38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Arkadaslar gunaydin bugun bemin transfer gunum ve az once merkezden aradilar tek embryonuz oldugu izin bunu donduralim transfer etmeyelim birkac ay sonra yeni bit tedavi ye baslayip bu tek embryoyuda o tedaviye dahil edelim dediler . Biz dusunduk esimle bu tek embryoyu koydurmaya karar verdik cunki kendimizi cok hazirlamistik . Sonucta 2. tedavi demek tekrardan sil bastan demek . Tekrardan igneler tekrardan ucret odemek ve o bekleme sureci . Kaybedecek biseyimiz yok dedik ve transfere karar verdik . Sizce de dogru mu yaptik? Sonucta bu tutsada tutmasada 2. yi zaten deneyecegiz belki ozaman birden fazla embryom olusacak ve bu dondurulana ihtiyac bile olmayacak belkide bu cozulmeyecek ve kaybedilecek? Siz olsaydiniz ne yapardiniz ? Doktorum sansin az bunu bil dedi ama herseyi goze aldim.

Krishazel arkadaşım bence de doğru karar vermişsiniz.Zaten embriyonun durumu iyiyse tutma şansı yüksek kader de bebeğin gelecekse bu ay zaten hamile kalacaksın.Bir daha da o hormon yüklemesini yaşamazsın.Embriyonun durumu iyi değilse dondurduktan sonra çözülme halinde zaten boşa gidebilir.Bence de şansını dene tek hamilelik bence en sağlıklısı aslında ben de hep tek embriyodan yanayım.Karamel arkadaşımızın dr'u nasıl eşine hep tek embriyo transfer etmiş ikisi de tutmuş.Hadi hayırlısı bol şans canım.Dularımız seninle.

Günaydın Kızlar,

Krishazel'cim, hayırlı olsun arkadaşım. ıçinizden ne geliyorsa, onu yapmak en doğrusudur bence. O yüzden doğrusunu yapmışsın derim. Geçen hafta ben biri döllensin bari diye dua ediyordum, döllenmiş olsa transferi de yaptıracaktım zaten. Dolayısıyla, eşin ve sen de bunu istediğinize göre, hayırlı olsun, keyifli bir bekleyişle güzel haberler ver bize umarım.

Gukem'cim, Alabama doğru demiş. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. Karamel demişti galiba, hiçbirimize gül bahçesi vadedilmiyor ki diye. Gerçekten öyle. En azından yalnız olmadığını, azmederek güzel sonuca ulaşan insanların da olduğunu düşünmelisin. Ben de diyorum bazen, her istediğim hemen olmadı, azmettim, Allah'a yalvardım ve şükürler olsun ki bugüne kadar ellerimi hiç boş çevirmedi. En dip yaptığım zamanlarda bana bebeğimi vermeyeceksin diye mi diğer herşey oldu diye ağladığım da olmuyor değil itiraf edeyim. Ancak, o ruh hali hiç işimize gelmez. Hala umut var, uğraşmaya devam edeceğiz. Gerçekten olmadığına kanaat getirirsem şahsen, geçen gün de yazdım, o zaman şapkayı önüme koyar, donasyonu ciddi ciddi düşünürüm. Daha yolumuz var, haydi toparla artık.

Karamel'cim, boşver kiloyu yahu. O dediğin bende de var. Hamile kalalım bir, elbette giyicez, seni mi kırıcam, peki popomuzu kapatırız

Alabama'cım, ne yaptın arkadaşım, gittin mi hastaneye?

Hülya'cım, sen nasılsın arkadaşım, preseed kullanıldı mı bu ay

canım benim.demek transferin bugüne alındı.çok güzel.sen zaten tek embriyo olduğunu biliyordun.değişen birşey yok.bence iyi bir gelişme var.bu da.embriyon iyi ki kaliteli ki onu dondurmaya karar vermişler.yoksa dondurmak istemezlerdi.onların düşüncesi sanırım şansını artırmaktı bir daha i tedavide daha fazla yumurta ile.bence iyi bir seçim yapmışsın.olacaksa tek yumurtan ile de olur.zaten bebiş içintek yumurta ile tek sperm yeterli mikroenjeksiyonda.seninki de döllendiğine göre herşey yolunda diyorum.şimdiden sonrası artık sana tutunmasına bakıyor.dualarımızla inşallah o da olacak.tabiii Allahın izniyle.benim yeter ki dölenebilen yumurtam olsun senin aşamana gelebileyim.bayıla bayıla transfer ettirirdim.et duanı gir transferine kardeşim.dualarımız seninle

erverdicim sen ne kadar pozitif ve güzelliklerin farkında olan bir insansın. o önden giden güzel yumurtan inşallah kucağına bebek olur hani biraz geç kaldın ya bebeğin önden gidip aradaki farkı kapatmaya çalışıyo galiba:)

karamelcim annenin iyi olmasına ve tedavine etkisi olmamasına çok sevindim. ayrıca kıskanç kocana söyle içerde beklesin doktorla birlikte mi içeri giriyo heh heh. çok güldüm. allah yüzünüzü güldürsün inşallah. moralleri iyi tut emi arkadaşım. içime doğdu sen bu ay hamile kalcan. sonra gelip bana dersin demiştin diye. sallamıyorum bak ha gerçekten hissimi söylüyorum

kartopu canım hoşgeldin aramıza seninde tedavin hayırlı olsun. inşallah bize müjdeli haberler verirsin arkadaşım. allah rastgetirsin

heradacım bende istiyorum aynı hayalden. bugün havadan mıdır nedir kendimi zinde mutlu umutlu hissediyorum. inşallah hepimiz hayallerimize kavuşacağız. hafta sonu yokmuşsun napıyosun bi program mı var :) benimde kocamın cumartesi doğumgünü pazar sevgililer günü de var. hafta sonu alemlere akarız belki :)

gukem buraya yumruk havaya sakın gitme bi yerlere çok kızarım bak ona göre. senin dermanın burda çıtırların arasında. ya gülüm boşveeeeer dertlerimiz aynı eskisi yenisi yok bu işin sen neysen hepimiz oyuz. boynumuz bükülüyo sonra belimiz kırılıyo bi bakmışız yerlerde sürünüyoruz sonra regl bitiyo yeniden emeklemeye başlıyoruz doktor dallamaları bi dünya laf söylüyo yeniden yıkılıyoruz sonra yine anasını satim olcak bu iş diyip yine kalkıyoruz. kimse bizi tuş edemez. pes demek yok. allah bu dertleri unutturacak daha büyük dertler vermesin. çok şükür halimize. yürümeye devammm

waters canım inşallah sıkıntılı günler geride kaldı. artık yolunda ayağına takılacak taş kalmadı onları geçtin. bundan sonra sağlıkla bebeğine kavuşmak kaldı. allah izin verecek kokusunu da misler gibi içine çekeceksin. biliyorum..

denizcim ben doktoru aradım dönmedi bana ben yarın sabah gidip testleri yaptıracağım sonra arayacağım. şimdi tam yımırtlama zamanı çalışmaları sıklaştırıp devam ediyorum. doktora da gideceğim yani memoriale. büyük ihtimalle cuma yada cumartesi bakalım.

krishazel bence doğru karar vermişsiniz bende ilk tüp denememde bir tane tranfer ettirmiştim. gerçi tutmamıştı ama olsun. nasılsa tekrar deneyeceğim olmassa diyorsun. rast gelsin herşey sizin için.

krishazel en doğrusu içinize sineni yapmanız. ayrıca bu yumurta dondurulacak kadar kaliteliyse inşallah tutacak kadar da kaliteli demektir bir daha tüp eziyetine gerek kalmaz. değilse nasıl olsa yine yaptıracaksınız ve evet her dondurulmuşun çözülürken bozulma olasılığı da var bunu göze almaya değmez neden bu embriyoya bir şans vermiyesiniz ki. hayırlı olsun. inşallah sonunda müjdeli heberini de yazacaksın opuyorumnanaktan

alabama testlerini yapıp memorial a git ve neler konuştuğunu bize de yaz. bu arada çalışmayı da ihmal etme tabii :jeyyar:

Hereda arkadaşım iyiyim işte işler bayağı yoğun çalışıyorum bu ara akşam bahsetmiştim.Bigisayarda sayfa açık bakmadan da duramıyorum.Takipteyim hepinizi.Biz preseedle cuma,cumartesi ve pazar çalıştık artık rahim ağzından girebildiyse spermler müjdeyi veririm sizlere ama benim umudum yok bu ay.Waterss demişti ovulasyon testinde T çizgisi K çizgisinden yüksek çıktığı için geç kalmayın diye ama biz o gec bayağı geç kaldık Waterssın yazısını sonradan okudum.Ama o akşam benim çok kasık ağrım oldu feciydi yani biraz da onun için geç kaldık.Bakalım hayırlısı.

işlerinde kolaylıklar diliyorum arkadaşım. belki iş yoğunluğu ile dikkatin dağılırda bebeğin gelir bu ay.üç kürtaj bir de oğlun var rezervinde sorun yok o zaman kesin olacak benim de inancım çok yüksek seninle ilgili.evet olupta kaybetmesi daha zor biliyorum. allah sabrını da beraberinde veriyor demekki. sevgiler...

hülya eğer pressed kullanmadan testten 1-2 gün önce de çalıştıysanız o spermler de işe yarayabilir. malum spermler 3 güne kadar yaşıyorlar.

valla çok romantik ve çok pozitifsin cidden . nerden buluyorsun bu enerjiyi bilmiyorum ama tebrik ediyorum cidden böyle kalırsın umarım ömür boyu...

alabama testlerini yapıp memorial a git ve neler konuştuğunu bize de yaz. bu arada çalışmayı da ihmal etme tabii :jeyyar:

:jeyyar::jeyyar: tamammmm :roflol:

hülyacım inşallah müjdeyi verirsin umutsuz olma siz üstünüze düşeni yapmışsınız :jeyyar: gerisi allah kerim dimi ama . allah vercek olsun yeter ki?

merhaba arkadaşım iyisin gördüğüm kadarıyla ve cumayı bekliyorsun. ben senden yana hiç bir endişe tanımıyorum bi kızın var zaten bu da hayırlısıyla sağlıklı olacak işallah. bazı kadınlar yaşı ne olursa olsun doğurganlığını uzun süre taşıyorlar bunlardan birisi de sensin yaşın 40 ama bence 30 lu yaşlarda doğurganlığın. o yüzden içimde hiç şüphe yok. ben sizleri hep takip ediyorum sadece dediğim gibi enerjim olmadığı için pek yazmıyorum. ilgin için teşekkür ederim. elbette devam edeceğim ama yorgunum işte sadece.kayınvaldem eşime demişki tam düğün arifesi sizin çocuğunuz olmaz ikinizin de yaşı geçti demiş:) çok üzülmüştüm bu lafa kızmıştım hatta içimden. nasıl olmazmış falan demiştim ama haklı çıktı kadın:))işte geriyor beni olmuyorlar. allahtan sadece hayırlısını istiyorum. tam bir hafta var reglime gene göğüslerim şişti bile .tamam ümitli değilim de insan gene de acaba diyor elde değil... sevgiler...

erverdi canım senin hastane fsh e2 ölçtüğünde sonuçları aynı gün veriyor mu? ben gün denk gelirse önce senin yere gidip dr a muayene olup ölçtürmek sonra yumurta varsa 3. gün memorial a gitmek istiyorum. bir de memorial a gidenler sağlık sigortanız varsa tüp bebekte geçmiyor ama indirim alıyorsunuz unutmayın. ben ilk gittiğimde çidere üye değildim 200 lira olan muayene ücretini benden 100 lira olarak aldılar. ama fsh ölçtüklerinde unuttum demeyi ve sadece sadece fsh için 100 lira verdim. dün acıbademdeydim onlara fsh ve e2 yi sordum 269 dediler (çüş dedim içimden) dr yazmazsa (ee yazsa da sağlık sigortası ödemez ne alaka) sağlık sigortası indirimi var 169 dediler. yani oldukça iniyor ama yine de çok yüksek tabii.

Hülya'cım, belki olmuştur , belli olmaz ama benim yazdıklarımda olayın mantığını anlatmaya çalıştım. İlla benim yazdığım gibi yapınca olmayacağı varsa yine olmaz, sadece anlatmak istediğim prosedürü doğru yapmaya çalışmak, içini ferah tut, olmazsa öbür aya tam yazdığım gibi denersen çok iyi olur..

sağol canım , annem daha iyi gibi ama ilaçlar ciddi sersemlik yapıyor.
Yok anam yok benimki doktorla içeri girmiyor. Doktor kendi odasında yaptı iğneyi ikimize de göstermek için,

ama transfere kadar gelebilirsek o aşamada girsin görsün isterim ama o istemez.

Krishazel, bence doğru karar vermişsiniz. Şöyle düşünelim peki donduralım bu embriyoyu 2 ay sonra diğer embriyolarla transfer edildiğini düşünelim, eğer gelişmeyecekse 2 ay sonra da gelişmez dondurunca ne değişiyor. Belki çözülme işlemi esnasında embriyoların zarar görme riski vardır ( bilmiyorum sadece tahmin yürütüyorum ). Ben olsam transferine karar verirdim. 2 ay sonrası için hiç bir şeye kimse garanti veremez.

bence doğrusunu yapmışsın arkadaşım bol şans.

Hayırlısı be gülüm olacaksa zaten oluyor, birazda böyle düşünek lazım değil mi?

transfere alınan bir eş görmedim zaten. artık seninki inşş doğuma girer :CüvCüv:

dün gece senin için dua ettim adını bilmiyorum ama gönlümden geçirdim:)emriyo kaliteliyse bekleme derim ama kuşkuları varsa tabi gerekte yok sadece içimden geçeni yazıyorum. en iyisini sen bilirsin tabi. allah tez zamanda bebeğini nasip eder işallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…