38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ay cok guzel tam baharda dogacaklar ikinizinkilerde:)yaza kalmayacaksiniz...denizcim haklisiniz kalp atisi ondan once kese sonra kalp atisinin saglikli devam etmesi bunlar sirat koprusu gibi devam eden olaylar...hep dizilerde kadinlar 3-4 aylikken falan farkediyorya sinir oluyorum hep derdimki ooo ne guzel kalp atisini keseyi falan gorduler:)sanki gercekmis gibi

roniyamcim darisi basina canim..allah gonlunuze gore versin..ay ne guzel sizin adiniza ben heyecanlandim:)hersey cok guzel olacak:)

ay ben de ikizleri hic sevmem cok dengesiz olurlar. ay umarim aranizda ikizler yoktur umarim pot kirmamisimdir:çok üzgünüm:

Ayyy kızlar inanır mısınız ikizlerden ben de hiç hoşlanmam. Ben balık burcuyum. Balık burcu çok uyumludur. Anlaşamadığı tek burç ikizler.
Ama olsun. Önemli olan sağlıklı olmaları. Benim bebek de muhtemelen akrep ya da yay olacak. Genelde akrebi de sevmezler.

Defne'ciğim sana bir şey sormuştum. Yukarıda gördün mü, bir bilgin var mı. Doğum izni için hangi haftalarda rapor alınıyor diye.

denizcim 32. haftada on rapor denen birseyi almaya hak kazaniyormussun eger dogumun erken olursa bu aldigin rapor hakkin kisaliyormus..bence 32. haftada al cunku dogumdan sonraki izin farkli degerlendiriliyormus...canim sen doktoru cook ihmal ettin bak kizacagim amabiz artik 10-13 gun araya dusurduk sende ihmal etme..

denizcim benim kizda akrep:)akrepburcu fena bir burctur derler hakkini savunur sesini duyurur kin tutar ve sansli:)ben cook memnunum benim gibi sakin herkese yumusak davranan bir kiz olmasin ben cok cektim uzuldum..disli bir kizim olsun istiyorum ne bileyim:)birde sansli olursa pek bir sevinecegim:)

Defne'ciğim çok teşekkürler canım. Ben de emin değildim ama tahminen 32. haftada diye biliyordum. .Çünkü geckince bu hakkı kaybediyormuşsun. Önce doktora rapor yazdırıp sonra işyerine gidip onay almak gerekiyor değil mi.

Valla kızmakta haklsın. Doktora gitmeyi çok ihmal ettiğimin farkjındayım ama ben bu topicin en relaks hamilesiyim galiba ya. :))) Utandım şimdi valla.

Denizkarayurt canim sagol iyi dileklerin icin. bakalim simdilik inanamiyorum cok mutluyum. insallah bu defa mutlulugum daim olur. Insallah sen, defnecim, ruzgar deniz, serpilinha da bebsilerinizi saglikla kucaginiza alirsiniz. Artik bize ablalik yaparsiniz basimiz sikisinca size sorariz.

Ay inanmıyorum yaaaa.
Benimki de muhtemel akrep olabilir. Hatta Rüzgar'la da konuşmuştuk.O da akrebi pek sevmiyor. Ben de çok sevmem. Ama akrebi çoğu insan pek tanımadığı için sevmem. Aslında kişilikle bir burç. Ne istediğini çok iyi bilir. Dostluğu da çok iyidir, ama düşmanlığından da kork.:)

Ama inanır mısın senin gibi ben de aynı nedenle akrep olsun istiyorum. Çünkü ben salak ve ağlak bir balığım. Ben de oğlum biraz daha hayat şartlarına dayanıklı olsun istiyorum. Hem oğlan olarak duygusal olması çok iyi değil, kararında olsun. Akrep o anlamda iyidir. Duygusallığı vardır, ama tuttuğunu da koparaır.

Çünkü hayat kolay değil. Anneleri olarak bizler duygusalız, bari bebeklerimiz biraz güçlü olsun değil mi yani.

RONİŞ'im fıstığım, bu güzel günlerin bir gün gelecğine inanıyordum. Ama bu güzel haberi vermeden önceki negatiflerinizde, sizinle birlikte o kadar üzüzldüm ki, topiğe bile girmek istemiyordum, güzel haber göremediğim için. Çok şükür şeytanın bacağını kırdınız.

Amin canım, tabi ki mutluluğun daim olacak. Bu topicin kızları hep çile çekerek bu aşamalara geldi, bundan sonra mutluluğu hak ediyor herbirisi. İnşallah gönlündeki gibi ikiz olur. Yeter ki sağlıklı olsun. Sen hiç canını sıkma. Lütfen hamileliğin tadını çıkar. Bu günleri bir daha yaşamayacağız belki. O yüzden mutlu ol, çok mutlu ol hemde.

Sana bir şey söyleyeceğim güleceksin. İnanır mısın bir yandan bir an önce bebeğime kavuşmak istiyorum bir yandan da bir kaç ay sonra hamile olamayacağım diye üzülüyorum. Çünkü heryerde Allah razı olsun herkes çok şımartıyor beni. Sokağa çıktığımda bile otobüste, metroda yer vermeleri, sevecen davranmaları ay çok güzel valla. Hakikjaten güzel bir duyguymuş.

Bu arada hala inanamıyorum demişsin. Sana çok verdim. Belki komik gelecek ama düşündüğümde, ben bile hala bu kadar zaman geçmesine rağmen inanamıyorum. Bebeğimin tekmelerini fark edince kendime geliyor ve içimde nasıl bir mucizenin yeşerdiğini görebiliyorum.

ınşallah sen de bebeğinin tekmelerini karnında hissedeceksin ve işte o zaman asıl mutluluğun başlayacak. Çünkü bu gerçekten muhteşem bir mucize.

ooo romicim ben problem sepeti olarak epey zengin bir anneadayiydim biliyorsun...hemen herturlu problemi yasadim kiyisindan gectim..muthis bir bilgi kaynagi olabilirim size:)bu arada tekmelerini hissetmeye baslamak gercekten inanilmaz bir duygu..asil mutluluk ozaman basliyor..elbette usg da her seferinde milim milim buyudugunu gormek bir ufak noktayken bir bebege donustugunu izlemek allahin biz kadinlara nasil bir mukafat verdigini anlamamizi sagliyor...

sevgili karayurt;senin de şu kocan için fikirsiz deyişin yok mu ben de ona bayılıyorum çok gülüyorum

Sevgili Roniyacım TEBRıKLERRR bu negüzel haberrr
Deniz ve sen beraberce topiği şenlendirdiniz gerçekten çok sevindimmm
kızlar bende bu gün tedaviye başladım ilk iğnemi oldum
kısa protokol olacakk yakında 12 günü sayacağım inşallah bende pozitif haber verebilirim
yalnız kızlar kafama takılan bişey var son iki üç haftadır çok sitresli günler yaşadım bu gün bile dahil acaba olumsuz bir sonuç yaratırmı sizce en azından şimdiden sonra rahat olabilirsem yetermi bilemiyorummm

Sagol canim darisi basina.
Bundan sonra relax olman onemli bence. Olabildigince rahat olmaya bak. Haberlerini bekliyoruz.

kızlar yaklasık 3haftadır dhea kullanıorum
bi gebelik gecirdim ve bazı belirtileri hissediorum gögüs hassasiyeti belimde bazen agrı gibi hatta cok benzettigim onceden sigara kullanıodum ve hamile kaldıgımda bu koku bariz bi sekilde degismisti yine aynı sekkilde gelio sigaranın kokusu bile
yani sorum acaba hamile olabilirmiyim yoksa DHEA dan kaynaklanıo olabilir mi
keinlikle kendimi dinlemek kaptırmak istemiorum am onemsememeye calıorum ama dedim gibi bariz hissediorum

DHEA kullananlar lütfen yardımcı olun şimdiden tesekkürler

yok anacım asla benim kadar stresli olamazsın ve benimki tuttu. ben iğneler 3. gün falandı kavga ettik ve ben gitmeyeceğim bırakıyorum diye tutturdum ğlaya ağlaya gittim sonra. transferden sonra 2 gün hıyar kocam beni anırta anırta ağlattı. hep stres vardı ama tuttu. olacağı varsa oluyor. ama stres senin sağlığın için kötü. fazla takmamaya çalış güzelim. bak bende hala stres var. ne olacak nasıl olacak diye hergün sabah 6 da uyanıyorum. bugün pazar inşallah birazdan yine uyurum :Saruboceq:

inşallah hamilelik belirtisidir canım. ben 2 ay dhea içtim. hiçbir fark belirti olmadı. sadece yüzümde sivilce çıkarttı. belki hormonal bir değişikliktir ama dhea ile ilgisi olduğunu sanmıyorum

Deniz'ciğim, çok teşekkür ederim. Sen de çok iyisin canım arkadaşım :) Doğum iznine gelince, bildiğim kadarıyla 32. hafta alman gerekiyor raporu... Ben bu sene çalışmıyorum, o yüzden hiç uğraşmadım bu işlerle :)

çıtırlarım nasılsınız bebişler nasıl :)

kızlar evden adsl yi iptal ettim ama sizleri özlediğim için telefon hattını bağlayıp öyle girdim, tahmin edersiniz ki son derece yavaş.

Oyüzden tek tek cvp yazamadım kusuruma bakmayın. Gögüsleri dert etmeyin diyen çıtırları kocaman öpüyorum niye derseniz tek derdim memişler :)))

İkizler demişsiniz , ikizler erkeği hele (bkz benim herif) aman aman uzak durun , dengesiz değilde inat ve çok zor. Ve bu aşılamada hamile kalırsam bir ikizler daha gelecek ki herhalde köprüye giderim :)))

Hep derdim senden bir tane daha olursa ne yaparım diye, Allahım al sana bir ikizler demiştir inşallah. İki ikizler ve ben kova. ne saat olur artık :))))

Bebişleri okşayın benim için, heradacığım biz 2-3 hafta sonra okşarız. Başka bekleyen varsa ve unutmuşsam özür dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…