ya gerçekten herada gözlerim doluyor anında hale hanım ın yanıda bile iki defa gözlerim doldu(şuanda da öyle)Gukem'cim,
Çok iyi anlıyorum canım seni. Ama kendini toplaman, hala olasılık dahilindeyken uğraşman lazım. Dur bakalım daha. Benim de kaç ay önce bilmiyorum bu ilaçların etkisi filan mıydı bilmiyorum, ilk defa kistim olmuştu. Hem de tedaviye başlamak için gittiğimde öğrenmiştim, moral bozucu elbette ama Allah dermansız hastalık vermesin be güzelim. Kistin hallolur, dur daha ne aşılama, ne ovulasyon takibi. Gerçekten daha başlamış sayılmazsın. Belki de bir karar vermeli ve o yolda yürümelisin artık. Ne yapacağına karar vermeden insan, boşlukta kalıyor, zorlanıyor. Hadi arkadaşım, biraz daha umut.
desteğin için teşekkür ederim erverdi;gukem;sanırım süngüyü erken indirmişsiniz daha önce de başka arkadaşları yüreklendirmek için kendi denemelerimden yaşadıklarımı yazmıştım.bilemiyorum.yine tekrar etmek ne kadar doğru olur.sadece devam etmeniz adına içimden gelenleri söylemek istiyorum. siz daha yeni evlenmişsiniz.belki geç ama daha yolun başında sayılırsınız.henüz hiçbir deneme yapmadığınız için bunları söylüyorum.sizinle birlikte evlenen herkes hamileymiş.benimle birlikte evlenenlerin hepsi 2 3 çocuklu.çocukları şimdi liseye gidiyorlar.bugün evlendirseler belki torun sahibi olabilirler.ne yapalım yani vazmı geçelim.halaa yumurtam varken halaaa kocamı seviyorken.sanırım sizde iyi anlaşıyorsunuz.olmazsa boşver dünyayı gezeriz seninle diyen bir eşiniz olduğuna göre.inanın KK da ne hikayeler var neler neler var.bir hatırlasam kim olduğunu yazarım ama okuyalı çok oluyor.geçen denizin bize moral olarak yazdığı alıntı devede kulak kalır.bizlerin durumu pek iç açıcı olmayabilir.ama çok daha kötüleri var.birçok badireler denemeler tedaviler atlatmış sonunda yüzü gülmüş kimseler var.(mesela ilk olarak rahim naklinin yapılacağını duymuş biri bir gün rahim nakli yapılsada bende tedavi olabilsem diye ümitle bekleyeni okumuştum ya da duymuştum)her negatifte düşüyoruz ama sonra yine ayaklanıyoruzbence siz bir an önce memorialdaki tedavinize başlayın.size hem orada tedavi olmayın bırakın dememişler ki.gördüklerini söylemişler.şansımızı denmekten başka yapabileceğimiz birşey yok.deneyeceğiz ve göreceğiz.
Herada'cım sağol iyiyim. Uyku durumları 2 haftadır bitti , normale döndüm sadece gün içinde koşturduğumda akşamları uyku bastırıyor. Hiç bir yiyeceğe karşı aşermiyorum. Arasıra bazı günler mide bulantılarım oldu sürekli değil, şimdi o da iyi. Bu Cuma 2'li test ve ense pilisi ölçümü için gideceğim.
Yazdıklarınızı okudum, hayal değil bir gün gerçek olacak inanıyorum azmin elinden kurtulmak zordur. Size de ben iyi uykular diye yazacağım buradan.
gükem şu an bu kalp seni unuturmuyu seyrediyorum kıza dr sizin 2 tüp de kapalı şu anki şartlarda çaresi yok dedi. düşün 80 ler. bundan 25 yıl önce. değil tüp bebek laproskopi bile yokmuş. nereden nereye geldik. bizim yaştakilere bile kisti olanlara bile 2 folikülü olanlara bile tıp şu anda bir umut vadediyor. şükür hayatım. umut umuttur.:Saruboceq:desteğin için teşekkür ederim erverdi;
evet sizin verdiğiniz mücadele yanında benim ki devede kulak bile değil. bunun elbette farkındayım. ancak hayatın mücadelesi biliyorsun ki tek çocuktan ibaret değil ve ben diğer alanlarda ki mücadelerle zaten enerjimin bi çoğunu bitirdim zaten yani enerji potansiyelim olumsuzluklar için oldukça düşük cidden ve her gittiğim yerden olumsuz birşeyler de duymak iyice yordu beni.memorial e devam edeceğim elbette hale hanım rahim filmi çekinmem için ve rezervimde sadece 2 yumurta olduğu için bekleyelim dedi.bunları hiç yaşamayabilirdim de diyorum sadece...
senin ve senin gibi mücadeleden yılmayan arkadaşları gerçekten canı gönülden kutluyorum sabırla devam ettiğiniz için.
ya beni üzen işte bu konuda da mücadele etmem gerekmesi. ruhum yoruldu inan.elbette devam edeceğim ama içimde hiç ümit olmadan ve neşemi kaybetmiş vaziyette elimde değil toparlanamıyorum .bir de hergün bıcır bıcır çocuklarla beraberim içimden kan gidiyor yüzlerine baktıkça daha çok çöküyorum.kendimi çamura batmış bir arabanın tekeri gibi hissediyorum. çıkmak için her çabasında badanaj yapıp daha çok çamura saplanması gibi .allah hepimizin yardımcısı olsun.ya umarım tez zamanda birileri güzel haberler verir de bize bir nebze umut olur .sevgiler...
Gukem cim benimde 4 folikulum vardi 2 yumurta cikti 1 i dollendi yarin transferim var :) Mucadeleyi birakma arkadasim tamam isimiz zor ama caresi z degiliz, Hadi sende beni takip et arkamdan gel sonrada hamileligimizi kutlayalim:))
Hepinizi seviyorum lutfen dualarinizdan beni esirgemeyin yarindan sonra cok ihtiyacim olacak
ay canım ya işallah işallah bebeğine kavuşursun dua edeceğim senin için...Gukem cim benimde 4 folikulum vardi 2 yumurta cikti 1 i dollendi yarin transferim var :) Mucadeleyi birakma arkadasim tamam isimiz zor ama caresi z degiliz, Hadi sende beni takip et arkamdan gel sonrada hamileligimizi kutlayalim:))
Hepinizi seviyorum lutfen dualarinizdan beni esirgemeyin yarindan sonra cok ihtiyacim olacak
ay benim de favori dizim. o kız ağladıkça ben de ağladım ya bugün kriz geldi zaten sürekli ağlamakla dizi de tuz biber oldu:)))canım inşallah sonucun çok güzel gelir ve cumartesi rahatlamış olursun kaydirigubbakcemile5
gükem şu an bu kalp seni unuturmuyu seyrediyorum kıza dr sizin 2 tüp de kapalı şu anki şartlarda çaresi yok dedi. düşün 80 ler. bundan 25 yıl önce. değil tüp bebek laproskopi bile yokmuş. nereden nereye geldik. bizim yaştakilere bile kisti olanlara bile 2 folikülü olanlara bile tıp şu anda bir umut vadediyor. şükür hayatım. umut umuttur.:Saruboceq:
canım geçen gün yazmştım nil arkadaşımızın da 4 folikülü büyümüş 3 tane toplanmış ama kocasında sadece 2 tane sperm bulunduğu için 2 tanesi döllnmiş ve 1 tanesi transfer edilmiş ve şu anda hamile. yani olunca 1 taneyle de oluyor. inşallah çok kalitelidir ve sana sımsıkı tutunuropuyorumnanaktan
Herada'cım sağol iyiyim. Uyku durumları 2 haftadır bitti , normale döndüm sadece gün içinde koşturduğumda akşamları uyku bastırıyor. Hiç bir yiyeceğe karşı aşermiyorum. Arasıra bazı günler mide bulantılarım oldu sürekli değil, şimdi o da iyi. Bu Cuma 2'li test ve ense pilisi ölçümü için gideceğim.
Yazdıklarınızı okudum, hayal değil bir gün gerçek olacak inanıyorum azmin elinden kurtulmak zordur. Size de ben iyi uykular diye yazacağım buradan.
Waterss'çım, iyi haberlerle döneceksin, çok ama çok eminim bundan. Sadece cuma ve cumartesi buralarda olmayacağım, pazar günü döner dönmez bakarım haberlerine. Hamileliğin en keyifli dönemi başlıyor hayırlısıyla. Güzel dileklerine inşallah diyeyim.
Karamel'cim, fıstık ya da değil, ahdım var giyerim kardeşim. Sana da giydirecem zorla, gör bakÜzerinde de inşallah 'baby on board' filan yazacak, aynı arabalardaki gibi Valla o günleri bir göreyim, görmemiş hamile kalmış dedirtmeyen ne olsun
Gukem cim benimde 4 folikulum vardi 2 yumurta cikti 1 i dollendi yarin transferim var :) Mucadeleyi birakma arkadasim tamam isimiz zor ama caresi z degiliz, Hadi sende beni takip et arkamdan gel sonrada hamileligimizi kutlayalim:))
ya gerçekten herada gözlerim doluyor anında hale hanım ın yanıda bile iki defa gözlerim doldu(şuanda da öyle)
9 aydır yaşadığım sürece bak onca hazırlık yordu beni düğünde az bi kaç ay dinleneyim sonra yaza çocuk düşünürüm derken pat diye hamilelik ve pat diye kürtaj çıktı bende. hadi bunu hazmetmeye çalıştım bi iki ay sonra çocuk düşündüm aa bide ne göreyim bir beraberlikle gelen hamilelik bu sefer gelmiyor birtürlü neyse doktora gittim hiç bir sorun yok dediler olur. eh bekle yok yani sonra dediler rezervin az tüp yaptır (7 folikül var)başka sorun yok sonra diğeri dedi rahim duvarında ince tüp yaptır falan tam buna da konsantre olayım derken bu seferde kist çıktı ve folikül 2 ye düştü.ekinim 22 sinden beri kaç doktora gittiysem herbiri bir öncekinden daha fazla sorun tespit etti ve daha fazla olumsuz konuştu.
tamam isyan etmiyorum elbette ama yüreğim bu kadarcık ayda bu kadar sorunu hazmedebilecek genişliğe sahip değil.olmayacak diyorum artık.bir insan hayatta herşeye mi zor sahip olur ? herşeyini mi tırnakları ile kazıyarak elde eder? bu kadar çok mu sınavdan geçmek zorunda kalır?gözyaşlarımı tutamıyorum gerçekten şuan da içime kapandım günlerdir zaten.benden sonra kaç evlenen kaç tanıdığım varsa hepsi hamile şuan.ben de kalmıştım ama gelişmedi işte. piyango gene bana çıktı. ha piyango bileti alsam amorti bile çıktığını görmedim hoşta şanssızlıklar üzerine hiç sekmez...
şimdi nasıl hissediyorum kendimi biliyor musun ? tek kelimeyle çaresiz... çok badireler atlattım ben bu hayatta hiç yılmadım. herşeyim engin bir sabır ve badireyle oldu. hayatta bir şeye daha mücadeleyle sahip olacak gücü hissetmiyorum kendimde ve olacak diyemiyorum en acısı da bu hiç ümit yok içimde ha bu sorunları yaşamadan önce bekarken bile içimde hiç böyle bir ümüt yoktu zaten... hayırlısını diliyorum gene ve allahım cümlemizle kimseyi bu duygudan mahrum etmesin diyorum. sevgiler...
kızlar herkese günaydın.bugün hava güzel .güneş açıyoorr.bize açsın.az kaldı bahara.artık güneş daha çok açacak.sabahları yine duyacağız o erken saatlerdekuşların civil civil civildeşmesini.bilmiyorum hiç duydunuz mu.çok güzeldir.hele o karanlık dağılırken.kızıllık çöktüğünde.günün uyanmasıyla birlikte o serçeler öyle güzel civildeşirler ki.hiç şahit olmadıysanız ölmeden mutlaka bir kerecik erkenden kalkın o seherde dinleyin.inanın muhteşem.
hülyacım güzel dileğin için sağol canım.inşallah bahar bebeklerini müjdeleriz birbirimize burada çok yakında sıranın başında karamel var.
Karamel'cim teşekkür ederim, boyunu posunu öğreneyim yazarım. Bu hafta ense pilisi ölçülecek, bu kalınlık down sendromu konusunda önemli bir ip ucu, bu değer kanda yapılacak iki hormon beta-hgc ve PAP-A değeri ile ölçülüyor. Hani şu bizim gebelik testinde yüksek çıksın diye gözüne baktığımız beta -hcg'nin bu testlerde düşük çıkması gerekiyor. Kan değerlerini de önümüzdeki hafta içinde alırım . Bu ense pilisi kalınlığı, kan değerleri ve yaş bir formülle hesaplanıyor ve olasılık olarak down sendromu riski tespit ediliyor. Süreç bu şekilde işliyor.
[B .!.:Herada;[/B]11495362]Waterss'çım, iyi haberlerle döneceksin, çok ama çok eminim bundan. Sadece cuma ve cumartesi buralarda olmayacağım, pazar günü döner dönmez bakarım haberlerine. Hamileliğin en keyifli dönemi başlıyor hayırlısıyla. Güzel dileklerine inşallah diyeyim.
Karamel'cim, fıstık ya da değil, ahdım var giyerim kardeşim. Sana da giydirecem zorla, gör bakÜzerinde de inşallah 'baby on board' filan yazacak, aynı arabalardaki gibi Valla o günleri bir göreyim, görmemiş hamile kalmış dedirtmeyen ne olsun
Waterss arkadaşım bu hafta senin için önemli ama bence hepsi iyi çıkacak arkadaşım.ıyi haberlerini alıcaz inşallah canım.ıkili üçlü testlerde de çıkıyordu down sendromu riski değil mi?Sen gerçi amniyosentez yaptırıcağın için onları yaptırmıyorsun değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?