ya bir arkadaşımız vardı, rumuzunu unuttum (kusura bakma ne olur) geri dönüp araştıracak vaktim de yok. Babası hastaydı bir süre giremeyecekti nasıl oldu acaba, birşeyde yazmadı
canim benim tansiyonum hep dusuktur zaten 10-6 en yuksek tansiyornum genelde 9-5 falandır..
o nedenle belkide canım cok tuz çekiyor
Heradam canım ve tum guzellikler iyiyim ben
ama cok fena tuz a duskunum, gecen marketten tuz aldık kutuda kadın kasadan geçirirken döküldü biraz nerdeyse tuzu yalayacaktım nasıl canım çekti :)
tuzlu ayran a falan deli oluyorum ayy ben mutfaga gidip tuzlu bişiler yiyip geliyim bari
Erverdiciğim günaydın arkaşım.Durumlar nasıl.Çalışmalar bitti mi?hadi hayırlısı canım.Yaklaşık adeti tarihin nedir?2010'un müjdesini vericen inşallah.
inşş hülya cım. ne yapalım olacağı varsa olur. olmuyorsa da hayırlısı buymuş artık diyeceğim. :sm_confused:
canım çok kibarsın. benim hiç ümidim yok zaten yazdım ya kuruluk başladı diye. hamile kalsam salgının artması gerekirdi. zaten kalitesiz yumurtaya preseed ne yapsın benimki ya altın yumurtaya denk gelirsem çalışması. yılgınlık sadece tüpten de değil eşten de. neyse inşş gidebilirsem bu ay kaç folikül var göreceğim.Deniz Bulut'çum, sabah ben de kendime kızdım, senin preseed'le denediğin aklımdan uçmuş gitmiş, ne diye ikide bir kıza doktora ne zaman gideceksin diye mesaj atıyorsun filan oldum. ınşallah beklediğin gibi olmaz ve yeni yıla muhteşem bir sürprizle girersin. Olmasa da, kafanda kurmaktan iyidir be arkadaşım, git bir doktora. Kürtajdan hemen sonra yumurtalıklar bakalım tam kendine gelmişmiydi kontrole gittiğinde. Ne kaybedersin ki, bakarsın güzel bir rezerv gözükür o ay için, ne yapar eder, denersin tekrar. Biliyorum, ben de yılgın hissediyorum aralarda ama hala yumurtluyoruz, hala umut var demektir canım benim.
ben onun gönlünü ne alacağımdeniz bulut sen bu ay preeseed kullanmıştın di mi.yaaa kızlar bu aralar aklımda başımda değil.lütfen yazamadığım olursa hoş görün.ee deniz.bir ara kociyle aran bozuktu.nasıl hallettin peki.aldın sanırım gönlünü..waters çok ümitli preeseedten.bakalım.şimdi senden haber bekliyorum.bende denemeyi düşünüyorum.daha sonra..
gukem arkadaşım kusura bakma ancak cevap yazabildim. bendeki sorun daha doğrusu bizdeki sorun nedensiz kısırlık. 14 senelik evliyim. 8 sene bebek olmadı. ilk tüp bebek denememizde şansımız yaver gitti ve 8 sene sonra bir kızım oldu. şu an 6 yaşında. bebek istemenin ve bu konuda zorluk çekmenin ne demek olduğunu bu yüzden çok iyi biliyorum. şimdi tekrar istiyoruz. geçtiğimiz ay tekrar tüp bebek denedik ancak tutmadı. dr. önümüzdeki ay yine denememizi söyledi. maalesef çok masraflı. tam olarak kararımı vermiş değilim. en azından şimdilik şu preseed'i deneyeyim diyorum. sevgiler,süprizzzzz
işallah preseed işe yarar:) hem şükret bir kızın var. bak bizim henüz hiç bişi yok ortada:) bir dahaki ay ben de preseed kullanmayı düşünüyorum. bu ayki hedefim FSH yi düşürmek. uyguladığım kürler umarım yumurtaları kaliteli hale getirir.bu arada yumurta dedikçe çok sevdiğim ve her sabah bir tane haşlanmış yumurtayı da yiyemez oldum:)))
canım çok kibarsın. benim hiç ümidim yok zaten yazdım ya kuruluk başladı diye. hamile kalsam salgının artması gerekirdi. zaten kalitesiz yumurtaya preseed ne yapsın benimki ya altın yumurtaya denk gelirsem çalışması. yılgınlık sadece tüpten de değil eşten de. neyse inşş gidebilirsem bu ay kaç folikül var göreceğim.
ben onun gönlünü ne alacağımlmaz benim gönlümü alsın :umursamaz:yok valla halen düzelen birşey yok. bebek için idare ediyorum. yoksa geçmez hayat böyle klava: preseed kullandım ama bana göre değil çünkü bende zaten vajinal kuruluk yok, sperm de az değil eee kalitesiz yumurtaya da preseed ne yapsın. sen almış mıydın? aslında senin için daha faydalı olabilirdi. hem hazır yumurtalar büyümüşken belki daha fazla spermi canlı tutardı.
Gukem'cim, tam gaz girmişsin, Allah kolaylıklar versin, emeklerinin karşılığını kısa zamanda alırsın ümit ederim. Doktora gitmek öbür aya mı kaldı, tam takip edememiş olabilirim, kusura bakma.
deniz bulutcum sen de rüzgar deniz in kürlerini dene istersen şu hayıt tohumunu da ben bu yöntemleri çok araştırdım ancak dün başlayabildim. sabırla deneyeceğim. eşe gelince genelde bütün erkekler aynı anladığım kadarıyla. hayat zaten idareden ibaret değil mi takma gitsin.(acizane görüşüm)
eş meselesi karışık benimki umutsuz vaka o konuyu geçelim. o kürlerin hepsini 2. tüp öncesi uyguladım 2 ay gibi. sonuç düşükle sonuçlanan tüp bebek. moralini bozmayayım benim yaş daha ileri ama artık hiçbirşeyle uğraşacak halim kalmadı. folik acidi bile bırakmıştım yeniden başladım. ilk adetimdeki dr kontrolüme kadar içeyim diye.
Deniz Bulut'çum, hiç belli olmaz ne zaman kaliteliye denk geleceği. Daha önce konuşulmuştu ya, preseed bana da bir tür aşılama gibi geliyor, olmaz deme lütfen. Biz hepimiz altın yumurtamızı aramıyor muyuz zaten
Deniz Bulut'çum, hiç belli olmaz ne zaman kaliteliye denk geleceği. Daha önce konuşulmuştu ya, preseed bana da bir tür aşılama gibi geliyor, olmaz deme lütfen. Biz hepimiz altın yumurtamızı aramıyor muyuz zaten
ohoo hemen su koyvermek yok.hayat bu kim ne yaşacak belli mi olur.bak ben 28 yaşımda nişanlandım. ayrıldım. ondan sonra kaç defa evlilik eşiğinden döndüm. hayata küsüp evlilik sayfasını kapatmadım. 38 yaşımda evlendim. niyetimin ardından tam on yıl sonra napalım herşeyde bir hayır vardır işte.allah ne verecekse hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?