- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
kızlar herkese merhaba.heradacım şimdi okudum seni sevincini heyecanını çok iyi anlıyorum canım.sen burada yazarken ben size hepimize du a ediyordum.bir arkadaş vardı size incir küründen sonra hamile olduğunu yazmıştım.şimdi kanaması varmış.ona dua ettim yasin,tebareke amme ve bir kaç dua daha kuran okudum .çok dua ettim gözyaşmla.bir arkadaşta vardı yarın ameliyata girecek ona da dua ettim okuduğum duaların onların koruyucusu olmasını diledim.buradan da ismini bildiklerimi söyledim.bilmediklerimi de yekün söyledim.hepimiz için bire r hayırlı evlat diledim.hamilelerin de sağlıkla kucaklarına almalarını bebeği olanların da hayırlısıyla büyütmelerini diledim.doğru ellerde olmayı temenni ettim.Allah hepimizin duasını kabul etsin.amin.:ecrin_bebek:
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? umarım iyisinizdir. benim regl bitti. yakında preseed'e başlayacağım.....yine heyecanlı bir süreç... üff ya her ay bir bekleyiş...
günaydın kızlar
karamelcim bebek sahibi olamadım ama sonunda infertilite uzmanı oldum :roflol:sana rağmen inşş bebeğin kendi gelir de bu ay tüp eziyetinden kurtulursun opuyorumnanaktan
kızlar bu sabah yine erkenden uyandım.bugün takip var ya..hiç bitmeyecek bu heyecan......
popodan kaçış yok canım. ne kadar çabuk kabullenirsen o kadar iyi. dewvemlı iğneci peşinde koşmak da ayrı yoruyor insanı.Şaka bir yana, geçen siklus DK kullandım, bu siklus 3 gün DK kullandım sonra yumurtaları DK baskılamayan ama genede baskı yapan başka bir ilaca geçtim. Evet ihtimal var yok değil ama bunun adı mucize olursa var. O yüzden ben kist olmasın konusuna daha çok odaklandım.
İğnelerin bir kısmının kalçadan olduğunu bilmiyordum hep karın yada bacak sanıyordum. Popodan iğne fobim var ama yapacak birşey yok galiba. delikafadulden
popodan kaçış yok canım. ne kadar çabuk kabullenirsen o kadar iyi. dewvemlı iğneci peşinde koşmak da ayrı yoruyor insanı.
bende artık her zaman çıkmıyor ama bugün 1 minik sivilcem çıktı herhalde düşündüğüm gibi yarın veya en geç cuma adet olurum. zaten bekliyordum şaşırmayacağım ama ben sıkıldım bu işlerden. sanırım bırakacağım. inşş melinayda erverdi hülya karamel ve herada dan bekliyoruz güzel haberleri sırayla kaydirigubbakcemile5
popodan kaçış yok canım. ne kadar çabuk kabullenirsen o kadar iyi. dewvemlı iğneci peşinde koşmak da ayrı yoruyor insanı.
bende artık her zaman çıkmıyor ama bugün 1 minik sivilcem çıktı herhalde düşündüğüm gibi yarın veya en geç cuma adet olurum. zaten bekliyordum şaşırmayacağım ama ben sıkıldım bu işlerden. sanırım bırakacağım. inşş melinayda erverdi hülya karamel ve herada dan bekliyoruz güzel haberleri sırayla kaydirigubbakcemile5
27 ocakta tahlil yaptıracağız bakalım hayırlı haberler veririz inşallah hepimiz teker teker. Arkadaşlar şu fizyolojik akıntı ne oluyor, nasıl ve neden oluyor biraz açarmısınız.
27 ocakta tahlil yaptıracağız bakalım hayırlı haberler veririz inşallah hepimiz teker teker. Arkadaşlar şu fizyolojik akıntı ne oluyor, nasıl ve neden oluyor biraz açarmısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?