38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

aman şu ara benim sadece fikirsiz değil aynı zamanda beyinsiz kocam benden ne kadar uzak o kadar iyi. ben ondan vazgeçtim kızlar. vazgeçeli çok olmuştu da bebek için arada belki birşeyler düzelir diye dişimi sıkıyordum. tüp yaptırıp 1 ay sora ayrılan ilk çift biz mi olacağız acaba? delikafadulden

ay keşke benim fikirsiz ve beyinsiz de ben temelli gönderene kadar şöyle birkaç hafta yokolsa kaydirigubbakcemile2

dur bakalım güzelim, şu sıralar çok hassassın, herşey üstüne üstüne gelir, eşin de anlayışsız davranıyorsa böyle hissetmen çok normal... inşallah bebeği bir görün ultrasonda, özellikle 12 ya da 13. haftadan sonra (çünkü tam bebek şeklini almaya başlıyor) o zaman onun da tavırları değişecektir :)

düşüncesiz i duymuştum kullamıştım da fikirsizi burada duydum çok komiğime gitmişti her duyduğumda gülerim.....bir de denizin kocası denizle birlikte tedaviye giderken adam heryerine baktırmış tedavi ettirmiş o da çok komik ve de ilginç gelmişti yazarken bile gülüyorum ......hoş..... çok hoş.Allah denizciğe sabır versin ne diyeyim.ben şahsen hiç düşünemiyorum eşimi ben yum takipteyken o başka bir bölümde kendi işini hallediyo deniz ciğim duyuyormusun ya da okuyormusun canım.bence fikirsiz kelimesini sen de kullamalısın hepiniz hoşçakalın sevgiyle kalın arkadaşlar.......

Defne'ciğim takvimim son adet tarihime göre, normal şartlarda normal doğum yapsa idim 30 Kasım'da doğurmam gerekiyordu, fakat sezeryan olacağım için doktorlarım (hem buradaki hem de ıstanbul'daki) 18 Kasım'dan sonraki herhangi bir gün dediler, bunun üzerine 24 Kasım olabilir mi diye sorduğumda "ufaklık acele etmezse neden olmasın" dediler. Bu yüzden 24 Kasım'a göre sayıyorum günleri, takvimi de şu anki gerçek gelişimini yazdığı için değiştirmiyorum :)

ayyyy o sayma işini hiç sorma, oturup doğru dürüst saymadım, sadece bayramda bir gün çok sakindi ve beni korkuttu bu sakinlik... o gün oturdum saymaya çalıştım ama bir türlü hareket hissedemeyince korktum... gittim tatlı şeker çikolata ne varsa yedim, sonra beyefendi 10'dan fazla hareket yapınca rahatladım ama o günkü korkumu anlatamam sana... zor işler çok zooooooorrrrrrr

Yaaa sizlere anlatmaya çalışıyoruz sakin olmanız lazım, önünüzde endişelenecek çooooook sebep olacak diye... endişeli anneler kulübüne hoşgeldiiiiiiiiiin :)

fikirsiz çok hoş ama normal erkekler için. benimki fikirsizi aşıyor canım ben beyinsizi tercih ediyorumyerimseniben

kızlar günaydın, nasılsınız. işler yoğun yarın tatile çıkıyorum. müsait olunca tektek okuyacağım

haklısın tabiiki yerinizde olsam kimbilir ben neler yaşayacağım. burdan bana konuşmak kolay tabi hiç tatmadım hamileliği. ama hamişlerimiz belirtilere takılmayın diyosa onları dinleyin. endişeli günler geçirmeyin mutlu günler geçirin. öyle yada böyle hamilesiniz işte çok şükür önemli olan da bu. şu an kendinizi herşeyin merkezi olarak görün ve tadına varın bence.amin inşallah yüzünüzü güldürdü güzel allahım.

canım çok saol ellerine sağlık. hepsini yazdım reglin birinci günü soğan kürü ile başlıyorum. senin takvimini de yazmıştım zaten. ek olarak bu çörekotu bal tarçın karışımında çörek otunu olduğu gibi mi karışıma katıyosun yoksa çörek otunu eziyomusun eziyosan nasıl eziyosun onların ölçüsünüde yazar mısın? son olarak da hani demiştin ya polen arısütü bal karışımı arısütü ve polen ayrı ayrı mı satılıyo onun ölçüleri neler. başka da bişi sormucam söz. çooooooooook öptümmmmm

ay ben de çatladım gülmekten alem kıssın erverdicim
kızlar günaydın, nasılsınız. işler yoğun yarın tatile çıkıyorum. müsait olunca tektek okuyacağım

hadi bakalım iyi tatillerrrrrrr güle güle git güle güle gel.

Rica ederim, ne demek? Yardımcı olabilirsem ve bu sayede hamile kalabilirseniz ne mutlu bana :) çörek otunu ezmeye gerek yok canım, olduğu gibi karıştır hap niyetine suyla iç, ayrıca ölçüleri hepsi birer çay kaşığı, bal tatlı kaşığının 4/3'ü olabilir, kıvamını göz kararı tutturabilirsin :) bal+polen+arı sütü karışımını aktarlardan ya da kuruyemişçilerden bulabilirsin, küçük bir kavanozda satılıyor, içinde kaşığı da var :) bu arada istediğin kadar sorabilirsin, lütfen çok soru sordum diye çekinme, aklına takılan herşeyi sor canım, elimden geldiğince bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım :)

Kızlar birkaç gündür nete giremedim.Roniyam tebrik ederim canım.Çok sevindim.Ben de seninn gibi 3 gebelikte de keseyi görüp kalp atışını görememmiştim.Seni çok iyi anlıyorum.Ama heparin iğnesi kullanıyorsan korkma canım.Bu kez kalp atışlarını da duyacaksın.Ben eminim.ınşallah istediğin gibi ikizdir.Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.Artık Deniz Bulut ve senin kalp atışlarının haberlerini de alıcağız Allah'ın izniyle.

saol canım teşekkür ederim. sabah noldu anlatayım da gül. eşim erken kalkmış tv seyretmiş biraz. bende uyuyorum uyanmak üzereyim neyse bu geldi bana seslendi döndüm hemen televizyonda bişi seyrettim diyo biri çıkmış soyadı saraçoğluymuş ismini hatırlamıyo yaşlıca diyo ee dedim. kür anlatmış soğan incir sayıyo. heh dedim ben biliyorum sen merak etme bu ay başlıyoorum. hoşuma gitti istekli gördüm kocamı son bi kaç aydır böyle öncesinde pek oralı olmuyodu şimdi maşallahı var

Kızlar şimdi kendimden haberler vereyim.Pazar günü adet oldum.Pazartesi günü için Beylikdüzü Medicana da randevum vardı zaten.Onun için iyi denk geldi.Dün gittik.Dr Selman Laçin'le görüştük.Muayene etti ve bu ay isterseniz başlamak için herşey uygun dedi.Hikayemizi dinledi.O da aynı şeyi söyledi.PGT size gereksiz dedi.Blastokist embriyo transferi olabilir dedi.Bir de bu kez heperin iğnesinin dozunu biraz yükseltebiliriz dedi.Bu arada benim Tronbofili Paneli testlerim daha çıkmadı.Onları Florans Nıgtıngle' de yaptırmıştık.O da bu hafta içinde çıkması lazım.Onun sonucuna göre birşeyler yaparız dedi.Bu kez benim istediğim gibi kısa protokol uygulanacak.Solda 3 sağda da 3-4 yumurta gördü dr.Dün gonal-f'i 450 inüte olarak başladık.Doz bana biraz yüksek geldi ama bilmiyorum.Perşembe günü çağırdı.Artık kısmet tabi.Gelişmeleri yine yazarım.Sırada şimdi Hereda, Karamel ve Serapatty var yanlış hatırlamıyorsam.ınşallah pozitif haberler devam eder.

ooo süpeeeeeer... eşinin istekli olması işini kolaylaştıracak canım, benim eşim de istekliydi (arada caz yapıyordu ama onu soğan suyu içirmekle tehdit ediyordum, işe yarıyordu)... isteksiz bir eşle bu işleri yapmak çok ama çok zor :) hadi bakalım inşallah işe yarayacaklar, ben işe yarayacağına inanarak yaptım hepsini ve çok bunaldığım, yapmak istemeyip yıldığım anlarda "herşey senin için bebeğim" diyerek içtim :) zaman zaman çok zor geliyor çünkü :)
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım, inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek ve bebişine kavuşacaksın sen de :Saruboceq:

süper hayırlısı olsun arkadaşım yolun açık olsun bu kez mutluluğuna kavuşursun inşallah.

haklısın canım bende elimden geleni yapacağım evim işime çok yakın allahtan. öğlenleri taze içmek için hergün eve gitcem madem öyle. bu arada incirler yenmeyecek dimi sadece suyu içilcek. çok mu zor yahuu gözüm korktu biraz. neyse napalım yeterki işe yarasın ben razıyım :Saruboceq: şu an benim 15.günüm başlamaya gerek yok dimi reglimi bekliyim başlamak için :uhm:

alabama ben cörekotunu aktardan aldım ezilmiş halde satılıyor öyle iste. 3. gittiğimde bitmişti geçici olarak normal ezilmemişini aldım onu karıştırıp yemesi zor oluyor tadı da acıkafamçokkarıştısen ezilmişini ara canım

hayırlı olsun tedavin. toplamda 8 altı yumurta varsa sınırdasın demekmiş (4 altı çok zor cevapmış) 450 ünite ile başlıyorlar zaten. yaş da bunu gerektiriyor. merak etme doktorun kontrollerde dozunu vs ayarlar. inşallah bu sefer herşey çok güzel gidecek ve bebeğine kavuşacaksın opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…