- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Herkese İyi Seneler.
2010 yılında çabalarımızın karşılığı olan meleklerimize kavuşmamız dileğiyle..Sağlıklı, mutlu ve sevdiklerimizle beraber güzel anlar paylaşacağımız bir yıl dilerim. Sevgiler..
any merhaba senin problem ne acaba ? başka bebek var mı?herkeze iyi akşamlar arkadaşlar. gukem şaşkınlığını çok iyi anlıyorum.bende burada yeniyim.konuşmaları okumaya başlayınca bende çok şaşırmıştım. ne kadar çok bilmediğim şeyler varmış meğer.bana yapılan tedavilerdeki hatalarıda buradaki yazışmaları okuduğumda anladım.buradaki arkadaşların yabana atılmıyacak bilgi birikimleri var. örneğin ben yaklaşık bir aydır bu topiğin sohbetini takip ediyorum aynı zamandada elden geldiğince geçmişteki konuşmaları okuyorum. benim için çok faydalı oluyor. hadi kızlar ne güzel sohbetliyordunuz. neredesiniz?
arkadaşlar ben de hepinizin yeni yılını kutluyorum.... İNŞALLAH allah hepimize yeni yılda bebişler kısmet eder....
HERADA doğum günün kutlu olsun... yeni yılda herşey gönlünce olsun.
ESTERYA güzel haberine çok çok sevindim.Merak etme herşey yolunda gidecek....
WATERSS preseed i ve ovulasyon testini 12.günümde kullanmaya başladım. 12. ve 13.günümde hala çift çizgi çıkmadı. inşallah bugünkü denememde çıkar da şu preseed i kullanabilirim :)
Ayrıca arkadaşlar siteye ilk girdiğim günden beri hep alakalı oldunuz. hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum.
Tüm arkadaşlara sevgiler,
any merhaba senin problem ne acaba ? başka bebek var mı?
Hereda arkadaşım doğum günün kutlu olsun canım.Yeni yaşın san bol şans,bebek ve sağlık getirsin arkadaşım.Nice çocuklu ve mutlu senelere herşey gönlünce olsun canım.
Deniz Bulut arkadaşım ben şimdi tam emin olamadım.Senin adet başladı mı?Yoksa birkaç damla gelip kesildi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?