- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
günaydın arkadaşlar
herada dr a bu hafta mı gideceksin diye sormuştun çarş-cuma arası adet olmam gerek. bende adet öncesi vajinal kuruluk başlar dün başladı yakındır yani. adet olmaya göre ya cumartesi ya pazartesi-salı gitmem gerek. valla canım hiç istemiyor. hem yine yumurta yok cevabından korkuyorum hem varsa da yeni tedaviyi maddi manevi nasıl kaldırırım diyorum. ama meraktan gideceğim galiba. memorial yumurta var mı yok mu bundan sonra bi,rşey yapılabilir mi bir de onlar söylesin bundan sonra var veya yok kafam rahat devam edeyim ya da unutayım.
günaydın arkadaşlar
günaydın arkadaşlar
herada dr a bu hafta mı gideceksin diye sormuştun çarş-cuma arası adet olmam gerek. bende adet öncesi vajinal kuruluk başlar dün başladı yakındır yani. adet olmaya göre ya cumartesi ya pazartesi-salı gitmem gerek. valla canım hiç istemiyor. hem yine yumurta yok cevabından korkuyorum hem varsa da yeni tedaviyi maddi manevi nasıl kaldırırım diyorum. ama meraktan gideceğim galiba. memorial yumurta var mı yok mu bundan sonra bi,rşey yapılabilir mi bir de onlar söylesin bundan sonra var veya yok kafam rahat devam edeyim ya da unutayım.
Heredacığım sana da günaydın arkadaşım.Nasılsın canım.Eski dr'la yola devam etmeye karar vermişsin.Ben ce de iyi olmuş.Sonuçta senin durumunu en iyi o biliyor.Bir önceki iptalin de değerlendirmesini yapacaktır mutlaka.Bu kez daha dikkatli olacaktır bence.Ocak ayında karamelelle birlikte tüp yaptıracaksınız herhalde.Bu kez herşey farklı olacak inşallah canım.
Sevgili Roniyam, iyi olmana çokk sevindim. Geri kalan dönemde de çok keyifli bir hamilelik diliyorum sana, ne güzel, bebişin kendini dışarıdan da hissettirmeye başlamış, maşallah.
Patikler, sana da kolaylıklar diliyorum arkadaşım. İnşallah preseed yüzünü güldürür ilk denemende.
Deniz Bulut'çum, sabah ben de kendime kızdım, senin preseed'le denediğin aklımdan uçmuş gitmiş, ne diye ikide bir kıza doktora ne zaman gideceksin diye mesaj atıyorsun filan oldum. İnşallah beklediğin gibi olmaz ve yeni yıla muhteşem bir sürprizle girersin. Olmasa da, kafanda kurmaktan iyidir be arkadaşım, git bir doktora. Kürtajdan hemen sonra yumurtalıklar bakalım tam kendine gelmişmiydi kontrole gittiğinde. Ne kaybedersin ki, bakarsın güzel bir rezerv gözükür o ay için, ne yapar eder, denersin tekrar. Biliyorum, ben de yılgın hissediyorum aralarda ama hala yumurtluyoruz, hala umut var demektir canım benim.
Erverdi'cim, özeline mesaj atmıştım cumartesi umarım görmüşsündür. Ocağın ilk yarısında hayırlı güzel haberler alacağız senden inşallah.
Hülya'cım, günaydın, olsun arkadaşım periyod sonrası ilk ay denersin preseed'le, dualarımdasın arkadaşım.
Karamel'cim, günaydın arkadaşım, aralarda gülmüyor değilim ha, hamile kalmak için doğum kontrol hapı kullanmak, şaka gibi... Hayırlısı olsun bakalım
Waterss'çım, umarım bir sonraki kontrole kadar kasmıyorsun kendini,tadını çıkarıyorsundur bu güzel hamileliğin inşallah.
Esterya'cım, güzel hamile, bitirdin mi ayvaları
Balance'ı merak etmemek elde değil, inşallah korkmaya başladığım gibi değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?