Arkadaslar gunaydin bugun bemin transfer gunum ve az once merkezden aradilar tek embryonuz oldugu izin bunu donduralim transfer etmeyelim birkac ay sonra yeni bit tedavi ye baslayip bu tek embryoyuda o tedaviye dahil edelim dediler . Biz dusunduk esimle bu tek embryoyu koydurmaya karar verdik cunki kendimizi cok hazirlamistik . Sonucta 2. tedavi demek tekrardan sil bastan demek . Tekrardan igneler tekrardan ucret odemek ve o bekleme sureci . Kaybedecek biseyimiz yok dedik ve transfere karar verdik . Sizce de dogru mu yaptik? Sonucta bu tutsada tutmasada 2. yi zaten deneyecegiz belki ozaman birden fazla embryom olusacak ve bu dondurulana ihtiyac bile olmayacak belkide bu cozulmeyecek ve kaybedilecek? Siz olsaydiniz ne yapardiniz ? Doktorum sansin az bunu bil dedi ama herseyi goze aldim.
canım benim.demek transferin bugüne alındı.çok güzel.sen zaten tek embriyo olduğunu biliyordun.değişen birşey yok.bence iyi bir gelişme var.bu da.embriyon iyi ki kaliteli ki onu dondurmaya karar vermişler.yoksa dondurmak istemezlerdi.onların düşüncesi sanırım şansını artırmaktı bir daha i tedavide daha fazla yumurta ile.bence iyi bir seçim yapmışsın.olacaksa tek yumurtan ile de olur.zaten bebiş içintek yumurta ile tek sperm yeterli mikroenjeksiyonda.seninki de döllendiğine göre herşey yolunda diyorum.şimdiden sonrası artık sana tutunmasına bakıyor.dualarımızla inşallah o da olacak.tabiii Allahın izniyle.benim yeter ki dölenebilen yumurtam olsun senin aşamana gelebileyim.bayıla bayıla transfer ettirirdim.et duanı gir transferine kardeşim.dualarımız seninleArkadaslar gunaydin bugun bemin transfer gunum ve az once merkezden aradilar tek embryonuz oldugu izin bunu donduralim transfer etmeyelim birkac ay sonra yeni bit tedavi ye baslayip bu tek embryoyuda o tedaviye dahil edelim dediler . Biz dusunduk esimle bu tek embryoyu koydurmaya karar verdik cunki kendimizi cok hazirlamistik . Sonucta 2. tedavi demek tekrardan sil bastan demek . Tekrardan igneler tekrardan ucret odemek ve o bekleme sureci . Kaybedecek biseyimiz yok dedik ve transfere karar verdik . Sizce de dogru mu yaptik? Sonucta bu tutsada tutmasada 2. yi zaten deneyecegiz belki ozaman birden fazla embryom olusacak ve bu dondurulana ihtiyac bile olmayacak belkide bu cozulmeyecek ve kaybedilecek? Siz olsaydiniz ne yapardiniz ? Doktorum sansin az bunu bil dedi ama herseyi goze aldim.
işlerinde kolaylıklar diliyorum arkadaşım. belki iş yoğunluğu ile dikkatin dağılırda bebeğin gelir bu ay.üç kürtaj bir de oğlun var rezervinde sorun yok o zaman kesin olacak benim de inancım çok yüksek seninle ilgili.evet olupta kaybetmesi daha zor biliyorum. allah sabrını da beraberinde veriyor demekki. sevgiler...Karamel arkadaşım tedavin hayırlı olsun canım.Ben de ilk tüp denememde toplamda (300 gonal -f,150 menagon)450 ünite kullanmıştım.7 yumurtam oluşmuştu ama benim ki uzun protokoldü.6'sı döllenmişti.Sayı önemli değil zaten önemli olan kaiteleri canım.Sen zaten normal hamile kaldığın için döllenmede de sorun yaşamıycan inşallah.
Erverdi arkadaşım ne güzel erkenden yumurtan büyümüş inşallah bu aya kısmettir bayram yaparız topikte.
Arkadaşlar benim ofiste işler bir iki hafta çok yoğun arada bakıcam tabi sizlere de yazamayabilirim haberiniz olsun.
Bu arada Gukem toparla artık kendini sen öyle stres yapar kendini üzersen zaten hamile kalamazsın rezervleri de tüketirsin.Bir kendine gel ve silkelen canım.Dünyanın sonu değil ya?Biz ne mücadeleler verdik benim 3 tane kürtajım var.Olupta kaybetmek daha zor ama insan kendine bir teslli buluyor işte.
valla çok romantik ve çok pozitifsin cidden . nerden buluyorsun bu enerjiyi bilmiyorum ama tebrik ediyorum cidden böyle kalırsın umarım ömür boyu...kızlar herkese günaydın.bugün hava güzel .güneş açıyoorr.bize açsın.az kaldı bahara.artık güneş daha çok açacak.sabahları yine duyacağız o erken saatlerdekuşların civil civil civildeşmesini.bilmiyorum hiç duydunuz mu.çok güzeldir.hele o karanlık dağılırken.kızıllık çöktüğünde.günün uyanmasıyla birlikte o serçeler öyle güzel civildeşirler ki.hiç şahit olmadıysanız ölmeden mutlaka bir kerecik erkenden kalkın o seherde dinleyin.inanın muhteşem.
hülyacım güzel dileğin için sağol canım.inşallah bahar bebeklerini müjdeleriz birbirimize burada çok yakında sıranın başında karamel var.
alabama testlerini yapıp memorial a git ve neler konuştuğunu bize de yaz. bu arada çalışmayı da ihmal etme tabii :jeyyar:
Hereda arkadaşım iyiyim işte işler bayağı yoğun çalışıyorum bu ara akşam bahsetmiştim.Bigisayarda sayfa açık bakmadan da duramıyorum.Takipteyim hepinizi.Biz preseedle cuma,cumartesi ve pazar çalıştık artık rahim ağzından girebildiyse spermler müjdeyi veririm sizlere ama benim umudum yok bu ay.Waterss demişti ovulasyon testinde T çizgisi K çizgisinden yüksek çıktığı için geç kalmayın diye ama biz o gec bayağı geç kaldık Waterssın yazısını sonradan okudum.Ama o akşam benim çok kasık ağrım oldu feciydi yani biraz da onun için geç kaldık.Bakalım hayırlısı.
merhaba arkadaşım iyisin gördüğüm kadarıyla ve cumayı bekliyorsun. ben senden yana hiç bir endişe tanımıyorum bi kızın var zaten bu da hayırlısıyla sağlıklı olacak işallah. bazı kadınlar yaşı ne olursa olsun doğurganlığını uzun süre taşıyorlar bunlardan birisi de sensin yaşın 40 ama bence 30 lu yaşlarda doğurganlığın. o yüzden içimde hiç şüphe yok. ben sizleri hep takip ediyorum sadece dediğim gibi enerjim olmadığı için pek yazmıyorum. ilgin için teşekkür ederim. elbette devam edeceğim ama yorgunum işte sadece.kayınvaldem eşime demişki tam düğün arifesi sizin çocuğunuz olmaz ikinizin de yaşı geçti demiş:) çok üzülmüştüm bu lafa kızmıştım hatta içimden. nasıl olmazmış falan demiştim ama haklı çıktı kadın:))işte geriyor beni olmuyorlar. allahtan sadece hayırlısını istiyorum. tam bir hafta var reglime gene göğüslerim şişti bile .tamam ümitli değilim de insan gene de acaba diyor elde değil... sevgiler...Gukem Merhaba,
Yazılarını takip ettiğim kadarı ile savaşçı birisin zorda olsa olayların üstesinden gelmişsin, bunun da Allah'ın izniyle geleceksin. Yaşadığın piskolojik durum senin de yazdığın gibi 9 aylık süreçte bu konuda çok şey yaşamış ve öğrenmiş olman. Ekim'in 22 sinden beri pek çok dr a gittin evet pek çok şey duydun artık. Hale hanımla devam ederek o hastanenin bu konudaki deneyimine kendini bırak derim. Deniz Bulut'un yazdığı gibi bından 25 yıl önce bunları yaşasaydık geçmiş olsun denirdi ama şimdi imkanlar var. Sen umudunu her dr un farklı yaklaşımından dolayı kaybettin ama yapma şimdi en azından doğru adreslerden birine gidiyorsun. Şimdi kendini hırpalama , sağlıklısın, eşinde sağlıklı güzel bir evliliğin var, Allah'ın izni senin azminle de başaracaksın. Yaşında çok geç değil. Ama ağlamak istiyorsan ağla bağır çağır ya da nasıl deşarj olmak seni rahatlatıyorsa öyle yap. İçine atıp üzüm üzüm üzülme lütfen dışa vurup bitir olur mu ? Rahatladıkatan sonra daha olumlu düşüneceğini biliyorum.
Hereda arkadaşım iyiyim işte işler bayağı yoğun çalışıyorum bu ara akşam bahsetmiştim.Bigisayarda sayfa açık bakmadan da duramıyorum.Takipteyim hepinizi.Biz preseedle cuma,cumartesi ve pazar çalıştık artık rahim ağzından girebildiyse spermler müjdeyi veririm sizlere ama benim umudum yok bu ay.Waterss demişti ovulasyon testinde T çizgisi K çizgisinden yüksek çıktığı için geç kalmayın diye ama biz o gec bayağı geç kaldık Waterssın yazısını sonradan okudum.Ama o akşam benim çok kasık ağrım oldu feciydi yani biraz da onun için geç kaldık.Bakalım hayırlısı.
karamelcim annenin iyi olmasına ve tedavine etkisi olmamasına çok sevindim. ayrıca kıskanç kocana söyle içerde beklesin doktorla birlikte mi içeri giriyo heh heh. çok güldüm. allah yüzünüzü güldürsün inşallah. moralleri iyi tut emi arkadaşım. içime doğdu sen bu ay hamile kalcan. sonra gelip bana dersin demiştin diye. sallamıyorum bak ha gerçekten hissimi söylüyorum
Arkadaslar gunaydin bugun bemin transfer gunum ve az once merkezden aradilar tek embryonuz oldugu izin bunu donduralim transfer etmeyelim birkac ay sonra yeni bit tedavi ye baslayip bu tek embryoyuda o tedaviye dahil edelim dediler . Biz dusunduk esimle bu tek embryoyu koydurmaya karar verdik cunki kendimizi cok hazirlamistik . Sonucta 2. tedavi demek tekrardan sil bastan demek . Tekrardan igneler tekrardan ucret odemek ve o bekleme sureci . Kaybedecek biseyimiz yok dedik ve transfere karar verdik . Sizce de dogru mu yaptik? Sonucta bu tutsada tutmasada 2. yi zaten deneyecegiz belki ozaman birden fazla embryom olusacak ve bu dondurulana ihtiyac bile olmayacak belkide bu cozulmeyecek ve kaybedilecek? Siz olsaydiniz ne yapardiniz ? Doktorum sansin az bunu bil dedi ama herseyi goze aldim.
sağol canım , annem daha iyi gibi ama ilaçlar ciddi sersemlik yapıyor.
Yok anam yok benimki doktorla içeri girmiyor. Doktor kendi odasında yaptı iğneyi ikimize de göstermek için,
ama transfere kadar gelebilirsek o aşamada girsin görsün isterim ama o istemez.
dün gece senin için dua ettim adını bilmiyorum ama gönlümden geçirdim:)emriyo kaliteliyse bekleme derim ama kuşkuları varsa tabi gerekte yok sadece içimden geçeni yazıyorum. en iyisini sen bilirsin tabi. allah tez zamanda bebeğini nasip eder işallah...Arkadaslar gunaydin bugun bemin transfer gunum ve az once merkezden aradilar tek embryonuz oldugu izin bunu donduralim transfer etmeyelim birkac ay sonra yeni bit tedavi ye baslayip bu tek embryoyuda o tedaviye dahil edelim dediler . Biz dusunduk esimle bu tek embryoyu koydurmaya karar verdik cunki kendimizi cok hazirlamistik . Sonucta 2. tedavi demek tekrardan sil bastan demek . Tekrardan igneler tekrardan ucret odemek ve o bekleme sureci . Kaybedecek biseyimiz yok dedik ve transfere karar verdik . Sizce de dogru mu yaptik? Sonucta bu tutsada tutmasada 2. yi zaten deneyecegiz belki ozaman birden fazla embryom olusacak ve bu dondurulana ihtiyac bile olmayacak belkide bu cozulmeyecek ve kaybedilecek? Siz olsaydiniz ne yapardiniz ? Doktorum sansin az bunu bil dedi ama herseyi goze aldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?