38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Ne bileyim biraz garip bir ruh halindeyim. Yarın uyumak iyi gelecek :)

kızlar kanamam durdu gıbı dr agıttık kese duruyo ama kenarları büzüsmüs yüzde elli sans dedi ne olur biiseler soleyin

inşallah bebeğin senle kalır ama hakkında hayırlısı olsun , hayırlısını iste

itiraf mı istedin herada.al sana bir değil iki itiraf.yıllar önce nevşehire gitmiştik eşimlegezmek için.peribacaları,ürgüp hele o uçhisarın manzarası bir harika.gönlüm oralarda kalmıştı da sonrasında 2 kere daha gitmiştik.nevşehirde merak etmiştik.hacıbektaş diye nevşehir aksaray sınırında idi sanırım.orada hacıbektaşi veli' nintürbesi vardı.alevi liğe bağlı olanlar oraya gider sanırım onlar orayı ziyaret ederek hacı gibi olurlarmış.bunlar duyumlarım.eee bizde gezi amaçlı çıkmıştık tatile.bizde gidelim görelim dedikgittik.eşim girmedi.ben de son derece yabancı gözlerle tabiiibelliydi aralarında yabancı olduğum.ama kimse birşey demedi.yeşil yeşil türbeler vardı içeride.küçük dar bir kapıdan ters evet sanırım içeri ters girmişlerdi.ama emin değilim tam.şimdi canlandırmaya çalışıyorum gözümün önününde.onlar türbenin etrafında dönerek dolaştılar tavaf ettiler.bense sadece ellerim açık fatiha okuyarak normal etrafında dolaştoım.sonra onlarla birlikte çıkmıştım.bu da benim değişik tecrübem.ama kızlar.türbenin karşısında bir çayevi daha doğrusu küçük bir oturup çay içilecek bir yer var.muhteşem bir tada sahip.mükemmel.ömrümde böyle çay içmedim.tabiii dururmuyum gittim çaycıya çayın şeceresini çıkardım.neyse kızlar çıkayım bizim mamacık yapma saatimiz geldi de geçiyor.herkes iyi olsun hoş olsun akşama uğrarım

ikinci itiraf;türbanlı değilim ama bende başörtüsü örtüyorum dışarı çıkarken...bir gün kafamı kızdıracaklar baş açma eylemi yapacağım haaaaa.çok kızıyorum çok.

Ben birazdan çıkarım, bu gece annemin kızıyım, internete giremeyeceğim.

Karamel'cim, herşey gönlünce olsun, mükemmel bir OPU, mükemmel dört embriyo inşallah. Dualarımdasın canım, çoğu gitti azı kaldı.

Subuo'cum, inşallah güzel haberlerini alırız.

Krishazel'cim, yolu ha gayret yarıladın sanırım. Sen de dualarımdasın. ınşallah haftaya güzel haberlerini alıp şenleniriz.

Waterss, Esterya, güzel hamileler. Sizler nasılsınız, keyifler yerinde umuyorum.

Erverdi'cim, şu çayı ben de merak ettim hani. Nerenin çayıymış, tirebolu filan mı yoksa Bu arada hangi güne sayıyoruz?

Hepinizi öper ve kaçarım şimdilik.

kızlar yaaa aklıma takıldı şimdi.herada esterya akşam bakarmısınız buraya bilmiyorum.karamel e ayzmıştım birkaç sayfa öncesinde okudumu bilmiyorum.not düşmemiş.opu saatinden 1 saat kadar önce orada olması gerektiğini eşinin öncesinde vermesi gerektiğini biliyormu.kızın işinde aksama bir terslik olmasın.yemekten kaçtım yazıyorum.bileniniz varmı.eğer haberi yoksa .başka türlü ulaşma imkanı olan varsa lütfen iletsin.bu işler tam saati saatine oluyor.inşallah bu telaşım boşunadır.opudan 1 saat öncesinde olacaktır.offf sıkıldım şimdi.inşallah bu akşam girer.eğer herşey yolunda ise;
KARAMELCıK;HERŞEY YOLUNDA GıTSıN CANIM.ALLAH YARDIMCIN OLSUN GÜLÜM.YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜRSÜN UMUDUMUZ OLURSUN ıNŞALLAH.TATLI UYKULARIN OLSUN.

düşünceli arkadaşım herhalde karamel e tam saatini söylemişlerdir merkezden. bayılacağı için onun da hazırlanması falan genelde opudan 1-2 saat önce çağırıyorlar

carsamba günü kızlar kesede büzülme olayını hic duydunuzmu

subuo canım.pozitif düşünmeye çalış.şu an hala hamilesin. dua et canım.inşallah herşey yolunda gider kesenin büzülmesi ile ilgili inan hiçbilgim yok..

düşünceli arkadaşım herhalde karamel e tam saatini söylemişlerdir merkezden. bayılacağı için onun da hazırlanması falan genelde opudan 1-2 saat önce çağırıyorlar

yaaa denizcim karamelin rahatlığıda var bliiyorsun az çok tanıdık burada.şimdi tutar 10 dk kala gider mazaaallah.bir de ilk tüp denemesi.umarım herşey yolunda gider.:Saruboceq:

Subuo'cum, kanamanın azalması iyiye işaret .Kesenin içinde henüz embriyoyu ve yolk saçını dr görmüşmüydü. Tüm bu kriterler de önemli, özellikle yolk saçı ( kesesi ) nin olması sağlıklı bir gebelik için önemli bir gösterge. Dr un şansın olduğunu söylüyor, sen de dualarını eksik etme bebeğin halen tutunuyor sana. Bir sonraki dr randevun yakın zamandadır herhalde, orada belli olur, dinlenmene devam et olur mu ? bu işin en önemli yanı yatmak. Geçmiş olsun..güzel haberler vermeni bekliyoruz.

Karamel'cim, bugün büyük gün çok heyecanlıyız.. Herşey yolunda gidecek eminim. Çok çalıştın ön hazırlık döneminde artık sonuna geliyoruz yavaş yavaş..Güzel transfer haberlerini bekliyoruz..

Kızlar ...bir süre akşamları KK'ya giremeyebilirim, ancak iş yerindeki labtop ımı eve götürürsem girebilirim. Benim labtop'ıma virüs girmiş kendi çabalarımla temizleyemedim, bir çaresini bulana kadar şimdilik bir köşede .ışlerde yoğun ama en kısa zamanda ilgileneceğim. O nedenle akşamları yoksam sebebi budur, haber vermek istedim..

Günaydın Kızlar,

Erverdi'cim endişelenme canım, zaten merkezden ona göre söylemişlerdir kaçta orada olunması gerektiğini. Dualarımız sevgili Karamel'le, herşey çokkkkk güzel gelişecek inşallah.

Waterss, haber vermene sevindim, dünden başlamıştım çünkü nerelerdesin acaba diye düşünmeye. Kolaylıklar diliyorum canım. Güzel gelişmelerden haberdar et bizleri.

Subuo inşallah yarın güzel haberlerle döneceksin. Çok zor biliyorum ama ümidini kesmek için erken.

Krishazel, nerelerdesin arkadaşım, keyifler nasıl?

Herada buradayim canim . Surekli oksurup hapsuruyorum cok korkuyorum niye boyle oldu yaa
BEn gecen carsamba transfer olmustum bugun kacinci gunum oluyor ?
sen nasilsin?

Çok geçmiş olsun Krishazel'cim, doktoruna sormuşsundur herhalde seni rahatlatacak birşeyler içebilir misin diye. Yanlış hatırlamıyorsam transferden sonraki ilk günü birinci gün sayıyorsun, bu durumda senin 6. gün oluyor. Yol yarılandı yani hayırlısıyla. ınşallah hafta başında kutluyor oluruz.

Herada buradayim canim . Surekli oksurup hapsuruyorum cok korkuyorum niye boyle oldu yaa
BEn gecen carsamba transfer olmustum bugun kacinci gunum oluyor ?
sen nasilsin?
geçen çarşamba ile birlikte bugün 7 yarın 8inci günün oluyor.havalar bir iyi bir kötü.sıcaklık değişimleri oluyor.o yüzdendir hapşırman.bol meyve yemeye çalış vitamin al sebzelerden sağlıklı beslen.elinden geldiğince pozitif iyi şeyler düşünmeye çalış.gerisi Allaha kalmış canım.korkuyu aklına getirme.kötüyü düşünürsen korku gelir yapışır sana.inan bu elimizde.kitap oku başka şeylere odaklan.ben transferden sonra yattığım yerde oyun oynardım.delikafadulden

şu saatlerde karamelin opusu oluyordur.hayırlısı inşallah.merakla bekliyoruz güzel haberini.

Sagolun arkadaslar
Valla okadar iyi bakildim ki soylenen hersey yapildi yedirildi icirildi artik hersey Allah a kaldi
Heyecanla sonucu bekliyorum
tek endisem tek embryomun olmasi 3 tane olaydi

Sagolun arkadaslar
Valla okadar iyi bakildim ki soylenen hersey yapildi yedirildi icirildi artik hersey Allah a kaldi
Heyecanla sonucu bekliyorum
tek endisem tek embryomun olmasi 3 tane olaydi

olacaksa zaten tekten de olacaktır canım.hepimşiz tek yumurta ile tek spermden olmadık mı?olmayınca çok ta olsa olmuyor.15 20 yumurtası olupta olmayanları okumuştum ben.sayıya takılma bence.taşın içindeki kurda can veren Allah izin verirse hayırlıysa olacak inşallah.yolda yürürken kaldırımların arasından inatla çıkan otlar çok düşündürür beni.

waters herada merhaba kızlar açık görüyorum sizleri.iyimisiniz,karamelden daha bir haber yok değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…