38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Eşimin ilk evliliğinden çocuğu var ve bende 2 kere doğal hamile kaldım. Nasıl oldu bu yaşla mı düşüş gösterdi yoksa şansa mı hamile kaldık ?

Bilsem yıkatır yıkatır kullanırdım :))))))))

Keçiboynuzu hapı yok mu ki içmez şimdi yapınca gavur

keçiboynuzu pekmezi var canım aktarlarda satılıyor

doğru diyorsun canım ancak bir kurum için bir iyi yorum bir kötü yorum gelince insan dediğin gibi ıyk oluyo. gerçi ben brüksel ile henüz konuşmadım. sitesini bulup girdim. denizin dediği gibi önce histeroskopi bilmemneskopi yapıyolar ve önce sorunu tespit ediyorlarmış daha sonra tüp deniyip genelde başarısızlıkla sonuçlanan tüp denemelerinin üstüne gelen hastalarda denedikleri tedavilerde başarı oranları fazlaymış. bu bana mantıklı gelmişti ancak şimdi deniz böyle diyince bi durdum düşünüyorum. allah hepimizi doğru insanlarla karşılaştırsın ne diyim

eşim bağkurlu canım benim sskm var ve 38 i doldurdum. o zaman benim ssk destek yalan oldu. neyse o histeroskopiyi falan özel sigortam karşılar o zaman ve tüp bebek tedavisi de bize kalır. sen şimdiki tedavinde ilaçlarını ssk dan daha az fiyata mı almış oldun. yarın testi kaçta yaptırcan program ne??

ne güzel maşallah bende mi acaba kür olayına girsem. hem kendime hem kocişe. :uhm:

alabama , rapor için 39. u doldurmamış olmak gerekiyor. Buçuğun falan varsa daha bir araştır derim.

alabama cım ben 2 aşılama ve 2 tüp denememi ssk dan yararlanarak yaptım.benim bildiğim kadarıyla şimdi kanunlar değişlti.senin kendi sigortandan yaralanman için5 yıl ssk ödemişliğin olması lazımyada eşinden yararlanman gerekiyorsa onun son 5 sene içindeki primini arıyorlar bu senin içinde geçerli.benim bilgim bu.hoşçakal sevgiyle kal.özel sigortayla ile ilgili bir bşilgim yok

Canım bunun garantisi olmadığı söylenmişti, ne zaman ne olacağı belli olmaz :)

Hmmm... ben kavga gürültü içirmiştim, o dönemde ben de soğan suyu yapıyordum kendime, "madem ben bunu içebiliyorum, sen de onu içeceksin, yoksa soğan suyu içiririm" demiştim şakayla karışık, soğan suyunun tadına bakınca tamam demişti :)
ne güzel maşallah bende mi acaba kür olayına girsem. hem kendime hem kocişe. :uhm:

Valla alabama'cığım bir şey kaybetmezsin, ben kürlerin sonuna gelmeden 2 aylık bir süre içerisinde doğal yolla hamile kaldım... Sırf tüp bebeğe hazırlık olsun diye yapmıştım ben kürleri, o arada hamile kaldım :)

oooooooooooooooooo hoşgeldiniz balance hanım.ilkarkadaşım.asıl ben giriyorum da seni görmek ne mümkün.olmuyo be güzelim ratlaşamıyoruz.dün gece monetaya bağıra bağıra sesim kısıldı ama duyuramadımmafoldumbenratlaşamıyoruz işte.bugün de işim vardı şimdi girebildimkendine iyi bak hoşçakal.

güldürdün beni karamel çok hoşsun.gavur ha?:sm_cool:

sevgili rüzgar deniz isminin altındaki şafak gününü gördükçe inan çok duygulanıyorumher açtığımda kaç günü kalmış diyorum.kalbim seninle beraber sana sağlıklı bir doğum diliyorumsevgiyle al sar bebeğini hayırlısıyla canım........................

Erverdi, çok teşekkür ederim iyi dileklerin için güzel arkadaşım :) Darısı sizlerin başına inşallah, inan her gün dua ediyorum hepiniz için :) Amin canım, amin... İnşallah Rabbim o günleri göstersin :)

sevgili rüzgar deniz hamile kalmadan önce yaptığın kürleri sırasıyla ,lütfen, bir ara yazarmısın? şimdiden teşekkürler hoşçakal sevgiyle kal

sevgili rüzgar deniz hamile kalmadan önce yaptığın kürleri sırasıyla ,lütfen, bir ara yazarmısın? şimdiden teşekkürler hoşçakal sevgiyle kal

Tabii ki, seve seve :)

1. Sabah uyanır uyanmaz bal+çörek otu ve tarçını (1'er çay kaşığı) karıştırıp hap niyetine suyla içiyordum.
2. Öğlene doğru öğlen yemeğinden önce soğan suyu yapıp içiyordum.
3. Akşam yemeğinden önce tekrar soğan suyu yapıp içiyordum. (soğan suyu 15 gün sürdü sadece, sonra 21 günlük kuru incir kürü yaptım aynı, 21 gün bittikten sonra 7 gün soğan suyu içtim yine ve sonra yine 21 gün incir suyu kürüne devam ettim [edemedim gerçi hamile kaldığımı öğrendim])
4. Yemekten aşağı yukarı 1,5 saat sonra filan polen+arı sütü+bal karışımını birer kaşık hem eşime yediriyordum hem kendim yiyordum.
5. Bu arada akşamları eşime yemekten sonra E vitamini hapı içirirdim.
6. Yatmadan önce de keçi boynuzu suyu içiriyordum (3 ay içmesi gerekiyordu 2 - 2,5 ay içti ve hamile kaldığım için bıraktık)

kızlarrrr 4 gün önce 90 olan ve en az 360 olması gereken değerim 665 olmuş :dance: galiba hamileyim ben :teytey::CüvCüv: ay inanamıyorum sositososito

kızlarrrr 4 gün önce 90 olan ve en az 360 olması gereken değerim 665 olmuş :dance: galiba hamileyim ben :teytey::CüvCüv: ay inanamıyorum sositososito

ayyyyyyyyy canım ya çok sevindim.iyi hiç olmazsa birimiz kurtardık şu an çok duygulandım yazamıycamsenin yerine ban ağlıyorum burda deniz
sen ağlama güçlü ol

anladım hayatım benim 93 başlangıcı bi 3 yıllık sonra 2000 den 2003 e 3 yıl ssk var ama son beş yıl değil ara var yani neyse bi ara bu konuyla da ilgilenip tam öğrencem saol hayatım.

dimi ya tamam ben başlayacağım bu kürlere sadece başlangıç ne zaman oluyo rüzgarcım yani reglden sonramı bi başlangıç ve bırakma dönemi var mı yoksa allah ne verdiyse full time yapıyomuyuz

süper tarifler süper ben de bunu istiyodum.

oleyyyyyyyyyykaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemilehihoyyythihoyyyt maşallah sana harikasın senin için çok mutlu oldum denizcim darısı başımızaaaa kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

canımmmmmm:1hug:kutlarım aşkım seni,,,,,çok sevindim:sm_cool:yuupppiiiiiiiii,,,,,,,şükürler olsun,,,,,,,,senin sabahın oldu güzel kardeşim darısı biz(hala geceyi yaşayanlara)hayırlısıyla sıkıntısız tamamını erdirsin allahım:Saruboceq:,,,,,,,çok şükür topikteki kasvet gitti:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:,,,çıtırlarım benim yaaaa

Kızlar sabah birşey yazdım size hala sizlerden cevap (önerilerinizi) bekliyorum

canım mesajını yeni gördüm ben ama sayfalar çok ilerlemiş,,,bende fazla girmiyordum takip edemiyorum,,,,,,her konuda yardımcı olmaya çalışırım,,,istersen profil msjıda yollayabilirsin,,,,sevgiler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…