hülyacığım açık gördüm seninasılsın, neler yapıyorsun.
esterya doktora gittin mi
allah kabul etsin canım. öncelikle sana sonra da tüm isteyenlere versin. aminkızlar hepinize merhaba.az önce duadan geldim.malum muharrem ayı.komşuma davetliydim.içimden hepimiz için dua ettim.sizler içinde Allahım sitedeki arkadaşlarımın da gönlündeki ver dedim.rahat 25 kişinin amin duasını aldınız.hepimiz için kabul olması dileğiyle..hoşçakalın
ben karamel gibi girip çıkmıyorum çünkü zaten herşey kayıt altına alınıyor. aslında benim hiç girmemem gerekli. yani beni atmayı istediler mi günde kaç kere kaç saat girmişim kaç kere tıklamışım hangi siteleri dolaşmışım hepsi belli. allah korusun diyorum :Saruboceq:yaa kızlar işimde var ama aklıma geldi işte yazmadan duramıyorum.çalışan arkadaşlar aman ha dikkatli olun.gazetede okudum işyerinde interneti kullanmayı işten çıkarma sebebi sayıyorlarmış.hatta bu yüzden birini çıkarmışlar şimdi hukuk mücadelesi veriyormuş.gazetenin yalancısıyım.artık çıkıyorum hadi herkese iyi akşamlar
İyi bu da nazar boncuğu olsun, ben takım tutmuyorum çünkü. Sadece kayınvalidemle şakalaşmak için (koyu galatasaraylıdır çünkü), fenerbahçe'yi tutuyorum diyorum ama takımın ilk 11'ini geçtim, 5 oyuncusunun ismini bile sayamam.
Kizlarrr bebisimin kalbi atiyor derinnnn bir nefes aldim ayrintilari yarin yazarim :)
Gukem, dün akşam ki uzun mesajını okudum, öncelikle şunu söylemek isterim uslubun sert ve kırıcı , kimse burada bunu hak etmiyor, herkes burada senin sorularına doyurucu ve yeterli cevaplar verdi. Bende yazılanları takip ediyorum kafan karışık olabilir, yoğun olabilirsin ancak geçmiş sayfalarda sana uzun uzun yazılanları tekrar tekrar sorduğunu gördüm ancak bunu dün akşam yazdığın gibi sert bir şekilde değil de yazında belirttiğin sebeplerinden dolayı aklında tutamamış olabileceğinden dolayı bana sorduğunu söylesen daha iyi olurdu.
Bu topikte biri diğeri ile diyalogta iken bir üçüncü veya daha fazla sayıda kişi buna cevap yazabilir, sonuçta burası herkese açık bir ortam iki kişinin arasında bir yazışma ortamı değil.
Umarım alıngan, sert, kırıcı üslubunu değiştirirsin. Çünkü değil senin yazdığın gibi bir cevabı, eskaza senin soruna geç cevap yazıldığında takındığın tutumu bir düşünmeni ve şimdi bu yazına karşılık insanların sana nasıl bir duygu içerisinde olduklarını var sen düşün. Keşke böyle olmasaydı.
Bu arada bana olan dileklerin için teşekkür ederim ama arkadaşlarıma bu şekilde davranman sana kırılmama neden olmuştur. Aynı şeyi bir başkası sana yapsaydı o bir başkası içinde bu durum geçerli olurdu. Her şey ilerde dilediğin gibi olsun.
gukem, eğer buradakilerin uslübunu beğenmiyorsan, sert kırıcı buluyorsan arkadaşlık etmezsin olur biter. Niye kasıyorsun hem kendini, hem bizi.
İnsanlar sana ne kadar yardım etmeye çalışsa da bir türlü sana yaranamadı. Arkadaşlarıma tavrından, tarzından hoşlanmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?