38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Heradacim insallah olur. Daha once asilamayla hamile kalan biri icin umutsuz degil durumun. Guzel haberlerini bekliyorum. Sana dua edicem..

Hulyacim benim kanim biraz fazla pihtilasiyor ve hipotiroidi cikti. Ama bunlar maalesef 2 dusukten sonra tespit edildi. Simdi hemen transferin ertesi gunu heparin denen kan sulandirici igneye basladik. Aspirini zaten tedavi suresince kullandim.
Insallah Allah hepimize anne olmayi nasip eder.

Defnecim yesil gordum seni :))
Ne guzel dogumun cok yaklasti. Sakin kizinin resmini bana yollamayi unutma. Merak ediyorum ruyamdaki bebekmi?
Son trimesterin ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum. Ama sayili gunler cabuk gecer.
Cok optum seni.

Kizlar hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Bu bebislerim blastosist oldugu icin test gunum 10.gun. sadece 8 gun kaldi. Haftaya bugun belli olucak. Ama tahmin edersiniz ki bu donem cok zor. Bir an olsun aklimdan cikmiyor.
Hepinize sevgiler..
Hamile arkadaslarim bana umut oldunuz. Pes ettigim zamanlarda hep sizi hatirladim ve neden olmasin bir kere daha deneyeyim dedim. Umarim hepiniz saglikli bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz. Sizi ve bebislerinizi seviyorum.

O birilerinden biri de sen olacaksın hiç üzülme ..Yarın mı tekrarlayacaksın testi? İnşallah değerin 50 den yüksek olur bize de umut olursun canım....kaydirigubbakcemile3

canım siz böyle dedikçe ümitleniyoum ama sonra korkular başlıyor. inşallah ben yanılıyorumdur sizler haklı çıkarsınız canım kaydirigubbakcemile3

canım en riskli ve heyecanlı hamileliği sen geçirdin galiba ama bak senin de çok az kaldı. inşallah bebeğini kucağınaaldığın an hpi geride kalmış olacak ileride neler çektim senin için iye gülerek anlatacaksın

kızlar çok sayfa olmuş okuyamadım yarın okucam şimdi çıkmam lazım denizden haber varmı

ben 8. gün 5,5 çıkan değerimle ve gittikçe azalan göğüs ve kasık ağrımla ümidimi kestim arkadaşlar hala ümitli. yarın testim

canım olacak inanıyorum. sen daha önceden 2 hamilelik geçirmiş ve 38 yaşında biri olarak bıraktım diyince ben çok üzülmüştüm. bak 5. güne varmış çok kaliteli 2 tane yumurtan var. hatta konduktan sonra belki daha kalitelileşecek 3. bakarsın ikiz olur kaydirigubbakcemile5 o da riskli iyeceksin ya. bıraksaydın çok yazık olacaktı.

Selam Kızlar. Karamel, Rüzgar Deniz, Deniz Karayurt, Defne, Deniz Bulut, Hülya ve Roniyam, herkes. ıyi dilek ve dualarınız için binlerce teşekkürler. Sizler de tüm iyi dileklerimde ve dualarımdasınız. Sağolun. Karamel'cim, sen de beni ağlattın inan, gitmeden mesajını okuyup çıktım, sana ve bu yolda emek veren tüm arkadaşlarıma gönül dolusu dua ettim yol boyunca.

Neyse, aşılamam oldu. Doktora 'ama niye niye' filan yapmamaya karar verdim. Neticede 20 küsur yıldır bu işin uzmanı bu adam, yumurtalar çatladığında bana normal yoldan deneyelim diyen de o, ben istedim aşılamayı. Sonra kalkıp 'eh ama 24 saatte ölüyormuş yumurtalar' filan derken gözümde canlandırdım kendimi ve yakıştıramadım. Sonuçta ben bu haliyle hamilelik ihtimalimi %1 bile arttırıyorsa aşılama, o zaman aşılama yapalım, ben sadece normal yoldan denemek istemiyorum demiştim. Gözümü kapadım, ya Allah, oldum aşılamayı.

Öncesinde ve sonrasında çok ama çok güzel konuştu benimle doktorum. Öyle bi duygusal doping yaptı ki sormayın. Şimdi yazamıyorum, yoksa zır zır ağlarım. Dopigin etkisi sürüyor, o yüzden yumurtalar çatladı, çatlamadı hiç umrumda değil. Oldu mu olmadı mı diye de takmayacağım kafaya. Yaşayıp göreceğim işte.

Perhizi bozmayı biz de düşündük ama vardır doktorun bir bildiği biz burnumuzu sokmayalım dedik ve vazgeçtik dün ödev yapmaktan Ama sağolsun doktor bayağı yoğun bir çalışma programı tutuşturdu elime Neyse işte, ümitsiz değilim ama olmayabileceğine de hazırlıklıyım. Ne bileyim yahu. ıstiyom, istiyom, istiyom. Bu ay olmazsa, bir sonraki ay ya da aylarda. Pes etmiyorum, etmiyorummmmmmm.

Ben Deniz'e rağmen, Deniz'den güzel haberler bekliyorum yarın. Sık sık girip bakacağım lütfen habersiz bırakma.
Karamel'cim senin tedavin nasıl gidiyor? IUI buddy'si olduk beraber, ben prematüre doğmuşum acele acele gittim işte (duyanda 18'indeyim sanacak . Güzel haberlerini bekliyorum, bizi habersiz bırakma.
Roniyam'cım, oh ne güzel sayılı gün çabuk geçecek ve Deniz'den sonraki güzel haberi senden alacağız inşallah.

Arkadaşlar gerçekten sağolun. Bu topic bana hep iyi geliyor, Allah dualarımızı kabul etsin, burası 38 ve yaş üzeri çıtır anneler topiği olsun bir an önce inşallah. Hepinizi öptüm.

Son düzenleme:
Rüzgardeniz,
sanirim bu topikte en erken benim kiz gelecek tabii eger gecikme olmaz ise..31 ekim dogum tarihim insallah bir gecikme olmazda zamaninda gelir..Defne,sen ,ben pespese doguracaz anlasilan ondan sonrada topikteki taze hamilelere yol gosteririz...yerimseniben

sevgili herada aşılaman hayılı olsunumarım bebeğine sağlıkla kavuşursun sonra da biz seni takip ederiz hoşçakal sevgiyle kal.aklına hep pozitif şeyler getir

Amin DİLKALMAN canım. Hepimize, bütün arkadaşlarıma inşallah.:Saruboceq:

DENİZ'ciğim, Hakeder ama senin fikirsiz bunları. Seni bu kadar üzmeye hiç hakkı yok. Hem de böyle kritik bir aşamada. Hatta yaza doğru dağdan kar bile getirtmek lazım öyle kocalara.lmaz::

Aaa RÜZGAR'cığım ben de merak etmiştim seni. Çok sıkıntılı bir dönem geçirmişsin. Ama önemli olan yine de senin ve Rüzgar bebeğin iyi ve sağlıklı olması. Doğuma bu kadar az zaman kalmışken lütfen strese girmemeye çalış. Tabi ki hayatın her aşamasında stres var. Ama yine de ona direnmek elimizde. Söylediğin gibi, oğlun için güçlü olmak zorundasın.kaydirigubbakcemile5

SERPİL VE DEFNE,
Kızlar, bende gece uyuyamayanlar kervanına katıldım ve sizlere daha çok hak verdim. Yastık bile kar etmiyor artık. Kendimi hem hacıyatmaz, hem de Beyaz'ın Hüsmen Ağa tiplemesi gibi hissediyorum. Gece, yarım saatte bir uyanıyorum. Ben normalde çok ince bir yastıkla yatardım. Ama artık, eşim, nefes alamadığım için, horlamaya ve sayıklamaya başladığımı söyledi. Ayıptır söylemesi. Şimdi yastığı yükselttim. Bir de geceleri reflü sıkıntım arttı. Eklemlerim çok ağrıyor. Özellikle ellerim. O karın gerginiği ayrı bir problem. Göbek deliğim resmen dışarı fırladı. Ama Defne'ciğim Allah yardımcın olsun. Bir de o gergin göbeğe hala iğne yapıyormuşsun. Çok zor gerçekten.
Ama hakikaten Rüzgar'cığımın da dediği gibi, bütün sıkıntılar bebeğimizin tekmelerini yiyince mutluluğa dönüşüyor. Allah, topic arkadaşlarıma da bu güzel sıkıntıları bir an önce yaşamayı nasip etsin diyorum. :Saruboceq:

Selam Kızlar. Karamel, Rüzgar Deniz, Deniz Karayurt, Defne, Deniz Bulut, Hülya ve Roniyam, herkes. İyi dilek ve dualarınız için binlerce teşekkürler. .

HERADA canım, aşılaman hayırlı olsun. Doktorunun güzel moral vermesi ve destek olması çok sevindirici. İnşallah yakın zamanda mutlu haberler alırız senden.:Saruboceq:

Sanırım haklısın canım, doğumlar arka arkaya gelecek galiba :) Aman zamanında gelsinler de dünyaya, ne erken ne de geç :) Biz doğurduktan sonra taze hamilelere bırakacağız yerimizi, bu sefer de onların hamilelik sıkıntılarında destek olacağız inşallah :Saruboceq:

Canım, teşekkürler desteğin için :) hayatta hep inişler çıkışlar olacak, ne yapalım ben de bugünleri geçirmeye çalışıyorum :) Bunlar da geçecek inşallah :)

Herada bu azmine hayranım, inşallah bu inanç sana bebiş gitirecek.

Ben leyleğe zaten senin ve diğer tüm arkadaşların ve benim adıma sipariş verdim.

Onlar hazırlanıyorlar bir bir getirecekler.

Herada niye ödev var ki, ben çok sıkıldım zorunlu ödevden aşılamayı o yüzden istedimdi. Yumurta çatlayacak aşılama olacak eee niye offf ya

Erverdi, Deniz Karayurt, Deniz Bulut ve Karamel'cim. Desteğiniz için binlerce teşekkür. Çok önemli ve manalı benim için. Sağolun.

Deniz Bulut'çum, bugün senin için sık sık girip bakıyor olacağım bu topic'e. Haydi hayırlı ve güzel haberler. Dualarım seninle.

Hamilelerimiz (anladığım kadarıyla önce Serpil) tez zamanda bebeklerini kucaklayacaklar. Hayırlı güzel ömürler diliyorum bebeklere şimdiden. Allah analı babalı, kısmetli ve güzel hayatlar sürmelerini nasip etsin. Artık bu topiğin yeni hamilelere de ihtiyacı var, unutmayalım kızlar.

Karamel'cim, evet canım aşılama ile bu iş bitmiyor. Aşılama gününde de ödev veren var, bir sonraki günden başlayan da. Ancak bir hafta civarında bitiyor ödevler. Çünkü aşılama anında olgun yumurtalar hedefleniyor, geriden gelen ama döllenme ihtimali olan yumurtalarla ilgilenmek de sana düşüyor. Ne yapalım, bu yola çıktık bir kere di mi ama?

pek çok sitede 2 gün ilişki önerilmez diyor, aşılama ile yıkanmış, hızlanmış spermler verildiği için karışmasın diye imiş. valla göreceğiz benim ki ne der (dr)

canım ya birşey daha soracağım, ( muhtemel çarş günü benim) toplam ne kadar sürüyor (sperm vermekten aşılama sonuna kadar) o gün yatıyormusun yoksa normal hayatına devam mı ediyorsun?

Karamel'cim,

Benim tutan aşılamamda ertesi gün ilişki demişti. Bu sefer aşılama günü dahil bir program öngörmüş Ben her defasında doktoruma çok güvendiğimi, inandığımı yazdım. Beni tanıyor, durumumu en iyi o biliyor, eşimin spermiogram sonuçlarını biliyor, o ne derse uyuyoruz işte. Bakalım senin doktorunun yöntemi aynı mı farklı mı olacak?

Eşim benden iki saat önce orada oluyor. Ben iki saat sonra gidiyorum ve inan aşılamaya toplam beş dakika desem inan süreyi abartmış olurum. Hiç okumadım bilmiyordum o yüzden ama benim doktorum önce -sanırım rahim ağzına- bir iğne yapıyor, ne için yapıyor, neye yardımcı inan bilmiyorum. Bu arada bu iğne de ilk gün çok hafif bir kanamaya sebep oluyor. Bir iki saniyelik bir sızı, sonrasında da rahat olmanı hiç kasmamanı söylüyor ve birkaç saniyede de işlemi bitiriyor. Odaya girdin hazırlandın, yattın v.s. inan beş dakika bile değil. Çok rahat, ağrısız. Sonrasında da 20 dakika kadar bacakların havada (o muayene koltukları ne kadar geniş bir açıyla hereket ediyormuş şaşarsın) yatıyorsun. Oldu bitti. Benim doktorum normal hayatına devam edebilirsin diyor hep ama ben özellikle ilk gün ağırdan alıyorum. Hep öğle saatlerine denk geliyor aşılamam, çıkıp eve gelip yatıp dinleniyorum. Sonrası aynen eskisi gibi devam.

Hayırlısı olsun, inan bak çarşamba çok rahat geçecek. Hayırlısı olsun, dua ediyorum sana.

Son düzenleme:
iğne dedin korktum (((

çok yoğun bir dönemdeyim inşallah işe dön der yoksa mecbur yatacağız

birde mahsuru yoksa ücret nedir ? Biz hiç konuşmadık valla hazırlıksız yakalanmayalım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
iğne dedin korktum (((

çok yoğun bir dönemdeyim inşallah işe dön der yoksa mecbur yatacağız

birde mahsuru yoksa ücret nedir ? Biz hiç konuşmadık valla hazırlıksız yakalanmayalım ?

ıhtimal senin aşılamanın fiyatı daha düşük olacaktır çünkü bildiğim kadarıyla iğne tedavisinde değildin. Benim herşey dahil 950 lira tuttu bu sefer (doktor muayeneleri, sperm yıkama v.s.). Bir önceki de 840 tutmuştu, kullanılan ilaca ve miktarına göre değişti.

ığneye gelince, korkma arkadaşım. Ben bu tedavilere başlayana kadar en son iğnemi ilkokula giderken yapılan aşıda olmuştum. Çok da gurur duyuyordum kendimle, ne güzel hiç iğne olmadım diye. Tüptü, aşılamaydı derken herhalde 50'den fazla iğne olmuşumdur, ona da alışıyorsun, sinek ısırığı gibi birşey neticede. Ben Allah izin versin, şu bebeği alayım kucağıma ahdım var ilk gün poposunu ısırıcam (kıyabilirsem tabii). ığne olurken hep aklıma bunu getiriyorum. Allah hayırlı sonuçlar nasip etsin hepimize.

Son düzenleme:
sağol canım , bende aynını yapacağım (ısırma) , hatta doktor da hızlı tokat atacak poposuna :))))

herada bu çocuklar korkudan mı gelmiyor acaba

benim hap + iğne = 100 bile tutmadı (82+9)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…