maramelciğim sen nasıl anlamıştın rahim filminde mi çıktı yapışıklık?deniz bulut'cuğum senin önerini doktora yazdım, bakalım ne diyecek. Kist olmaması için çatlama iğnesi işi.
Hulyacım okudum cnm cok tesekkur ederim, grip falan da olmadım bu esfeksiyon ne olabilir merak ettim , insallah bebegi kotu etkilemez
maramelciğim sen nasıl anlamıştın rahim filminde mi çıktı yapışıklık?
bir de şu HSG dedikleri rahim filmi demek mi oluyor?
Selam Arkadaşlar,
ıyi haftalar dileklerinize ben de katılıyorum. Bu hafta ortasına kadar yoğunluk devam. Sevgili Deniz Bulut ve Melilayda'ya hayırlı ve keyifli bir bekleme dönemi diliyorum. ınşallah arka arkaya güzel haberlerinizi alırız kızlar, yanlış hatırlamıyorsam sonra da Hülya ve Erverdi var güzel haberlerini beklediğimiz. Gukem'cim sen de sıkma sakın canını, Waterss doğru söylüyor, her ay yılmadan, bir doktor kontrolünde denemeye devam etmek lazım.
Esterya'cım, maşallah arkadaşım, büyümüş bebişin. Güzel test sonuçları alacağına eminim. Sana, Waterss'a ve Roniyam'a keyifli, sağlıklı ve rahat bir hamilelik dönemi diliyorum. Miniklerinizi kucaklayacağınız günler ne kadar güzel, yaklaşıyor. Hayırlısıyla ve sağlıkla inşallah.
Bugün 3. hapsız gün, bakalım beklemedeyim. Çarşambaya kadar gelen giden olmazsa, doktora bir alo deme zamanı gelmiştir demektir. Hepinizi öpüyorum.
Karamel'cim, canım benim, sağol bizi dinlediğin için, haydi bakalım, çalışmalarda kolaylıklar, tembellik etme e mi arkadaşım
heradacığım inşallah yarın öbür gün gelir seninkilerde benim gibi stres olmazsın,
kızlar birşey soracağım, diyelim transfer oldu hadi o gün dinlendik sonraki 12 günde gene yavaş hareketler mi yani bir nevi hasta gibi mi davranacağız yoksa normal yaşantıya devam mı ?
yani transferden bir iki gün sonra gezmeye gidebilir 5-6 gün misafir falan ağırlayabilir miyiz ? Kel alaka oldu ama sanırım o ara bir misafirim olacak
bana çok mantıklı geldi ama bakalım dr ne diyecek ne de olsa biz dr değiliz (henüz) delikafaduldendeniz bulut'cuğum senin önerini doktora yazdım, bakalım ne diyecek. Kist olmaması için çatlama iğnesi işi.
heradacığım inşallah yarın öbür gün gelir seninkilerde benim gibi stres olmazsın,
kızlar birşey soracağım, diyelim transfer oldu hadi o gün dinlendik sonraki 12 günde gene yavaş hareketler mi yani bir nevi hasta gibi mi davranacağız yoksa normal yaşantıya devam mı ?
yani transferden bir iki gün sonra gezmeye gidebilir 5-6 gün misafir falan ağırlayabilir miyiz ? Kel alaka oldu ama sanırım o ara bir misafirim olacak
herada erverdi ve karamel aşılamadan kaç gün sonra adet oldunuz? aşılamayı 14. gün gibi düşünüp (normali 10. günüydü çabuk büyüdü) üstüne 14 gün ekliyorum yaklaşık adet tarihini bulmak için. doğru mu yapıyorum? karamel senin tutmuştu galiba sonradan kürtaj olmuştun ama galiba? herada nın 2. si negatifti. erverdi den emin değilim.
herada erverdi ve karamel aşılamadan kaç gün sonra adet oldunuz? aşılamayı 14. gün gibi düşünüp (normali 10. günüydü çabuk büyüdü) üstüne 14 gün ekliyorum yaklaşık adet tarihini bulmak için. doğru mu yapıyorum? karamel senin tutmuştu galiba sonradan kürtaj olmuştun ama galiba? herada nın 2. si negatifti. erverdi den emin değilim.
hülya süper çok iyi ben hep üstüne katıyorum hiç veremiyorum, şu evdeki yürüme bandına binmem lazım ama nerdeeeeeeeeeekafamçokkarıştı
kızlar sağolun benim normal adet 27 ocak gibiydi ama yumurtayı erken büyütüp çatlatınca 27 sini bulmaz herhelde. bana test 14. günü yani cuma dediler. yaptırırsam cumartesi yaptırırım. tesy de ayrı stres ona gerek kalmadan adet olacaksam olsam diyorum bende
hülya ne güzel ben de biraz kilo vermiş 2. tüpe 69 başlamış 73,5 bitirmiştim. tam aşılama öncesi 70,5 olmuştum şimdi aşılama ile yine 72,5 oldum. bu tedaviler korkunç. doktorlar kilo aldırmaz yerseniz kilo alırsınız diyor ama insan çok acıkıyor yememek ne mümkün :1no2: her tedavi öncesi mümkün olduğunca zayıflamak lazım.
Arkadaşım ben de dikkat etmesem alıp başını gidecek.Özellikle tüp denemelerinde 3-4 kilo hormonlarla geliyor.Zaten bu dönemde de işim hep bilgisayar başında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?