38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

grade 1 1nci kalite yumurta diye biliyorum (grade a 1ncikalite grade b 2nci kalite ..........diye gidiyor olması lazım..tam emin değilim ama öyle olması lazım. öyle olmalı.

canım kaç yumurtan olmuştu.transferden döndüğüne göre tabiii bu benim öngörüm;transferden döndüğüne göre şansın olmamalı.bu yumurtalar gördüğün ilk adetinde vücudundan atılacaktır eğer öyle bir şansın olsaydı dr lar söylerdi..böyle düşünüyorum.kötünün iyisis bak kalıtsal hastalık çıkmamış.böyle birşey çıkıp ta dr lar bir daha denemeyin deselerdi daha mı iyi olurdu...adet gördüğün yumurtan olduğu sürece şansın var.şansımız var..bir daha ya inşallah.

ayyy yerim ben o fasulyeyi, Allah sağlıkla anneciğine ve babacığına kavuştursun inşallah :) gözün aydın canım :)
güzelim kürtajın yapıldığı gün adetin ilk günü sayılıyor, yani doğru gün başlamışsın hapa :)

Allah gönlüne göre versin arkadaşım, inşallah en kısa zamanda anne olacaksın, hiç şüphem yok :)

günaydın çıtırlar, nasılız iyiyiz umarım.

herada, 2 gündür yok yoğunluktan herhalde

sizlere de günaydın arkadaşlar
iyiyim karamelciğim sen nasılsın keyfin yerindedir umarım.Hereda bu hafta dr'a gitmesi lazım yanlış hatırlamıyorsam

günaydın arkadaşlar
güzel bir hafta diliyorum...

Gukem arkadaşım sana da aynı dileklerimi iletirim.Habere çok üzüldüm ben senden bayağı umutluydum bu ay ama olsun arkadaşım yılmak yok bence en kısa zamanda bir rahime baktır derim ben fazla vakit kaybetme canım.İnşallah sorun yoktur ama bakılmadan bir şey söylemek yanlış olur tabi.

Selam Arkadaşlar,

ıyi haftalar dileklerinize ben de katılıyorum. Bu hafta ortasına kadar yoğunluk devam. Sevgili Deniz Bulut ve Melilayda'ya hayırlı ve keyifli bir bekleme dönemi diliyorum. ınşallah arka arkaya güzel haberlerinizi alırız kızlar, yanlış hatırlamıyorsam sonra da Hülya ve Erverdi var güzel haberlerini beklediğimiz. Gukem'cim sen de sıkma sakın canını, Waterss doğru söylüyor, her ay yılmadan, bir doktor kontrolünde denemeye devam etmek lazım.

Esterya'cım, maşallah arkadaşım, büyümüş bebişin. Güzel test sonuçları alacağına eminim. Sana, Waterss'a ve Roniyam'a keyifli, sağlıklı ve rahat bir hamilelik dönemi diliyorum. Miniklerinizi kucaklayacağınız günler ne kadar güzel, yaklaşıyor. Hayırlısıyla ve sağlıkla inşallah.

Bugün 3. hapsız gün, bakalım beklemedeyim. Çarşambaya kadar gelen giden olmazsa, doktora bir alo deme zamanı gelmiştir demektir. Hepinizi öpüyorum.

Karamel'cim, canım benim, sağol bizi dinlediğin için, haydi bakalım, çalışmalarda kolaylıklar, tembellik etme e mi arkadaşım

yarın öbürgün gelir herhalde sorun olmaz sanırım.Şimdi heyecanla onu bekliyorsundur.Bizim işimiz de böyle işte canım bir bakarız ki gelmesin de hamile olalım bir de heyecanla gelmesini bekleriz tuhaf yani

heradacığım inşallah yarın öbür gün gelir seninkilerde benim gibi stres olmazsın,

kızlar birşey soracağım, diyelim transfer oldu hadi o gün dinlendik sonraki 12 günde gene yavaş hareketler mi yani bir nevi hasta gibi mi davranacağız yoksa normal yaşantıya devam mı ?

yani transferden bir iki gün sonra gezmeye gidebilir 5-6 gün misafir falan ağırlayabilir miyiz ? Kel alaka oldu ama sanırım o ara bir misafirim olacak

allahtan hayırlısı canım, zaten yolumuzun zor olacağının bilinciydeyiz ama sonu iyi olsun

sizlere de günaydın arkadaşlar
iyiyim karamelciğim sen nasılsın keyfin yerindedir umarım.Hereda bu hafta dr'a gitmesi lazım yanlış hatırlamıyorsam

sağol canım fena değilim, iyiyim.

Teşekkür ederim banada öyle dediler ama inanasım gelmiyo nedense. Allahım hepimizi güldürsün.

canım yaa güzel haberlerini verirsin inşallah

dr'lar transferden sonraki 3-4 gün tutunma gerçekleştiği için 4 günlük istirahati uygun görüyorlar daha sonra normal yaşantımıza devam edebilirmişiz ama tabi ki biraz yavaş olmakta fayda var.Ben koşmayı çok severim mesela ama o dönemde yavaş yürümeye gayret ederdim yani.

evet bu ay bunu planlıyorum rahim filmi çektireceğim. rahim filminde yapışıklıkta blli oluyor mu yoksa sadece tüplerin kapalı olup olmadığımı belli oluyor bir fikrin var mı?

nasıl yani 4 gün yatacak mıyız? Of ya benim az iznim kaldı. Bir gün düşünüyordum ben yani aynı günü

evet bu ay bunu planlıyorum rahim filmi çektireceğim. rahim filminde yapışıklıkta blli oluyor mu yoksa sadece tüplerin kapalı olup olmadığımı belli oluyor bir fikrin var mı?

Kesinlikle çektir, kaybedeceğin birşey yok. Hem yapışıklık hem tüp girişleri görülüyor diye biliyorum

deniz bulut'cuğum senin önerini doktora yazdım, bakalım ne diyecek. Kist olmaması için çatlama iğnesi işi.

Hulyacım okudum cnm cok tesekkur ederim, grip falan da olmadım bu esfeksiyon ne olabilir merak ettim , insallah bebegi kotu etkilemez

Karamel'cim, ben 10 gün önce evde raporlu yatıyordum ya TV de Derya'lı günler programına bakıyordum öğleden sonra oraya tüp bebek uzmanı biri çıktı tam da bu senin sorunun cevabı olarak 1-2 gün dinlenme sadece transferin yapıldığı gün yatak istirahati diğer gün normal hareketlere dikkat etmek şartı ile dönmek uygundur, uzun yatmanın bir faydası yoktur dedi ayrıca transferden sonra 2 ila 3 hafta arası duruma göre ilişki yasağı getiriliyormuş. 2 hafta kesin ama. Sen transferini yapan dr unla konuyu konuşursun, uzun süre verirse rapor al neden senelik izninden kullanasın ki . İş yerindekiler bilmiyorsa kadın hastalıkları ile ilgili bir rapor yazdırabilirsin dr una bir konuş istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…