38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

burdayım erverdiciğim, sabah işim vardı biraz geç açtım forumu.

iyi haftalar çıtırlar, balance 'sı çok merak ediyorum ve aklıma artık kötü şeyler geliyor dillendirmesemde (((((((((

gel artık arkadaşım ya korkutma bizi

günaydın arkadaşlar
herada dr a bu hafta mı gideceksin diye sormuştun çarş-cuma arası adet olmam gerek. bende adet öncesi vajinal kuruluk başlar dün başladı yakındır yani. adet olmaya göre ya cumartesi ya pazartesi-salı gitmem gerek. valla canım hiç istemiyor. hem yine yumurta yok cevabından korkuyorum hem varsa da yeni tedaviyi maddi manevi nasıl kaldırırım diyorum. ama meraktan gideceğim galiba. memorial yumurta var mı yok mu bundan sonra bi,rşey yapılabilir mi bir de onlar söylesin bundan sonra var veya yok kafam rahat devam edeyim ya da unutayım.

Git valla hergün düşünmektense yada üzülmektense git ve öğren bence, bundan sonrası için netleştir ama içime öyle geliyorki herşey güzel olacak. Bende bugün erverdi gibi hepinize dua ettim sabah ezanında. Hamilelere, uğraşanlara herkese.

Bak okumadın mı arak mesajımı hatun 43 yaşında anne olmuş ve takmadım diyor yaşı yumurtayı falan

günaydın arkadaşlar

günaydın hülyacığım, sen neler yaptın, oğluş nasıl ?

Karamel arkadaşım ben de yeni yılın ilk günlerinde adet olmayı bekliyorum.Bu arada oğlum iyi.Waaterss'ta sormuştu sanırım haftayı atlattık ama o hiç belli olmaz.benim işler yoğun.Hafta sonu da çok yoğun geçti.Pressedim geldi ama bu ay kullanamadık.sanki bu ay adetim daha erken olacak gibi geliyor.Sizleri takip etmeye çalışıyorum yine de.

evet karamelcim 4. denemesinde başarmış 3 kimyasaldan sonra. kısmette varsa vardır. kabullendim galiba o kadar çok takmıyorum.

Deniz bulut arkadaşım inşallah bu ay birşeyler olmuştur da bize müjdeyi verirsin canım.Karamelin dediği gibi hiç belli olmaz.Senin her iki tüp denemende de tutunma oldu.Bence şansın yüksek.Ben senden umutluyum.O zor günleri atlatıp bu günlere geldiğine göre güzel şeyler olacak mutlaka arkadaşım.

Erverdiciğim günaydın arkaşım.Durumlar nasıl.Çalışmalar bitti mi?hadi hayırlısı canım.Yaklaşık adeti tarihin nedir?2010'un müjdesini vericen inşallah.

inşş hülya cım. ne yapalım olacağı varsa olur. olmuyorsa da hayırlısı buymuş artık diyeceğim. :sm_confused:

Heredacığım sana da günaydın arkadaşım.Nasılsın canım.Eski dr'la yola devam etmeye karar vermişsin.Ben ce de iyi olmuş.Sonuçta senin durumunu en iyi o biliyor.Bir önceki iptalin de değerlendirmesini yapacaktır mutlaka.Bu kez daha dikkatli olacaktır bence.Ocak ayında karamelelle birlikte tüp yaptıracaksınız herhalde.Bu kez herşey farklı olacak inşallah canım.

Sevgili Roniyam, iyi olmana çokk sevindim. Geri kalan dönemde de çok keyifli bir hamilelik diliyorum sana, ne güzel, bebişin kendini dışarıdan da hissettirmeye başlamış, maşallah.

Patikler, sana da kolaylıklar diliyorum arkadaşım. İnşallah preseed yüzünü güldürür ilk denemende.

Deniz Bulut'çum, sabah ben de kendime kızdım, senin preseed'le denediğin aklımdan uçmuş gitmiş, ne diye ikide bir kıza doktora ne zaman gideceksin diye mesaj atıyorsun filan oldum. İnşallah beklediğin gibi olmaz ve yeni yıla muhteşem bir sürprizle girersin. Olmasa da, kafanda kurmaktan iyidir be arkadaşım, git bir doktora. Kürtajdan hemen sonra yumurtalıklar bakalım tam kendine gelmişmiydi kontrole gittiğinde. Ne kaybedersin ki, bakarsın güzel bir rezerv gözükür o ay için, ne yapar eder, denersin tekrar. Biliyorum, ben de yılgın hissediyorum aralarda ama hala yumurtluyoruz, hala umut var demektir canım benim.

Erverdi'cim, özeline mesaj atmıştım cumartesi umarım görmüşsündür. Ocağın ilk yarısında hayırlı güzel haberler alacağız senden inşallah.

Hülya'cım, günaydın, olsun arkadaşım periyod sonrası ilk ay denersin preseed'le, dualarımdasın arkadaşım.

Karamel'cim, günaydın arkadaşım, aralarda gülmüyor değilim ha, hamile kalmak için doğum kontrol hapı kullanmak, şaka gibi... Hayırlısı olsun bakalım

Waterss'çım, umarım bir sonraki kontrole kadar kasmıyorsun kendini,tadını çıkarıyorsundur bu güzel hamileliğin inşallah.

Esterya'cım, güzel hamile, bitirdin mi ayvaları

Balance'ı merak etmemek elde değil, inşallah korkmaya başladığım gibi değildir.

Sağolasın arkadaşım, her haliyle ne kadar titizlendiği çok belliydi (ilkinde de buna yakın birşeydi gerçi, bakalım); o noktadan sonra başka bir yere gitsem ve olmasa hem aklımda kalacaktı doktorum hem de nasıl geri dönerdim kendi doktoruma? Neticede yılların alışkanlığı herhalde, sığınacak liman gibi, yoksa çıldırmış olmam lazım bu fiyaskodan sonra illa doktorum demek için. Evet, hayırlısıyla Karamel'le yakın tarihlerde deniyor olacağız, inşallah senin tüpe gerek kalmadan gelecek bebeğin, bu topic fena azimli 2010 için hayırlısıyla Çok teşekkür ederim tekrar.

gül tabi herada, doğum kontrol hapı yetmedi bak bana hortumda koydular bariyer anlamında :)))))

dün ikea'ya gittik, çıkınca banklara oturduk soluklanmak için hemen yanımızda ikizler vardı valla maşallah dedim o ayrıda içimde gitmedi değil, ikiside pembişti :)

Bebek eşyaları bölümünde fazla duramadım, Birden aklıma ilk bebek geldi, 3 aya yaklaşıyordu, tam alışveriş yapacağımız hafta gittiydi

Bir daha tövbeler olsun alışverişi düşünmem bile, son ay gider bir yerden alır çıkarım eksiği varsa teyzeleri tamamlar yatağı yoksa da koynumda yatar hiç umurumda olmaz valla :)

Karamel'cim, hortum deme yahu, neyse Allah'tan geride kaldı, bir daha böyle şeyler olmayacak.

ıkizlere ben de takılıyorum, hatta bebek görsem sevindirik oluyorum, hamilelerin yanından maşallah,maşallah, sağlıkla kucağına al inşallah demeden (içimden tabii) geçmiyorum. Bebek eşyaları konusuna giremiyorum ama. Ben de alsam mı, uğursuzluk olur mu filan derken kaybetmiştim. Belki de o yüzden bilmiyorum, gözlerim doluyor o mağazaların önünden geçerken, sevgilim yanımdaysa üzülme diyor, yakında deli gibi alışveriş yapıcaz buralardan. Ben de hamileliğimi ailem ve en yakın 2-3 arkadaşım dışında kimseye söylememiştim, bebeğime bir çöp bile almadım, hayatıma hiç sokmadım onu diye hayıflanıyorum. Bir hamile kalayım, hemen ona birşey alıp hayatıma geldin ve gitme mesajı vereceğim diyorum. Bakalım, diyorum da diyorum. Senin yaklaşımın da doğru geliyor, benim yeni hayalim de. ınşallah o günler gelsin, içimizden nasıl gelirse artık.

Son düzenleme:
Bu arada Karamel'cim, kardeşin var mı bilmiyorum ama teyze kategorisine koyuyorum kendimi, eksik tamamlamak ne, göbek tokuşturup alışverişe gideriz hayırlısıyla.

ben tek'im canım, tabiki teyze kategorisine koyacaksın kendini, sizin gibi teyzeleri varkenn oooo yeterde artar bile :)

ama şu birşey alma işi aklıma yatta don alalım o zaman, öyle derler ya don alın donansın vereliniortak

ya bir arkadaşımız vardı, rumuzunu unuttum (kusura bakma ne olur) geri dönüp araştıracak vaktim de yok. Babası hastaydı bir süre giremeyecekti nasıl oldu acaba, birşeyde yazmadı

çok düşüncelisin. teşekkür ederim. inşallah senin de her isteğin gerçekleşir. hatta hepimizin hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…