38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

tedavin hayırlısıyla güzel sonuçlanır inşallah..

Herada'cım güzel bir başlangıç yapıyorsun, bu sefer içim pır pır..güzel şeyler olacak senle birlikte heyecanlı bir 2 hafta başlıyor öncelikle ilk aşaması..

yok güzelim açıktı belki ama ya oyun oynuyordum ya da bilgisayarı açık bırakmış tv izliyordum şimdi okudum. hastaneden tahlil için verdikleri gün bugün aslında. ben cumartesi demiştim ama şimdi de pazar diyorum. hayır aldığım cirone jel bitmese daha yaptırmayacağım ya. ben olmadığından % 99,9 eminim. kasık ağrısı yok bel ağrısı yok göğüs ağrısı yok. bunlar sonradan başlayabilir diyelim ama vajinal kuruluk var. ıslaklık da mı sonradan başlar diyeceğiz? benim normal adet günüm salı. yumurta erken gelişti diye daha önce olurum sanmıştım ama demek normal adet günümde falan olacak.

günaydın kızlar,

denizciğim sana şu gün tahlil yap demişler miydi ? Bana hiç öyle birşey denmedi normal adet döngümü bekleyip tahlil yapmıştım.

herada hadi hayırlısı bakalım canım inşallah bu sefer güzel olacak.

esterya yok bu aralar.

benim hafif lekelenmelerim var, bir ikide külota kırmızı damla düştü. Bunu doktora sormadım, gerek görmedim. Açıkcası içeriden bir akıntı gibi leke veya kan olması hoşuma gitti demek artık engel yok akıyorlar dedim.

Hava iyi olur, keyfim olursa çarşamba falan doktora gidip eğer baskılanmayan yumurta varsa iğne olacağım kist olmasın diye.

deniz,karamel herkese günaydın kızlar;
karanmel;d k türü ilaçlar ara lekelenmelere ara kanamalara yol açabiliyor.çok rahatsız etmiyeceğini düşünüyorsan bence bir söyle haberi olsun derim dr unun.

deniz,karamel herkese günaydın kızlar;
karanmel;d k türü ilaçlar ara lekelenmelere ara kanamalara yol açabiliyor.çok rahatsız etmiyeceğini düşünüyorsan bence bir söyle haberi olsun derim dr unun.

canım sanada günaydın

esterya'nın işyerinde bu ara internet yokmuş.bu yüzden giremiyormuş gündüz

tamam önemli değil iyi olsunda

Heredacığım günaydın arkadaşım.Haberlerin iyi olmasına çok sevindim canım.İnşallah bu ay müjdeli haberler alıcaz.Yumurtaların hepsi kaliteli olur da çifter çifter gelirler canım.
Yanlız aklıma takıldı senin kısa protokol değil mi niye lucrin kullanıyorsun ben mi yankş biliyorum acaba.Uzun protokolde adetin 21.günü yumurtaları baskılamak için kullanmıştım ben.

Selam Arkadaşlar,

Güzel destek mesajlarınız için bin teşekkür. Aldım, kabul ettim, başımla beraber. Sağolun. ınşallah hep güzel haberler veririz birbirimize.

Karamel'cim, özellikle bu ay kullandığım DK neredeyse 10 gün boyunca ara kanama-lekelenme yaptı. Ancak 3 aya kadar kullanımlarda DK haplarının böyle bir yan etkisi olabiliyor diye bildiğim için ben aramadım doktorumu ama sen özelliğini bilmesem de farklı bir ilaç kullanıyorsun galiba, bence bir danış istersen.

Deniz Bulut'çum, sen kuruluk diyorsun ama yarın 14. gün, bence bugünü de atlattın mı daha fazla bekleme derim, yapıver kan testini. Ben umutluyum, diyorum sana bak.

Hülya'cım, bu kısa protokol, mikrodoz diye birşey. Sabah akşam neredeyse bir damla kadar lucrin vuruluyorsun, fsh salımıyla birlikte flare up edip yumurtalıklar canlanıp, haldır haldır yumurta üretiyormuş bu protokolle - güya diyeyim, benim bir önceki fiyasko hala aklımda vallahi. Yumurta rezervi çok da matah olmayan kadınlarda özellikle başarısız bir deneme varsa, şansı arttırmak için uygulanan bir protokol diye okumuştum. Çok tatminkar sonuçları olan örnek grup hikayeleri okumuştum yabancı sitelerde, ben onların yüz karası oluyorum galiba

Neyse, bu sefer tarçın, çörekotu, bal, akşamları polen ve arı sütü v.s., sabahları saf zeytinyağında bekletilmiş iki kuru incir filan, bunlara başladım DK bitince. Aklıma geleni, elimden geleni esirgemiyorum bu tedavide. Bakalım, bekleyip görücez.

Hepinize sevgiler,

Anladım arkadaşım.Ben bu protokolü daha önce duymamıştım.Bir uzun bir de kısa protokolden hep bahsediyor dr'lar.Bu dediğin gibi bizlerin durumlarında kullanılan bir protokolse inşallah sende de mucizeler yaratacak ben inanıyorum canım.Hafatya yüzler gülecek hayırlısıyla.

--------------------------------------------------------------------------------

kizlar günaydin,ya bildiniz gibi ben lucrin kulaniyorum,adetin en gec 3 günü merkezde olmamaiz gerekiyor demmi???benim dün adetim geldi ama benim türkiyeye gelmeme daha 8 gün var,merkezimi aradim hocamda lucrine devam et 21 subtada merkeze gel dedi,ya benim tedavimi etkilermi ne yapayim kizlar cok korkuyorum bi aksilik olur diye....

bu konuda hiç bilgim yok daha ben tüpe başlamadım, bilgili arkadaşar mutlaka yazarlar.

günaydın şekerler, karla aranız nasıl ?

kızlar , test sonuçlarını heyecanla bekliyoruz

günaydın karamelll.karla aram süper benim.çok severim karı.az evi toplıyiiim keyfini süreceğim.tülüm açık zaten.ama daha tam istediğim gibi yağmıyor lapa lapa.

canım yardımcı olmak isterdim ama ben hiç lukrinle tedavi görmedim.ama eminim görenler cevap yazacaktır.boşver olsun da 1 ay sonra olsun.

günaydın karamelll.karla aram süper benim.çok severim karı.az evi toplıyiiim keyfini süreceğim.tülüm açık zaten.ama daha tam istediğim gibi yağmıyor lapa lapa.

bu havada işte olmak yerine ohhh mis gibi soğukta dolaşmak donmak vaziyette eve gelip sıcack oturmak isterdim.

erverdi mutlaka sokağa çık üşü ve eve gel ısın. Karın en zevkli anı budur.

Selam Kızlar,

Hülya'cım, sana da çok teşekkür ederim arkadaşım. ınşallah arka arkaya güzel haberler veririz artık birbirimize.

Bu havalarda hep dışarıda işi gücü olan, evini yavrularını ısıtamayan ya da hastası olan insanlar geliyor aklıma. Allah herkesin yardımcısı olsun. Karamel'cim güzel diyorsun, inşallah kolaylıkla eve dönersin bugün de ben vallahi burnumu bile dışarı uzatmak niyetinde değilim. Bir de dün gece sevgilime, kar tutarsa, romantik bir orman yürüyüşü sözü vermiş bulundum, ne halt edicem bilmem, galiba üşütmemem lazım diyerek ikna ederim , inşallah yani.

Deniz Bulut'u merak ediyorum ben de, güzel haberini okuyucam diye girdim bugün, inşallah diyeyim. Erverdi'cim, Melilayda, Hülya, Gukem, haydi kızlar güzel haberler okuyalım artık.

Asuman galiba uzun protokol uygulanıyor sana, anladığım kadarıyla şubat ayında başlıyor tedavin. Aklına ne takılıyorsa arkadaşım, bence doktoruna sormalısın. Ben de lucrin kullanıyorum ama bambaşka bir protokol için. Ne olur doktoruna sor ve cevap seni tatmin edene kadar soru sormaya devam et canım. Bu tedaviler hem maddi hem de manevi yeterince yoruyor insanları, bir de uzaktasın, haberleşme sorun olmasın. Doktorun içini rahatlatacak yanıtları verecektir sana.

Görüşürüz arkadaşlar, kendinize iyi bakın.

herade ya aslinda dün sordum onlar birsey olmaz dedi yani danismanim görüsdü hocamla oda ayni bu sekilde lucrine devam etsin demis , evet benimki uzun protokol simdilik sadece lucrin ignelerini vuruyorum kendime dger ilaclari türkiyede baslyicakmisim...

Kızlar Merhaba uzun suredir girip yazamadım..
ben ikili test sonuclarımı aldım

yas riski 1/172
kan akındıgı tarihteki risk 1/3444 cıkmıs
haftaya yapılan ense kalınlıgı testi ile birlikte degerlendirilecekmis bu sonuclar..

free betahcg de 23 cıkmıs, 50 den dusuk cıktıgında erkek olur gibi bir inanıs var ama ne kadar dogru bilmiyorumn. Sanirim cuma gununku ayrıntılı usg de ogrenecegiz cinsiyetini :)

ama su anda en onemli konu saglıklı olması , umarım aminyosentez istemezler cunku cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…