deniz de iyidirler umarım. Allah bir avazda kurtarsın diyeyim.

Nil'cim, inşallah bu sefer yüzün gülecek.

Balance'çım, selam canım. Şurada ekim'e ne kaldı. ınşallah güzel ve hayırlı haberler bu sefer gelecek.

Alabama'cım, iyi olmana ve pes etmemene çok ama çok sevindim. Bir sonraki denemede olacak inşallah.

Karamel'cim, nasıl gidiyor tedavi? Benim bugün son kontrolüm var, inşallah herşey yolunda giderse cumartesi aşılama yapılacak gibi duruyor.

Erverdi canım senin de ekimdeydi tedavin yanlış hatırlamıyorsam. Allah hepimize güzel haberler nasip etsin inşallah.

Kızlar umarım atladığım kimse yoktur. Hepinizi çok öpüyorum. Kısa kısa yazdım ama toplantıya kaçmam lazım. Dönünce tekrar uğrarım. Güzel haberlerle şenlensin bu topic artık...........

Son düzenleme:
herdacığım, benim klomen bu akşam bitecek pazartesi doktor, pazartesi gidince iğneyi yap dese (rand 13,00 de zaten kendisi 11,00 geliyor hastaneye. ) Salı gece 01,00 olurki olmaz muhtemel ben iğneyi pazartesi gece yapacağım çarş sabah aşılama olacak.

sen hangi ilaçları kullanıyorsun, birde 36. saattemi olacak aşılaman, benim sanki çatlaması 36 yı bulmuyor gibi bakalım artık

herada ya; güzel dileklerin için teşekkürler.ben yarın dr uma görüşmeye gideceğim .hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.hoşçakal.sevgiyle kal

canım tüpte tam 36 saat sonra çatlıyor toplama olacak diye hesaplayıp bizi 1-2 saat önce hastaneye çağırıyorlardı. yani diyelim pazar akşam 12.00 de oldun iğneni salı öğlen 12.00 çatlamış olacak. senin odaya yerleşmen hazırlanman bayılman vs için 10-1030 gibi gelin diyorlardı

canım sağol ben ümitsizim hayırlısı buymuş
sen nasılsın inşş çok kaliteli yumurtaların büyüyordur. bizi arada gelişmelerden haberdar et. öptüm

insallah yaniliyordursun da hamiledirsin canim

Hayırlısı olsun arkadaşım, inşallah tekrarına gerek kalmadan bebek müjdesi alırız senden. Benim geçen sefer tam 36. saatte yapılmıştı aşılama. Ben bu sefer fostimon iğne kullanıyorum. Fikirden hoşlanmadım (başarısız tüpte onu kullanmıştım çünkü), ancak vücudum iyi tepki veriyor gibi bakalım. Niyeyse panik oluyorum ben de bu sefer erken çatlayacak diye (yumurtlama takiplerimden en umutlu olduğumda öyle olmuştu maalesef). Neyse, hakkımızdan hayırlısı.

herada ya; güzel dileklerin için teşekkürler.ben yarın dr uma görüşmeye gideceğim .hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.hoşçakal.sevgiyle kal

Oh ne güzel kızlar, sohbahara hızlı giriyoruz. Canım benim, güzel haberlerini alırız inşallah.

canım sağol ben ümitsizim hayırlısı buymuş
sen nasılsın inşş çok kaliteli yumurtaların büyüyordur. bizi arada gelişmelerden haberdar et. öptüm

Deniz'cim, sen istediğin kadar ümidini kes, ben senden çok ümitliyim. Dur bak bir iki gün kaldı, inşallah güzel haberlerle çıntalacaksın burayı. Daha önce de yazdım; geç tutunma diye birşey var di mi?

Benim moralim idare eder; boyna ilk aşılamadaki halimle karşılaştırıyorum kendimi. Aşağı yukarı aynı rahatlıktayım ve hala ümitliyim diyeyim. Hele geçen gece rüyamda küçük bir kız çocuğu gelip yanağımdan öpünce, aha dedim ya malum mu oluyor nedir? Gördüğün gibi, ümitlenmek için sebep arıyorum boyuna.

insallah yaniliyordursun da hamiledirsin canim

canım yaaa sağol ama vücutta olan tepkiler de gitti gibi. hani gerçekten en çok ben şoka girerim herhalde. neyse inşş cumartesi 20-40 gibi ara bir değer değil de ya 10 altı negatif alırım kesin biter bu iş ya da mucize gerçekleşirse de 60-70 üstü pozitif alırım da yine biraz biter bu iş. bir de ara değerin takibiyle uğraşmak çok zor. zaten şu an iğneleri boşuna oluyormuşum gibi geliyor öyle büsbütün zor gelecek. neyse allahtan hayırlısını dileyeyim.

3 aşağı 5 yukarı tüm iğneler aynı benim anladığım. ben de doğal olarak seninle aynı merkezde fostimon kullanıp nefret etmiştim ama 2. de managon da çok birşey değiştirmedi desem mi? sayı aynı da döllenen daha fazla oldu ama galiba sonuç yine aynı olacak :roflol:mafoldumben ay gülsem mi ağlasam mı karar veremedim bu duruma. sen doktora sordun mu neden fostimona geçtik diye?

ben de arkadaşımla konuştum senin fal çıkmadı ikizi geçtim teki bile mucize diye. artık ben de kız çocuklarını ancak rüyamda görücem herhalde mafoldumbenüzülmiycem diyorum üzülmiycem diyorum olmuyor
sen moralini yüksek tut. senin yaşlarda ben doğal hamile kalmıştım. yani şansın daha yüksek. inanıyorum mutlaka olacaktır a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…