38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar; giderayak size bir konu açıyımde paylaşalım.hiç asla olmayacağını bildiğiniz ama olmasını istediğiniz bir şey varmı?bunun bizim tüp yada bebek konusuyla ilgisi yok.öylesine........anlatın paylaşalım.gelince ben de paylaşırım.hoşçakalııııın tüm sevgilerimi el açtım sizlere yolluyorum.yakalayın..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.........................................................................
 
roniyam canim tek bebek olmasina inan cok sevindim ikiz hamilelik cok zor,,,,teki bile insani mahvediyor...insallah allah saglikla kucagina almayi nasip etsin..suan en kritik gunler aslinda hersey normalde annelerin o ilk kalp atisini ve devamini gormeleri icin gecen sure hani insani kalp hastasi yapmaya yeterama belirti aramayin hic bende 8.haftada falan bulanti baslamisti...

DEFNECİM çok sağol inan herkesi okadar merak ediyorum ki boşluk buup nete giremiyorum .senin doğum nezaman 4 yada 5 hafta kalmış olmalı bir ay arayla hamile kaldık .bebişini çok öpüyorum
elifcim sagol canim:)evet 5 haftamiz kaldi...cok korkuyorum dayanamayacagim diye okadar agirlasmis hissediyorumki kendimi ayaklarim daha cok sisiyor sanki tans surekli kontrol ediyorum insallah allah yardimcimiz olsun denizkarayurt ruzgar deniz tabi bizden once serpilinha dogum yapacak :)
 


Sağol arkadaşım desteğin için. Kürlerde tembellik ettim haklısın açıkçası, geç ama hiç olmamasından iyidir, dediğin gibi. ıncir hariç diğerlerine başladım, belki inciri de günde 1-2 tane attırırım diyorum. Güzel desteğin için de sağol. Çok isterdik doğal yoldan bir kere daha denemeyi ama can sağlığı olsun, bu ay kontrolü doğum kontrol hapı ele alacak. Yanlış hatırlamıyorsam Deniz Karayurt kullanmıştı tedaviden önce doğum kontrol hapı. ıçiyorum bakalım, kürtaj sonrası ilk denemeyi kasım gibi yaparım diye düşünüyordum, araya bir aşılama soktum acele edip, herşey olacağına varıyormuş, yine kasım oldu. Aman olsun da kasımda olsun ne yapalım. Sen nasıl oldun, soğuk algınlığı geçmiştir umarım.

Herada canim hadi insallah bu defa olucak. Seni azimli ve umutlu goruyorum bu da cok hosuma gidiyor. Insallah hepimizin yuzu gulecek bu defa.

Sağol Roniyam'cım, inşallah hayatım, inşallah bu sefer benim de yüzüm güler. Sana da sağlık ve huzurla tamamlanacak keyifli bir hamilelik diliyorum hayatım.

Herada anladığım kadarıyla büyük bir moral ile yeni tedaviye start vermişsin,çok sevindim.ınşallah arkadaşım herşey gönlünce olur,en kısa zamanda evladını kucağına alırsın....

Sağol canım arkadaşım. ınşallah diyorum güzel dileğine. Deniz(ler), Rüzgar Deniz, Serpilinha, Defne ve Roniyam (hamilelerimizden kimseyi atlamadığımı umuyorum) için dileklerim senin için de geçerli, inşallah sağlıklı, huzurlu ve bol keyifli bir hamilelik geçirip bebeğini kucaklarsın.


Defne'cim, ne güzel az kalmış, son günleri de kolaylıkla atlatıp kucaklağına alacaksın bebeğini. Allah yardımcın olsun güzelim.
 
Son düzenleme:

canım nereden aklına gelir böyle şyler. önünce sen anlat bari.

canım yaaa şimdi farkettim hem doğum kontrol hapından bahsediyoruz hem belki kendi glir diyorum. salak oldum bn iyice. neyse demek ki kaımda tüp ile geleceğine göre ikizler geliyor demektir kaydirigubbakcemile5
 
Sevgili Deniz Bulut,

Sağol arkadaşım. Vallahi ben de neyime güveniyorsam içimden ikiz geçiyor, istiyorum yani. ınşallah diyeyim, yeter ki sağlıklı, hayırlı bebekler nasip etsin Allah bize.
 
HERACIM SAGOL CANIM:))guzel dileklerin icin gercekten zor bir doneme girdigimi hissediyorum bugun annemdeyim bayagi bir zorlamaya basladi beni nefes alamiyorum sankihala bebegime kavusacagima inanamiyorum ucunda o olmasa gercekten dayanmk zormus:)allah herkese tattirsin ama bu formda bence kapi aralandi herkes muradina erecek:)insallah hepimiz:ecrin_bebek:
 
selam kızlar ben geldim ama önce eskileri okumaya çalıştım oyüzden hemen yazamadım bide araya iş giriyo sürekli tam fokuslanmam uzun sürdü. neyse tatil iyiydi kıbrısa gittik cumapazar... denize girdik hava çok güzeldi ılıkdı yani. istanbul soğuk diyebilirim. deşarj olduk geldik. arada çalıştık ama çok çalışamadık :)


tatilede sigara içtim vedalaştım sigarayı orda bıraktım ve geldim. ucağa binene kadar içtim sonra bıraktım artık sigara içmeyeceğim kesin kararlıyım. bu arada biraz kilo aldım geri vermem gerekiyo. tedavi şişmanlatıyo mu şişiriyo mu nedir anlamadım biraz da iştahlıydım son zamanlarda ona dur dedim. bugün rejim olmasa bile dikkat edeceğim. ve akşamları yürüyüşe başllıorum. görüyosunuz nasıl radikal kararlar alıyorum. yok almasam giyecek kıyafetim kalmadı hiçbiri olmuyo moniş de mi içiyo inşallah bırakırız ikimiz de. moniş niye seyrek gelio bu arada. gelse de fazla kalmıyo??


maşallah canım gözün aydın diyelim devamı da gelsin pıt pıt kalp atışlarını duymayı da nasip etsin canım.


senin de gözün aydın canım olsun en azından için rahat etmiştir. inşallah kucağına alınca inanırsın bebeğin olduğuna :) ama pıt pıt kalp atışlarını duyunca kimbilir neler hissedeceksiniz. inşallah darısı başımıza


sana yolunda başarılar dilerim bulut hoşgeldin çıtırlar topiğine. inşallah mutlu başlangıçlara.

 
Defne'cim,

Tekrar kolaylıklar diliyorum, sana ve geri sayımdaki tüm arkadaşlarıma. Annendesin madem, ana kuzusu yap, zaten annelere nazımız hep geçer, şimdi yere göğe konduramıyorlardır seni.
 
Alabama'cım,

Hoşgeldin canım, tatil iyi geçmiş okudum, sevindim. Kan testinden sonra doğum kontrol hapını önerdi, ihtimal yumurtaları baskılayıp bir sonraki ay birbirine yakın ya da eşit boyutlarda yumurta elde etmek için. Rezervim uygunmuş öyle söyledi gerçi daha önceki yaptırdığım ve memnun kalmadığım yerde sormuştum bu yöntemi o zaman da o doktor da sana uygun değil, sonra hiç yumurtan filan gelişmez gibi birşey söylemişti ama sonuçta ben yıllardır gittiğim doktora güvenmeyi tercih ediyorum. Bakalım bir ay sonra ortaya çıkacak kim haklıymış.
 
Son düzenleme:
Alabama'cım,

Sigarayı bırakma kararın için çok ama çok tebrik ediyorum seni. Ben bu sene başı bıraktım, daha önce konuşmuştuk, aralarda aklıma gelmiyor değil ama daha büyük bir hedefe kitlenmiş durumdayız, es geçiyorum sigarayı. Hatta tüp denemesinde bir kağıt vermişlerdi çay yok, kafein yok v.s. diye, kahve tüketimimi bile kısmıştım uzunca bir müddet. Şimdi adedine dikkat ederek içiyorum içersem de kahveyi. Bebekler bir gelsin, zaten kahveydi çaydı sigaraydı, keyif veren bu alışkanlıklara istesek de yetişemeyeceğiz inşallah.

Kilo konusunda ben de sorunluyum, hele sigarayı bırakınca metabolizma hızı ayvayı yediğinden kilo bayağı bir dert oluyor. Ben de cumadan beri rejimdeyim bakalım, bir sonraki aya kadar ne versem kar, çünkü senin de yazdığın gibi tedavide hem insan şişiyor hem de iştahı dizginlemek zor oluyor. Hepimize kolaylıklar diliyorum...
 
Defne'cim,

Tekrar kolaylıklar diliyorum, sana ve geri sayımdaki tüm arkadaşlarıma. Annendesin madem, ana kuzusu yap, zaten annelere nazımız hep geçer, şimdi yere göğe konduramıyorlardır seni.
Heracim aynen hic sorma:)bugun ecz ye gitmedim kuzenlerimde burada tabi benden pek hayir yok sanki ikikati karnim buyudu nefes alamiyorum evde dolaniyorum yatiyorum midem yaniyoryarin yine is gunu bugun dinleneyimde yarina halim kalsin:)
 

hoşbulduk heradacım.hayırlısı olsun o zaman elbette en güzeli güvendiğin doktorun dediklerini yapmak. umarım ben de güveneceğim bir doktor bulacağım.


tektük içiyim diyorum olmuyo bi zaman sonra bakmışım sayı artmış. o yüzden kestim gitti. içmiyorum içmeyeceğim inşallah. rejim derken nasıl rejim yapıyorsun. nelere dikkat ediyosun. ben sabah ya kepekli tost ya cornfleks yarım yağlı sütle arada diyet kraker mısır vs gibi şeyler bazen evden işe bişiler getiriyorum. akşam da hafif yemeye çalışacağım. aburcubur kilo aldırıcı hernevi şeyden bi müddet uzak durup eve bile almayı düşünmüyorum. ve hergün yürüyüş hızlı tempoda. bakalım becerebilecek miyim? eşimde kilo vermek istediği için birlikte yapcaz bakalım birbirimizi ya keseriz ya gazlarız. haftada bir fb istanbulda olunca maça gidiyoz şükrüsaraçoğlu na o da bize değişiklik spor oluyo. ama yemek konusunda başarısız olsam bile yürüyüş spor konusunu es geçmicem.
 

Haklısın Defne'ciğim, son aylar hiç kolay değil. Elim karnımın altında yürümeye başladım, çünkü aşağı çektikçe canım yanıyor. Bir yandan uykusuzlukla, bir yandan da sırt ağrılarımla cebelleşiyorum. Henüz midemde yanma yok. Sırt üstü mümkün değil yatamıyorum, nefes alamıyorum o zaman. Bir de sol ayağım hamileliğmin başından beri şişiyordu ama son bir haftadır iki numara büyümüş gibi oldu. Dediğin gibi sonuçta bebeğime kavuşma düşüncesi olmasa gerçekten çekilmez bir durum. Allah herkese tattırsın inşallah. Tüm bunlar geçici şeyler. İnşallah sırayla buradaki tüm arkadaşlar yaşayacaklar bunları. Dualarım hepinizle birlikte :)
 

rüzgarcım böyle sizin fiziksel yaşadıklarınızı okudukça kendimi düşünüyorum vallahi benim sağım solum şimdiden ağrıyo belim melim sorunlu eh diyorum bi de hamile olsam yandı gülüm keten helvam. kiloda var bende iyice topaç olurum. son zamanları anladığım kadarıyla çok zor geçiyo. allah yardım etsin size canım allah bi avazda kurtarsın. ama sonra hamileliği özleyeceksiniz galiba öyle diyolar ya.
 

iiiinnnnnnşşşşşşşaaaaaaaallllllllllaaaaaaaaahhhhhhhh darısı başınıza :) yani ister istemez bu sıkıntıları çekeceksiniz... ben ki en rahat hamileliği geçiriyorum oh ne güzel derken, 7. aya girdiğimden beri sıkıntılar başladı... bu kadarla kalsın inşallah... evet son 3 ay gerçekten zormuş :) bu arada oğluşumun eşyalarını ve odasının resimlerini albümüme ekledim, bakmak isteyen olursa buyrun :) yalnız sadece arkadaş listemde olanlar görebilirler, arkadaş listemde olmayan varsa bana arkadaşlık yollasın :)
 

canım maşallah çok güzel güle güle yatsın büyüsün odasında darısı başımıza :Saruboceq: başka bir topikte de bir arkadaş oğluna aldığı ilk kıyafetleri gösteriyordu valla insanın gözleri doluyor nasıl da güzel minicik şeyler. rabbim tüm isteyenlere versin inşşş. ben hamile olduğuna inanmayan bir hamile olarak eğer bebek varsa acaip rahat geçecek herhalde diyordum ama sizlerden anladığım kadarıyla bu rahatlık 7. aya kadar sürüyor. neyse iş olsun da katlanıcaz artık seve seve :dance:
 

canım sen bizim eski merkezimize bakma. o biz yaştaki bütün hastalarına aynı doz aynı protokolü uyguluyor. ama hepimizin yumurta sayısı rezervi aynı değil değil mi? ben ilk denemeden 2 ay sonra memorial a gittiğimde bana uzun protokol önerilmişti. iki tarafta da 5 er tane aynı büyüklükte süper yumurta var diye. allah hayırlısını versin ama o ay yapsaydım ikizlere hamileydim garanti çünkü bünye çok kolay hamile kalıyor sadece yumurtalar bayat. 1 ay sonra gittiğimde ise 1 i önden giden toplam 5 tanecik yumurtam vardı. daha başka bir protokol önerdiler. yani sen doktoruna güven. inşallah uzun protokol yapacak kadar iyiyse rezervin bak yine söylüyorum ikizler yolda demektira.s

alabama ve herada kilo konusu çok kötü. ben 1,5 yıl önceki depresyonumdan 15 kilo aldığımdan beri veremedimdi. 2. denemeden önce 74 den 69 a inebildim ancak. ama bu tedavi ve hormonlar hem şişiriyor hem acıktırıyor. şimdi 72 oldum yine:1no2:neyse ilk 4-5 haftadaki iştah azaldı inşallah artık yavaş giderim.
siz de tedavilerden önce ne kadar verebilirseniz o kadar iyi çünkü her tedavi kilo aldırıyor. hele inşş tutarsa transfer sonrası 5. günden itibaren mideniz kazınıyor ne yapsanız yiyorsunuz.
 

sağol canım :) evet darısı başınıza inşallah :) kıyafetlerimiz de var Deniz ablası, çoğunu teyzesi getirdi sağolsun :)

inşallah sen de hazırlayacaksın böyle, sen inancını yitirme yeter ki :) valla 7. aya kadar çok rahattım ama şimdi rahatsızlıklarım başladı, hatta siyatik bile olmak üzereyim diye düşünüyorum çünkü tam o noktaya ağrılar girip duruyor ve siyatik olacağım diye aklım çıkıyor ama gerçekten insan seve seve katlanıyor, sen de görceksin inşallah :)
 
Kizlar hepinize selam.
Defnecim Sikintilarini anlayabiliyorum ama az kaldi. minik kizini kucagina aldiginda hersey bitecek ve dunyanin en mutlu insani olacaksin.
Ruzgar deniz oglunun odasina bayildim, gule gule buyusun odasinda.
 
Deniz bulut ne haber nasil gidiyor? Beni bir korku sardi 4-5 gundur hic bulantim yok cok korkuyorum. Doktor kontrolum 2 hafta sonraydi dayanamayip bu haftaya da randevu aldim. bu persembe tekrar gidicem cok korkuyorum. sana soyluyorum ama ben de cok endiseliyim.
cok zor ya, hayirlisiyla su kalp atisini gorsem biraz rahatlayacagim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…