38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kesinlikle hayırlısı ise olsun.

bu arada tehdit aldım görmediniz mi :))))))) esterya canım karamel isterse yerim seni dedi. Demedi demeyin yakında beni yer bu kız , bende gelemem buralara kaydirigubbakcemile3

walla karamelim gozum dönerse kimse beni durduramazzzzzzz :)
millet hamile kalır iştahı kesilir benimki tam gaz walla :)

sevgili herada aldım canım mesajını aldım.çok teşekkür ederim ilgin için.bende not ettim canımbir kenara.artık olsun da ocak şubat .inşallah 2010 anneleri oluruz hep beraber

Sevgili Herada ve Karamel canlarım sizde inşallah o mağzalardan alışveriş yapacaksınız Allah'ın izniyle . Bazı olumsuzlukları yaşayınca böyle düşünüyor insan ister istemez ama bence böyle karamsar olmayın.Herşey güzel olacak. Hatta bebeklerinizin kalp atışlarını duyunca gidip ona en basidinden bir çıngırak alabilirsiniz, ben ilkinde öyle yapmıştım bunun içinde öyle yapmayı düşünüyorum . Bir kere bebeği kaybetme piskolojisine girmeyelim 12. haftayı atlattıktan sonra gerisi gelir zaten.

Herada'cım ben henüz strese girmedim ama kontrolüm yaklaşınca girerim, niye böyle oldum bilmiyorum. Ama yukarıda yazdığım gibi iyi düşünmeye çalışıyorum, dualarımı ediyorum. Sizlerde dualarımdasınız.

Deniz Bulut'cum, haklısın vajinal beyaz akıntı olması lazım ama hemen buna takılmayalım, sivilce olayını takip et bakalım çıkacak mı ? Bir de sen ovülasyon testi kullanmadın tahmin ettiğin günler arasında yaptın, yaş ilerledikçe belki ovülasyonda da kaymalar olabilir, bir daha ki ay kullanırsan eğer ovülasyon testi ile kullan. Belkide gerek kalmayacak

Arkadaşlar , preseed prospektüsü içerisinde yazan 15 dk takılmayın ilişkinden önce derinlere enjekte edin sonra iş uzarsa bir ara tekrar enjekte edin yani onu illa tam ilişkiden 15 dk önce sıkın diye bir kural yok. Bu konuda rahat olun ama ne olur tam etki ve hiç bir açık bırakmamak için iyi kaliteli bir ovülasyon testi ile kullanın. Sadece vajinal kuruluk değil sayı azlığı ve şekil bozukluğunda da kullanılıyor yani şekil bozukluğu varsa onun yanında az sayıda olan düzgün spermleri güvenle içeri alıyor. Hadi arkadaşlar Patikler, Hülya sizlerde deneyince sonuçları alalım.

Deniz Bulut'cum bence de gerekirse Memorial'e git folikül durumunu öğren ve ne öneriyorlar bir bak. Sende uzun zamandır takmıyorum, kendime bakacağım , forma gireyim gibi şeyler okuyorum aslında çok doğru, gerçi şimdi senin için söylemesi kolay diye bilirsin ama sen zaten eğer olmazsa bunalıma girmem sinyali veriyorsun bu çok önemli. Gerçekten hayat o kadar güzel ve doyasıya yaşamaya değer ki her olumsuz sandığımız şeyin aslında bizim için olumsuz olmadığını hepimiz biliyoruz. Deniz Bulut'cum senin için ve hepimiz için bundan sonraki hayatımızda bizim için en doğrusu , en iyisi ne olacaksa Allah'ım hepimize onu nasip etsin. Ama şimdi elinden geleni yapıyorsun ve daha bir şey bitmedi.. yola devam. öyle değil mi ?:)

kızlar ben ilk hamile kaldığımda iki adet kız kilodu almıştım.ilk yıllar nerde güzel kız giysisi görsem alır saklardım.bu yıllrca sürdü.haalaa bile kıyı da köşşede karıştırsam bir iki küçük birşey çıkar.ama sonra yıllar geçtikçe söndü.bebeği olanlara torbalar dolusu verdim yeni yeni.artık eğergelecekse bu bebek benim gerçek mucizem olacak.öyle bir ahdettim ki.yeter ki olsun.yeter ki.hastaneden kucağımda getireyim.o günü göreyim.hiçbirşey almıyacağım.benim bebeğim çıplak gelecek evine.kendi giysimi sararım ona ama bizimkiler durmaz lar.onlara da söylüyorum.sakın kimse hiçbirşey almasın diye.yeterki o dünyaya gözünü açsın.dünya onundur artık...zaten karnım şişmeden de asla inanmam hamile olduğuma.

sevgili waters ne güzel konuşuyorsun öyle......dün bir gazetede okudum bir kadın2 kez lenfoma1 kez de meme kanserine yakalanmış ve4 üncü kez kurtulmayı başarmış ve kadının kansere bakış açısı şöyleydi._kanser bana misafir olarak geliyor ağırlayıp gönderiyorum.ne güzel bakış açısı değil mi?evet ne olursa olsun hayat herşeye rağmen güzel.kızlar hiçbirimiz bu güzellikleri söndürmeyelim.......

Erverdi selam canım, tüm gün toplantıdaydım foruma giremedim ,ödevlerin bittiyse hangi tarihi şimdi iple çekyiyor olacağız ?

yok yok birmedi .daha yeni başladık.sat ım 16 aralık idi.dr çatlatma iğnesini olduktan 15 gün sonra test yaptırmamı söylemişti geçen sefer.bu demek oluyor ki.dur hesaplıyiiim.bu ctesi oldum26 aralıkta olmuş oluyorum.sanırım ayın 10u yani ocak 10 gibi.yanlış hesaplamadıysam...

kız zilli gözlerim doldu okurken, inşallah güzelim inşallah.

ay allah kolaylık versin, günle saatle çalışmak kadar zor birşey yok. Valla 3-5 ay daha kendim deneseydim frijit olup çıkardımdelikafadulden

Erverdi'cim , yazmışsın yine olmaz böyle bir duygu ve anlatım, çok yüreğimde hissettim okurken , daha önce yazdıklarında gözümün önünde film gibi . Ama sonu güzel bitecek bir film.

Erverdi , ben geçte olsa neyi öğrendim biliyor musun ? tabi çok zaman oldu bunu öğreneli ilk çocuktan sonra asla hiç bir evli çifte bebekleri henüz yoksa düşünmüyor musunuz ? bebek demeyi bundan daha rahatsız edici bir soru olamaz ama dikkat ediyorum insanlar bunu çok yapıyor bir de ilk çocukları var ama kardeş düşünmüyor musun sorusuna sinir olurum. Öyle bir çocuk doğrunca ikincisini de kesin doğurursunun garantisi yok, ben başka topik lerde ne genç insanların hikayelerini okudum .

Allah'a sığınalım, elimizden geleni yapalım o bizim için en iyisini bilir zaten.

Senin ki 26 Aralık'ı 1. gün sayarsan 9 Ocak 15. gün oluyor. Neyse 9 veya 10 Ocak dahi hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…