38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

melinayda yalnız tüp bebekte bu akıntıyı bekleme canım verilen ilaçlarla hissetmiyorsun. benim ilki kimyasal gebelik 2. 8. haftaya kadar klinik gebelik oldu ama ben progesteron estrofem nedeniyle bir fark göremedim. şimdi ise sivilceyi geçtim ama ne yazık ki akıntı çoğalmadı hatta azaldı galiba. şu anda da her gün 1 cirone jel kullanıyorum ama dün unutmuştum azaldığını farkettim. eğer adet tarihine yakın ilişki yaşarsan kuruluğu asıl o zaman hissediyorsun. bende bir o zaman kuruluk oluyor :kedi:

herada canım ne oldu dr bekliyoruz boshayallersmile

kızlar sağolun yazdıklarınız için ama bilmiyorum nasıl devam ederim. isteksizliğim bir nedeni de şu çocuk işi için tahammül gösterdiğim eş. ne kadar daha dayanırım bilmiyorum. mesela adet sonrası rahim filmi çektirmem lazım son kürtaj sonrası durumu bilmiyorum zaten histeroskopi öncesi film raporunda da sol tüpten geçiş sağa göre belirgin şekilde zayıf diyordu. ben soldan aşılama yaptırdım. delikafaduldenneyse şimdi adete göre hafta içi çektirmem gerekirse izin almam gerek ve ben işten izin almaktan da sıkıldım. :1no2: yoruldum. herşeyin hayırlısı.

günaydın kızlar,

heradacığım, bu saatlerde gelirsin sen merakla bekliyoruz nasıl geçti görüşme ?

deniz bulutcuğum
biz demiyor muyuz son yumurtaya kadar savaş, tabiki insan her olumsuzluktan sonra moral olarak çöküntüye uğruyor ama şöyle düşün biz uzun yıllardan beri uğraşmıyoruz o yüzden biraz daha gayret edeceğiz, çünkü gayret gösterecek zamanlarımız hızla azalıyor.

kuruluk işine gelince, bende mart da ki kürtajdan sonra ciddi farkedilir oldu belki oda yapışıklıktandı bilemiyorum şimdi ise ilaç kullanıyorum evet bir kuruluk var ama nedenini bilemiyorum. Şuanda kendimiz denesek mutlaka preseed gerekirdi.

Bir arkadaşım var 68 li çocuk istemiyorlar oysa ben bebeği olsun çok isterim. Bebek düşünmediği için adet olduğu müddetçe çocuk olur sanıyor. ılgisi yok dedim adetle doğurganlık farklı şey yumurtan kalitesiz oluyor ama adet oluyorsun. ıstiyorsan acele et, yok dedi istemiyorum. Bunu niye yazdın derseniz insan ilgisi olmadığı konuda bilgisiz oluyor. Ve inanıyorum ki istesin hemen hamile kalır çünkü stres yok, olur mu yok. Hiç bilgi yok. (tabi bu konuda)

Biz çok bilgilendik ve bu bizi çok yoruyor.

işte böyleeee

Son düzenleyen: Moderatör:
evet karamel haklısın. benim de çoğu arkadaşım adet olduğun sürece doğurabileceğini sanıyor. 50 yaşında donör yumurta kullanmıştır deyince anlamıyor. ben adet oluyorum ama olur diyorlar.. tamam ben de. ama doğurganlık milyonda bir istisnalar hariç 44-45 gibi son buluyor. sonra yumurta olmasa bile veya aşırı ufak büyümeyen yumurtalarla adet devam ediyor ikisi farklı şey bilmiyorlar.

hadi ama herhada merak etmeye başladım

Canım inşallah herşeyin yolunda gider. biliyorsun herşeyin başı inanmak...Allah yeterki isteyin diyor... isteyene de mutlaka veriyor. ben buna herzaman inanmışımdır...

Canım düşündüğün için tekrar teşekkür ederim. Şu an işteyim ve çık yoğunum ama buna rağmen :) az önce fortel ısmarladım. bugün 8.günüm. geçen ay 13.günde kullanmaya başlamıştım geç kalmıştım. bu sefer 10. günümde başlayacağım ve çok sıkı takip edeceğim :) ltf tüp bebeğe gerek kalmasın yaaaaa.........

İnşallah, biliyorum çok pahalı ama ben 8. gün yapmaya başladım bir de 9. gün kullandığım test çubuğu çalışmadı bir çubuk daha açmak zorunda kalmıştım o nedenle 2 kutu aldım sen de en geç 9. gün başla derim garanti olsun ben 12. ve 13. günlerde çift çizgiyi gördüm 14. tek çizgi, elimde kalanlardan 18. yaptım tek çizgi 27. gün yaptım çift çizgi 28. gün regli günümdü, ovülasyon testleri gebelik hormonuna cevap veriyor ve çift çizgiyi görüyorsun regline yakın bilgin olsun. Bu arada 4 saat idrarını tut istemiyorsan sıvı tüketme , yarım parmak da çıksa bardağa yeter çok konsantre olduğunda idrar süper sonuç alıyorsun..bol şanslar..

kızlar herkese merhaba;bende şööyle bir bakıyiiim demiştim.heradadan haber yokmuş daha...herkes kendine iyi baksın.hoşçakalın

erverdi, waters, deniz bulut ve karamelciğim teşekkür ederim akıntı açıklamalarınız için. Hamilelikte akıntı olurmuş denilince dikkatimi çekti ama bizim tedaviler biraz farklı oluyor tabiki ilaçlar yüzünden. Bu gün 6. gün bakalım göreceğiz ak mı kara mı?

ben de devamli girip bakıyorum herada ya bir haber yok. inşş işi vardır başka birşey değildir

Selam Arkadaşlar,

Çok özür dilerim, bir türlü yazamadım koşturmacadan. ış yeri tam bir kaos ortamı bugünlerde. Aklım sizdeydi, merak etmişsiniz canlarım, kusura bakmayın.

Eşimin korktuğunun aksine, herşey yolunda gözüküyordu dün. Daha önce de yazmıştım, bir önceki tedavide beni yolda bırakan ama normalde hep güzel yumurtalarımı bana veren sağ yumurtalığım geri dönmüş, durumunu çok beğindiler Solda da yumurtalar var, başlıyoruz o zaman dendi. Bakalım, pazartesiye neler olacak.

Dün akşam lucrin'e başladım. 1.5 saat sonra da iğnemi olucam. Şu iş koşturmacasından hiç anlayamadım, tedaviye mi başlıyorum ne oluyor diye, belki de iyi oluyor ne bileyim böylesi. Yine cebin alarmları kuruldu, yok asprin, yok antibiyotik, yok iğne. Yine şükrettim Allah'a, bir tedavinin ucundayım sonunda diye. Bugün anne ve babamı acayip onore eden birşey de yapmış oldum, hayır dualarını aldım. ıstemeden de yukarıya bakıp 'duyuyorsun di mi, evlatlarından razı bu güzel çifte kız evlatlarının evlatlarını gösterirsin di mi?" oldum, inşallah kızdırmamışımdır.

Şimdilik öperek kaçıyorum, minik bir toplantıya girip gelicem. ınşallah güzel haberlerinizi okuyacağım, Deniz Bulut, Melilayda, Hülya. ınşallah, güzel hamilelerimiz Waterss ve Esterya iyilerdir inşallah. Esterya'cım, çalışmalarda kolaylıklar :- Gukem'cim, atlamadım umarım, doktora gidecektin değil mi?

Karamel'cim, canım arkadaşım, merak ettirmişim kusura bakmayasın. ınşallah arka arkaya güzel haberler patlatırız seninle, çok öperim.

Tedavin hayırlı olur inşallah canımcığım.Koşuşturmaca içinde olmanda iyi aslında, kendini çok dinlemezsin, birde bakmışsın hamiş olmuşsuuuun.

ohhh çok sevindim :)

açıkcası eşinin söyledikleri beni germişti, sen yazmayınca haklı mı çıktı diye düşünmekten kendimi alamadım.

Ama demoralize olup yazmamak senin tarzın değil, o yüzden çok merak ettimdi.

çok sevindim heada cığım. inşş bu sefer çok kaliteli yumoşların olacak. sanırım bir önceki ile aynı protokol uygulanıyor. inşş başaracaksın bu sefer.
tuhaftır benim de hep sağdan elde ediliyordu yumurtalar solda 2 tane oluyordu. şimdi kürtaj sonrası sağda tık yok. :1no2: yaş nedeniyle benimkilerin geri gelmesi zor ama keşke gelseler boshayallersmile

herada hoşgeldin lukrine başladığına göre tedaviye başladın canım.benim teyze kızı lukrinli tedavide cerrahpaşada tedavi görmüştü.şimdi 3 yaşında bir kızı var o tedaviden.inşallah sana da bebeğini getirir.innnşallah bu ay sevinçli haberler gelir bu foruma.çok ihtiyacımız var güzelliklere.herkese sevgiler

Sağolun kızlar,

Merakta bıraktığımı tahmin etmiştim ama dışarılarda ve doğru tahmin ettiğiniz üzere yanımda birileri vardı devamlı, yazamadım. Neyse, Allaha şükür şimdilik işler yolunda.

Deniz Bulut'çum, hiç belli olmaz vallahi senin sağ yumurtalık canlanabilir, inşallah öyle olur diyeceğim ama senin aksine ben aşılamanın yüzünü güldüreceğini düşünüyorum. Kaç gün oldu bak, gelen giden yok. ınşallah güzel haberlerini okuyacağım az kaldı...

Doğru tahmin ettin doktor kardeşim, yine mikrodoz uygulanıyor, yine gonal f. Bu sefer hiç sesimi çıkartmadım, gonal f yapalım dediler, peki dedim. Bir önceki fiyaskodan sonra gerçekten hiç gık demeyeceğim diye söz verdim kendime. Çünkü bunun onlarla son denemem olduğunu söyledim dün. Çok titizleniyorlardı, bakalım görelim.

Karamel'cim, eşimin hissiyatı benden kuvvetlidir, bir ay daha bekleme çıkarsa moralim çok iyi olmazdı açıkçası. Şimdi, iş koşturmacasından hissiyatımı bile düşünemiyorum vallahi. Aman neyse, şu ilk iğne olduğumuz beş gün, kör bir kuyu zaten. Ben razıyım, böyle olsun.

Hepinizi öptüm, iyi akşamlar herkese.

deniz merhaba.açık görüyorum seni .son durum nedir.nasılsın varmı bir belirti?yarın yapacakmısın tahlil.cumartesi demiştin ama.geçen ay 31 çekmişti unutma.hadi güzel haber verirsin inşallah yarın bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…