38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

sağol canım allah da seni sevindirsin inşş. arkadaşının o yaşta hamile kalması bir mucize doğurması ayrı mucize demiştim inşallah 2. mucize de gerçekleşir diye eklemiştim. inşşş kanaması durur. inşş bebek sağlıklıdır ve kucağına alır. hepimize de moral olur.

kızlar bu sabah yine erkenden uyandım.bugün takip var ya..hiç bitmeyecek bu heyecan......

günaydın çıtırlarım,

Erverdi inşallah arkadaşının 2. mucizeside gerçekleşir. Deniz Bulut'cuğum topiğimizin doktoru :) doktorumdan mail geldi öneriniz çok mantıklı siklus ortasında gelin yumurta varsa çatlatma iğnesi yapalım dedi. Teşekkür ederim birtanem.

Haftasonunu iple çekiyorum patlayan bombaların sesini dinlemek için :dance::dance::dance:

günaydın kızlar
karamelcim bebek sahibi olamadım ama sonunda infertilite uzmanı oldum :roflol:sana rağmen inşş bebeğin kendi gelir de bu ay tüp eziyetinden kurtulursun opuyorumnanaktan

günaydın kızlar
karamelcim bebek sahibi olamadım ama sonunda infertilite uzmanı oldum :roflol:sana rağmen inşş bebeğin kendi gelir de bu ay tüp eziyetinden kurtulursun opuyorumnanaktan

Şaka bir yana, geçen siklus DK kullandım, bu siklus 3 gün DK kullandım sonra yumurtaları DK baskılamayan ama genede baskı yapan başka bir ilaca geçtim. Evet ihtimal var yok değil ama bunun adı mucize olursa var. O yüzden ben kist olmasın konusuna daha çok odaklandım.

ığnelerin bir kısmının kalçadan olduğunu bilmiyordum hep karın yada bacak sanıyordum. Popodan iğne fobim var ama yapacak birşey yok galiba. delikafadulden

popodan kaçış yok canım. ne kadar çabuk kabullenirsen o kadar iyi. dewvemlı iğneci peşinde koşmak da ayrı yoruyor insanı.
bende artık her zaman çıkmıyor ama bugün 1 minik sivilcem çıktı herhalde düşündüğüm gibi yarın veya en geç cuma adet olurum. zaten bekliyordum şaşırmayacağım ama ben sıkıldım bu işlerden. sanırım bırakacağım. inşş melinayda erverdi hülya karamel ve herada dan bekliyoruz güzel haberleri sırayla kaydirigubbakcemile5

Arkadaşım şimdi sorucaktım ben de belirtiler ne alemde diye.Yapma sakın daha vazgeçme arkadaşım.Hem hemen sivilce çıktı diye de olumsuz düşünme o sivilce de olsa farketmiyor ben öyle çok hikaye okudum.

Vaz geçmek yok, allahım bize vercek bi gün, çilemizin dolması lazım. Sonunda olsun da razıyız, ara vermek, dinlenmek var ama pes etmek yok.

merhaba kızlar;geldim dr dan.yine 2 yumurta.biri az küçükyumurtanın, biri 14mm diğeri 19mm..büyük olanıçok beğendi dr.çok güzel dedi.bana lazım olmasa dr a hediye edecektim.hahhaha yine pregnil.birkaç yer gezdim.yolda bir yandan dua ettim allahım bu karda soğukta ne olur beni dolaştırma inşallah bulurum dedim.kurtulamadı elimden.buldum ve oldum iğneyi 12 de.çok şükür.şükürler olsunsonra biraz alışveriş yaptım kendime çikolataçikolatalı gofret aldım bir sürü..yarın akşam 12 de doğal aşılama.sağdaki büyük olan zaten sağdakini hissetmiştim ve ertesi sabah değerlendirmiştik.artık gerisini allah bilir.artık bundan sonrası saldım çayıra mevla kayıra.dr la bir daha ki 2 güzel yumurtayla aşılama yapmaya karar verdik.yalnız ben e2 yi görüp ondan sonra yapmak istediğimi söyledim.40 a kadar bir kez daha tüp denememi önerdi.şimdilik böyle..artık güzel haber almak,duymak istiyorum.kendim için olmasa bile kızlar hadi artık biriniz verin güzel bir haber yaaaaaaa........hoşçakalın güzeller

Selam Kızlar,

Erverdi mükemmel bir haber. Hadi hayırlısı. Deniz, Melilayda ve Sen, arka arkaya güzel haberler gelecek inşallah.

Karamel'cim, evet canım, popo iğnesi şart yani Bu arada iğneci filan peşinde koşmuyoruz biz, eşime onursal iğneci ödülü vermiştim geçen sene, benim iğneleri o vurdu tüp tedavisinde. Zamanlaması konusunda acayip titizim ben iğne olurken, ilaç alırken, aynı dakikada olmalı filan, bu şirretliği eşim iğnelerimi yaptığı için devam ettirebiliyorum vallahi.

Deniz Bulut'çum, dur bakalım daha ya, aşılamamın tuttuğu ay sivilce olmuştu bende de. Sivilce illa regli habercisi değil ki. ınşallah beklediğinin aksi bir gelişmenin müjdesini verirsin. Dur bakalım, ne demek bırakıyorum filan.

Bu arada yazmayı unuttum. Güzel dilekleriniz için, Erverdi'cim, güzel duaların için, hepinize tek tek teşekkür ediyorum. ınşallah azimli anneler klübü çıkacak bizim bu arkadaşlığımızdan.

Ben kaçıyorum şimdilik, doktorum beni bekler Bu ay o kadar koşturmacalı, stresli, bir aydı ki işte, bir oh diyip de ne yapıyorum ne oluyor, heyecan var mı, stres durumları nedir filan diyemedim. Belki de iyi ki öyle oldu. Bakalım, gidelim görelim. Eşim bu ay da bekletecekler bizi bak gör dedi bu sabah, ben hayırlısıyla başlasın ve bitsin bu artık havasındayım. ınşallah güzel şeyler vardır yakın kaderde, hepimizin hissesine. Hepinizi öptüm.

Arkadaşlar merhaba,

Topiğimizde bayağı hareketlilik var , bu hareketlilik güzel haberleri de peşi sıra getirecek inşallah.

[B]Erverdi'cim [/B]güzel haber harika, demek bu ay da doğal aşılama diyorsun hadi bakalım bu üçüncü ay olacak USG takibi, çatlatma iğnesi ve doğal aşılama. Senin çikololatı gofret ve yanında kahve sevdiğini anladım afiyet olsun.

Herada'cım, senin kinin gelmesine sevindim. Şu önümüzdeki 2 hafta çok güzel geçsin, verimli geçsin ve Şubat'ta şöyle güzel bir haber alalım.

Hülya'cım sen 27 Ocak'ı bekliyorsun ..hadi inşallah.

Deniz Bulut cum, bu sivilce olayı çok enteresan ben hamile kaldığım ay o burnumun kenarındaki sivilce çıkmamıştı ama son 3 aya kadar bende uzun süredir regli öncesi sivilce olmuyordu ara sıra olurdu. Onu bir kenara bırak bu hamileliğimde regli olacakmışım gibi 2 kez sivilcem çıktı hatta biri dün vardı, bugün söndü bende ne oluyoruz oldum. Birde çok net bu sivilve ovülasyondan bir gün önce oldu, ovülasyon bitti yumurta çatladı sivilce sönmeye başladı o zaman ovülasyon testleri ile sıkı takipteydim olayı. O nedenle takılma. Ama bak, akıntın olması önemli bir bulgu , fizyolojik akıntın var mı ? yoksa vajina kuruya yakın mı ? regli öncesi vajinal kuruluk olur.

Melinayda'cım, senin transferin tamamlanmıştı diye hatırlıyorum, kan tahlilini ne zaman yaptırıyorsun ?

Patikler, pressed ile denemende bol şanslar , verimli geçer umarım yanında iyi bir ovülasyon testi kullanmanı tavsiye ederim sadece çift çizgiyi gördüğün günleri değerlendirmen yeterli gerisi boşuna ben öyle yapmıştım.

Karamel'cim doğal yolla iyi bir haber vereceğini umuyorum, hele teknik takip ile birleşirse süper olur.

Balance 88 ve Denizatı, sizler nerdesiniz.? bak unutmadım aklımdasınız..Ama haber alamıyoruz. Bu işin en kötü tarafı da bu.

şekerler iyi akşamlar,

deniz bulutcuğum doktorum hemşirem bir sivilceyle herşeyi bitirdin ya helal olsun ne diyem sana. Bi dur anacım ya bekle günün bir gelsin hele.

herada inşallah bu ay güzel bir tedavi süreci geçireceksin.

erverdi ooo maşallah hadi bakalım. Güzel haberlere az kaldı gibi.

watersscığım senin nasıl gidiyor yorulmuyorsun değil mi ? Valla siklus ortasında dr. a gideceğim kist olmasın diye eğer yumurta varsa (ki olmayabilir çünkü hap'a hiç ara verilmedi) çatlatma vurulunca ertesi gün söz sizin için deneyeceğim.

hafta sonu inşallah müjdeli bombalar patlayacak (şimdi bu cümleyi okuyan polis kapıma gelirmiş ne bombası diye)

27 ocakta tahlil yaptıracağız bakalım hayırlı haberler veririz inşallah hepimiz teker teker. Arkadaşlar şu fizyolojik akıntı ne oluyor, nasıl ve neden oluyor biraz açarmısınız.

27 ocakta tahlil yaptıracağız bakalım hayırlı haberler veririz inşallah hepimiz teker teker. Arkadaşlar şu fizyolojik akıntı ne oluyor, nasıl ve neden oluyor biraz açarmısınız.

inşallah hayır haber verirsin canım.fizyolojik akıntı normal herzaman gelen renksiz kokusuz bir sıvı,akıntı işte.ıslaklık.nasıl olduğu;eşini istediğin zaman olur.hormonların çalıştığı zaman olur.bildiğim olması normal.(ilişkiyi kolaylaştırıcı).spermlerin yüzerek yumurtaya ulaşabilmesi için olması gereken akıntı.bildiğim bu.umarım yardımcı olmuşumdur

Melinay'dacım 27 ocak'ta güzel haberlerini bekliyoruz. Fizyolojik akıntı şeffaf veya beyaz renkli kokusuz bir akıntı, gebelik oluştuğunda gebelik hormonlarının etkisi ile rahim ağzı yumuşuyor ve bu dediğim akıntı oluyor dönem dönem azalabilir ama hep oluyor ve vajina hep ıslak oluyor. Oysa regli gönemine yaklaşıldığında yine hormonların etkisi ile vajinal kuruluk oluyor tabi bu kupkuru oluyor anlamında değil. Umarım açıklayıcı olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…