walla karamelim gozum dönerse kimse beni durduramazzzzzzz :)
millet hamile kalır iştahı kesilir benimki tam gaz walla :)
walla karamelim gozum dönerse kimse beni durduramazzzzzzz :)
millet hamile kalır iştahı kesilir benimki tam gaz walla :)
Karamel'cim, hortum deme yahu, neyse Allah'tan geride kaldı, bir daha böyle şeyler olmayacak.
İkizlere ben de takılıyorum, hatta bebek görsem sevindirik oluyorum, hamilelerin yanından maşallah,maşallah, sağlıkla kucağına al inşallah demeden (içimden tabii) geçmiyorum. Bebek eşyaları konusuna giremiyorum ama. Ben de alsam mı, uğursuzluk olur mu filan derken kaybetmiştim. Belki de o yüzden bilmiyorum, gözlerim doluyor o mağazaların önünden geçerken, sevgilim yanımdaysa üzülme diyor, yakında deli gibi alışveriş yapıcaz buralardan. Ben de hamileliğimi ailem ve en yakın 2-3 arkadaşım dışında kimseye söylememiştim, bebeğime bir çöp bile almadım, hayatıma hiç sokmadım onu diye hayıflanıyorum. Bir hamile kalayım, hemen ona birşey alıp hayatıma geldin ve gitme mesajı vereceğim diyorum. Bakalım, diyorum da diyorum. Senin yaklaşımın da doğru geliyor, benim yeni hayalim de. İnşallah o günler gelsin, içimizden nasıl gelirse artık.
kızlar ben ilk hamile kaldığımda iki adet kız kilodu almıştım.ilk yıllar nerde güzel kız giysisi görsem alır saklardım.bu yıllrca sürdü.haalaa bile kıyı da köşşede karıştırsam bir iki küçük birşey çıkar.ama sonra yıllar geçtikçe söndü.bebeği olanlara torbalar dolusu verdim yeni yeni.artık eğergelecekse bu bebek benim gerçek mucizem olacak.öyle bir ahdettim ki.yeter ki olsun.yeter ki.hastaneden kucağımda getireyim.o günü göreyim.hiçbirşey almıyacağım.benim bebeğim çıplak gelecek evine.kendi giysimi sararım ona ama bizimkiler durmaz lar.onlara da söylüyorum.sakın kimse hiçbirşey almasın diye.yeterki o dünyaya gözünü açsın.dünya onundur artık...zaten karnım şişmeden de asla inanmam hamile olduğuma.gül tabi herada, doğum kontrol hapı yetmedi bak bana hortumda koydular bariyer anlamında :)))))
dün ikea'ya gittik, çıkınca banklara oturduk soluklanmak için hemen yanımızda ikizler vardı valla maşallah dedim o ayrıda içimde gitmedi değil, ikiside pembişti :)
Bebek eşyaları bölümünde fazla duramadım, Birden aklıma ilk bebek geldi, 3 aya yaklaşıyordu, tam alışveriş yapacağımız hafta gittiydi
Bir daha tövbeler olsun alışverişi düşünmem bile, son ay gider bir yerden alır çıkarım eksiği varsa teyzeleri tamamlar yatağı yoksa da koynumda yatar hiç umurumda olmaz valla :)
iyi akşamlar esterya waters
Erverdi selam canım, tüm gün toplantıdaydım foruma giremedim ,ödevlerin bittiyse hangi tarihi şimdi iple çekyiyor olacağız ?
kızlar ben ilk hamile kaldığımda iki adet kız kilodu almıştım.ilk yıllar nerde güzel kız giysisi görsem alır saklardım.bu yıllrca sürdü.haalaa bile kıyı da köşşede karıştırsam bir iki küçük birşey çıkar.ama sonra yıllar geçtikçe söndü.bebeği olanlara torbalar dolusu verdim yeni yeni.artık eğergelecekse bu bebek benim gerçek mucizem olacak.öyle bir ahdettim ki.yeter ki olsun.yeter ki.hastaneden kucağımda getireyim.o günü göreyim.hiçbirşey almıyacağım.benim bebeğim çıplak gelecek evine.kendi giysimi sararım ona ama bizimkiler durmaz lar.onlara da söylüyorum.sakın kimse hiçbirşey almasın diye.yeterki o dünyaya gözünü açsın.dünya onundur artık...zaten karnım şişmeden de asla inanmam hamile olduğuma.
yok yok birmedi .daha yeni başladık.sat ım 16 aralık idi.dr çatlatma iğnesini olduktan 15 gün sonra test yaptırmamı söylemişti geçen sefer.bu demek oluyor ki.dur hesaplıyiiim.bu ctesi oldum26 aralıkta olmuş oluyorum.sanırım ayın 10u yani ocak 10 gibi.yanlış hesaplamadıysam...
kızlar ben ilk hamile kaldığımda iki adet kız kilodu almıştım.ilk yıllar nerde güzel kız giysisi görsem alır saklardım.bu yıllrca sürdü.haalaa bile kıyı da köşşede karıştırsam bir iki küçük birşey çıkar.ama sonra yıllar geçtikçe söndü.bebeği olanlara torbalar dolusu verdim yeni yeni.artık eğergelecekse bu bebek benim gerçek mucizem olacak.öyle bir ahdettim ki.yeter ki olsun.yeter ki.hastaneden kucağımda getireyim.o günü göreyim.hiçbirşey almıyacağım.benim bebeğim çıplak gelecek evine.kendi giysimi sararım ona ama bizimkiler durmaz lar.onlara da söylüyorum.sakın kimse hiçbirşey almasın diye.yeterki o dünyaya gözünü açsın.dünya onundur artık...zaten karnım şişmeden de asla inanmam hamile olduğuma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?