- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
DENıZ ,HERADA günaydın.............
DENİZ ,HERADA günaydın.............
FERFECIR canim inan karsidan karsiya esine cok kizdim ve senin icin uzuldum..bak bizler coktan 40yasini gecmis ve bebek sahibi olmaya calisiyoruz..allahin izniyle 1 ayimiz falan kaldi...senin henuz yasin genc bence sakin kafa ile bir dusun eger bebek istiyorsan ve esin bunu kabul etmeyecekse neden boyle bir adamla yoluna devam ediyorsun???bizler eslerimiz destek verdigi halde cok zor yollardan gectik ....bak sorunlar yasamissin bunlarin arastirilmasi lazim..kendi basina bunlari arastiracak maddi manevi gucun varsa birsey diyemem cunku bir kadin aklina koydugunu yapacak gucte:)ama baska turlusu cok zor...ecz.de ovulasyon testi al ve vucut sicakligini duzenli olc. yumurtlama gunlerini tam yakala:)allah yardimcin olsun insallah:)gecmis olsun canim...bende esimin ikinci evliligiyim,yasim 38,4 yillik evliyim,cok pismanim gec evlendigine,cocuga gec kaldigima..esiminde ilk evliliginden bir oglu var..biz evlendikten sonra ben cocuk istemiyoum dedi,beynimden vurulmusa döndüm,
alti ay hap kullandim,sonra esime söylemeden biraktim ve 5 ay sonra hamile kaldim ve düsük oldu,esime hapi unuttmustum icmedim bu ay dedim,inandi,ama malesef düsük oldu,sonrasinda yine hap icmedim ve 2 yil sonra tekrar hamile kaldim,iki yil boyunca her ay hap icmis gibi yaptim,allaha yalvardim.oda 2,5 aylikken kalbi durdu,yine kürtaj oldum...bu sürec beni cok yordu,cok bunalimlar yasadim...Bazen Allah esimin yaninda diye bile düsündüm,esim hic destek olmadi,su an yine hap iciyorum saniyor---düsük yapali 6 ay oldu hala birsey yok
tüp bebek,asilama sansimda yok cünkü esim asla istemez...daha bu gün bile bana hapini unutma,hamileligide unut,yoksa ayrilalim baskasiyla evlen cocok yap dedi...bazend laf arasinda bana cocuk doguramiyorsun,rahmin tutmuyor diyor,bu durum onu memnun ediyormus,ama yarin öbür gün bana ben cocuk istiyorum,ayrilaimda der...esimin ilk esi alman bir bayan,kadin bunu birakip,kacarcasina uzaklasmis.cocugunuda larak tabi...anliyorum o kadini...cok zalim bu adam....
kocasindan destek görenler cok sansli..........
bulutcum bak yinede esin tup bebek icin caba gostermis malesef cocouklari olmayan erkekler bile tedavi zamanlari baska kimlige burunuyor sanki coocuk hic umurlarinda degil..benimki en hassas en yardimsever cocouk delisi bir adamken tedavi surecinde yoruldu gerildiselam herkeze
bana cevap verdiğiniz ve iyi temennileriniz için tşklr.buradaki yazdıklarınızı okuyunca yanlız olmadığımı daha iyi anlıyorum ve daha çok umutlanıyorum öylesine bağlısınızki birbirinize bende sizlerin bir halkası olmak istiyorum.benim 4 tüp bebek denemem oldu ayni hastanede tüplerimde sorun vardı başarı oranı sizin için yüksek diyordu doktor ama mahlesef olmadı.benim sizlerden bir farkım eşimin 2 oğlu var benimle hastaneye bile gelmiyor onun için babalık önemli değil bu acıyı hasreti tek başıma yaşıyorum böyle işte hayat tekrar deniyeceğim şartlarım çok zor maddi yönden ama bakalım
Defnecim hemen alayım o zaman fitilden, eskiden doktor fitil verdiğinde bunun iğnesi yok mu derdim, nefret ederim fitilden ama inan bu problemi fitil çözecekse ona da razıyım, ne zor şeymiş meğerseRUZGAR DENIZCIM bagirsak problemini bende yasiyorumhatta geceleri cildiracak gibi oluyorum ..kullandinmi bilmem en etkilisi gliserin fitil al buyukler icin 1 yetmezse 2 tane kullan 10-15 dak sol yanina uzan...cok etkili goreceksin...bebegin gelisimini etkilemese ben yeme icmeyi birakacagim aynen o durumdayim vucuduma bir gr fazlalik girsin istemiyorum sanki kapasitesi doldu pat diye patlamak uzereyim:))aslinda sadece 7.5 kilo aldim ..son bir haftadir hareketlerimde zorlasti...allah yardimcimiz olsun:)
Çok az kaldı Serpilciğim, çok az, azıcık daha sıkacağız dişimizi, senin doğum tarihin nedir bu arada?Herkese iyi gunler,
Arada girip sizleri takip ediyorum ama artik uzun sure oturup takip edemiyorum.O nedenle herkese tek tek yazamiyorum.Yeni hamilelerimiz umarim bundan sonra hersey sorunsuz devam eder.Hamile kalmaya calisan arkadaslar bol sans diliyorum!!!!
Ve benimle birlikte hamileligin sonlarina yaklasan arkadaslar Allah yardimcimiz olsun:Saruboceq:
Defne,deniz ve rüzgardeniz gibi benimde gunlerim cok zor geciyor hergun dua ediyorum biran once kizim dogsun diye.Uykuyu zaten son 2 aydir unuttum ama bu son gunlerde hic de halim yok,icime fenalik geliyor,bayilacak gibi oluyorum sanki..henuz bayilmadim ama her an bayilabilirim yani.....zor gunler velhasil ama sonucu guzel olacak insallah!
Defnecim hemen alayım o zaman fitilden, eskiden doktor fitil verdiğinde bunun iğnesi yok mu derdim, nefret ederim fitilden ama inan bu problemi fitil çözecekse ona da razıyım, ne zor şeymiş meğerseaynen ben de patlayacak gibi hissediyorum kendimi, gerçekten Allah yardımcımız olsun, az kaldı :)
Çok az kaldı Serpilciğim, çok az, azıcık daha sıkacağız dişimizi, senin doğum tarihin nedir bu arada?
Evet az kaldi ama bende bittim yani
Benim 31 ekim bekleniyor ama ben daha erken olsun diye dua ediyorum...
Evet az kaldi ama bende bittim yani
Benim 31 ekim bekleniyor ama ben daha erken olsun diye dua ediyorum...
hoşgeldin bulut;benim de 3 aşılama 1 negatif tüp ve 2 iptal tüpüm var.umarım bu yolda hep beraber yol alırız.canım hepimiz yalnızız bu koşuda.çünkü bizleri ancak bizlerden başkası maalesef ki anlamıyor.o halde biz güçlü olalım olur mu?hoşçakal sevgiyle kal......
gecmis olsun canim...bende esimin ikinci evliligiyim,yasim 38,4 yillik evliyim,cok pismanim gec evlendigine,cocuga gec kaldigima..esiminde ilk evliliginden bir oglu var..biz evlendikten sonra ben cocuk istemiyoum dedi,beynimden vurulmusa döndüm,
alti ay hap kullandim,sonra esime söylemeden biraktim ve 5 ay sonra hamile kaldim ve düsük oldu,esime hapi unuttmustum icmedim bu ay dedim,inandi,ama malesef düsük oldu,sonrasinda yine hap icmedim ve 2 yil sonra tekrar hamile kaldim,iki yil boyunca her ay hap icmis gibi yaptim,allaha yalvardim.oda 2,5 aylikken kalbi durdu,yine kürtaj oldum...bu sürec beni cok yordu,cok bunalimlar yasadim...Bazen Allah esimin yaninda diye bile düsündüm,esim hic destek olmadi,su an yine hap iciyorum saniyor---düsük yapali 6 ay oldu hala birsey yok
tüp bebek,asilama sansimda yok cünkü esim asla istemez...daha bu gün bile bana hapini unutma,hamileligide unut,yoksa ayrilalim baskasiyla evlen cocok yap dedi...bazend laf arasinda bana cocuk doguramiyorsun,rahmin tutmuyor diyor,bu durum onu memnun ediyormus,ama yarin öbür gün bana ben cocuk istiyorum,ayrilaimda der...esimin ilk esi alman bir bayan,kadin bunu birakip,kacarcasina uzaklasmis.cocugunuda larak tabi...anliyorum o kadini...cok zalim bu adam....
kocasindan destek görenler cok sansli..........
RÜZGAR'ım,
Canımın içi. Aynen benim de kanama ve amniyo stresini saymazsam hamileliğim çok şükür iyi geçti. 3. trimaster hakikaten feciymiş. Hep söylenirdi ama insan yaşayınca anlıyor. Söylemesi ayıp kabızlık belası bende de var. İlgiçtir ben de normalde saat gibi düzenliydi herşey. Hatta kabızlık dediklerinde neredeyse "O ne yaa" diyecek durumdaydım. Ama şimdi aynı senin gibi sıkıntılıyım. Üstelik ıkınmak da çok tehlikeli. Ama zeytinyağını iyi etmişsin. Çok geçmiş olsun canım. Epey bir sıkıntı yaşamışsın belli ki.
Yarın kontrolün var galiba. Sana bol şans şimdiden. Şu su meselesini lütfen ihmal etme. Ben yanımda iki su şişesi taşıyorum. Her hafta yeniliyorum şişeyi. Çünkü bardakla olunca o kadar içemiyor insan. Zaten yerimizden kalkamıyoruz. Tavsiye ederim su şişen hep yanında olsun. Ben gece bile yatağın baş ucuna ikinci şişeyi koyuyor ve her kalktığımda içiyorum mutlaka.
Bu arada bana ilettiğin güzel dilekler için çok sağol arkadaşım. Çok iyisin.
Tekrar söylüyorum bebek odan çok güzel. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Dediğim gibi biz bebek karyolası (büyüyebilen) alıyoruz. Bir de perde siparişi verdik. Daha önceki yazımda "Daha bizim dolap gelmedi demişim karyola diyeceğime". Biz dolap ve etajer almıyoruz. Dolap zaten bizim önceki kullandığımız var onu vereceğiz. Etajeri de hem evdeki etajeri kullanacak, hem de karyolasının kenarında da etajeri var.
Babanı tebrik ediyorum. Olması gereken de bu. Benim de çok şükür Allah'a hem kayınvalidem, hem de annemler (ablamlar) asla bize para harcatmıyor. Herşeyi onlar üstelendi. Sürekli dua ediyorum onlara da. Zaten başka türlü mümkün değil. Daha da başbakan " 3 çocuk" diye tuttuyor. Hayret birşey. Biz bir tanesini zor bulduk, onu da destekle ancak büyüteceğiz Allah iziz verirse. Onun sırtı pek karnı tok tabi. Böyle geniş konuşabiliyor. Üstelik debebek sahibiolmak herkes için çok kolaymuş gibi sözleriyle insanları rencide ediyor.
Bu arada inşallah çalışmana gerek kalmaz canım. Rüzgar'ımın sana çok ihtiyacı olacak çünkü.
selamlar herkeze:benim sizlerden soracaklarım var kızlar yazılarınızı okuyunca bu konularda ne kadar beceriksizce tedavilerde geçtiğimi anlıyorumhepiniz sorunlarınızı tıpbı terimlerle bile biliyorsunuz ben hertedavi denememde neden olmadığı araştırılmadan hemen burun spirayınden başlanılarak ve iğnelerimizde yanlış bi şekilde kullanılarak (göbeğe vurulan iğneleri kalçadan olmuşum) indirim var diye ayni doktora devam ettim belkide kısmet olmıyacakmış ama gittiğim bi doktor ilaçsız tüp bebek yapalım dedi şimdi onu denemek istiyorumböyle bi tedavi olan varmı içinizde hiç okumadım sizlerden böyle bi yazı parasıda uygun oluyor diğer tedaviden yumurtalık rezervim azalmış ama genede tek yumurtada olsa deneyelim diyorum doneri düşünmüyoruz eşimde istemiyor olursa senden olsun diyor içinizde hiç dok.SAMı CENGıZi duyan varmı ona gitmeyi düşünüyorum bide aklımda umut tüp bebek var kararsızım soğan kürünü deniyorum bu ay kist görüldü belki geçer çünkü adet olmayı bekliyorum giderim yakında ama dediğim gibi kararsızım beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim hepinize şimdiden tşklr hoşçakalın
Kızlar aranızda dondurulmuş embriyolarla hamile kalan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?