38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

merhaba erverdi
sanırım senin ilk bebeğin baya bi çaban oldu sanırım. işallah ya işallah olur sende alma bişi bizler alır kargoya da veririz. üzülme sen:)

waters
preseed in sayfasını dolandım şöle bir.:) senin de notunu gördüm hatta.az önce eşimlede konuştum önümüzdeki ay başlayacaktık vazgeçtik bu aydan başlayacağız. FSH yüksek ama deneyelim bir hem bu ay öğrenmişte oluruz kullanmayı. senden şu tavsiye ettiğin ovalüsyon testinin markasını birde ovalüsyon takibine kaçıncı gün başlanıyor?birde PRESEED kaçıncı gün başlamalı?sevgiler...

waters bir de Memorial ı öneriyorsun genelde güvenilir buluyorsun sanırım değil mi? bende reglimin 3. günü oraya gitsem folükül durumum hakkında doğru bilgi elde ederim değil mi?

Gukem ben Fortel marka ovülasyon testi kullandım, içindeki prospektüsünde periyodunun uzunluğuna göre kaçıncı günde başlayacağın yazıyor. Preseed i sadece ovülasyon testinde çift çizgi gördüğün günlerde kullanmalısın ilişkiden 15 dk önce diyor ama ona takılma ilişkiden önce ve ilişki esnasında uygun bir zamanda uygulayabilirsin onun dışında çift çizgileri 2 gün üst üste görebilirsin 3. gün tek çizgiyi gördüğünde yumurtlamış oluyorsun, istersen o günü de değerlendirebilirsin.

waters bir de Memorial ı öneriyorsun genelde güvenilir buluyorsun sanırım değil mi? bende reglimin 3. günü oraya gitsem folükül durumum hakkında doğru bilgi elde ederim değil mi?

Infertilite konusunda iyi bir yer diye biliyorum ama diğer tüp bebekle ilgilenen arkadaşlara da sor istersen.

teşekkür ederim waters. ben yarın edineyim o halde. kaç tüp var preseed de.toplamda üç defa kullanmak yetiyor sanırım iki gün iki çizgi birde devamındaki 3. gün tek çizgide:)ben yarın bi eczaneye gideyim 10.gün artık:)sevgiler...

preseed tek tüp su renginde jel, içinde 6 adet aplikatör var, yıkayıp tekrar tekrar kullanabiliyorsun. Hayırlısı olsun.

bu akşam iş arkadaşları birlikte 3 aylık bebeği olan bir arkadaşa ziyarete gittik. valla çok güzel birşey ama çok da zor. ne bileyim olmazsaya alıştırıyorum galiba kendimi ay dedim olursa tek başıma (bizimkiler de hem karşıda oturuyor hem de çok yaşlandılar haliyle) nasıl başa çıkarım. hayırlısı neyse o olsun

valla canım içim acıdı kötü oldum. öyle istiyorum ki senin hamile kalmanı. kendimden fazla inan. söz hastane çıkışı bir torba da ilk kıyafetleri benden sen birşey alma. valla keşke bana da para çıksa bir yerlerden en büyük ikramiye olmasa bile yettiğince tüm denemelerin benden olurdu. keşke bir yolu olsa.

gukem preseedi memorial ı sen varken sayfalarca konuştuk, waters kaç kere uzun uzun tarif etti. arada herkesin bütün yazdıklarını okursan çok faydalı olur diye düşünüyorum.

hepsini okudum şekerim ancak aklımda kalmayanları sordum. sen neden rahatsız oldun durumdan anlayamadım. aklımda hergün bir dünya düşünceler var çok yoğun da çalışıyorum. bir çok şeyi not ediyorum kaçırdığım şeyleri de soruyorum.

hepsini okudum şekerim ancak aklımda kalmayanları sordum. sen neden rahatsız oldun durumdan anlayamadım. aklımda hergün bir dünya düşünceler var çok yoğun da çalışıyorum. bir çok şeyi not ediyorum kaçırdığım şeyleri de soruyorum.

Kizlar nedense moralim cok bozuk, dunden beri sanki kasiklarimda ki gerilmeler azaldi goguslerimdeki hassasiyette azaldi midemde bulantida kalmadi karnimdaki gerginlikte gecti kafayi yemek uzereyim kizlar bugun kesin dr a gitmem lazim cok korkuyorum

esteryacım canım benim günaydın.daha gözümün yaşı duruyor yüzümde.duamdaydınız güzelim.ne oldu.niye vesveseye düştün yavrucum.belirtiler bir olur bir kaybolur.burada hamileler de yazdı okumadın mı

insan ancak başına gelince anlıyor değil m.*ya da başına gelmiş birinden okuyunca duyunca.sevindim.niye sevindim.biri beni anlamış.ben çocuğu olan hiçkimsenin beni anlamıyacağına inınıyorum da.hayartişte.burada insan yeni fikirler duydukça okudukça yeni insanları tanıdıkça insan daha farklı bakıyor hayata.yeni bir bakış açısı oluşuyor.kızlar farkındamısınız.bizler burada uğraşıyoruz mücadele ediyoruz.kimimiz galip çıkacak kimimiz belki de yenik.inşallah hepimiz galip çıkarız da.yani çocuğumuz olmasa bile farkında olmadan burada arkadaş olduk dost olduk bne böyle görüyorum.bu bile benim için güzel bir şey.insan yalnızlığını paylaşıyor.duygularını döküyor.en azından ben böyleyim.burası benim için çok kıymetli.iyiki burayı bulmuşum.sizler de iyiki burdasınız.döküldüm yine hee.gideyim kahvaltı soframı hazırlıyayım

örneğin bu preseed konusu. waterss o kadar çok anlattı ki nasıl kullanılacağını. sonra hangi marka ovülasyon testlerinin kullanılabileceğini fiyatlarını. sonra nereden kaça alabileceğimizi konuştuk uzun uzun. hatta sen herada ya fallan da sormuştun galiba o ara nereden aldığını. sonra 1-2 gün geçiyor birşey soruyorsun sanki hiç okumamışsın hiçbirşey bilmiyorsun bugün girmişsin gibi. belki soruş tarzından bilmiyorum.

Kizlar nedense moralim cok bozuk, dunden beri sanki kasiklarimda ki gerilmeler azaldi goguslerimdeki hassasiyette azaldi midemde bulantida kalmadi karnimdaki gerginlikte gecti kafayi yemek uzereyim kizlar bugun kesin dr a gitmem lazim cok korkuyorum
erverdi de söylemiş bu belirtiler devamlı aynı yoğunlukta hissedilmiyor diye. benim de hatırladığım sabahları falan hafifleyip sonra gün içinde artıyordu. dr a gidersen iyi haberlerini alırsın. endişelenme eminim herşey yolundadır.

günaydın çıtırlarım,

yapma öyle aşkım aşkım lütfen, o zaman hemen bugün doktora gidip, bizi bilgilendiriyorsun.

canım benim öyle güzel bir insansın ki bende seni tanıdığıma çok memnunum, bebişler olduğunda dostluğumuz ete kemiğe bürünür inşallah.

Günaydın Kızlar,

Esterya'cım, sen durmaz doktora gidersin bugün. Ne olur bizi de haberdar et, ben iyi haberlerin devamı geleceğine çok inanıyorum, içini ferah tutmaya çalış lütfen. Waterss doktorunu yazmıştı, illa hergün tüm belirtiler olacak ya da belirti olacak diye birşey yokmuş. Güzel şeyler düşün lütfen.

Erverdi'cim, canım benim ya, inşallah ocak ayı başında güzel haberlerini alacağız. ınşallah sağlıkla, hayırlısıyla.

Deniz Bulut'çum, evet bebeklerin bakımı göz korkutmuyor değil ama yapan nasıl yapıyor, biz de yaparız evelallah. Burada bir sürü teyzesi var bizim doğmamış bebeklerimizin, ne fikirler vereceğiz birbirimize. Ben keyifle o zorlukların üstesinden geleceğimize eminim. Zaman geçince gerçi, ben de kendimi alıştırıyorum çocuğum olmaz ve hayat çocuksuz devam ederse fikrine. Yılın ilk aylarındaki gibi illa olmalı da değilim ben de. Bunu düşündükçe işte, çocuk istemediğim, aklımı seveyim ki çocuğum yok dediğim dönemleri hatırlatıyorum kendime. Bir şekilde insan kendini adapte ediyor işte koşullara da, daha orada değiliz. Yumurtluyoruz, altın ya da pırlanta yumurtamızı bekliyoruz, uğraşıyoruz. Anlaştık değil mi?

merhaba gukem;açıkçası senin anlayamamanı da ben anlamadım doğrusu.aklında bir dünya iş, birçok düşünce olabilir.ben çalışmıyorum evdeyim ama benim de sorumluluklarım var.başka yoğunluklarım var.herkesin bir işi bir yoğunluğu var.çoğu arkadaşımız da çalışan kişiler.karamelin de dediği gibi kimse burada gülbahçesi durumunda değil.denize hak veriyorum.üstelik sabrından dolayı da tebrik ediyorum onu.sana waters güzel bir şekilde açıkladı.ilk olarak ta herada açıkladı.sonra en son deniz bulut arkadaşımız açıkladı. üstelik defalarca . yazmıyiiim diyorum ama daha fazla tutamadım kendimi.sana anlatıyorlar daha 1 sayfa öncesinde..sen halaaa aynı şeyleri başa sarıp duruyorsun.senden ricam lütfen bir eğitimci! olarak üslubunu değiştir burada yazılanları güzelce takip et.anlatılanları idrak etmeye çalış.yok eğer anlatılanları anlamakta güçlük çekiyorsan haalaaa artık bu saatten sonra söyliyebileceğim birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…