erverdi canım senin hastane fsh e2 ölçtüğünde sonuçları aynı gün veriyor mu? ben gün denk gelirse önce senin yere gidip dr a muayene olup ölçtürmek sonra yumurta varsa 3. gün memorial a gitmek istiyorum. bir de memorial a gidenler sağlık sigortanız varsa tüp bebekte geçmiyor ama indirim alıyorsunuz unutmayın. ben ilk gittiğimde çidere üye değildim 200 lira olan muayene ücretini benden 100 lira olarak aldılar. ama fsh ölçtüklerinde unuttum demeyi ve sadece sadece fsh için 100 lira verdim. dün acıbademdeydim onlara fsh ve e2 yi sordum 269 dediler (çüş dedim içimden) dr yazmazsa (ee yazsa da sağlık sigortası ödemez ne alaka) sağlık sigortası indirimi var 169 dediler. yani oldukça iniyor ama yine de çok yüksek tabii.
çok haklısın arkadaşım ama insan gönlüne bazen söz geçiremiyor ben bu evdredeyim sanırım. şu rahim filmi de bir çekilsin o zaman önümü daha net göreceğim. allah hepimize yardım etsin hiç birimizi bu duygudan eksik bırakmasın işallah...Günaydın Kızlar,
Krishazel'cim, hayırlı olsun arkadaşım. İçinizden ne geliyorsa, onu yapmak en doğrusudur bence. O yüzden doğrusunu yapmışsın derim. Geçen hafta ben biri döllensin bari diye dua ediyordum, döllenmiş olsa transferi de yaptıracaktım zaten. Dolayısıyla, eşin ve sen de bunu istediğinize göre, hayırlı olsun, keyifli bir bekleyişle güzel haberler ver bize umarım.
Gukem'cim, Alabama doğru demiş. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. Karamel demişti galiba, hiçbirimize gül bahçesi vadedilmiyor ki diye. Gerçekten öyle. En azından yalnız olmadığını, azmederek güzel sonuca ulaşan insanların da olduğunu düşünmelisin. Ben de diyorum bazen, her istediğim hemen olmadı, azmettim, Allah'a yalvardım ve şükürler olsun ki bugüne kadar ellerimi hiç boş çevirmedi. En dip yaptığım zamanlarda bana bebeğimi vermeyeceksin diye mi diğer herşey oldu diye ağladığım da olmuyor değil itiraf edeyim. Ancak, o ruh hali hiç işimize gelmez. Hala umut var, uğraşmaya devam edeceğiz. Gerçekten olmadığına kanaat getirirsem şahsen, geçen gün de yazdım, o zaman şapkayı önüme koyar, donasyonu ciddi ciddi düşünürüm. Daha yolumuz var, haydi toparla artık.
Karamel'cim, boşver kiloyu yahu. O dediğin bende de var. Hamile kalalım bir, elbette giyicez, seni mi kırıcam, peki popomuzu kapatırız
Alabama'cım, ne yaptın arkadaşım, gittin mi hastaneye?
Hülya'cım, sen nasılsın arkadaşım, preseed kullanıldı mı bu ay
kızlar merhaba hepinize çabucak yazılanlara gözgezdirdim daha sonra iyice okuyacağım.hemen bir iki şey yazıp kaçıcam.
denizcim niye kızmışsın bize canım benim.bişey demedim ki bende bu tür hikayeleri okuyorum böyle şeylederden ümitlendiğimi bu yüzden vazgeçmediğimi halaa şartlarım dahilinde devam ettiğimi yazdım sadece.vazgeçmiş değilim ki.bak şimdi dr dan geldim.şu vücudum beni bir gün şaşırtacak ama ne zaman bakalım.ne oldu bilin.tabii nerdenbileceksiniz.drdan geldim.bugün 4üncü günüm kocaman 15 mm bir yumurta.evet.erkencikten büyüyen koca bir yumurta.ilk defa oluyor.ya da ben ilk olarak şahit oluyorum.solda 3 4 tane sağda 3 tane folikül.perşembe yine takipteyimk.lomen yok.bu yumurtayı çok beğendi bazen olabilirmiş.kendiliğinden gelişen güzel bir yumurtan var dedi.perşembeye gel duruna göre onu çatlatırız dedi.şimdilik kaçıyorum.yemek yapıcamsöylemeden edemedim.haaa birden karamelin 9 uncu gününden hamile kaldığı geldi aklıma sonra görüşürüz kızlar.hepinizi seviyorum.yumurtam kadaropuyorumnanaktan
Kızlar evdeyim, biraz anneme doping yaptım şimdi daha iyi haliyle bende daha iyiyim. Belki bu da bir tesadüf kafam hep annemde olduğu için tedaviye başladığımı bile anlamadım.
Şimdi biraz daha ayrıntı verebilirim. Doktordayız epey kaldık yanıda (1.5 saat kadar) eski doktorumun aksine bu da çok konuşuyor :) Arası bana denk gelmedi. Konuşuyor ama siyaset, güncel olaylar vs. arada tıbbi bilgi alıyoruz :)))
Doktorun yanındayken embriyologları geldi tanıştı 2-3 seferdir geliyorsunuz takip ediyorum ama tanışamadık dedi.
Doktor iğneleri hazırladı , ilk iğneleri yaptı. Akşamları saat 20-21 gibi yap dedi. Bu arada bir ayrıntı doktorun eşide kadın doğumcu ve kadın ilk doğumu 39, ikinciyi 41 de yapmış tüp bebekle ve benim doktor haliyle kendi çocuklarına tüp yapmış oldu :)) Tek embriyo koydum çünkü eşim kısa boylu 2 tane taşıyamazdı dedi.
Bende 39-41 i duyunca çok hoşuma gitti ama demez mi onun yumurtalıkları senden iyiydi diye :)))) buyur burdan yak dedim. Tam kapıdan çıktık embriyolog karşıladı buyrun benim odamda da bir çay içelim sohbet edelim yok dedim gidelim geç oldu epeydir buradayız. Hayırlısını iste, stres yapma falan diyor ellerimi tutuyor bende hocam iş çok ciddiye bindi heyecan yaptım dedim.
Neyse, doktordan çıktık benimki söyleniyor ne oldu dedim doktor iğne yaparken pat diye göbeğini açtın az açsaydın ya dedi , tövbe tövbe dedim adam 5. seferdir muayene ediyor göbeğimi görmüş çok mu :)))
Ya bu adamlar cins valla ...
Herada'cım sağol iyiyim. Uyku durumları 2 haftadır bitti , normale döndüm sadece gün içinde koşturduğumda akşamları uyku bastırıyor. Hiç bir yiyeceğe karşı aşermiyorum. Arasıra bazı günler mide bulantılarım oldu sürekli değil, şimdi o da iyi. Bu Cuma 2'li test ve ense pilisi ölçümü için gideceğim.
Yazdıklarınızı okudum, hayal değil bir gün gerçek olacak inanıyorum azmin elinden kurtulmak zordur. Size de ben iyi uykular diye yazacağım buradan.
hülya eğer pressed kullanmadan testten 1-2 gün önce de çalıştıysanız o spermler de işe yarayabilir. malum spermler 3 güne kadar yaşıyorlar.
Deniz Buluuuuuttttt, bugün yanına gelmek istiyorum 5 dakikalığına... beni kabul ediyor musun?.....kaydirigubbakcemile5
Karamel'cim, nasılsın arkadaşım, annen nasıl? Kolaylıklar diliyorum sana. İnsanın kızı gibisi var mı? Annelerimiz o açıdan çok şanslı vallahi.
tamam gidicem kızma herada vallahi benim ihmalkarlığım yok bu sefer olmadı denk gelmedi inan ki. karamelcim pardon ya ben yanlış anlamışım. transferde girsin de dayanabilir mi bilmiyorum yani :))
Karamel'cim hakikaten insan ileri yaşata birinin bebeğinin olduğunu duyunca (özellikle de tedavi sonucunda ise ) çok mutlu oluyor, kendini yerine koyuyor... senin de tedavin inşallah çok güzeel ve verimli olur...
aa hakkaten ama bugün ilk defa makyaj yapmadığım gün hay allah süslü de değilim ama dur özelden ismimi ve katıöı yazayım
erverdi gözün aydın canım takibe devam ediyor musun? :dance:
Yok transferden vazgeçtim, Deniz doğuma girsin dedi :) Ama dur ya transfer okadar zor birşey mi dayanılmıyor, ben nasıl dayanacağım peki ?
amin canım sağolasın cümlemizin
aa süsü severim de fazla süslenemem bayanssulusmile ama makyajı geçtim 1 yıldır ilk defa bugün pudra sürmeyi bile unuttum kağıt gibi rengim :umursamaz:anam süsünü severim ben senin :) hemencecik onu da diyevermiş. a.s
Canım benim, çoook güzel geçecek allahın izniyle tüm tahlillerin... sen zaten çok pozitif bir insansın dolayısıyla pozitifliği getirecektir sana yerimseniben
annenin daha iyi olmasına sevindim. transferde korkucak birşey yok. tek sıkıntı idrar tutma meselesi. ben bu nedenle hiç hoşlanmıyorum çünkü mben idrarı fazla tutamam o nedenle istanbul un dolaştığım yerlerindeki sinama,otel, cafe girilebilecek tüm tuvaletlerini bilirim. sakın fazla su içme. transferden 30- 40 dakika önce 1 ufak (500 mg) su iç yetiyor. yetmezse diye korkarsan 2. ufağın da yarısını iç. ama sen aşılama yaptırmamış mıydın onunla tamamen aynı. seninkiler hep doğal mıydı? aşılamada sperm yolluyorlar transferde bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?