Selam Arkadaşlar,
Çok özür dilerim, bir türlü yazamadım koşturmacadan. İş yeri tam bir kaos ortamı bugünlerde. Aklım sizdeydi, merak etmişsiniz canlarım, kusura bakmayın.
Eşimin korktuğunun aksine, herşey yolunda gözüküyordu dün. Daha önce de yazmıştım, bir önceki tedavide beni yolda bırakan ama normalde hep güzel yumurtalarımı bana veren sağ yumurtalığım geri dönmüş, durumunu çok beğindilerSolda da yumurtalar var, başlıyoruz o zaman dendi. Bakalım, pazartesiye neler olacak.
Dün akşam lucrin'e başladım. 1.5 saat sonra da iğnemi olucam. Şu iş koşturmacasından hiç anlayamadım, tedaviye mi başlıyorum ne oluyor diye, belki de iyi oluyor ne bileyim böylesi. Yine cebin alarmları kuruldu, yok asprin, yok antibiyotik, yok iğne. Yine şükrettim Allah'a, bir tedavinin ucundayım sonunda diye. Bugün anne ve babamı acayip onore eden birşey de yapmış oldum, hayır dualarını aldım. İstemeden de yukarıya bakıp 'duyuyorsun di mi, evlatlarından razı bu güzel çifte kız evlatlarının evlatlarını gösterirsin di mi?" oldum, inşallah kızdırmamışımdır.
Şimdilik öperek kaçıyorum, minik bir toplantıya girip gelicem. İnşallah güzel haberlerinizi okuyacağım, Deniz Bulut, Melilayda, Hülya. İnşallah, güzel hamilelerimiz Waterss ve Esterya iyilerdir inşallah. Esterya'cım, çalışmalarda kolaylıklar :- Gukem'cim, atlamadım umarım, doktora gidecektin değil mi?
Karamel'cim, canım arkadaşım, merak ettirmişim kusura bakmayasın. İnşallah arka arkaya güzel haberler patlatırız seninle, çok öperim.
Selam Arkadaşlar,
Çok özür dilerim, bir türlü yazamadım koşturmacadan. İş yeri tam bir kaos ortamı bugünlerde. Aklım sizdeydi, merak etmişsiniz canlarım, kusura bakmayın.
Eşimin korktuğunun aksine, herşey yolunda gözüküyordu dün. Daha önce de yazmıştım, bir önceki tedavide beni yolda bırakan ama normalde hep güzel yumurtalarımı bana veren sağ yumurtalığım geri dönmüş, durumunu çok beğindilerSolda da yumurtalar var, başlıyoruz o zaman dendi. Bakalım, pazartesiye neler olacak.
Dün akşam lucrin'e başladım. 1.5 saat sonra da iğnemi olucam. Şu iş koşturmacasından hiç anlayamadım, tedaviye mi başlıyorum ne oluyor diye, belki de iyi oluyor ne bileyim böylesi. Yine cebin alarmları kuruldu, yok asprin, yok antibiyotik, yok iğne. Yine şükrettim Allah'a, bir tedavinin ucundayım sonunda diye. Bugün anne ve babamı acayip onore eden birşey de yapmış oldum, hayır dualarını aldım. İstemeden de yukarıya bakıp 'duyuyorsun di mi, evlatlarından razı bu güzel çifte kız evlatlarının evlatlarını gösterirsin di mi?" oldum, inşallah kızdırmamışımdır.
Şimdilik öperek kaçıyorum, minik bir toplantıya girip gelicem. İnşallah güzel haberlerinizi okuyacağım, Deniz Bulut, Melilayda, Hülya. İnşallah, güzel hamilelerimiz Waterss ve Esterya iyilerdir inşallah. Esterya'cım, çalışmalarda kolaylıklar :- Gukem'cim, atlamadım umarım, doktora gidecektin değil mi?
Karamel'cim, canım arkadaşım, merak ettirmişim kusura bakmayasın. İnşallah arka arkaya güzel haberler patlatırız seninle, çok öperim.
deniz merhaba.açık görüyorum seni .son durum nedir.nasılsın varmı bir belirti?yarın yapacakmısın tahlil.cumartesi demiştin ama.geçen ay 31 çekmişti unutma.hadi güzel haber verirsin inşallah yarın bize
deniz,karamel herkese günaydın kızlar;
karanmel;d k türü ilaçlar ara lekelenmelere ara kanamalara yol açabiliyor.çok rahatsız etmiyeceğini düşünüyorsan bence bir söyle haberi olsun derim dr unun.
esterya'nın işyerinde bu ara internet yokmuş.bu yüzden giremiyormuş gündüz
Selam Arkadaşlar,
Selam Arkadaşlar,
Güzel destek mesajlarınız için bin teşekkür. Aldım, kabul ettim, başımla beraber. Sağolun. İnşallah hep güzel haberler veririz birbirimize.
Karamel'cim, özellikle bu ay kullandığım DK neredeyse 10 gün boyunca ara kanama-lekelenme yaptı. Ancak 3 aya kadar kullanımlarda DK haplarının böyle bir yan etkisi olabiliyor diye bildiğim için ben aramadım doktorumu ama sen özelliğini bilmesem de farklı bir ilaç kullanıyorsun galiba, bence bir danış istersen.
Deniz Bulut'çum, sen kuruluk diyorsun ama yarın 14. gün, bence bugünü de atlattın mı daha fazla bekleme derim, yapıver kan testini. Ben umutluyum, diyorum sana bak.
Hülya'cım, bu kısa protokol, mikrodoz diye birşey. Sabah akşam neredeyse bir damla kadar lucrin vuruluyorsun, fsh salımıyla birlikte flare up edip yumurtalıklar canlanıp, haldır haldır yumurta üretiyormuş bu protokolle - güya diyeyim, benim bir önceki fiyasko hala aklımda vallahi. Yumurta rezervi çok da matah olmayan kadınlarda özellikle başarısız bir deneme varsa, şansı arttırmak için uygulanan bir protokol diye okumuştum. Çok tatminkar sonuçları olan örnek grup hikayeleri okumuştum yabancı sitelerde, ben onların yüz karası oluyorum galiba
Neyse, bu sefer tarçın, çörekotu, bal, akşamları polen ve arı sütü v.s., sabahları saf zeytinyağında bekletilmiş iki kuru incir filan, bunlara başladım DK bitince. Aklıma geleni, elimden geleni esirgemiyorum bu tedavide. Bakalım, bekleyip görücez.
Hepinize sevgiler,
--------------------------------------------------------------------------------
kizlar günaydin,ya bildiniz gibi ben lucrin kulaniyorum,adetin en gec 3 günü merkezde olmamaiz gerekiyor demmi???benim dün adetim geldi ama benim türkiyeye gelmeme daha 8 gün var,merkezimi aradim hocamda lucrine devam et 21 subtada merkeze gel dedi,ya benim tedavimi etkilermi ne yapayim kizlar cok korkuyorum bi aksilik olur diye....
--------------------------------------------------------------------------------
kizlar günaydin,ya bildiniz gibi ben lucrin kulaniyorum,adetin en gec 3 günü merkezde olmamaiz gerekiyor demmi???benim dün adetim geldi ama benim türkiyeye gelmeme daha 8 gün var,merkezimi aradim hocamda lucrine devam et 21 subtada merkeze gel dedi,ya benim tedavimi etkilermi ne yapayim kizlar cok korkuyorum bi aksilik olur diye....
günaydın karamelll.karla aram süper benim.çok severim karı.az evi toplıyiiim keyfini süreceğim.tülüm açık zaten.ama daha tam istediğim gibi yağmıyor lapa lapa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?