- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
Melinay'dacım 27 ocak'ta güzel haberlerini bekliyoruz. Fizyolojik akıntı şeffaf veya beyaz renkli kokusuz bir akıntı, gebelik oluştuğunda gebelik hormonlarının etkisi ile rahim ağzı yumuşuyor ve bu dediğim akıntı oluyor dönem dönem azalabilir ama hep oluyor ve vajina hep ıslak oluyor. Oysa regli gönemine yaklaşıldığında yine hormonların etkisi ile vajinal kuruluk oluyor tabi bu kupkuru oluyor anlamında değil. Umarım açıklayıcı olmuştur.
merhaba kızlar;geldim dr dan.yine 2 yumurta.biri az küçükyumurtanın, biri 14mm diğeri 19mm..büyük olanıçok beğendi dr.çok güzel dedi.bana lazım olmasa dr a hediye edecektim.hahhaha yine pregnil.birkaç yer gezdim.yolda bir yandan dua ettim allahım bu karda soğukta ne olur beni dolaştırma inşallah bulurum dedim.kurtulamadı elimden.buldum ve oldum iğneyi 12 de.çok şükür.şükürler olsunsonra biraz alışveriş yaptım kendime çikolataçikolatalı gofret aldım bir sürü..yarın akşam 12 de doğal aşılama.sağdaki büyük olan zaten sağdakini hissetmiştim ve ertesi sabah değerlendirmiştik.artık gerisini allah bilir.artık bundan sonrası saldım çayıra mevla kayıra.dr la bir daha ki 2 güzel yumurtayla aşılama yapmaya karar verdik.yalnız ben e2 yi görüp ondan sonra yapmak istediğimi söyledim.40 a kadar bir kez daha tüp denememi önerdi.şimdilik böyle..artık güzel haber almak,duymak istiyorum.kendim için olmasa bile kızlar hadi artık biriniz verin güzel bir haber yaaaaaaa........hoşçakalın güzeller
Arkadaşlar merhaba,
Topiğimizde bayağı hareketlilik var , bu hareketlilik güzel haberleri de peşi sıra getirecek inşallah.
[B]Erverdi'cim [/B]güzel haber harika, demek bu ay da doğal aşılama diyorsun hadi bakalım bu üçüncü ay olacak USG takibi, çatlatma iğnesi ve doğal aşılama. Senin çikololatı gofret ve yanında kahve sevdiğini anladım afiyet olsun.
Herada'cım, senin kinin gelmesine sevindim. Şu önümüzdeki 2 hafta çok güzel geçsin, verimli geçsin ve Şubat'ta şöyle güzel bir haber alalım.
Hülya'cım sen 27 Ocak'ı bekliyorsun ..hadi inşallah.
Deniz Bulut cum, bu sivilce olayı çok enteresan ben hamile kaldığım ay o burnumun kenarındaki sivilce çıkmamıştı ama son 3 aya kadar bende uzun süredir regli öncesi sivilce olmuyordu ara sıra olurdu. Onu bir kenara bırak bu hamileliğimde regli olacakmışım gibi 2 kez sivilcem çıktı hatta biri dün vardı, bugün söndü bende ne oluyoruz oldum. Birde çok net bu sivilve ovülasyondan bir gün önce oldu, ovülasyon bitti yumurta çatladı sivilce sönmeye başladı o zaman ovülasyon testleri ile sıkı takipteydim olayı. O nedenle takılma. Ama bak, akıntın olması önemli bir bulgu , fizyolojik akıntın var mı ? yoksa vajina kuruya yakın mı ? regli öncesi vajinal kuruluk olur.
Melinayda'cım, senin transferin tamamlanmıştı diye hatırlıyorum, kan tahlilini ne zaman yaptırıyorsun ?
Patikler, pressed ile denemende bol şanslar , verimli geçer umarım yanında iyi bir ovülasyon testi kullanmanı tavsiye ederim sadece çift çizgiyi gördüğün günleri değerlendirmen yeterli gerisi boşuna ben öyle yapmıştım.
Karamel'cim doğal yolla iyi bir haber vereceğini umuyorum, hele teknik takip ile birleşirse süper olur.
Balance 88 ve Denizatı, sizler nerdesiniz.? bak unutmadım aklımdasınız..Ama haber alamıyoruz. Bu işin en kötü tarafı da bu.
Canım düşündüğün için tekrar teşekkür ederim. Şu an işteyim ve çık yoğunum ama buna rağmen :) az önce fortel ısmarladım. bugün 8.günüm. geçen ay 13.günde kullanmaya başlamıştım geç kalmıştım. bu sefer 10. günümde başlayacağım ve çok sıkı takip edeceğim :) ltf tüp bebeğe gerek kalmasın yaaaaa.........
heradayı çok merak ettim valla rahatsızda etmek istemiyorum
Selam Arkadaşlar,
Çok özür dilerim, bir türlü yazamadım koşturmacadan. İş yeri tam bir kaos ortamı bugünlerde. Aklım sizdeydi, merak etmişsiniz canlarım, kusura bakmayın.
Eşimin korktuğunun aksine, herşey yolunda gözüküyordu dün. Daha önce de yazmıştım, bir önceki tedavide beni yolda bırakan ama normalde hep güzel yumurtalarımı bana veren sağ yumurtalığım geri dönmüş, durumunu çok beğindilerSolda da yumurtalar var, başlıyoruz o zaman dendi. Bakalım, pazartesiye neler olacak.
Dün akşam lucrin'e başladım. 1.5 saat sonra da iğnemi olucam. Şu iş koşturmacasından hiç anlayamadım, tedaviye mi başlıyorum ne oluyor diye, belki de iyi oluyor ne bileyim böylesi. Yine cebin alarmları kuruldu, yok asprin, yok antibiyotik, yok iğne. Yine şükrettim Allah'a, bir tedavinin ucundayım sonunda diye. Bugün anne ve babamı acayip onore eden birşey de yapmış oldum, hayır dualarını aldım. İstemeden de yukarıya bakıp 'duyuyorsun di mi, evlatlarından razı bu güzel çifte kız evlatlarının evlatlarını gösterirsin di mi?" oldum, inşallah kızdırmamışımdır.
Şimdilik öperek kaçıyorum, minik bir toplantıya girip gelicem. İnşallah güzel haberlerinizi okuyacağım, Deniz Bulut, Melilayda, Hülya. İnşallah, güzel hamilelerimiz Waterss ve Esterya iyilerdir inşallah. Esterya'cım, çalışmalarda kolaylıklar :- Gukem'cim, atlamadım umarım, doktora gidecektin değil mi?
Karamel'cim, canım arkadaşım, merak ettirmişim kusura bakmayasın. İnşallah arka arkaya güzel haberler patlatırız seninle, çok öperim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?