günaydın şekerler :lepi:
Gunaydın kızlarr nasıllll uykum var bir bilseniz
günaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir...
Günaydın arkadaşım.Bugün her yer bembeyaz uyandık çocuklar gibi sevinçle.Eşim kaldırdı kar yağıyor diye.
nasıl yapıyorsun anlamadım ben de yapayım bir:)İşyerinde bu aralar müsait zamanların, Hürriyet Gazetesinin bilgi yarışması var. Genel Kültür, tarih, müzik, sinema, edebiyat,spor dallarında onu yapıyorum. Her bir dalda 10 olmak üzere 60 bölüm var , her bölümde 15 soru 15*60 = 900 soru çözebiliyorsunuz.
Onu yapıyorum şu anda biraz gerideyim ama telaşla insan yanlış tuşlayabiliyor türkiye sıralamasında 150, sırada gözüküyorum. Amacım ilk yüze girmek. Bebeği falan bıraktım, yarışmaya takıldım.
Herada bekleme döneminde tavsiye ederim valla
Bravo arkadaşıma, bravo Karamel'cim, bugün değil ama inşallah yarın ben de deneyeyim kendimi. Yıllardır hala vazgeçmedim, her sene üniversite sınav sorularını çözüyorum paslanmayayım diye (ne yapacaksam artık), bu da çok hoşuma gitti. Bu arada sana mesaj atmıştım, bilmem gördün mü?
Kızlar, bu arada acayip heyecan yaptım bu sefer, içim kıpır kıpır. Bugün nihayet beklenen misafir geldi ve yarın akşama doktor randevumu aldım. Sesinden anlaşıldığı üzere, doktorum beni özlemiş, ben de onu özledim valla. İnşallah artık şu iki haftanın sonunda sadece hamilelik kontrolü için görüyor olurum onu doğuma kadar. Hadi artık inşallah, inşallah, hayırlısıyla.
Bravo arkadaşıma, bravo Karamel'cim, bugün değil ama inşallah yarın ben de deneyeyim kendimi. Yıllardır hala vazgeçmedim, her sene üniversite sınav sorularını çözüyorum paslanmayayım diye (ne yapacaksam artık), bu da çok hoşuma gitti. Bu arada sana mesaj atmıştım, bilmem gördün mü?
Kızlar, bu arada acayip heyecan yaptım bu sefer, içim kıpır kıpır. Bugün nihayet beklenen misafir geldi ve yarın akşama doktor randevumu aldım. Sesinden anlaşıldığı üzere, doktorum beni özlemiş, ben de onu özledim valla. İnşallah artık şu iki haftanın sonunda sadece hamilelik kontrolü için görüyor olurum onu doğuma kadar. Hadi artık inşallah, inşallah, hayırlısıyla.
kızlar herkese merhaba.heradacım şimdi okudum seni sevincini heyecanını çok iyi anlıyorum canım.sen burada yazarken ben size hepimize du a ediyordum.bir arkadaş vardı size incir küründen sonra hamile olduğunu yazmıştım.şimdi kanaması varmış.ona dua ettim yasin,tebareke amme ve bir kaç dua daha kuran okudum .çok dua ettim gözyaşmla.bir arkadaşta vardı yarın ameliyata girecek ona da dua ettim okuduğum duaların onların koruyucusu olmasını diledim.buradan da ismini bildiklerimi söyledim.bilmediklerimi de yekün söyledim.hepimiz için bire r hayırlı evlat diledim.hamilelerin de sağlıkla kucaklarına almalarını bebeği olanların da hayırlısıyla büyütmelerini diledim.doğru ellerde olmayı temenni ettim.Allah hepimizin duasını kabul etsin.amin.:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?