Karamel'cim, rahatsız etmiyor beni kilisede olmak açıkçası. Hele Büyükada'daki evim gibi, o kadar çok misafir götürdüm kiNeticede orası da Allah'ın evi diyorum, duamı ediyorum filan. Neyse, sen nasılsın, stres durumları ne alem?
kızlar kanamam durdu gıbı dr agıttık kese duruyo ama kenarları büzüsmüs yüzde elli sans dedi ne olur biiseler soleyin
Sağolasın Esterya'cım,
Ben dualara çok inanıyorum açıkçası. Büyük bir iç huzur veriyor. Sağol paylaştığın için.
Madem konu açıldı itiraf edeyim; ben her yoldan işi sağlama almaya çalışan bir kaypağımTutan aşılamamda tedaviye başlarken hem Eyüp Sultan'a gittim, hem de Ayın Bir'i kilisesine. Hatta kiliside o kadar çok başı kapalı, türbanlı hatun vardı ki, önümde duran bir beyle sohbet ediyorduk doğru yerdeyiz bayan, baksanıza türbanlı doldurmuş burayı' diyince kahkahayı koyvermiştim. Var mı başka itiraf
kızlar kanamam durdu gıbı dr agıttık kese duruyo ama kenarları büzüsmüs yüzde elli sans dedi
ne olur biiseler soleyin
kızlar yaaa aklıma takıldı şimdi.herada esterya akşam bakarmısınız buraya bilmiyorum.karamel e ayzmıştım birkaç sayfa öncesinde okudumu bilmiyorum.not düşmemiş.opu saatinden 1 saat kadar önce orada olması gerektiğini eşinin öncesinde vermesi gerektiğini biliyormu.kızın işinde aksama bir terslik olmasın.yemekten kaçtım yazıyorum.bileniniz varmı.eğer haberi yoksa .başka türlü ulaşma imkanı olan varsa lütfen iletsin.bu işler tam saati saatine oluyor.inşallah bu telaşım boşunadır.opudan 1 saat öncesinde olacaktır.offf sıkıldım şimdi.inşallah bu akşam girer.eğer herşey yolunda ise;
KARAMELCİK;HERŞEY YOLUNDA GİTSİN CANIM.ALLAH YARDIMCIN OLSUN GÜLÜM.YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜRSÜN UMUDUMUZ OLURSUN İNŞALLAH.TATLI UYKULARIN OLSUN.
Subuo, keşke seni avutacak adam gibi sözler bulabilsem. Gerçekten inanarak diyorum ki, şansın devam ediyor, lütfen herşey bitmiş gibi üzme kendini. Lütfen dinlen ve iyi şeyler düşünmeye gayret et. Bak bebeğin seni bırakmamış, sen de onu bırakma ve rahat olmaya gayret et. Bir sonraki kontrolün ne zaman?
düşünceli arkadaşım herhalde karamel e tam saatini söylemişlerdir merkezden. bayılacağı için onun da hazırlanması falan genelde opudan 1-2 saat önce çağırıyorlar
geçen çarşamba ile birlikte bugün 7 yarın 8inci günün oluyor.havalar bir iyi bir kötü.sıcaklık değişimleri oluyor.o yüzdendir hapşırman.bol meyve yemeye çalış vitamin al sebzelerden sağlıklı beslen.elinden geldiğince pozitif iyi şeyler düşünmeye çalış.gerisi Allaha kalmış canım.korkuyu aklına getirme.kötüyü düşünürsen korku gelir yapışır sana.inan bu elimizde.kitap oku başka şeylere odaklan.ben transferden sonra yattığım yerde oyun oynardım.delikafaduldenHerada buradayim canim . Surekli oksurup hapsuruyorum cok korkuyorum niye boyle oldu yaa
BEn gecen carsamba transfer olmustum bugun kacinci gunum oluyor ?
sen nasilsin?
Sagolun arkadaslar
Valla okadar iyi bakildim ki soylenen hersey yapildi yedirildi icirildi artik hersey Allah a kaldi
Heyecanla sonucu bekliyorum
tek endisem tek embryomun olmasi 3 tane olaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?