- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
merhaba arkadaşlar.ne yazıkki kan değerlerim dün ve bugünde yüksek çıktı.e2 im 9000 lerdeymiş.yani yumurtatoplanmadan ve transfer yapılmadan tüp bebek tedavim sonlandı.doktor 1 ay bekleyelim,martta tekrar başlarız diyo.diğer taraftan kalıtsal hastalık için yaptırdığım test sonucunda taşıyıcı olmadığım çok şükür belli oldu.bugün hem iyi hemde kötü haberler aldım,anlıyacağınız...neyse vardır herşeyde bir hayır.size bir şey sormak istiyorum,kullandığım iğneler yüzünden bir sürü yumurta oluştu.acaba bu dönemde normal yolla hamile olma şansım var mı?şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkürler.kan değerlerim yüksek çıktığı zamanda verdiğiniz moraller için hepinize şükranlar..
canım galina grade 1 demek X1 de acaba 1 tane mi demek? neyse anladığım 1. kalite bir yumurtan var. hayırlısı olsun miniğin sımsıkı tutunsun inşallah :Saruboceq:
Teşekkür ederim banada öyle dediler ama inanasım gelmiyo nedense. Allahım hepimizi güldürsün.
ayyy yerim ben o fasulyeyi, Allah sağlıkla anneciğine ve babacığına kavuştursun inşallah :) gözün aydın canım :)HULYACIM ve tum cıtırlar...
Albume test sonuclarımı koydum bir bakarmısınız sekerler :)
walla kızlar bana da iyi davranın 15 yasında oglumlar kızlarınız cok evde kalırsa yas farkı falan demez kapıma gelirsiniz walla :)
Ruzgarim Denizim cok sagol guzel dileklerin icin
Heradam prezantablim artık fazla kalamıyorsun buralarda..
Karamelim tatlım balım kaymagım az kaldı cok guzel seyler olacak bence..
gukemcim hocam goguslerim sis falan demissin ya boyle bi iki dakka dusundum :)
erverdim romantigim sairim ince ruhlum sen bambaskasin ya .. :)
deniz bulutcum sabırlım azimlim senden yana ben cok umutluyum..
waterscim dunyalar guzelim aman ne olur fazla yorulmadan sakin sakin, persembe bende arabayı aynı yere cektim biliyormusun .. :) :)
Bu arada dun aksam kontrole gittim kızlar ve benim fasilye hareket ediyordu el salladı bana :)
hic durmuyordu zıpır, aynı babası .. babasıda benim ustumd boks idmanı yapar her aksam kum torbası niyetine o da aynı yumruk hareketlerini yapiyordu walla :) cok tuhaf oldum kızlar 2mm 3mm diye olcup duruken 4 cm olmus benim fasile :) ama baş popo mesafesiymis o bacaklarıda katarsak 7 cm yi geçmiştir dedi dr .. inanılmaz mutlu oldum ve dualar ettim kızlar Allah her ama her isteyene bu duyguyu yasamayı hayırlısı ve saglıklısı ile nasip etsin.. Bide hani hep geriden geliyordu ya dun bir gun onde cıktı benim fasilye :)
güzelim kürtajın yapıldığı gün adetin ilk günü sayılıyor, yani doğru gün başlamışsın hapa :)şekerler günaydın,
sabah şirkette güzel bir kahvaltı yaptık arkadaşlarla başka türlü cumartesi zor geçiyor.bir arkadaş var bu ay 36 oldu, 4 kalbi duran bebeği var, biraz baskı biraz korkutmayla işi ciddiye almaya başladı yoksa amannn olacağı varsa olur diyordu. Aslında doğru psikoloji onun ki ama işide ciddiye almalı diye düşünüyorum.
hana, verdiğin bilgiler için çok sağol, sık sık bekleriz paylaşımlarını. Ne yazık ki tüp bebek bir sektör, merkezleri ticarethane oldu.
yumurta takibi yaptırdığım kadın doğum doktorum miyomunuz ama gebeliğe engel yerde değil dedi ve gerçekten 2 kere hamile kaldım. ama o arada gittiğim 2 doktor hiç birşey demedi, histeroskopi anında tüpçüm çok net rahimi gördü oda hiçbirşey demedi. Şimdi, miyom var diyen 1 doktor mu, hiçbirşey demeyen 3 doktor mu haklı.
Kısaca bizi ikilemde bırakmasalar olmaz sanki.
esterya'cığım yerim o senin kıvır kıvır fasülyeni Allah hep böyle yüzünü güldürsün inşallah bu arada 15 yaş ne ki adamımla aramla 15 yaş var :))) yani kızım olursa düşünebilirim.
tamam kızlar herada, erverdi, deniz bulut sırf sizin hatırınıza bu ay korunmayacağım. Ama pek sanmıyorum çünkü adet olmadığım için yumurtlama gününü bilmiyorum.
Hani kürtajdan sonra kramp oldu kanama olmadı ya ben müdahale yapıldığı günü 1. sayıp hap aldım aslında kramp gününü 1 saymam lazımdı o yüzden sanki ilk hap yanlış gün başlamış oldum neyse kısmet artık.
rüzgar abinin resimleri bakacağım ama şimdiden maşallah diyeyim miniğe.
waterss'cığım haklısın galiba fobi konusunda.
gukem, hülya, roniyam ve tüm arkadaşlar güzel haftasonları dilerim.
günaydın arkadaşlar
güzel bir hafta diliyorum...
Selam Arkadaşlar,
İyi haftalar dileklerinize ben de katılıyorum. Bu hafta ortasına kadar yoğunluk devam. Sevgili Deniz Bulut ve Melilayda'ya hayırlı ve keyifli bir bekleme dönemi diliyorum. İnşallah arka arkaya güzel haberlerinizi alırız kızlar, yanlış hatırlamıyorsam sonra da Hülya ve Erverdi var güzel haberlerini beklediğimiz. Gukem'cim sen de sıkma sakın canını, Waterss doğru söylüyor, her ay yılmadan, bir doktor kontrolünde denemeye devam etmek lazım.
Esterya'cım, maşallah arkadaşım, büyümüş bebişin. Güzel test sonuçları alacağına eminim. Sana, Waterss'a ve Roniyam'a keyifli, sağlıklı ve rahat bir hamilelik dönemi diliyorum. Miniklerinizi kucaklayacağınız günler ne kadar güzel, yaklaşıyor. Hayırlısıyla ve sağlıkla inşallah.
Bugün 3. hapsız gün, bakalım beklemedeyim. Çarşambaya kadar gelen giden olmazsa, doktora bir alo deme zamanı gelmiştir demektir. Hepinizi öpüyorum.
Karamel'cim, canım benim, sağol bizi dinlediğin için, haydi bakalım, çalışmalarda kolaylıklar, tembellik etme e mi arkadaşım
merhaba arkadaşlar.ne yazıkki kan değerlerim dün ve bugünde yüksek çıktı.e2 im 9000 lerdeymiş.yani yumurtatoplanmadan ve transfer yapılmadan tüp bebek tedavim sonlandı.doktor 1 ay bekleyelim,martta tekrar başlarız diyo.diğer taraftan kalıtsal hastalık için yaptırdığım test sonucunda taşıyıcı olmadığım çok şükür belli oldu.bugün hem iyi hemde kötü haberler aldım,anlıyacağınız...neyse vardır herşeyde bir hayır.size bir şey sormak istiyorum,kullandığım iğneler yüzünden bir sürü yumurta oluştu.acaba bu dönemde normal yolla hamile olma şansım var mı?şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkürler.kan değerlerim yüksek çıktığı zamanda verdiğiniz moraller için hepinize şükranlar..
sizlere de günaydın arkadaşlar
iyiyim karamelciğim sen nasılsın keyfin yerindedir umarım.Hereda bu hafta dr'a gitmesi lazım yanlış hatırlamıyorsam
Teşekkür ederim banada öyle dediler ama inanasım gelmiyo nedense. Allahım hepimizi güldürsün.
heradacığım inşallah yarın öbür gün gelir seninkilerde benim gibi stres olmazsın,
kızlar birşey soracağım, diyelim transfer oldu hadi o gün dinlendik sonraki 12 günde gene yavaş hareketler mi yani bir nevi hasta gibi mi davranacağız yoksa normal yaşantıya devam mı ?
yani transferden bir iki gün sonra gezmeye gidebilir 5-6 gün misafir falan ağırlayabilir miyiz ? Kel alaka oldu ama sanırım o ara bir misafirim olacak
evet bu ay bunu planlıyorum rahim filmi çektireceğim. rahim filminde yapışıklıkta blli oluyor mu yoksa sadece tüplerin kapalı olup olmadığımı belli oluyor bir fikrin var mı?Gukem arkadaşım sana da aynı dileklerimi iletirim.Habere çok üzüldüm ben senden bayağı umutluydum bu ay ama olsun arkadaşım yılmak yok bence en kısa zamanda bir rahime baktır derim ben fazla vakit kaybetme canım.İnşallah sorun yoktur ama bakılmadan bir şey söylemek yanlış olur tabi.
dr'lar transferden sonraki 3-4 gün tutunma gerçekleştiği için 4 günlük istirahati uygun görüyorlar daha sonra normal yaşantımıza devam edebilirmişiz ama tabi ki biraz yavaş olmakta fayda var.Ben koşmayı çok severim mesela ama o dönemde yavaş yürümeye gayret ederdim yani.
evet bu ay bunu planlıyorum rahim filmi çektireceğim. rahim filminde yapışıklıkta blli oluyor mu yoksa sadece tüplerin kapalı olup olmadığımı belli oluyor bir fikrin var mı?
evet bu ay bunu planlıyorum rahim filmi çektireceğim. rahim filminde yapışıklıkta blli oluyor mu yoksa sadece tüplerin kapalı olup olmadığımı belli oluyor bir fikrin var mı?
heradacığım inşallah yarın öbür gün gelir seninkilerde benim gibi stres olmazsın,
kızlar birşey soracağım, diyelim transfer oldu hadi o gün dinlendik sonraki 12 günde gene yavaş hareketler mi yani bir nevi hasta gibi mi davranacağız yoksa normal yaşantıya devam mı ?
yani transferden bir iki gün sonra gezmeye gidebilir 5-6 gün misafir falan ağırlayabilir miyiz ? Kel alaka oldu ama sanırım o ara bir misafirim olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?