38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

birde iğneler yakıyor mu yasakkelime kilo al, delik deşik ol, canın acısın.

ohhh başka sıradaki gelsin delikafadulden

o yumurtalar işe yaramıyor o yüzden heves etme şeker o duruma gelince tedaviyi iptal ediyorlar, en güzeli döllenecek kaliteli yumurta

Son düzenleyen: Moderatör:

tabii emin ol diyet bisküvi ile idare edersin :jeyyar:

27 ocak nasip olursa bakalım. Sanki 30 gün oldu gibi ama daha bugün üçüncü gün, nasıl geçecek bilemiyorum. Hayırlısı artık.

allah sabrını da mükafatını da verecek inşş. beklemek en zor kısmı. sonunda müjdeli haberini bekliyoruz inşş :CüvCüv:

hülya 3 bomba patlar mı ne dersin ? :dance::dance::dance:

yaaaaaaaaa ben size ne yaptım yaaaaa :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) korkutuyosunuz beni

şaka şaka

Doğruyu söylemek gerekirse arkadaşım o sıkışıklıkla ben iki transferde de ben hiçbirşey görmedim canım.

Başlangıç olarak 3 mutlu haber veririz inşallah, sonra diğer arkadaşlarda gelecekler diye umut ediyorum:)

benim aşılamayı ultrason eşliğinde yapmadı o yüzden birşey görmedim

yaaaaaaaaa ben size ne yaptım yaaaaa :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) korkutuyosunuz beni

şaka şaka

şaka şaka

ee sen kaşındın normal istemem tüp isterim diyerek alsanaalsanasmile
umarım kızmıyorsun bize takılıyoruz ama dediklerimiz gerçek ne yazık ki

benim adet tarihim 27ocak (aşılama olmasaydım) test tarihim 22 ocak da ben 23 ocak yaptıracağım nasıl o zamana kadar adet olurum diyerek. sayılı gün kaldı yani. ama çok beklenti olmayınca heyecan da olmuyor öyle tüp gibi

Deniz Bulut'çum,

Ummadık taş baş yarar derler. Belki de beklentide olmamak en iyisi ancak yine de inşallah bu aşılama yüzünü güldürür diyeceğim. Umutla güzel haberini bekliyorum ben.

Gözün korkmasın Karamel'cim, gerçekten normal yolla olsun denmesinin o kadar çok sebebi var ki. Sanırım tutmayan tüpten sonra aşılamaya koşmamın ana nedeniydi, çok suni, çok dışarıdan orkestra edilen, Allah ne verdiyse hormon pompalandığın, adamın dengesini, moodunu alt üst eden bir tedavi neticede. ınşallah hepimiz tedavilerimizi güle oynaya kolay atlatırız.

Neyse biz oraları geçtik hepimiz, hayırlısıyla sağlıkla gelsinler de minik böcüklerimiz, iğneymiş, ağrıymış, kiloymuş, gerçekten önemli değil hiçbirimize. Elbette burada kilo mevzusu tedaviyi etkiler diye korkuyoruz. Ancak hiçbirimiz tedaviyi riske atacak kilolarda değiliz ki, 90 kilonun üzerinde tüp tedavisi görüp hamile kalan insanlar okuyorum bu sitede. Herşeyin hayırlısı.

Gukem'cim,

Benim tam bir sene oldu folic acid kullanmaya başlayalı. Kilo yaptığını sanmıyorum. Kilo değişimlerim hep tedavi dönemine denk geldi.

Melilayda'cım, sana da kolaylıklar diliyorum. Bekleme dönemi çok zor, ancak ne mutlu ki tedavin başarıyla sonuçlandı ve inşallah güzel bir haberle de bir daha tekrarına gerek kalmayacak. Biz yanındayız, seninle gün sayıyoruz.

Gukem'cim,

Benim tam bir sene oldu folic acid kullanmaya başlayalı. Kilo yaptığını sanmıyorum. Kilo değişimlerim hep tedavi dönemine denk geldi.

valla sevindim kilo yapmadığına.bu arada gerçekten çok hararetli bir sohbet yaptınız arkadaşlar. cidden hoştu.hadi bakalım peşpeşe güzel haberler alırız.ama ben inanıyorum bu kadar gayret ve emekler boşa çıkmayacak ve herkesinnn bebeği olacak eminim ben .allah yardımcımız olsun hadi bakalım:))

arkadaşlar başka bir topikte preseed kullanan biri anlatıyor.9. gün başladık çalışmaya 18. günde dahil çalıştık diyor ve üç gün çift çizgi gördük bu sürede diyor ama her ihtimale karşı çalıştık diyor ve şimdi hamile:)) ben sadece üç gün çalışmıştım acaba hata mı ettim:) ayrıca ben öle on gün çalışırsam ölürüm sanırım:)) tabi onlar genç bizden haliyle dimiakannehir

gukem bence denk gelme meselesi bende sadece 2 defa calıstım ama hamiel kaldım, ama tabi dogrusu nedir bilemem

pazar günü çok canım sıkıldı, kimse girmedi ve yazmadı, bu gün yazdıklarınız beni biraz oyaladı:)) Sizi seviyorum galiba, bide bağımlılık mı oldu ne?

evet canım burası bağımlılık yapıyor.bende işim olmadığı zaman hemen giriyorum bakıyorum kızlardan kim girmiş ne demiş diye.tarifi yok .bir ortam oluştu işte.bende seviyorum burayı.demek 27 ocak büyük gün.deniz sen ve hülya..kızlar geçen ay 31 çekti uyarıyiiiim bir gün bir gündür.26 yapalım şu test tarihlerini.ne dersiniz?

denizin 23 ocakmış..........deniz 22 olsun.aralık 31 çekmişti.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…