merhaba erverdikızlar ben ilk hamile kaldığımda iki adet kız kilodu almıştım.ilk yıllar nerde güzel kız giysisi görsem alır saklardım.bu yıllrca sürdü.haalaa bile kıyı da köşşede karıştırsam bir iki küçük birşey çıkar.ama sonra yıllar geçtikçe söndü.bebeği olanlara torbalar dolusu verdim yeni yeni.artık eğergelecekse bu bebek benim gerçek mucizem olacak.öyle bir ahdettim ki.yeter ki olsun.yeter ki.hastaneden kucağımda getireyim.o günü göreyim.hiçbirşey almıyacağım.benim bebeğim çıplak gelecek evine.kendi giysimi sararım ona ama bizimkiler durmaz lar.onlara da söylüyorum.sakın kimse hiçbirşey almasın diye.yeterki o dünyaya gözünü açsın.dünya onundur artık...zaten karnım şişmeden de asla inanmam hamile olduğuma.
waters
preseed in sayfasını dolandım şöle bir.:) senin de notunu gördüm hatta.az önce eşimlede konuştum önümüzdeki ay başlayacaktık vazgeçtik bu aydan başlayacağız. FSH yüksek ama deneyelim bir hem bu ay öğrenmişte oluruz kullanmayı. senden şu tavsiye ettiğin ovalüsyon testinin markasını birde ovalüsyon takibine kaçıncı gün başlanıyor?birde PRESEED kaçıncı gün başlamalı?sevgiler...
waters bir de Memorial ı öneriyorsun genelde güvenilir buluyorsun sanırım değil mi? bende reglimin 3. günü oraya gitsem folükül durumum hakkında doğru bilgi elde ederim değil mi?
teşekkür ederim waters. ben yarın edineyim o halde. kaç tüp var preseed de.toplamda üç defa kullanmak yetiyor sanırım iki gün iki çizgi birde devamındaki 3. gün tek çizgide:)ben yarın bi eczaneye gideyim 10.gün artık:)sevgiler...
bu akşam iş arkadaşları birlikte 3 aylık bebeği olan bir arkadaşa ziyarete gittik. valla çok güzel birşey ama çok da zor. ne bileyim olmazsaya alıştırıyorum galiba kendimi ay dedim olursa tek başıma (bizimkiler de hem karşıda oturuyor hem de çok yaşlandılar haliyle) nasıl başa çıkarım. hayırlısı neyse o olsunDeniz Bulut'cum bence de gerekirse Memorial'e git folikül durumunu öğren ve ne öneriyorlar bir bak. Sende uzun zamandır takmıyorum, kendime bakacağım , forma gireyim gibi şeyler okuyorum aslında çok doğru, gerçi şimdi senin için söylemesi kolay diye bilirsin ama sen zaten eğer olmazsa bunalıma girmem sinyali veriyorsun bu çok önemli. Gerçekten hayat o kadar güzel ve doyasıya yaşamaya değer ki her olumsuz sandığımız şeyin aslında bizim için olumsuz olmadığını hepimiz biliyoruz. Deniz Bulut'cum senin için ve hepimiz için bundan sonraki hayatımızda bizim için en doğrusu , en iyisi ne olacaksa Allah'ım hepimize onu nasip etsin. Ama şimdi elinden geleni yapıyorsun ve daha bir şey bitmedi.. yola devam. öyle değil mi ?:)
valla canım içim acıdı kötü oldum. öyle istiyorum ki senin hamile kalmanı. kendimden fazla inan. söz hastane çıkışı bir torba da ilk kıyafetleri benden sen birşey alma. valla keşke bana da para çıksa bir yerlerden en büyük ikramiye olmasa bile yettiğince tüm denemelerin benden olurdu. keşke bir yolu olsa.kızlar ben ilk hamile kaldığımda iki adet kız kilodu almıştım.ilk yıllar nerde güzel kız giysisi görsem alır saklardım.bu yıllrca sürdü.haalaa bile kıyı da köşşede karıştırsam bir iki küçük birşey çıkar.ama sonra yıllar geçtikçe söndü.bebeği olanlara torbalar dolusu verdim yeni yeni.artık eğergelecekse bu bebek benim gerçek mucizem olacak.öyle bir ahdettim ki.yeter ki olsun.yeter ki.hastaneden kucağımda getireyim.o günü göreyim.hiçbirşey almıyacağım.benim bebeğim çıplak gelecek evine.kendi giysimi sararım ona ama bizimkiler durmaz lar.onlara da söylüyorum.sakın kimse hiçbirşey almasın diye.yeterki o dünyaya gözünü açsın.dünya onundur artık...zaten karnım şişmeden de asla inanmam hamile olduğuma.
gukem preseedi memorial ı sen varken sayfalarca konuştuk, waters kaç kere uzun uzun tarif etti. arada herkesin bütün yazdıklarını okursan çok faydalı olur diye düşünüyorum.waters
preseed in sayfasını dolandım şöle bir.:) senin de notunu gördüm hatta.az önce eşimlede konuştum önümüzdeki ay başlayacaktık vazgeçtik bu aydan başlayacağız. FSH yüksek ama deneyelim bir hem bu ay öğrenmişte oluruz kullanmayı. senden şu tavsiye ettiğin ovalüsyon testinin markasını birde ovalüsyon takibine kaçıncı gün başlanıyor?birde PRESEED kaçıncı gün başlamalı?sevgiler...
hepsini okudum şekerim ancak aklımda kalmayanları sordum. sen neden rahatsız oldun durumdan anlayamadım. aklımda hergün bir dünya düşünceler var çok yoğun da çalışıyorum. bir çok şeyi not ediyorum kaçırdığım şeyleri de soruyorum.bu akşam iş arkadaşları birlikte 3 aylık bebeği olan bir arkadaşa ziyarete gittik. valla çok güzel birşey ama çok da zor. ne bileyim olmazsaya alıştırıyorum galiba kendimi ay dedim olursa tek başıma (bizimkiler de hem karşıda oturuyor hem de çok yaşlandılar haliyle) nasıl başa çıkarım. hayırlısı neyse o olsun
valla canım içim acıdı kötü oldum. öyle istiyorum ki senin hamile kalmanı. kendimden fazla inan. söz hastane çıkışı bir torba da ilk kıyafetleri benden sen birşey alma. valla keşke bana da para çıksa bir yerlerden en büyük ikramiye olmasa bile yettiğince tüm denemelerin benden olurdu. keşke bir yolu olsa.
gukem preseedi memorial ı sen varken sayfalarca konuştuk, waters kaç kere uzun uzun tarif etti. arada herkesin bütün yazdıklarını okursan çok faydalı olur diye düşünüyorum.
seni yalnız bırakmayayım dedim :roflol:
insan ancak başına gelince anlıyor değil m.*ya da başına gelmiş birinden okuyunca duyunca.sevindim.niye sevindim.biri beni anlamış.ben çocuğu olan hiçkimsenin beni anlamıyacağına inınıyorum da.hayartişte.burada insan yeni fikirler duydukça okudukça yeni insanları tanıdıkça insan daha farklı bakıyor hayata.yeni bir bakış açısı oluşuyor.kızlar farkındamısınız.bizler burada uğraşıyoruz mücadele ediyoruz.kimimiz galip çıkacak kimimiz belki de yenik.inşallah hepimiz galip çıkarız da.yani çocuğumuz olmasa bile farkında olmadan burada arkadaş olduk dost olduk bne böyle görüyorum.bu bile benim için güzel bir şey.insan yalnızlığını paylaşıyor.duygularını döküyor.en azından ben böyleyim.burası benim için çok kıymetli.iyiki burayı bulmuşum.sizler de iyiki burdasınız.döküldüm yine hee.gideyim kahvaltı soframı hazırlıyayım
Erverdi'cim , yazmışsın yine olmaz böyle bir duygu ve anlatım, çok yüreğimde hissettim okurken , daha önce yazdıklarında gözümün önünde film gibi . Ama sonu güzel bitecek bir film.
Erverdi , ben geçte olsa neyi öğrendim biliyor musun ? tabi çok zaman oldu bunu öğreneli ilk çocuktan sonra asla hiç bir evli çifte bebekleri henüz yoksa düşünmüyor musunuz ? bebek demeyi bundan daha rahatsız edici bir soru olamaz ama dikkat ediyorum insanlar bunu çok yapıyor bir de ilk çocukları var ama kardeş düşünmüyor musun sorusuna sinir olurum. Öyle bir çocuk doğrunca ikincisini de kesin doğurursunun garantisi yok, ben başka topik lerde ne genç insanların hikayelerini okudum .
Allah'a sığınalım, elimizden geleni yapalım o bizim için en iyisini bilir zaten.
Senin ki 26 Aralık'ı 1. gün sayarsan 9 Ocak 15. gün oluyor. Neyse 9 veya 10 Ocak dahi hayırlısı.
hepsini okudum şekerim ancak aklımda kalmayanları sordum. sen neden rahatsız oldun durumdan anlayamadım. aklımda hergün bir dünya düşünceler var çok yoğun da çalışıyorum. bir çok şeyi not ediyorum kaçırdığım şeyleri de soruyorum.
erverdi de söylemiş bu belirtiler devamlı aynı yoğunlukta hissedilmiyor diye. benim de hatırladığım sabahları falan hafifleyip sonra gün içinde artıyordu. dr a gidersen iyi haberlerini alırsın. endişelenme eminim herşey yolundadır.Kizlar nedense moralim cok bozuk, dunden beri sanki kasiklarimda ki gerilmeler azaldi goguslerimdeki hassasiyette azaldi midemde bulantida kalmadi karnimdaki gerginlikte gecti kafayi yemek uzereyim kizlar bugun kesin dr a gitmem lazimcok korkuyorum
Kizlar nedense moralim cok bozuk, dunden beri sanki kasiklarimda ki gerilmeler azaldi goguslerimdeki hassasiyette azaldi midemde bulantida kalmadi karnimdaki gerginlikte gecti kafayi yemek uzereyim kizlar bugun kesin dr a gitmem lazimcok korkuyorum
insan ancak başına gelince anlıyor değil m.*ya da başına gelmiş birinden okuyunca duyunca.sevindim.niye sevindim.biri beni anlamış.ben çocuğu olan hiçkimsenin beni anlamıyacağına inınıyorum da.hayartişte.burada insan yeni fikirler duydukça okudukça yeni insanları tanıdıkça insan daha farklı bakıyor hayata.yeni bir bakış açısı oluşuyor.kızlar farkındamısınız.bizler burada uğraşıyoruz mücadele ediyoruz.kimimiz galip çıkacak kimimiz belki de yenik.inşallah hepimiz galip çıkarız da.yani çocuğumuz olmasa bile farkında olmadan burada arkadaş olduk dost olduk bne böyle görüyorum.bu bile benim için güzel bir şey.insan yalnızlığını paylaşıyor.duygularını döküyor.en azından ben böyleyim.burası benim için çok kıymetli.iyiki burayı bulmuşum.sizler de iyiki burdasınız.döküldüm yine hee.gideyim kahvaltı soframı hazırlıyayım
hepsini okudum şekerim ancak aklımda kalmayanları sordum. sen neden rahatsız oldun durumdan anlayamadım. aklımda hergün bir dünya düşünceler var çok yoğun da çalışıyorum. bir çok şeyi not ediyorum kaçırdığım şeyleri de soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?