ama deniz aşılama olmasa bile yumurta takibini ilaçla yaptırdım onlarda yumurtayı büyütüyor vs ama hep aynı gün oldum. Ama genede bilmiyorum , yani bende farketmedi. Allah allah birde tedavimi kilo aldırıyor anammmmmmm bu ne ya.
offf offf offff
doktor bana kilo alma yeter dedi, kilo alıpta hormon yaptı dersen külahları değişiriz dedi.
amaninnnn bana birşeyler demek istemiş şimdi anlaşılıyor delikafadulden
inşallah almazsın ama çok iştahsızlar dışında kilo almayan yok gibi. ben de transfer sonrası 5.6. günden itibaren acıkmaya başlamıştım. aşılamada da aşılamadan itibaren
doktor bana kilo alma yeter dedi, kilo alıpta hormon yaptı dersen külahları değişiriz dedi.
amaninnnn bana birşeyler demek istemiş şimdi anlaşılıyor delikafadulden
ohooooooooooooooooo..kızlar durun karameli bir korkutayımda tüpten önce çalışmnalara hız versin de normal yolla kalsın hamile.hastanedeyim.bir bayan gördüm karnı şiş.dersiniz 5 6 aylık.sordum hamilemisin.evet dedi.ama meğer daha o gün test yaptırmış.iğnelerden dedi.karnı sanki 5 6 aylık hamile gibi şiş idi....bir de tüpte şu var karamelcik;çok yumurtası olanda var derken böyle bir olasılıkta var yani.ohss diye bir durum var....ilaçlarla yumurtalıkları baskılıyorlar ya,çok fazla mesela 10 15 20 gibi yumurtaylada karşılaşılabiliyor bazen bu gibi durumlarda vücut su tutuyor.serum takılıp hastanede yatmak gibi bir durumlada karşılaşılabiliyor..yumrtalar vücuttan aspire ediliyor.şükür ben böyle şeyle karşılaşmadım ama bunlar da var yani.sen denemeye devam et arkadaşım.inan en kolayı normali.olsun olsun stresiyle birlikte olmaktansa nasılsa oluveriyor kendi haline bırakınca..bana kalsa sana ben 2 3 ay spontane derim ama .neyse delikafadulden
hülya ,deniz merhaba açık görüyorum sizleri..hülya;aşılamadan sonra artık hormon verilmiyor ama olası bir gebelikte bebeğin tutunması için progestan hap ya da iğne veriliyor.folşk asite devam ediliyor.aşılamadan sonra artık sdadece gün sayıyorsun.....ah bitmez o günler saatler.(şimdi deniz çok iyi bilir o saatler günleri saymayı)
deniz;şafak kaçtı söylememişsin...
Merhaba arkadaşım.Ben en son aşılamamı 2008 aralıkta yani tam bir yıl önce yaptırmıştım ve çok acı duymuştum.Pratisyen dr bayağı uğraşmıştı makas falan kullandı ama hiçbirşey demedi bana ağzında da bir sakız uğraşıp duruyor sonra benim bayağı kanamam da olmuştu.Aynı gün bir de Ankara'ya gitmem gerekiyordu.O dinlenme aşamasında eşim girdi içeri.Ben çok kötüyüm dedim.Hakikaten çok kötü oldum ben.İyiki eşimle gitmişim.Gerçi mecburen öyle oluyorya.Bunun için bir daha yaptırmadım zaten.Rapor alırız belki diye başlamıştık o işe ama ben istemedim zaten çocuğumuz olduğu için bize devlet ödeme yapmıyormuş.Neyse bütün bunların anlamını histereskopide anladık.Benim rahim ağzı kapalıymış onu açmaya çalışmıştı dr ama birşey demeden.Bu olay yüzünden aşılamaya hiç pozitif bakamıyorum.
arkadaşım aşılamada da aşılama sonrası hormon veriyorlar mı
ohooooooooooooooooo..kızlar durun karameli bir korkutayımda tüpten önce çalışmnalara hız versin de normal yolla kalsın hamile.hastanedeyim.bir bayan gördüm karnı şiş.dersiniz 5 6 aylık.sordum hamilemisin.evet dedi.ama meğer daha o gün test yaptırmış.iğnelerden dedi.karnı sanki 5 6 aylık hamile gibi şiş idi....bir de tüpte şu var karamelcik;çok yumurtası olanda var derken böyle bir olasılıkta var yani.ohss diye bir durum var....ilaçlarla yumurtalıkları baskılıyorlar ya,çok fazla mesela 10 15 20 gibi yumurtaylada karşılaşılabiliyor bazen bu gibi durumlarda vücut su tutuyor.serum takılıp hastanede yatmak gibi bir durumlada karşılaşılabiliyor..yumrtalar vücuttan aspire ediliyor.şükür ben böyle şeyle karşılaşmadım ama bunlar da var yani.sen denemeye devam et arkadaşım.inan en kolayı normali.olsun olsun stresiyle birlikte olmaktansa nasılsa oluveriyor kendi haline bırakınca..bana kalsa sana ben 2 3 ay spontane derim ama .neyse delikafadulden
Melilayda canım test günün ne zaman
sevgili hülya,aşılamanın neredeyse normal muayeneden farkı yok hatta daha rahat gibi.süresi biraz daha uzuyor.ama bende hiç acı olmamıştı.öyle makas filan yazmışsın içim acıdı.hiç öyle birşeyle uğraşmadılar bende.ama dediğin gibi histerskopide çıkmış ya yapışıklık varmış ondanmış demekki.benim de aklıma takılan şu.eğer senin rahim ağzı kapalydı da peki daha önce nasıl hamile kaldın.oğlunda var.hem söylemeside gerekirdi böyle bir durum var şunu yapıyorum diye.bir daha gitme o dr a
peki şimdi rahim ağzı açık mı? aşılama ve transfer aynı gibi ikisinde de acı yok. ikisinde de beyaz bir sıvının rahme geçtiğini görüyorsun birinde spermler birinde bebekler. aşılama o kadar zor olduysa transferi nasıl yaptılar. sen de demiştin dr da şaşırdı diye ama.Merhaba arkadaşım.Ben en son aşılamamı 2008 aralıkta yani tam bir yıl önce yaptırmıştım ve çok acı duymuştum.Pratisyen dr bayağı uğraşmıştı makas falan kullandı ama hiçbirşey demedi bana ağzında da bir sakız uğraşıp duruyor sonra benim bayağı kanamam da olmuştu.Aynı gün bir de Ankara'ya gitmem gerekiyordu.O dinlenme aşamasında eşim girdi içeri.Ben çok kötüyüm dedim.Hakikaten çok kötü oldum ben.İyiki eşimle gitmişim.Gerçi mecburen öyle oluyorya.Bunun için bir daha yaptırmadım zaten.Rapor alırız belki diye başlamıştık o işe ama ben istemedim zaten çocuğumuz olduğu için bize devlet ödeme yapmıyormuş.Neyse bütün bunların anlamını histereskopide anladık.Benim rahim ağzı kapalıymış onu açmaya çalışmıştı dr ama birşey demeden.Bu olay yüzünden aşılamaya hiç pozitif bakamıyorum.
27 ocak nasip olursa bakalım. Sanki 30 gün oldu gibi ama daha bugün üçüncü gün, nasıl geçecek bilemiyorum. Hayırlısı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?