ay valla keşke bol yumurtam olsa da ohhs olup hastanede yatsam delikafaduldenaşılama sonrası tek progesteron var allahtan iğnesi değil jelini verdiler (tüpte toplamadan itibaren sonuca kadar iğne var sonra duruma göre hapa veya jele çeviriyorlar. hapı yutturan da var vajinal kullandıran da. ). ben salak gibi ilk tüpte toplama sonrası iğneler bitti sanmıştım :roflol:meğer asıl iğneleri o zaman oluyormuşsun. bir de acemilik bahçeci progesteronu gunde 2 şer sefer 2 ampul yaptırıyor 25x4 yani. halbuki progynex günde 1 kez 2 ampul 50x2 olman yeterkiymiş. ilkinde sabah akşam o yakan yağlı iğneleri olmaktan popom yara olmuştu. 2. de de pek iyi değildim ya. bir de testi 6 gün daha tekrarlayıp 6 gün daha devam etmiştim iğnelere. karamel iyi düşün bak bu tüp işi çekilmez. a.s
Bu ohss durumu daha çok pcoslularda oluyor diye biliyorum yani benim öyle bir riskim yok zaten yaştan ötürü okadar yumurta olmaz.
Ancak hormonların iştah açtığını öğrendiğim iyi oldu , o zaman çok dikkat etmek ve acıkmalara yenilmemek lazım. Diyet bisküvi, incir , badem öyle şeylerle geçiştirmek lazım. a.s
27 ocak nasip olursa bakalım. Sanki 30 gün oldu gibi ama daha bugün üçüncü gün, nasıl geçecek bilemiyorum. Hayırlısı artık.
Arkadaşım 27'si büyük gün.Deniz Bulut arkadaşımız ve benim de beklediğim tarih o gün.Allahtan hayırlısı tabi siz daha heyecanla bekliyorsunuzdur benim kendim için umudum yok.İnşallah müjdeli haberler gelir.
peki şimdi rahim ağzı açık mı? aşılama ve transfer aynı gibi ikisinde de acı yok. ikisinde de beyaz bir sıvının rahme geçtiğini görüyorsun birinde spermler birinde bebekler. aşılama o kadar zor olduysa transferi nasıl yaptılar. sen de demiştin dr da şaşırdı diye ama.
Doğruyu söylemek gerekirse arkadaşım o sıkışıklıkla ben iki transferde de ben hiçbirşey görmedim canım.
Arkadaşım 27'si büyük gün.Deniz Bulut arkadaşımız ve benim de beklediğim tarih o gün.Allahtan hayırlısı tabi siz daha heyecanla bekliyorsunuzdur benim kendim için umudum yok.İnşallah müjdeli haberler gelir.
peki şimdi rahim ağzı açık mı? aşılama ve transfer aynı gibi ikisinde de acı yok. ikisinde de beyaz bir sıvının rahme geçtiğini görüyorsun birinde spermler birinde bebekler. aşılama o kadar zor olduysa transferi nasıl yaptılar. sen de demiştin dr da şaşırdı diye ama.
yaaaaaaaaa ben size ne yaptım yaaaaa :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) korkutuyosunuz beni
şaka şaka
yaaaaaaaaa ben size ne yaptım yaaaaa :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) korkutuyosunuz beni
şaka şaka
benim aşılamayı ultrason eşliğinde yapmadı o yüzden birşey görmedim
Gukem'cim,
Benim tam bir sene oldu folic acid kullanmaya başlayalı. Kilo yaptığını sanmıyorum. Kilo değişimlerim hep tedavi dönemine denk geldi.
esteryacığım sen de mi preseedle hamile kalmıştın?gukem bence denk gelme meselesi bende sadece 2 defa calıstım ama hamiel kaldım, ama tabi dogrusu nedir bilemem
pazar günü çok canım sıkıldı, kimse girmedi ve yazmadı, bu gün yazdıklarınız beni biraz oyaladı:)) Sizi seviyorum galiba, bide bağımlılık mı oldu ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?