38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar sanki adet başlıyor. sabah 1-2 damla geldi. memorial ı aradım yarın sabaha randevu aldım. ama devamı gelmedi. acaba akşam 5 e kadar artmazsa yarını 1. gün sayıp randevuyu cumartesi gününe mi alsam? cuma tatildirler işin kötüsü. zaten canım istemiyor yumurta sayısı uygun olsa da başlamayı. telefonda o gün başlanırsa 500 eur alınıyor dedi. neyse bu kadar canım istemiyora yarın memorial da yumurta yok derse ağlamayayım bari :çok üzgünüm:

esterya gözün aydın için rahatlamıştır. inşallah herşey iyi gidecek. kendini fazla dinlememeye çalış opuyorumnanaktan

Selam Arkadaşlar,

Birkaç sayfadır devam etmekte olan tartışmaya katılmayayım diyorum, yorumumu kendime saklıyorum ve tutuyorum ancak sizden birşey rica ediyorum. Bence kimin ne demek istediği, ne dediği gayet net belli oldu, haydi bunu geride bırakalım. Üsluplarımıza dikkat ediyoruz elbette, daha hassas olalım, neticede söylemek istediklerimiz yazıya döküldüğünde tam da ne istediğimizi ifade edemiyor olabiliyor, kastı aşan cümlelere dönüşebilir ya da o şekilde algılanabilir. Haydi, gözünüzü seveyim geride kalsın artık.

Deniz Bulut'çum, sen nasıl oluyorsun bilmiyorum ama benim birkaç gün lekelenme şeklinde geliyor, sonra sökülüyor ve doktorum söküldüğü günü baz alıyor. ıkinci günü çağırıyorlar gerçi ama artmazsa cumartesiye kaydırabilirsin bence. Eğer periyodun birkaç gün lekelenmeyle başlıyorsa, cumartesi gidebilirsin. Durumunu bir gör canım ya, bence geçen aydan güzel bir tablo çıkacak karşına. Tedaviye başlayıp başlamamak daha sonra vereceğin bir karar, kasma derim şimdiden kendini. Çok öpüyorum seni, aralarda haberlerini almak için giricem.

Çıtır Karamel'im,

Sağol arkadaşım. Senin de yeni yılın kutlu olsun, 2010 özlemlerimize kavuştuğumuz bir yıl olsun, kucağın ikiz bebe dolsun inşallah.

Kızlar, yeni hesabıma göre bugün tam 40 yaşındayım. Tam 40 yıldır bu dünya üzerindeyim, çok üzgün olurum diyordum bugün için, öyle ya herşey yolunda gitse karnı burnunda bir hamile olacaktım, acayip keyifli olacaktım filan, ancak sabahın köründe sevgilimle başlayan sürpriz ağı, şirkettekilerin sürprizleriyle devam etti, oh içtim çakırkeyif oldum filan. ıyi ki bu yaştayım diyorum. Sabah hep annem ve babam arar doğduğum saatte, bu sefer ben bastırdım onları, aradım babamı 'iyi ki yapmışsınız beni sağolun valla' dedim, adamcağızın ne kadar utandığını anlatamam, yuh densiz dedim sonra kendime ama çok da güldüm açıkçası. Keyifli bir gün, şu kritik 40 yaşını geçirme denilen doktor tavsiyesine rağmen, kendimi, yaşımı, bana özel yakın çevremi, buradaki yakın arkadaşlarımı çok seviyorum. inşallah sağlıkla, güzel bir yıl geçirelim hep beraber. Öptüm sizleri.

merhaba
ben bir doktordan duydum eğer çok az gelirse o birinci gün sayılmıyormuş bilgine...

herada sevgili oğlak hanım:)
hımm demek oğlak burcuyuz:) valla süper hırslı,başarılı,azimli,çalışkan,ama para tutamayan:)))(aralık oğlakları eli açık,ocak oğlakları eli sıkıdırda)
umarım yeni yaşında yeniden dünyaya gelir ve cici bir bebekle kucaklaşırsın. mutlu nice 40 yıllara...sevgiler..

eveett hemşirelerle de konuşup randevumu cumartesiye aldım. yine gidemedim. beklemeye devam. hayırlısı

Herada merhaba canım...Bugün doğum günün mü?Öyle hissettim.....Öyleyse(değilsede) Yeni yaşın sana sağlık,mutluluk ve 2 bebek getirsin inşallah....

Heradammmm canım arkadaşım nice senelere kuzum. Ama sen 69 lusun ama sonu 70 li sayılırsın sen. Ben 69 un başıyım :))) aynı sene olsakta valla 11 ay fark var:)))

O yüzden korkma herşey çok güzel olacak. Sana bir kapak daha annemde beni tam doğduğum saatte arar :)

herkeze iyi akşamlar arkadaşlar. gukem şaşkınlığını çok iyi anlıyorum.bende burada yeniyim.konuşmaları okumaya başlayınca bende çok şaşırmıştım. ne kadar çok bilmediğim şeyler varmış meğer.bana yapılan tedavilerdeki hatalarıda buradaki yazışmaları okuduğumda anladım.buradaki arkadaşların yabana atılmıyacak bilgi birikimleri var. örneğin ben yaklaşık bir aydır bu topiğin sohbetini takip ediyorum aynı zamandada elden geldiğince geçmişteki konuşmaları okuyorum. benim için çok faydalı oluyor. hadi kızlar ne güzel sohbetliyordunuz. neredesiniz?

nasıl bugün herada nın doğum günü mü? ben de okuduğumu anlamamışım aklım adet gelecek mi gelmeyecek mi onunla meşgul ya. peki biz geçenlerde birşeyi kutlamıştık o doğum günü değil miydi? neydi?evlilik yıldönümü falan mı? neyse nice yıllara ve yaşlara sağlıkla mutlulukla eşinle ve çocuklarınla beraber inşallah kaydirigubbakcemile3

evet ben de çok şey öğrendim şu on gün içinde dediğim gibi aynı anda bana yabancı gelen bir çok şey duyduğum için ...

Faydalandığın için çok sevindim, sende katıl sohbete, sende anlat birlikte bulalım doğruyu.

Gelmesin be, gelsede rand aldın gidiyorsun tamam mı şeker , caymak yok :)

Herada'cım ne güzel yazmışsın, doğum günün kutlu olsun nice yıllara eşinle ve dünyaya gelecek bebişinizle seneye daha farklı bir doğum günü kutlarsın inşallah. 40 yaş güzeldir, yazıyorum ya hep halen genciz, güzeliz, sağlıklıyız ve hayat çok güzel yaşamaya doya doya yaşamaya değer..ister çocuklu.ister çocuksuz..Doğum günün kutlu olsun tekrar..

Deniz Bulut'cum , demek geldi o kırmızılar. Üfff..Hayırlısı senin için ne ise o olsun arkadaşım . Seni ilerde üzmeyecek ve rahat edeceğin bir hayat nasıl olacaksa o olsun . Bir git bakalım Memorial'e ne söyleyecekler bakalım. Ona göre ilerisi için karar verirsin. Git ama bu sefer, tüp yaptırmayacaksanda son durmu bir öğren olur mu ?

Herkese ıyi Seneler.

2010 yılında çabalarımızın karşılığı olan meleklerimize kavuşmamız dileğiyle..Sağlıklı, mutlu ve sevdiklerimizle beraber güzel anlar paylaşacağımız bir yıl dilerim. Sevgiler..

sevgili herada;doğum günün kutlu olsun canım.daha nice yıllarda hep beraber olmak dileğiyle..tabiii bebeklerimizlebirlikte inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…