Haklısın Herada canım,
Ama keşke bütün sıkıntılar böyle olsa. Acı bile çeksek, sıkıntıda bile olsak mutluyuz. İnşallah sizlerde bu güzel sıkıntıları yaşarsınız. Darısı, önce bizim topicteki anne adaylarının başına, sonra anne olmak isteyen bütün kadınların başına.
Yani bir de dediğin gibi Karamel'ciğim yaşı genç olduğu halde yumurtası kalitesiz olan, ya da bizim yaşladımızdd olduğu halde kaliteli yumurtası olan bir sürü kadın var. Bunu incelemeden böyle dangır dungur konuşması çok kötü.
denizcim o gergin gobege 2 aydir yapmiyorum ama bacaklarim ve kollarim mosmor ve igneler artik girmemeye basladidenizcim alcak yastikta nasil dayandin canim?ben neredeyse 3 yastikla falan bogusuyorum tum gece:)reflu beni bitiriyor ozellikle sabahlari..geceleri yatmadan ilik sut ic cok iyi geliyor...uyku bendede yok ozellikle sabahlari 5 gibi mutlaka uyaniyorum uzun sure dalamiyorum tv aciyorum ellerim benim uzun suredir aciyor karpal tunel sendromu deniyormus buna doguma kadar cekicez sanirim:)bu yaramazlar gelsinlerde artik darisi tum arkadaslara :):ecrin_bebek:
ya düşün birtanem 40 yaşındayım 3 doktora gittim biri tüp bebek merkezi buna rağmen size gerek yok normal olur dediler , olur yada olmaz ama ne büyük moral.
Ama tabi 2 aşılama olmazsa Kasımda tüp istiyorum.
Ve hepsi de bana sakın internetten doktorlarla konuşma, muayene etmeyen bilemez dediler.
Ama merak işte okunuyor soruluyor.
Elbette, bir tekmeyle bir hareketiyle o sıkıntıları unutturuyordur bebişleriniz. Herşeye rağmen bir yandan da keyifle yaşanıyordur bu sıkıntılar. Duana amin diyerek katılmamak ne mümkün. Sağolasın canım.
denizcim o gergin gobege 2 aydir yapmiyorum ama bacaklarim ve kollarim mosmor ve igneler artik girmemeye basladidenizcim alcak yastikta nasil dayandin canim?ben neredeyse 3 yastikla falan bogusuyorum tum gece:)reflu beni bitiriyor ozellikle sabahlari..geceleri yatmadan ilik sut ic cok iyi geliyor...uyku bendede yok ozellikle sabahlari 5 gibi mutlaka uyaniyorum uzun sure dalamiyorum tv aciyorum ellerim benim uzun suredir aciyor karpal tunel sendromu deniyormus buna doguma kadar cekicez sanirim:)bu yaramazlar gelsinlerde artik darisi tum arkadaslara :):ecrin_bebek:
ya düşün birtanem 40 yaşındayım 3 doktora gittim biri tüp bebek merkezi buna rağmen size gerek yok normal olur dediler , olur yada olmaz ama ne büyük moral.
Ve hepsi de bana sakın internetten doktorlarla konuşma, muayene etmeyen bilemez dediler.
Herada çok pozitif bir insansın. O yüzden sen de başaracaksın biliyorum. Bak bizler bile başardık senin ne eksiğin var. Hepimiz aynı durumdayız. Sadece o zamanın gelmesini beklemek çok zor. Valla ben kendi adıma söyleyeyim hamile kalacağımı birileri söylese "Çüşşş atma" filan derdim. O yüzden olmaz diye birşey olmaz canım benim. Hem çok da iyi bir anne olacağına ben yüreekten inanıyorum.
Evet arkadaşlar,
En yakın arkadaşım hamileliğinde karpal tünel sendromu, reflü ve gece boyu 20 kere tuvalete gitmekten çok müzdaripti. Allah kolaylık versin diyorum tekrar. Yabancı siteleri gezerken, hamile yastıkları görmüştüm. Kocaman J şeklinde yastıklar. Kuyruk bölümünü bacaklarının arasına alıyormuşsun, rahatlık veriyormuş, yataktan kalkması rahatmış, karnıma baskı yaparım derdini önlüyormuş filan. Okuyunca bak gavur neler düşünmüş demiştim, biliyorsunuzdur sanırım.
Sevgili Defne ve Denizkarabulut,
Vucudun su tutmasi,ellerdeki ayaklarda gerginlik icin ben hamile cayi iciyorum acayip faydasi var deniyor .bende gercekten hic siskinlik yok(tabi aldigim kilolardan dolayi sisler ama icinde yag var sadece:sinifsinif:) ben size cayin icerisindekileri yazacam belki orada bulabilirsiniz ama turkce karsiliklarini bilmiyorum.."melissae foliem conc 15 gr,solidaginis herba conc 15 gr,lupuli humuli flos conc 10 gr 10 gr,foeniculi fructus" gunde 2-3 fincan iciyorum..bulanilirseniz tavsiye ediyorum.ben tabii cok da spor yaptim son 2 haftadir artik yapmiyorum ama bol bol yuruyorum...
Defnecim,nedendir bilmem sanki bende erken doguracam gibime geliyor oylesine hareketli bir bebek ki kesin erken gelir diyorum...
Evet arkadaslar artik biz mesakatli yolun sonuna geldik sayilir artik yeni hamile haberleri ve sizlanmalari bekliyoruz...darisi hepinizin basina:teytey:
Evet arkadaşlar,
En yakın arkadaşım hamileliğinde karpal tünel sendromu, reflü ve gece boyu 20 kere tuvalete gitmekten çok müzdaripti. Allah kolaylık versin diyorum tekrar. Yabancı siteleri gezerken, hamile yastıkları görmüştüm. Kocaman J şeklinde yastıklar. Kuyruk bölümünü bacaklarının arasına alıyormuşsun, rahatlık veriyormuş, yataktan kalkması rahatmış, karnıma baskı yaparım derdini önlüyormuş filan. Okuyunca bak gavur neler düşünmüş demiştim, biliyorsunuzdur sanırım.
Canım benim, sağolasın, ne güzel moral veriyorsun. İnşallah diyorum, Yumurtalarım erken çatlamasına rağmen bu aşılamadan bile halen umutluyum; bu bile moral veriyor bana, o yüzden inanıyorum hayırlısıyla birgün ben de anne olacağım inşallah. Aralarda zırlamıyor değilim ama bu iki haftalık bekleyişi kasmadan yapacam, olursa olur.
Şimdilik kaçıyorum,
Hepinizi öpüyorum hamişler ve hamiş-to-be'ler.
denizcimmm cok sevindim:)seni bekliyordum sonucunu..bence cok guzel bir deger..bhcg takib etmenin insani nekadar yiprattigini cok cok iyi biliyorum...insallah pazartesi cok guzel bir deger olur..onceki degerlerin kacti canim?
yatmadım gezdim. az yürüdüm. pastaneye vs gittim arkadaşlarla. alışveriş yaptım. yani herşeyi yaptım. ama yorulmadım. yorulmuyorum dinleniyorum hep çok ağr tşımıyorum. ben ilk gün hariç yatmadım yatamıyorum. inşallah bana rağmen tutacak diye umuyorum gerçekten.kaydirigubbakcemile2Canım benim, ne güzel işte. Eminim artacak bu değer pazartesiye. Sen bu rakamı göreceğini bile tahmin etmiyordun. Maşallah diyeyim. Aman yat dinlen. Tebrik ediyorum ben seni şimdiden. Bu süperrrrrrrrrrrrr. Harika birşey............... Pazartesi 100 üzeri gayet güzel bir değer diyeceksin bize, bak gör.
denizbulut hadi innşşaallaahhh canım çok sevindim.bak gördünmü boşu boşuna kendini üzmüşsün.çok sevindiöm kendime olmuş kadar.hele yaaaaaaaaa bira zsevinelim artık değil mi
Allaaaaaaah, canım beniiim. :sm_cool::teytey:
İşte budur ya. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Sadece koca göbeğimle göbek atmak istiyorum. Oh ohhhhhh. Yandaaaaaaannn.
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:
canım yaaaa. inşallah aynı sevinci pazartesi değerim ikiye katlanınca yaşıyacağım. inşallah rabim önce ümitlendirip sonra almaz ve hayırlıysa olur inşşş:Saruboceq::CüvCüv:
Amin canım. :Saruboceq:
Eveeeet. İşte bak ilk hamilemiz yola çıktı bile. Allah nazardan saklasın. Darısı hepinize kızlar.
Karamel'ciğim sana da bol şans şimdiden...
Canım benim tebrikler Şeniz ne kadar seviniyorum biz yaşlardakilerin hamile haberlerine ablatamam zemuszemus inşallah değerin çok çok katlar :Saruboceq: bu sefer başaracaksın a.s Allah yardımcın olsun...Bizlere de dua etmeyi unutma :kedi:
Denizbulut,
bu habere senin adina cok sevindim,umarim artar degerin ve bebisine kavusursun..belirtilere takilma sadece kokulara hassassiyetin iyiye isaret!!!!Allah hayirlisini versin!
sevgili deniz bulut inanki çok sevindim değerinin yükseldiğine çok çok fazla yükselmese de olsun düşmemiş ya gönülden diliyorum daha çok yükselsin diğe inşallah herşey daha güzel olacak
Defnecim ben hergun 5000 U heparin yapiyorum. Sen ne kadar yapmistin ve ne kadar sureyle yaptin. Her gun bir de baby aspirin aliyorum. Progesteron ve ostrogen patchleri aliyorum. ilkinde ostrogen patchi vermemisti. Ama Turkiyede yaptigimda ostrojen hap vermislerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?