- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
Herada'cığım sen de anne olacaksın arkadaşım, inan bana... Sadece buna inan. ınanarak başlarsan sonu da iyi gelecek. Kesinlikle ve kesinlikle sağlıklı bir hamileliğin olacak ve bebeğini kucağına alacaksın :)
Heradacim umutsuz olma lutfen. Asilama ile hamile kalabilmek cok guzel bir sey. Bana tam 5 kez asilama yapildi ve hicbiri tutmadi.Sen bunu bir kez basardin neden tekrar olmasin. guzel haberlerini bekliyruz.
Heradacığım, sana negatif olma diyeceğim ama bende oldumSonra kendi kendime diyorum ki tüpte bile döllenmiş embriyo varken 12, gün test deniyor sen aşılamanın 5. gününde niye çöktün ama sadece beynim diyor , kalbim ????????? (((
Karamel'cim, diğer arkadaşlara da dedim, negatif değilim ama hissiyatım olmadığı yönünde. Bakalım bu hafta belli olacak. Ben kendimi geçtim, senden çok umutluyum, hep de yazıyorum zaten. Daha yolun başındayız yahu, dur bakalım.
Negatiflik yok kızlar... YASAAAAAKKKKK!!!!!! olumlu düşüneceksiniz ki olumlu olsun herşey...Heradacığım, sana negatif olma diyeceğim ama bende oldumSonra kendi kendime diyorum ki tüpte bile döllenmiş embriyo varken 12, gün test deniyor sen aşılamanın 5. gününde niye çöktün ama sadece beynim diyor , kalbim ????????? (((
Deniz Bulut , endişeni anlıyorum ama inatçı keçi seni bırakmayacak birtanem, lütfen onu huzursuz etme yerimseniben
rüzgar deniz, deniz karayurt , erverdi ve tüm çıtırlar destekleriniz ve moralleriniz için kocaman bir öpücük size.
Zor ve çok uzun bir süreç canım. 7. haftadan önce duyanlar var ama ben 8. haftanın sonunda duyabilmiştim kalbini, yani 9. haftaya ya girmiştim ya girmek üzereydim, bir de bunun için telaş etme canım. Çok heyecanlı olduğunu biliyorum ama kese konusunda kafanı çok karıştırma derim bence :) Yine de sen bilirsin canım, seni o kadar iyi anlıyorum ki... kalp atışlarını görene kadar haftada bir gitmiştim doktora, kalp atışlarını gördükten sonra ayda bire düşürdü ve ben her gün gidip görmek istiyordum neredeyse... Evet bir ara eve usg almak muhabbeti geçmişti :) ama ne mümkün? neyse süreç zor ve uzun olsa da zaman bir şekilde geçiyor işte :) Sen de inşallah bizlerin ulaştığı günleri geleceksin ve sonunda bebişini kucağına alacaksın canım :) yeter ki biraz sakin ol :)canim biliyorum cok zor bir surec. rabbim hayırlısını versin. insallah haftaya kalp atışını duyarim. 7. haftadan once gitsem duyulmama olasiligi var değil mi? sonra ben neden duyulmedi diye takacagim. ama insan çok merak ediyor. biliyorum sonra her gidişte acaba birşey oldu mu korkusu. siz bir aralar eve birer usg alsak muhabbeti yapıyordunuz. çok iyi anlıyorum valla. ne diyeyim hayırlıysa gelsin inş:Saruboceq:
bence kafanı karıştırma, sakince bekle hayatım :) yine de sen bilirsin tabii :) keseyi gördükten sonra kalp atışını görmeyi beklemek daha zor, tecrübeyle sabittir :)merhaba kızlar. roniyam ve diğerleri birşey soracağım dr beni haftaya cuma çağırdı kalp atışı için ama ben daha önce kese görmeye yakınlarda başka bir doktora gitsem olmaz mı? cuma hcg 660 dı bu pazar 1200 salı 2400 olmalı demek bu. kese 1500 den sonra ultrasonda gözüküyorsa salı-çarş doktora gitsem gözükmez mi? bari kese var mı onu görürüm. tabii sonra yine kalp atışını bekleyeceğim fisfisfis
Sağolasın arkadaşım. Günün birinde bunun olacağına dair inancımı tüketmedim, sabır ve azim konusunda eğitiliyorum gibi geliyor. İnşallah canım, inşallah Allah söyletiyordur sana. Dün akşam burada bir not yazdım sana ama görmedin sanırım, İstanbul'a gelişinde birşeye ihtiyaç olursa haberdar et, koşar gelirim dedim. Teklif geçerli
Negatiflik yok kızlar... YASAAAAAKKKKK!!!!!! olumlu düşüneceksiniz ki olumlu olsun herşey...
Zor ve çok uzun bir süreç canım. 7. haftadan önce duyanlar var ama ben 8. haftanın sonunda duyabilmiştim kalbini, yani 9. haftaya ya girmiştim ya girmek üzereydim, bir de bunun için telaş etme canım. Çok heyecanlı olduğunu biliyorum ama kese konusunda kafanı çok karıştırma derim bence :) Yine de sen bilirsin canım, seni o kadar iyi anlıyorum ki... kalp atışlarını görene kadar haftada bir gitmiştim doktora, kalp atışlarını gördükten sonra ayda bire düşürdü ve ben her gün gidip görmek istiyordum neredeyse... Evet bir ara eve usg almak muhabbeti geçmişti :) ama ne mümkün? neyse süreç zor ve uzun olsa da zaman bir şekilde geçiyor işte :) Sen de inşallah bizlerin ulaştığı günleri geleceksin ve sonunda bebişini kucağına alacaksın canım :) yeter ki biraz sakin ol :)
bence kafanı karıştırma, sakince bekle hayatım :) yine de sen bilirsin tabii :) keseyi gördükten sonra kalp atışını görmeyi beklemek daha zor, tecrübeyle sabittir :)
yok anacım asla benim kadar stresli olamazsın ve benimki tuttu. ben iğneler 3. gün falandı kavga ettik ve ben gitmeyeceğim bırakıyorum diye tutturdum ğlaya ağlaya gittim sonra. transferden sonra 2 gün hıyar kocam beni anırta anırta ağlattı. hep stres vardı ama tuttu. olacağı varsa oluyor. ama stres senin sağlığın için kötü. fazla takmamaya çalış güzelim. bak bende hala stres var. ne olacak nasıl olacak diye hergün sabah 6 da uyanıyorum. bugün pazar inşallah birazdan yine uyurum :Saruboceq:
Heradacım seninde hamileyimmmmmmmm haberini duymak için sabırsızlanıyorummm
bekliyoruz heyecanlaaaaa
Denizcim sen coraspin i ne zaman bıraktın birde bal+çörekotu+tarçın ı şu ana kadar hangilerine devam ediyorsunn işe kaçıncı gün başladın
canım ya çok soru sordum kusura bakma
Ayy Denizcim hiç güleceğim yoktu beni çok güldürdün canımya, tam yani tedaviye başlayacağım arka arkaya o kadar çok sitres yaşadımki inanamassın benimde bu sefer koca değilde annem babam ve kardeş arasında sitres yaşadım inşallah canım senin etkilemediyse banada morel oldu benimde etkilemez belki , eşimde diyoki bu kadar sitresle bu iştende bişey çıkmaz okadar akuya felanda gittin boşa herşey diyor ama canım senin sözlerin beni rahatlattı inşallah pozitifi görürüm.Ay canım ya uykuyu da mı kaçırıyorsun yapma bak senin içinde bebik var sen rahat ol artık hayatım gün dfoğmadan neler doğar bırak akışına allah her bebeği rızkıyla nasibiyle doğar o sana şans getirecek bak ta görr hayatın daha bir düzene girecek uğur getirecek sana annesi
öpüyorum sevgiler
canım evdeki stres anlatılabilir boyutlarda değil. çok yakında kocayı evden attığımı yazacağım ve rahatlayacağım beni izlemeye devam edin delikafaduldenben bu durumda hamile kaldıysam herkes kalır. şimdi de bu stres ile kalp atışını duyamayacağım bebek gelişmeyecek diye korkuyorum eğer ben duyarsam valla herkes duyar. hayırlısı. dediğim gibi beni izlemeye devam edin delikafadulden
Sağolasın Serap'çım, inşallah diyeyim her ne kadar içime şimdiki deneme için öyle doğmasa da. Herşeyin hayırlısı. İnşallah senin tedavin de sana ve stresine rağmen olumlu sonuçlanacak, ben de senden güzel haberler bekliyorum canım. Şansın bol olsun, tedavi bitiminde bekleyişin sabırla ve keyifle geçsin inşallah.
Sevgili Deniz,
Ben keseyi 4+5'te, kalp atışlarını da 6+5'de görmüştüm. Elbette beklemesi zor, daha rahat geçirmene yardım edecekse doktoruna gidene kadar geçen zamanı, bilgin olsun diye yazıyorum. Hayırlı bekleyişler olsun, lütfen rahat olmaya ve tadını çıkarmaya çalış canım.
Geç tutnduğu için diyorum acele etme diye, eğer keseyi göremezsen kafayı yersin, bence çok erken canım... duyamayabilirsin ama korkma, dedim ya ben 8 ya da 9. haftada duymuştum, geç döllenme olmuş çünkü, çok zor işler güzelim, çok çok zor valla, beklemek çok zor, seni çok iyi anlıyorum, günler geçmek bilmiyor ama Allah sabrını veriyor işte... Dediğin gibi 3 ay farketmeyip hayatını eskisi gibi sürdürüp ve sapasağlam çocuk doğuranlar var, kıskanmamak elde değil...yani hiç kese görmeye gitme diyorsun fisfisfishaftaya benim 7. haftam olacak. benimki de geç tutundu yavaş gelişti. haftaya cuma bile duymayabilirim yani kalp atışını? inşallah senin gibi 8. haftanın sonunu beklemek zorunda kalmam sıyırırım ben:1shok: ne zor işlermiş bunlar. gerçekten gel de kıskanma 3. ayında hamile olduğunu farkeden kadınları. o güne kadar bilmedikleri için de herşeyi yiyip çay kahve hatta alkol bile içmiş oluyorlar ve maşallah bebeklerine de hiçbirşey olmuyor. çok kıskanıyorum çok :umursamaz:
Allah iyiliğini versin :) görmezden ve duymazdan gelmeyi denesene canım... Bu ona en büyük ceza olur bence, sen de stresten kurtulursun :) Bak korkulara yer yok, sen korkunca bebeğin de korkuyor, bize inanmıyor musun? Annenin duygularını küçücük hücre iken bile hissediyorlar, vücudun adrenalin salgılayarak bebeğini uyarıyor... Sen korksan da korkmasan da ne olacaksa, alnımızda ne yazılıysa o olacak (eskiden hiç kaderci değildim ama yaşadıklarım bana bunu öğretti)canım evdeki stres anlatılabilir boyutlarda değil. çok yakında kocayı evden attığımı yazacağım ve rahatlayacağım beni izlemeye devam edin delikafaduldenben bu durumda hamile kaldıysam herkes kalır. şimdi de bu stres ile kalp atışını duyamayacağım bebek gelişmeyecek diye korkuyorum eğer ben duyarsam valla herkes duyar. hayırlısı. dediğim gibi beni izlemeye devam edin delikafadulden
yukarıda da söyledim hayatım, boşu boşuna kendini strese sokma ama sen bilirsin yine de :)seninki aşılamaydı ama. o normal hamilelik gibi herşey biraz daha önce gelişiyor. ben de kararsızım. şimdi giderim kese gözükmez haydaaa birdaha kan testi yaptır betahcg baktır nasıl artmış doktorunla konuş sonra bol ağla sonra yine baktır. hiç bunlarla uğraşmadan kuzu kuzu 2 hafta beklesem mi? yarın kararımı veririm bakalım
ruzgarcım zahmet olmassa isterim çünkü bu ay geçti önümüzdeki ay hepsini yapmayı planlıyorum.canım regl olunca başlıyorsun soğan kürüne ve devamını getiriyorsun :)
kürlerin nasıl hazırlanacağını öğrenmek isterseniz onları da seve seve yazarım :)
alabama canim bildiigm kadari ile ssk 8 aydan once karsilamiyor ama onceki hizmetlerini saydirabilirsen karsiliyor bir ecz.den sgk gecerlimi ogrenebilirsin..tc kimlik numaran ile giris yapsinlar hak sahibi olup olmadigin belli olur..tup bebek ted. icin yas siniri koydular kac yasindasin canimcim?39 sinir biliyorum 39 dan gun almamak gerekiyor sanirim..senin icin arastirabilirim en azindan ilaclarini yuzde yirmi ile alirsin:)
Simdi beni merak ediyorsunuz de mi? Hadi sizi daha fazla meraklandirmayayim da soyleyeyim. Hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm.
Biliyorum bana kizacaksiniz ama sevinmek icin korkuoyorum. Basimdan iki kotu tecrube gectigi icinkorkuyorum. Hayirlis ile USG de goreyim oyle sevinecegim.
hepinizi opuyorum ve darisi herkesin basina diyorum.
roniyam seni de tebrik ederim arkadaşım...Seni çok iyi anlıyorum.13 gün boyunca bende bunları yaşadım,salı günü keseyi gördüm,biraz rahatladım,önümüzdeki salı da kalp atışlarını görmek için gideceğim..Sanırım o zaman sevinebileceğim...Allahım hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize inşallah
Sağolasın Serap'çım, inşallah diyeyim her ne kadar içime şimdiki deneme için öyle doğmasa da. Herşeyin hayırlısı. İnşallah senin tedavin de sana ve stresine rağmen olumlu sonuçlanacak, ben de senden güzel haberler bekliyorum canım. Şansın bol olsun, tedavi bitiminde bekleyişin sabırla ve keyifle geçsin inşallah.
Deniz'cim,
Gönlümden geçen beklemen açıkçası. Çünkü hani derler ya hamilelere 'bebek bekliyor', gerçekten asıl sabır ve bekleme o dönem. Doktoruna güvendin, güvenini boşa çıkarmadı. Aklını karıştırmasın başka doktorlar, iki hafta sonra diyorlarsa bir bildikleri vardır. Aşılama-tüp oluşum sürelerini bilmiyorum, o yüzden yazdım, aklını karıştırmak istemem.
Geç tutnduğu için diyorum acele etme diye, eğer keseyi göremezsen kafayı yersin, bence çok erken canım... duyamayabilirsin ama korkma, dedim ya ben 8 ya da 9. haftada duymuştum, geç döllenme olmuş çünkü, çok zor işler güzelim, çok çok zor valla, beklemek çok zor, seni çok iyi anlıyorum, günler geçmek bilmiyor ama Allah sabrını veriyor işte... Dediğin gibi 3 ay farketmeyip hayatını eskisi gibi sürdürüp ve sapasağlam çocuk doğuranlar var, kıskanmamak elde değil...
Allah iyiliğini versin :) görmezden ve duymazdan gelmeyi denesene canım... Bu ona en büyük ceza olur bence, sen de stresten kurtulursun :) Bak korkulara yer yok, sen korkunca bebeğin de korkuyor, bize inanmıyor musun? Annenin duygularını küçücük hücre iken bile hissediyorlar, vücudun adrenalin salgılayarak bebeğini uyarıyor... Sen korksan da korkmasan da ne olacaksa, alnımızda ne yazılıysa o olacak (eskiden hiç kaderci değildim ama yaşadıklarım bana bunu öğretti)
yukarıda da söyledim hayatım, boşu boşuna kendini strese sokma ama sen bilirsin yine de :)
ben 28.gün den 10 gün sonra keseyi görmüştüm, kalp atışı için 2 hafta sonra demişti.
erken gitme deniz bulut, boşuna kasarsın çünkü.
bu arada denizcim bencede kese görmek için gitme. çünkü yapı olarak zaten kuruntulusun sonra olmadık yere boşuna strese girebilir kendini kötü etkileyebilirsin. arkadaşlar doğru demişler bebek bekliyorsun. bekle bakalım paşa paşa. allah sabır versin. :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?