38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Deniz'cim, ben yakın diye e2'lerimi hep Alman'da ölçtürüyorum. Sağlık sigortası indirimiyle 36 lira ödüyorum. sana da yakın diye söylüyorum canım.

Son düzenleme:
çok haklısın arkadaşım ama insan gönlüne bazen söz geçiremiyor ben bu evdredeyim sanırım. şu rahim filmi de bir çekilsin o zaman önümü daha net göreceğim. allah hepimize yardım etsin hiç birimizi bu duygudan eksik bırakmasın işallah...

Hülya'cım, umutla bekliyorum ben güzel haberlerini. ınşallah bu ay alırız, sana da çok kolaylıklar diliyorum işlerinde.

Alabama'cım, eşinin yaş günü şimdiden kutlu olsun. Gezin bakalım, ohhhhh miss. Bende program filan yok canım ya, yine iş gezisi. Geçen hafta eğlenelim diye gittik güle oynaya aynı yere, bu hafta iş için gidicem, bir de cumartesimi yiyecek diye ayaklarımı sürüyerek gidicem. ınşallah gelecek haftaya sarkma gibi olasılık doğdu az önce, öyle olur da hafta sonumu evde geçiririm. Evet ya hem çalış hem de git artık şu hastaneye, aaaaaaa.

Karamel'cim, nasılsın arkadaşım, annen nasıl? Kolaylıklar diliyorum sana. ınsanın kızı gibisi var mı? Annelerimiz o açıdan çok şanslı vallahi.

tamam gidicem kızma herada vallahi benim ihmalkarlığım yok bu sefer olmadı denk gelmedi inan ki.
karamelcim pardon ya ben yanlış anlamışım. transferde girsin de dayanabilir mi bilmiyorum yani :))

Arkadaşlar merhaba, bu ay preseed kullanmıştım biliyorsunuz. Tam vakitli ve tam teşekküllü :) ancak dün hastalandım maaaleseeeef. önceden de söylediğim gibi bir ay daha preseed deneyip daha sonra tüp yaptıracağım kısmetse. sevgiler,

canım yaaaa çok sevindim inşallah güzel şeyler sonuç alacaksın... yerimseniben

Karamel'cim hakikaten insan ileri yaşata birinin bebeğinin olduğunu duyunca (özellikle de tedavi sonucunda ise ) çok mutlu oluyor, kendini yerine koyuyor...
senin de tedavin inşallah çok güzeel ve verimli olur...

Canım benim, çoook güzel geçecek allahın izniyle tüm tahlillerin... sen zaten çok pozitif bir insansın dolayısıyla pozitifliği getirecektir sana yerimseniben

Deniz Buluuuuuttttt, bugün yanına gelmek istiyorum 5 dakikalığına... beni kabul ediyor musun?.....kaydirigubbakcemile5

aa hakkaten ama bugün ilk defa makyaj yapmadığım gün hay allah süslü de değilim ama dur özelden ismimi ve katıöı yazayım
erverdi gözün aydın canım takibe devam ediyor musun? :dance:

Karamel'cim, nasılsın arkadaşım, annen nasıl? Kolaylıklar diliyorum sana. İnsanın kızı gibisi var mı? Annelerimiz o açıdan çok şanslı vallahi.

İlaç oldukça sersemletiyor, uyku veriyor ama yapacak birşey yok acısı ancak diniyor. Bol bol uyuyor, uykuda iyi birşey zaten geçecek. O su toplamış hali kalmadı sondü, ara ara kabuklanma başladı bile. Valla çenem çok sağlığıyla ilgili epey bağırmalarım oluyor ama gerçekten en iyi başardığım işlerden biride ona iyi bakmak. Oda hep evlatlarında sana böyle baksın ama çenesi az olsun der.

tamam gidicem kızma herada vallahi benim ihmalkarlığım yok bu sefer olmadı denk gelmedi inan ki. karamelcim pardon ya ben yanlış anlamışım. transferde girsin de dayanabilir mi bilmiyorum yani :))

Yok transferden vazgeçtim, Deniz doğuma girsin dedi :) Ama dur ya transfer okadar zor birşey mi dayanılmıyor, ben nasıl dayanacağım peki ?

Karamel'cim hakikaten insan ileri yaşata birinin bebeğinin olduğunu duyunca (özellikle de tedavi sonucunda ise ) çok mutlu oluyor, kendini yerine koyuyor... senin de tedavin inşallah çok güzeel ve verimli olur...

amin canım sağolasın cümlemizin

aa hakkaten ama bugün ilk defa makyaj yapmadığım gün hay allah süslü de değilim ama dur özelden ismimi ve katıöı yazayım
erverdi gözün aydın canım takibe devam ediyor musun? :dance:

anam süsünü severim ben senin :) hemencecik onu da diyevermiş. a.s

Yok transferden vazgeçtim, Deniz doğuma girsin dedi :) Ama dur ya transfer okadar zor birşey mi dayanılmıyor, ben nasıl dayanacağım peki ?

amin canım sağolasın cümlemizin

annenin daha iyi olmasına sevindim. transferde korkucak birşey yok. tek sıkıntı idrar tutma meselesi. ben bu nedenle hiç hoşlanmıyorum çünkü mben idrarı fazla tutamam o nedenle istanbul un dolaştığım yerlerindeki sinama,otel, cafe girilebilecek tüm tuvaletlerini bilirim. sakın fazla su içme. transferden 30- 40 dakika önce 1 ufak (500 mg) su iç yetiyor. yetmezse diye korkarsan 2. ufağın da yarısını iç. ama sen aşılama yaptırmamış mıydın onunla tamamen aynı. seninkiler hep doğal mıydı? aşılamada sperm yolluyorlar transferde bebek

Canım benim, çoook güzel geçecek allahın izniyle tüm tahlillerin... sen zaten çok pozitif bir insansın dolayısıyla pozitifliği getirecektir sana yerimseniben

Teşekkür ederim Patikler'cim inşallah senin de bunları yapma sıran gelecek, bu ay bize güzel haberler vermeni bekliyorum.

waterscim merhaba maşallah bugun 3. ayın bitmis :) Allah nazalardan saklasın :)

Ben yavas yavas sismeye basladım haftaya 4. aymız bitiyor kıyafetlerimin hiç biri olmuyor artık. Bugun bir suveter giydim altınada cok sevdigim bir gomlegimi giydim ama gomleğimin düğmeleri kapanmadı :)

Arada midem taş gibi oluyor bütün yediklerim sanki kaskatı oluyor, bol bol su içmeye calısıyorum ve meyve yemeye çalışıyorum. Önceden meyveyi agzına sürmeyen ben su anda meyvesiz bir hayat düşünemiyorum :)

Erverdicim yumoşuna çok sevindim hayırlı gelişmeler guzel suprizler yapar bize insallah..

Karamelim Heradam ve diger tum guzellikler sizleri okuyorum ama pek yazmaya fırsat bulamıyorum lütfen kusuruma bakmayın, nedense pc ye fazla baktıgımd abaşım ve gözlerim ağrıyor o nedenle evde de açmıyorum. Ama takipçinizim :)

merhaba kızlar ben 37 yaşındayım ve 11 haftalık hamileyim. Benim doktorum yaşımı duyunca direk amniyosentez yapılacak dedi. Ben kararsızım.Tarama testleri sonuçlarıyla değerlendirilmesini istiyorum. Aranızda benimle aynı durumda olan varmı?

canım 2 doğal, bir aşılama ama aşılama idrar tutma yoktu yani bana tutturmadı.

idrar tuttuk, transfer yapıldı hemen wc ye gidilmez ki, amann ne zor işler CADIARZU

deniz, ilaçlar da kilo yapar deniyor sende acıkılıyor dedin ama ben aşırı tokum canım birşey yemek istemiyor bu nasıl iş, normalde daha çok acıkırdıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…