38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım benim.evet.umarım 2010 yılı hepimize yeni umutlar getirir.herşeyin hayırlı olması dileğiyle.hepimize güzel bir yıl diliyorum.ALLAHIM bebek isteyenlere bebek .evladı olanlara hayırlı gelecekler nasip etsin.....giremiyebilirim.ama arada kaçabilirim.hepinizi sarıyorum güzelleropuyorumnanaktan

arkadaşlar ben de hepinizin yeni yılını kutluyorum.... ıNŞALLAH allah hepimize yeni yılda bebişler kısmet eder....
HERADA doğum günün kutlu olsun... yeni yılda herşey gönlünce olsun.
ESTERYA güzel haberine çok çok sevindim.Merak etme herşey yolunda gidecek....
WATERSS preseed i ve ovulasyon testini 12.günümde kullanmaya başladım. 12. ve 13.günümde hala çift çizgi çıkmadı. inşallah bugünkü denememde çıkar da şu preseed i kullanabilirim :)

Ayrıca arkadaşlar siteye ilk girdiğim günden beri hep alakalı oldunuz. hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum.

Tüm arkadaşlara sevgiler,

any merhaba senin problem ne acaba ? başka bebek var mı?

Kizlar Happy New Year :))
Umarim 2010 da hepimiz mis kokulu, saglikli, nurtopu gibi bebeklerimizi kucagimiza aliriz.
Herada anladigim kadariyla dogum gununmus, yeni yasin kutlu olsun. Umarim bu yasinda bebisine kavusursun.
Hepinize saglikli, mutlu umut dolu bir yil dilerim. Kocaman opuyorum sizleri.

slm arkadaşlar herkezin yeni yılını kutlar 2010 hepimize hayırlar getirmesini ve dileklerimizin gerçekleşmesi temenni ederim.
erverdirofil resmim için tşk edemedim sana çok tşklr ayrıca bana göstermiş olduğun yakınlık içinde.yeni hamile arkadaşlarımızada allah tamamına erdirsin sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin rabbim isteyen herkezede nasip etsin mevlam.sendende ii haberler bekliyorum canım hepiniz sağlıkla hoşçakalın

Canım seninde yeni yılın kutlu olsun. Ovülasyon testini içinde yazdığı gibi periyoduna uygun zamanda başladın değil mi ? devam et, senin tahmin ettiğin günden farklı bir zamanda yumurtluyor olabilirsin. Haberdar edersen sevinirim. İşe yarayacağına inanıyorum. İyi seneler..

Heradam biraz gec oldu ama Dogum Gunun Kutlu olsun benim guzel akıllı olgun arkadasım. Allah hepimize saglıklı hayırlı huzurlu mutlu ömürler nasip etsin tum sevdiklerimizle beraber.. Bende 37 yasıma giriyorum Mayıs 2010 da :) Allahın izni ile 37 yasında anne olacagım hic aklıma gelmezdi ve hatta eski kocamın abisinin karısı vardı , yeni evlendiginde bir oglu olmustu ben evlenirken oglu 16 yasında idi ( sonra rahmetli oldu 27 yasında ) neyse kadıncagız uzun yıllar kanserle mucadele ettikten sonra iyilesmisti ve benim nikahımda 7 aylık hamile idi .. O zamanlar gözlerimi kocaman acar " kadın 37 yasında dogum yapiyor yaa" derdim.. Yani 37 yas o kadar uzak o kadar ulasılmaz ve o kadar ileri bir yastı ki benim icin, cunku ben o zaman 20 yasında idim :)

ve simdi 37 oluyorum ve asla bence ileri bir yas degil ben halen gencim guzelim :) Yıllardan korkmuyormuyum evet korkuyorum yaşlanmaktan degilde ben en cok çirkinleşmekten, çekiciligimi kaybetmekten , bir ortama girdigimde bakıların bana cevrilmemesinden korkuyorum sanırım.. Ölene kadar KADIN olmaya devam edebilirmiyim acaba yoksa, yaslanınca kendini unutan vazgecen cinsiyetsiz bir hale butunen bazı hemcinslerim gibi olmak sanırım beni cok uzer..

Off ne cok yazdım tam toparlayamadımda .. kusura bakmayın..

Bu arada topigimize ki tum dunya guzellerinin yeni yılını kutlar saglık mutluluk huzur dolu yıllar temenni ederim..

Arkadaşlar aranızda çider derneğine üye olan var mı? Memorial gibi bir çok yerde bu dernek üyelerine indirim yapıyorlarmış, bilgisi olan varsa sevinirim.
Yeni yıl hepimizi; yüreğindeki özleme kavuştursun inşallah.

tüm genç ve güzel bayanlara mutlu sağlıklı huzurlu bir yeni yıl dilerim inşallah 2010 da bu yolda çaba gösteren isteyen bekleyen herkes bebeklerine kavuşur opuyorumnanaktan

melinayda evet çidere üye oldum. üyelik 150 lira. memorial ın ilk muayene ücreti 200 lira onu almıyorlar. ayrıca ben ilk gidişimde başlamadım şimdi 2. görüşmeye gideceğim memorial a sordum yine alınmıyormuş. çider yine üyelik formunu fakslıyor. ayrıca 1900 eur olan tedavi ücreti 1650 eur+ilaçlara iniyor. diğer bazı merkezlerle de anlaşmaları var.

waterss bu preseed herkeste ilk denemede mucize yaratack demek değil. ben bu ay beklemiyordum. ama ileride olmayacak demek de değil. evet bakalım memorial ne diyecek. herkes için hayırlısı arkadaşım kaydirigubbakcemile3

Hereda arkadaşım doğum günün kutlu olsun canım.Yeni yaşın san bol şans,bebek ve sağlık getirsin arkadaşım.Nice çocuklu ve mutlu senelere herşey gönlünce olsun canım.

Deniz Bulut arkadaşım ben şimdi tam emin olamadım.Senin adet başladı mı?Yoksa birkaç damla gelip kesildi mi?

canım başladı ama 5 ten sonra başladı. hastaneyi aradım beklediğim cevabı verdi ertesi günü yani bugün 1. günü sayılır dedi ben de randevumu cumartesiye aldım. tedaviye başlarım ya da başlamam ama inşallah folikül bulunur bu sefer. hayırlısı bakalım

arkadaşlarrrrrrrrrrrr
merhaba hepinize . 2010 yılında hepinize sağlıklı,mutluluk, esenlik ve hayırlı,sağlıklı, zeki, güzel gözleri olan bebekler diliyorum. bu yıl kız yılı işallah hepimize kısmet olur bebeklerimiz.
ovalüsyon testim,preseed im elimde ancak bütün kardeşler ,anne baba yeğenler çok kalabalık gireceğiz yeni yıla ve ben çalışamayacağım ne fayda:)))))))))))))
yeni yılımızı kutlayan arkadaşalra sonsuz teşekkür ediyorum. umarım hep birlikte paylaşırız bu güzel dilekleri.. sevgiler...

Kızlaaaaaaaarrrrrrrrr YENı YILINIZ kutlu olsun. Hepinize 2010'un sağlık, mutluluk, başarı, kocalarınızla bol bol aşk, bebeği olmayanlara bebek getirmesini diliyorum. 2010'da herşey gönlünüzce olsun canlarım :)

kızlar günaydın
yeni yılın bu ilk günü hava ne kadar güzel inşalah tüm yıl da böyle hava gibi şeker gibi geçer zemuszemus
ben de çıkıyorum akşama bakarım herhalde yeni haberler var mı diye :smiley-cool:

merhaba arkadaşalar...
umarım yeni yıla herkes mutlu başlamıştır.benim biraz moralim bozuldu.fortel ovülasyon testi yaptım tek çizgi( bugün 13. gün. bu demektir ki yARINA YUMURTA yok.belkide hiç oluşmadı nebileyim.5 ay boyunca 13.14.15 günler çalıştıkki 14. gün diye ya benim bu aya has yumurtam olmayacak ya da ovülasyon günüm 14. gün değil ahh pek üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…