38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Sevgili Subuo,

Çok iyi anlıyorum seni, buradaki her arkadaşımın da anlayacağına eminim. Aynı süreçlerden geçiyoruz, çok zorluyor bu tedaviler psikolojimizi. Ancak çok kereler yazdım bu topiğe, yine yazayım, başarı hikayeleri ilk denemede çocuklarına kavuşan ailelerin hikayeleri değil, dikkat edersen başarı hikayeleri çok kere deneyip, yılmayıp, azmedip, uğraşarak bebeklerini kucaklayanlarınkine deniyor. Yılmamak durumundayız, ne yapalım, bizim imtihanımız da bununla. Son yumurtamıza kadar devam. Belki okumuşsundur çok değil üç hafta önce ben de tedavideydim, transfer aşamasına gelemeden bitti tedavi ama ne yapayım, tekrar denemekten, tekrar umutlanıp yola düşmekten başka çare var mı? Birbirimizden güç alıp, destek olup, zorlu tedavi, deneme, bekleme süreçlerini atlatmaya çalışıyoruz birlikte. Burası benim ikinci ailem oldu, yalnız olmadığını bilmek çok önemli burada. Hele aramızda savaşı kazanıp anne olanlarımız var, hamilelerimiz var, yılmamak gerek. Topla kendini arkadaşım, inşallah bu ikinci beş gün yumurtaların gelişecek.

preseed nedir kızlar ilk defa duyuyorum ben 15 sonra hamile kalabildim ama benimki psikolojiktii bence eşimin bu konuda çok baskısı vardı olmayacağını kabullemince ben hamile kaldım

sevgili herada inan cok cabalıorum bende basaranların yazılarını okuorum moral olsun die onlarda yumurta sorunu hep umuda elverisli durumlar ama yumurta olmuo iste hani yumurta olsa tutup tutmama ihtimali_ büyük konusmak istemiorum ama_ söz konusu olsa iste olacak derim 5 kerede 6 kerede olsa tutar derim ama yok yumurta yok yasım 25 ama erken menapozdayım erken tükenmiş yumurtalarım olmassa donasyon
bakalım simdi 5 gün daha cumartesiye kadar

sevgili subuo;femara yı bende kullanmıştım .ne yazıkki bendede etki göstermemiştibenim de iptal olmuştu..canım inan şu an yaşadıklarını tahmin edebiliyorum.aynı yollardan bende buradaki arkadaşlar da geçti ve de geçmekteler.ne olur ümidin kırılmasın.eğer gelicekse bebeğin bir şekilde gelicek lütfen inan buna.iptale kendini hazırla.daha önce de yazmıştın ümidini kırmamak için yorum yapmamıştım.kısmet be güzelim.sakın haa kötü şeyleri geçirme aklından hayat çok güzelll.inan güzel..bak biraz zaman geçsin daha iyi anlıyacaksın.tamam de bu sefer olmadı de.bir dahaya daha sağlıklı bir şekilde başlıyacağının planlarını yap.arkadaşımız Herada bunun en güzel örneği.hoşçakal öpüyorum seni.

sevgili deniz karayurt;güzel dileklerin temennilerin için teşekkür ederim canım.bebeğin oldu diye duamdan eksiksiniz sanmayın.ben bebeği olanların da hayırlı güzel bir şekilde büyütmeleri içinde duacıyım.annelik eminim güzel olduğu kadar da zordur.ben hiçbirşeyi düşünmem de uykusuzluğu düşünürüm hep.insan saatlerce nasıl dayanıyor diye.herhalde içgüdüsel bir şey.benim bir gün düzenim bozulsa kendime gelemem de .ama yavruyu veren Allah sabrını da veriyordur.tekrar iyi günlerde sağlıklı geleceklerde büyüt yavrunu hoşçakal.

kızlar hepinize merhaba.az önce duadan geldim.malum muharrem ayı.komşuma davetliydim.içimden hepimiz için dua ettim.sizler içinde Allahım sitedeki arkadaşlarımın da gönlündeki ver dedim.rahat 25 kişinin amin duasını aldınız.hepimiz için kabul olması dileğiyle..hoşçakalın

inşallah karamel inşallah.benim

canım hakkında hayırlısı olsun demekten başka yol yok inşallah yumurtan büyür ve bize haber verirsin

canım allah razı olsun, allah kabul etsin ve hakkımızda hayırlısını versin.

İnşallah yeni yılda yumurtası ve spermi kaliteli olanlardan oluruz. (hale bakın duamız bile değişik)

yaaa evt karamel;ben bazen diyorum ki kızlara söyliyeyim de özelden gerçek isimlerini söylesinler.bari gerçek isimleriyle dua ediyim diyorum.hani biraz komik oluyo ya..düşünsene atıyorum rumuzu cengaver olsun gelde şmdi duada söylerken gülme.artık bütünlemeye başladım.sitedeki arkadaşlarım demeye başladım.gönderirseniz isminizle de söylerim.ama inanıyorum ki çünkü O ALLAH bizlere şah damarından daha yakın.hakkımızda ne olacaksa eminim hayırlı odur.dilediğine verecektir

bi deniz bulut'un adı ad gibi baksana bize :)))))))))))

allah karamelimin dibini tutturmasın aminnnnnnnnnn

yaa kızlar işimde var ama aklıma geldi işte yazmadan duramıyorum.çalışan arkadaşlar aman ha dikkatli olun.gazetede okudum işyerinde interneti kullanmayı işten çıkarma sebebi sayıyorlarmış.hatta bu yüzden birini çıkarmışlar şimdi hukuk mücadelesi veriyormuş.gazetenin yalancısıyım.artık çıkıyorum hadi herkese iyi akşamlar

Canım benim, Allah razı olsun senden ve duadaki herkesten. Sen de, buradaki herkes de dualarımdasınız her zaman, gerçek hayatta görüşelim ya da görüşmeyelim. İsmini bileyim ya da bilmeyeyim (benimkini mesajla yazmıştım sana) sen benim için hep güzel gönüllü Erverdi kardeşim olacaksın.

Ben çok isterim, tüm topic'lerde değil ama sadece bu topic'te nick değil de kendi adımı kullanayım nick yerine. Vallahi öyle, Deniz Bulut'çuğumun adı ad, inşallah gerçek hayata geçecek o isim. Karamelse bayıldığım birşey, şimdiki aklım olsa benimkini bitter çikolata koyardım ama geçti artık

Son düzenleme:
heradaaaaaaaaaaa, şu anda bitter yiyorum :))) ve sadece bitter çikolata severim.

burada gerçek ad kullanamayız çünkü üye olsun olmasın herkes okuyabiliyor evet gizli birşey yok ama genelede açık değil, özel şeyler yazışıyoruz

canım bizde o sıkıntı var, o yüzden girip girip çıkıyorum sürekli açık tutamıyorum

Bu kaç etti bilmiyorum, hadi hayırlısı Çak o zaman, bence gerçek çikolatacılar (ya da çukulatacılar) yer bitter'i, herkes anlamıyor bizi

galatasaraylıyım de bitsin bu iş, ikizim derim sana

İyi bu da nazar boncuğu olsun, ben takım tutmuyorum çünkü. Sadece kayınvalidemle şakalaşmak için (koyu galatasaraylıdır çünkü), fenerbahçe'yi tutuyorum diyorum ama takımın ilk 11'ini geçtim, 5 oyuncusunun ismini bile sayamam.

senağlama

olmaz olamazzz ben hastayım, hasta ötesiyim fanatiğim, delisiyim :) babamızda öyle (tek ortak noktamız) eee yeğenin / yeğenlerinde doğuştan fanatik olacak ona göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…