38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

iş yerindekiler bilmiyor birtanem ama şu da var şirket prensip olarak 1 gün bile raporu maaşından kesip ssk bildiriyor dolayısıyla bizde rapor aldım diye bir rahatlık yok.

Mesela 5 gün rapor alsan 25 gün şirketten, 5 gün ssk dan maaş alacaksın şimdi kim uğraşacak onla.

O yüzden yıllık izin kullanmak en rahatı oluyor.

Tabiki doktora soracağım ama merak ettim.

maramelciğim sen nasıl anlamıştın rahim filminde mi çıktı yapışıklık?
bir de şu HSG dedikleri rahim filmi demek mi oluyor?

canım HSG dedikleri rahim filmi ben histeroskopi (bu da rahim görüntülenmesi işlemi) çektirdim yapışıklık orada gözüktü ?

kızlar gittiğim kliniğin sitesinde transferden sonra 0,5-1 saat yatak istirahati, ertesi gün normal hayat diyor. Siteyi benim doktor hazırladığına göre kendi görüşü :))))))))) yırttım yani sanırım yatırmayacak.

regli oldum bugün.30. günde ne ilginç kürtajdan önce 28 gün sürüyordu sonra 32 günde birdi.şimdi ise 30 gün:) sanırım kürler düzene koyuyor yavaş yavaş.
karamelcim dinlen biraz ne çıkarki her ihtimale karşı..

canım her bünye farklı ama genelde haptan sonra 5. gün civarı adet oluyorsun. o zaman cumaya falan başlarsın. inşallah bu sefer olacak

hiç takılma bunlara. yurt dışında hemen trnasferden sonra yorulmada normal hayatınıza dönün diyorlarmış. ben de bu sefer transfer sonrası 2 gün izin alıp işe başlamıştım keşke o kadar almayıp hemen 2. gün başlasaydım demiştim. işte hemen hiç hareket etmeyip daha az yorulduğumdan :1rolleyes: ben iki tüpte de hemen hiç yatmadım. 2. de az daha dikkat ettim ama hemen transfer sonrası arkadaşımla kahve içmeye bile gittim. yemeğimi kendim ısıttıp bulaşık makinasını kendim doldurup boşalttım. sadece yavaş yavaş. aniden eğilip kalkmadan ve 4-5 kilodan fazla ağırlık kaldırmamaya çalışarak. 6. günü falan çamaşır yıkayıp biraz ütü bile yaptım. yani abartma. yemek yapacağım diye çok ayakta kalma. uzanıp mevresim falan değiştirme ama bunun dışında arkadaşını da ağırlayabilirsin işe de başlayabilirsin. sadece yorulma ve çok ağır kaldırma ani hareket yapma. tutacaksa tutuyor yeterki sağlıklı olsun a.s

deniz bulut'cuğum senin önerini doktora yazdım, bakalım ne diyecek. Kist olmaması için çatlama iğnesi işi.
bana çok mantıklı geldi ama bakalım dr ne diyecek ne de olsa biz dr değiliz (henüz) delikafadulden

Son düzenleme:
herada erverdi ve karamel aşılamadan kaç gün sonra adet oldunuz? aşılamayı 14. gün gibi düşünüp (normali 10. günüydü çabuk büyüdü) üstüne 14 gün ekliyorum yaklaşık adet tarihini bulmak için. doğru mu yapıyorum? karamel senin tutmuştu galiba sonradan kürtaj olmuştun ama galiba? herada nın 2. si negatifti. erverdi den emin değilim.

kızlar herkese merhaba.şöyle bir bakıp kaçacağım.karemel;transferden sonra istirahat konusunda dr lar 2 ye bölünüyorlar.kimi 2 3 gün istirahat diğer günlerde normal hayata dönüş...kimiside sürekli istirahat veriyor.hatta inanırmısın 3 ay hatta 9 ay yatanlar var.ama tabiii bu hamileliğin gidişatına göre bağlıdır.sürekli yatılmaması konusunda da görüşler var.rahimde kanlanma olmuyormuş hareketsizikten.bu yüzden tutunamıyabiliyormuş.en iyisi 2 3 gün istirahat sonrası normal hayat diye düşünüyorum ben.çalışmalara devam..denizin dediğni yabana atma.dr una sor mutlaka.hoşçakal

deniz merhaba çıkıyordum ki şimdi gördüm yeni yazmışsın.benim aşılamalrın hiçbiri tutmamıştı.üstelik normaladet gününden önce gelirdi.nitekim tedavideyken de hep öyle oluyor.karamel daha iyi cevaplandırır sanırım.ama o da aşılamalardan sonra hamile kalmıştı.bana söylenen aşılama ya da tüpten sonraki 12 gününcü günü beta hcg yaptırlımasıydı.yani eğer varsa transferden sonraki 12nci gün çıkacak kanda.adet tarihimde sanırım bu 12nci günden 2 gün sonraydı..evet evet öyleydi.nasıl gidiyor deniz.şafak kaç?sen adet tarihini yine en son adetine göre bekle derim.normalde ayın kaçında bekliyorsan öyledir.haaa şunu da not düşeyim;12nci günü adet olsanda daha doğrusu kahverengi başlarsa da yine uyaptır belli olmuyor.drlar yine istiyorlar beta hcg yi

evet canım tutmuştu ama benim bildiğim döngün ne zamansa o zaman oluyor. Yani aşılama günün vs hiç önemli değil çünkü tıbben aşılama doğal yol demekmiş.

Deniz Bulut'çum, bildiğim aşılama tutmadığında periyodunun normalden önce geldiği, daha erken oluyorsun. Benim tutmayanda 13. gün aşılamasıydı ve yanlış hatırlamıyorsam ya 12. gün ya da 13. gün adet olmuştum. Periyodum normalde 29 günde bir halbuki. Biliyorsun, aşılama için 15. gün kan testi deniyor, o günü regli olmadan bulduğunda büyük bir ihtimalle hamilesindir. İnşallah diyeyim, dualarım seninle.

Karamel'cim, doktorunu dinleyeceksindir muhakkak ancak genelde ilk üç gün için ağır viteste bir hayat tavsiye ediliyor. Ben ilk denememde 3 gün yatmıştım olmadı, yatmayıp da gebe kalanlar var. Doktorunu dinlersin, neticede artık gerçekten olacağı varsa olur diyorum ben de. Ancak iş stresi istemediğimden inşallah bu sefer OPU'dan itibaren izin yapacağım 10 gün kadar. Kendimi boston legal dizisine gark edip, yan gelip yatmak, kalan vaktimde de hamileymişim gibi ne kadar bebe alışveriş sitesi varsa internette, hepsine girip liste yapmak gibi uçuk bir fikrim var şimdilik. Karamsarlıktan uzak hayal dolu bir 10 gün ısmarlamaya çalışıyorum ben de kendime. Hepimiz için inşallah diyeyim.

heradacığım, güzel planların var, inşallah yaptığın alışveriş listeni, satın alarak tamamlayacaksın.

ınşallah Karamel'cim, hepimizin hayalleri hayırlısıyla gerçek olsun inşallah. Bu seneden çok şey bekliyoruz hep birlikte.

Kızlar en son tüp denememde 4 kilo kadar almıştım.Birkaç zamandır spor yapmaya çalışıyordum.Biraz da yediklerime dikkat ederek 3 kilosunu vermiş durumdayım.1 kilo da gidecek inşallah

hülya süper çok iyi ben hep üstüne katıyorum hiç veremiyorum, şu evdeki yürüme bandına binmem lazım ama nerdeeeeeeeeeekafamçokkarıştı

Deniz Bulut arkadaşım benim aşılamalarımda da hep beklenen adetten erken adet gördüm 3 kez denemiştim hepsi negatifti.Senin son adetin sanırım 30-31 aralık değil mi?benimki de 31 aralık çünkü.

kızlar sağolun benim normal adet 27 ocak gibiydi ama yumurtayı erken büyütüp çatlatınca 27 sini bulmaz herhelde. bana test 14. günü yani cuma dediler. yaptırırsam cumartesi yaptırırım. tesy de ayrı stres ona gerek kalmadan adet olacaksam olsam diyorum bende

hülya ne güzel ben de biraz kilo vermiş 2. tüpe 69 başlamış 73,5 bitirmiştim. tam aşılama öncesi 70,5 olmuştum şimdi aşılama ile yine 72,5 oldum. bu tedaviler korkunç. doktorlar kilo aldırmaz yerseniz kilo alırsınız diyor ama insan çok acıkıyor yememek ne mümkün :1no2: her tedavi öncesi mümkün olduğunca zayıflamak lazım.

hülya süper çok iyi ben hep üstüne katıyorum hiç veremiyorum, şu evdeki yürüme bandına binmem lazım ama nerdeeeeeeeeeekafamçokkarıştı

Arkadaşım ben de dikkat etmesem alıp başını gidecek.Özellikle tüp denemelerinde 3-4 kilo hormonlarla geliyor.Zaten bu dönemde de işim hep bilgisayar başında.

ama deniz aşılama olmasa bile yumurta takibini ilaçla yaptırdım onlarda yumurtayı büyütüyor vs ama hep aynı gün oldum. Ama genede bilmiyorum , yani bende farketmedi. Allah allah birde tedavimi kilo aldırıyor anammmmmmm bu ne ya.

Arkadaşım ben de dikkat etmesem alıp başını gidecek.Özellikle tüp denemelerinde 3-4 kilo hormonlarla geliyor.Zaten bu dönemde de işim hep bilgisayar başında.

offf offf offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…