Sevgili Subuo,
Çok iyi anlıyorum seni, buradaki her arkadaşımın da anlayacağına eminim. Aynı süreçlerden geçiyoruz, çok zorluyor bu tedaviler psikolojimizi. Ancak çok kereler yazdım bu topiğe, yine yazayım, başarı hikayeleri ilk denemede çocuklarına kavuşan ailelerin hikayeleri değil, dikkat edersen başarı hikayeleri çok kere deneyip, yılmayıp, azmedip, uğraşarak bebeklerini kucaklayanlarınkine deniyor. Yılmamak durumundayız, ne yapalım, bizim imtihanımız da bununla. Son yumurtamıza kadar devam. Belki okumuşsundur çok değil üç hafta önce ben de tedavideydim, transfer aşamasına gelemeden bitti tedavi ama ne yapayım, tekrar denemekten, tekrar umutlanıp yola düşmekten başka çare var mı? Birbirimizden güç alıp, destek olup, zorlu tedavi, deneme, bekleme süreçlerini atlatmaya çalışıyoruz birlikte. Burası benim ikinci ailem oldu, yalnız olmadığını bilmek çok önemli burada. Hele aramızda savaşı kazanıp anne olanlarımız var, hamilelerimiz var, yılmamak gerek. Topla kendini arkadaşım, inşallah bu ikinci beş gün yumurtaların gelişecek.
tekrar kontrol yumurta olursa igneye baslıcaz olmazsa iptal
kendimi cok yorgun hissediyorum pozitif bi insandım ama sanki hayattaki tek amacım anne olmak gibi oldu simdi arabada bazen direksiyonu bırakıp salmak istiyorum hic biseyden mutlu olamıyorum
sevgili deniz karayurt;güzel dileklerin temennilerin için teşekkür ederim canım.bebeğin oldu diye duamdan eksiksiniz sanmayın.ben bebeği olanların da hayırlı güzel bir şekilde büyütmeleri içinde duacıyım.annelik eminim güzel olduğu kadar da zordur.ben hiçbirşeyi düşünmem de uykusuzluğu düşünürüm hep.insan saatlerce nasıl dayanıyor diye.herhalde içgüdüsel bir şey.benim bir gün düzenim bozulsa kendime gelemem de .ama yavruyu veren Allah sabrını da veriyordur.tekrar iyi günlerde sağlıklı geleceklerde büyüt yavrunu hoşçakal.Bu arada Erverdi canım,
Geçen gün yazdıklarını okudum ve çok duygulandım. Hani hep kız bebek kıyafetleri alıyormuşsun ya. Artık "Bebeğimi kucağıma alayım da tek kendi kıyafetlerime sararım" demişsin. Çok duygulandım inan ki. Allah hepinize bu duyguyu yaşatsın inşallah. Dualarımdasınız.
Ben iyiyim. Yürümekte biraz zorlanıyorum. Çok nadir dikiş yerlerim ağrıyor. Ama o kadar olur. Uykusuzluk hiç umurumda değil. Gerçekten güzel bir duygu. İnşallah Allah'ım hepinize yaşatsın bu duyguyu canım.
günaydın çıtırlarım,
yapma öyle aşkım aşkım lütfen, o zaman hemen bugün doktora gidip, bizi bilgilendiriyorsun.
canım benim öyle güzel bir insansın ki bende seni tanıdığıma çok memnunum, bebişler olduğunda dostluğumuz ete kemiğe bürünür inşallah.
sevgili herada inan cok cabalıorum bende basaranların yazılarını okuorum moral olsun die onlarda yumurta sorunu hep umuda elverisli durumlar ama yumurta olmuo iste hani yumurta olsa tutup tutmama ihtimali_ büyük konusmak istemiorum ama_ söz konusu olsa iste olacak derim 5 kerede 6 kerede olsa tutar derim ama yok yumurta yok yasım 25 ama erken menapozdayım erken tükenmiş yumurtalarım olmassa donasyon
bakalım simdi 5 gün daha cumartesiye kadar
kızlar hepinize merhaba.az önce duadan geldim.malum muharrem ayı.komşuma davetliydim.içimden hepimiz için dua ettim.sizler içinde Allahım sitedeki arkadaşlarımın da gönlündeki ver dedim.rahat 25 kişinin amin duasını aldınız.hepimiz için kabul olması dileğiyle..hoşçakalın
kızlar hepinize merhaba.az önce duadan geldim.malum muharrem ayı.komşuma davetliydim.içimden hepimiz için dua ettim.sizler içinde Allahım sitedeki arkadaşlarımın da gönlündeki ver dedim.rahat 25 kişinin amin duasını aldınız.hepimiz için kabul olması dileğiyle..hoşçakalın
yaa kızlar işimde var ama aklıma geldi işte yazmadan duramıyorum.çalışan arkadaşlar aman ha dikkatli olun.gazetede okudum işyerinde interneti kullanmayı işten çıkarma sebebi sayıyorlarmış.hatta bu yüzden birini çıkarmışlar şimdi hukuk mücadelesi veriyormuş.gazetenin yalancısıyım.artık çıkıyorum hadi herkese iyi akşamlar
heradaaaaaaaaaaa, şu anda bitter yiyorum :))) ve sadece bitter çikolata severim.
burada gerçek ad kullanamayız çünkü üye olsun olmasın herkes okuyabiliyor evet gizli birşey yok ama genelede açık değil, özel şeyler yazışıyoruz
Bu kaç etti bilmiyorum, hadi hayırlısıÇak o zaman, bence gerçek çikolatacılar (ya da çukulatacılar) yer bitter'i, herkes anlamıyor bizi
galatasaraylıyım de bitsin bu iş, ikizim derim sana
İyi bu da nazar boncuğu olsun, ben takım tutmuyorum çünkü. Sadece kayınvalidemle şakalaşmak için (koyu galatasaraylıdır çünkü), fenerbahçe'yi tutuyorum diyorum ama takımın ilk 11'ini geçtim, 5 oyuncusunun ismini bile sayamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?