38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Heradam canım ve tum guzellikler iyiyim ben
ama cok fena tuz a duskunum, gecen marketten tuz aldık kutuda kadın kasadan geçirirken döküldü biraz nerdeyse tuzu yalayacaktım nasıl canım çekti :)
tuzlu ayran a falan deli oluyorum ayy ben mutfaga gidip tuzlu bişiler yiyip geliyim bari

Esterya'cım, tuz için, biliyorsundur da ben demeden duramadım, aman canım tansiyona dikkat et, yükseltmesin tansiyonu. Ah canım ya, neler de çekermiş canı.

canim benim tansiyonum hep dusuktur zaten 10-6 en yuksek tansiyornum genelde 9-5 falandır..
o nedenle belkide canım cok tuz çekiyor

ya bir arkadaşımız vardı, rumuzunu unuttum (kusura bakma ne olur) geri dönüp araştıracak vaktim de yok. Babası hastaydı bir süre giremeyecekti nasıl oldu acaba, birşeyde yazmadı

Bravo Karamel'cim, doğru hatırladın; gerilere bakmadım, hafızam yanıltmıyorsa Bulut'tu. Refakatçısı olacaktı babasının, herhalde yoğundur ve umarım yakın zamanda iyi haberlerini alırız.

tuz da yermiş bu göbişşşş

Erverdiciğim günaydın arkaşım.Durumlar nasıl.Çalışmalar bitti mi?hadi hayırlısı canım.Yaklaşık adeti tarihin nedir?2010'un müjdesini vericen inşallah.

canım merhaba; ben bakana kadar öğlen oldu.durumlar iyi canım.çalışmalara devam.start verdik.artık bu hafta kurbağaya dönerim herhalde.heheheadet tarihine daha çok var.yeni oldum çatlatma iğnemi.bu hafta yoğun mesai.hayırlısı ne ise hakkımızda o olsun.elimizden bişey gelmiyor işte.sen nasılsın.şikayetin yok.iyi maşallah ilaçlar iyi gelmiş sanırım.oğlunun som durumu nedir?

inşş hülya cım. ne yapalım olacağı varsa olur. olmuyorsa da hayırlısı buymuş artık diyeceğim. :sm_confused:

deniz bulut sen bu ay preeseed kullanmıştın di mi.yaaa kızlar bu aralar aklımda başımda değil.lütfen yazamadığım olursa hoş görün.ee deniz.bir ara kociyle aran bozuktu.nasıl hallettin peki.aldın sanırım gönlünü..waters çok ümitli preeseedten.bakalım.şimdi senden haber bekliyorum.bende denemeyi düşünüyorum.daha sonra..

canım çok kibarsın. benim hiç ümidim yok zaten yazdım ya kuruluk başladı diye. hamile kalsam salgının artması gerekirdi. zaten kalitesiz yumurtaya preseed ne yapsın benimki ya altın yumurtaya denk gelirsem çalışması. yılgınlık sadece tüpten de değil eşten de. neyse inşş gidebilirsem bu ay kaç folikül var göreceğim.

ben onun gönlünü ne alacağım lmaz benim gönlümü alsın :umursamaz:yok valla halen düzelen birşey yok. bebek için idare ediyorum. yoksa geçmez hayat böyle klava: preseed kullandım ama bana göre değil çünkü bende zaten vajinal kuruluk yok, sperm de az değil eee kalitesiz yumurtaya da preseed ne yapsın. sen almış mıydın? aslında senin için daha faydalı olabilirdi. hem hazır yumurtalar büyümüşken belki daha fazla spermi canlı tutardı.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar...
bugün benim 9. gün.rüzgar deniz birsürü bitki kürü önermişti.sabah çörek otu tarçın bal sonra incir kürü akşam gene incir kürü sonra arı sütü polen bal karışımı birde hayıt tohumu na başladım sabah akşam eşime de keçi boynuzu. hah bide klomen kullanıyorum. sizin anlıycanız içim dışım bitki oldu. dün başladım daha ne zaman biter kim bilir:)

Gukem'cim, tam gaz girmişsin, Allah kolaylıklar versin, emeklerinin karşılığını kısa zamanda alırsın ümit ederim. Doktora gitmek öbür aya mı kaldı, tam takip edememiş olabilirim, kusura bakma.

Deniz Bulut'çum, hiç belli olmaz ne zaman kaliteliye denk geleceği. Daha önce konuşulmuştu ya, preseed bana da bir tür aşılama gibi geliyor, olmaz deme lütfen. Biz hepimiz altın yumurtamızı aramıyor muyuz zaten

deniz bulutcum sen de rüzgar deniz in kürlerini dene istersen şu hayıt tohumunu da ben bu yöntemleri çok araştırdım ancak dün başlayabildim. sabırla deneyeceğim. eşe gelince genelde bütün erkekler aynı anladığım kadarıyla. hayat zaten idareden ibaret değil mi takma gitsin.(acizane görüşüm)

Gukem'cim, tam gaz girmişsin, Allah kolaylıklar versin, emeklerinin karşılığını kısa zamanda alırsın ümit ederim. Doktora gitmek öbür aya mı kaldı, tam takip edememiş olabilirim, kusura bakma.

merhaba herada;
ya rüzgar deniz birsürü şeyden bahsetti. tam bir haftadır araştırmasını yapıyorum doğru cidden . yumurta kalitesini artırıyor.yumurta kalitesinin artması demek fsh nın düşmesi demek. doktora gittim. bu doktor da klomen dedi.2. kezdir kullanıyorum. çarşamba yumurtayı görecek sanırım gideceğim. ama kafamı tek yoran konu klomen kullanayım ya da kullanmıyayım yumurtam oluyor 21.mm e gelip çatlıyor da sorun şu ki döllenmiyor. gene sonuç alamazsam tüpler kapalı diyeceğim karmel gibi kendi teşhisimi kendim koyacağım. bu ay hamile kalamazsam ki bu ay ümidim yok reglinin 3. günü için kendime artık bir dr belirledim. allah hepimizin gönlünce verir umarım...

eş meselesi karışık benimki umutsuz vaka o konuyu geçelim. o kürlerin hepsini 2. tüp öncesi uyguladım 2 ay gibi. sonuç düşükle sonuçlanan tüp bebek. moralini bozmayayım benim yaş daha ileri ama artık hiçbirşeyle uğraşacak halim kalmadı. folik acidi bile bırakmıştım yeniden başladım. ilk adetimdeki dr kontrolüme kadar içeyim diye.

ohoo hemen su koyvermek yok.hayat bu kim ne yaşacak belli mi olur.bak ben 28 yaşımda nişanlandım. ayrıldım. ondan sonra kaç defa evlilik eşiğinden döndüm. hayata küsüp evlilik sayfasını kapatmadım. 38 yaşımda evlendim. niyetimin ardından tam on yıl sonra napalım herşeyde bir hayır vardır işte.allah ne verecekse hayırlısını versin.

bulursam sanırım artık benimki pırlanta değerinde olacak :roflol:

amin hep dedim yine diyorum hayırlıysa olsun yoksa razı olacağız olana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…