Canım arkadaşım benim :)Rüzgar'ım fıstığım,
Belki dediğin gibi bebişler iri olduğu için biz sıkıntıları daha fazla hissediyoruz. Tamam normalde de zaten her hamile kadının son üç ayı zor olur ama. Benimkinin sizden sonra olmasına rağmen bu kadar zorlaması, herhalde bu sebeple. Ama dediğin gibi. Bunlar zorda olsa tatlı sıkıntılar. Yeter ki bebeklerimize sağlıklı bir şekilde kavuşalım. Bundan ötesi önemli değil. Gelip geçici şeyler. Tabi ki arada bir zorlanlamtan dolayı haklı olarak dır dır edeceğiz. O kadar olur.
(Ahan da dır dırlanmaya başladım bile:))
Defne demiş ya "Yere bir şeyler düşürdüm, eğilip alamadığım içim hepsi öylece kaldı" diye. Benimde öyle oldu. Özellikle dün, ellerim açılmadığı için iyice sakarlaştım. Herşeyi elimden düşürüyorum. Düşürdükçe eğilip almak çok zor oluyor, zorlanıyorum. Dün peş peşe yere düşürünce elimdekileri ağlamaya başladım. Çünkü bir değil, ikideğil, beş değil. Artık fenbalık bastı. Dikkat ettikçe sanki elimden her şey fırlıyor.
Sonra da bir yandan ağlayıp, bir yandan da "Allah'ım çok şükür, bunlara razıyım" dua ettim. Ayak tırnaklarımı bile söylemesi ayıp annemlere gittiğimde sağolsun ablam kesiyor. Yoksa mümkün değil. :)))
Hayırlı gidip, hayırlı haberlerle gel inşallah. Elbette Rüzgar, çok çok büyük bir hediye olacak senin için. "Hayattım boyunca yarattığım tek ve özel eser olacak" demişsin. Evet en muhteşem, en güzel, en mucizevi eserinin Rüzgar'cık olacağı kesin. Ama bence sen, zaten son derece herkese faydalı olan çok özel bir insansın. Dolayısıyla başka pek çok eserin de var. En azından etrafına öğrettiğin bilgiler bile yeterli.
Erkekler bırak hamile kalmayı, regl olsa, kıyameti koparırdı. Emin ol, işyerlerinde regl olan erkekler için yasa çıkarılır ve bir hafta regl izinleri olurdu. Ayrıca da sinir ve kaprisilerinden yanlarına varılmazdı "Bırak Allah aşkına sinirim tepemde zaten reglim" filan diye binbir naz yaparlardı.
Benim fikirsiz de öyle. Komando filan geçinir ama canı tatlıdır. Hey yavrum nerede onlar bizizm gibi göbekten, kalçadan koldan iğneler vurulup da kevgire dönmeyi göze alacak. İmkansızz.
Ayyyy Rüzgar'ım beni çok güldürdün. Allah da seni güldürsün. Şu malum zat konusunda. :roflol::roflol::roflol:
İşsiz güçsüz olduğu halde bir sürü çocuk yapanlar için daha önce de yazmıştım güzel bir atasözümüzü yeniden ve yeri geldiği için hatırlatmak isterim: "Zengin yüküne çalışır, fakir mikine." Anladın sen onu.:jeyyar:
Valla sormaya utanıyorum ama nasıl konulduğunu bir ara anlatırsan sevinirim. Eminim başka arkadaşlarımız da vardır bilmeyen ve fotoğraf yüklemek isteyen. Benim iyilik meleğiiim Rüzgar'ım. Şeniz
Haklısın, bebişler iri olduğu için sanırım bu kadar zorlanıyoruz, benim eşim aşağı yukarı 1.95, ben de 1.70'im. Doğal olarak oğluşumuz da iri yarı :) Hoşuma gitmiyor da değil hani :) Neyse az kaldı deyip duruyorum kendime.
Eğilip kalkmak bana da çok zor geliyor, bazen eğiliyorum ve kalkamıyorum zaten, bu durumlar da geçici ama ne kadar zormuş meğerse, annemin kıymetini hamileyken daha iyi anladım desem yalan olmaz. Rahmetli hayatta olsaydı genç kızlık dönemimde ona yaptıklarım için milyonlarca kez özür dilerdim, çünkü çok asi bir kızdım ve kadıncağıza kök söktürmüştüm :sm_confused:
Bugüne kadar bir çok öğrenci yetiştirdim, kimi tam istediğim gibi oldu kimi ise maalesef ailevi sebeplerden ya da imkanlarının azlığından olsa gerek istediğim kıvama pek gelemediler... Şimdi bir çoğu çok güzel okullarda ve başarılı, sık sık aradıkları için de onlardan güzel haberler almak, başarılarını öğrenmek beni çok mutlu ediyor. Öğretmenliğin en güzel tarafı da bu işte. Maddi olarak bir şey kazandırmıyor ama manevi yönden yaşadığım haz maddiyattan çok daha önemli :)
Aman Allahım, eşimin regl olduğunu düşünemiyorum akannehir Kesin beni çileden çıkarırdı. Ama çok güldüm bu söylediklerine, Allah seni de güldürsün canım :roflol: :roflol: :roflol:
Evet daha önce de söylemiştin atasözünü, okuyunca hatırladım. Sonuna kadar da katılıyorum buna :)
Ne demek, aşkolsun tabii ki anlatırım :) bizler de görelim resimleri :)
Sağol canım :) İnşallah sen de güzel haberlerle çıkacaksın doktordan :) Bakalım ne kadar almış kuzucuğun... İyi akıl etmişsin laptop işini, çünkü beklerken vakit geçmek bilmiyor valla. Dün doktor geç geldi muayenehaneye, sabah 10:15'de girmem gerekirken saat 11.30'da girebildim muayeneye. Eşinin dediği doğru ama Defne'ciğim. Kilolu olması demek sağlıklı olduğu anlamına gelmez, sağlıklı olsun ama zayıf olsun canım :)ruzgarcim masallah oglusuna tekrar:)biz suan doktoru bekliyoruz saat 5 te randevumuz bu sefer laptobu getirdim cunku ben beklerken cok geriliyorum ve tans cikiyorbari size yazip rahatlayayaim deidm..artik yolculukta zor gelmeye basladi..bakalim kizim kac kilo olmus esimde diyorki taktin kiloya zayif olsun saglikli olsun ne bileyim bende sasirdim son zamanlarda:0bu arada senin resimlerine nereden bakiyor arkadaslar bende bakayim:)
denizcim senin hic sismemiz ayaklairn masallah:)ben doktora aynen senin cekindigin spor ayakkabi ile geliyorum baska sansim yok simdi ayakkabi alsam o numarayi baska ne zaman giyerim bilmem dayaniyorum bakalim birazdaqn gorecegiz kizimizi:0artik beni bu us da germeye basladi derin nefesler aliyorum:)
heracim sagol canim bizide unutmayip guzel dileklerde bulundugun icin..allah hepimize saglikla bebeklerimizi kucaklamak zevkini tattirsin..:)
Benim ayağıma ne spor ayakkabı ne başka bir şey oluyor... Dün resmen sandaletlerle gittim doktora. Şunun şurasında 40 gün kaldı, 40 gün için büyük bir ayakkabı almak istemiyorum bende, çünkü bir daha giyemeyeceğim. İdare edeceğim artık.
Doktordan çıkınca haber ver bize Defne'ciğim.
Bu arada sana arkadaşlık yolladım, kabul edersen, benim profilime girerek albümleri görebilrisin canım :) Sadece arkadaş listemdekiler görebiliyor çünkü :)