- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
Deniz ben zaten çay kahve, kola, pilav, makarna yemiyorum. yogaya ve akapunktura gidiyorum. ruşeym de buğday çimi tozu zaten. sadece iş yerinde biraz fazla sıkılıyorum. adaletsizliklere çok kızıyorum, bunlardan da kaçış yok zaten. geçen ay 15 idi. bu kadar nasıl arttı anlamadım. sanırım bu tamammen stresle ilgili bişey.
waterscim daha iyiyim ama cabuk yruluyorum ve cok uykum geliyor dun aksm 21:30 da sızmısım oysa planlarım vardı kandil icin hic bisi yapamadım , elim kolum kalkmıyor. Dun kurtkoye gebzeye falana gittim sonra goztepe medicalpark kanser hastanesinde dayım yatıyor onu ziyaret ettim cok yorulmusum ..
Kafama taktıgım tek konu benimle aynı haftalarda olan herkes bebek oyle oynuyor boyle kıpırdıyor diyorlar ama ben daha net olarak bisi hissetmiyorum acaba bir sorun mu var
badenur waterss herada nasılsınız kızlar.
Arabayla uzun mesafe ve gittiğin yerde oradan oraya koşturunca yoruluyorum ben de. Kıpırdama değildir o tam böyle içinde kelebek kanadını çırpar gibi hafif 1 sn kadar kısa süren şeyler hissedebilirsin hissetmemen de normal ben ilk hamileliğimde 19. haftada hissettim, iş yerindeki arkadaşım da 20. hafta da hissetti o da hamile benden 6 hafta önde merak etme. Benim de 15. hafta da okuduğum ikinci hamileliğini yaşanlar bu hfta hissedebilir diyor ama ben itibar etmiyor hissetmek o kadar çabuk ve hissedilir bir şey değil. Bir sonraki kontrolün ne zaman ? o zamana kadar dayanacaksın artık. Dün Cerrahpaşa'daydım iş gereği, Kadın doğum binasının önünden geçip çocuk metabolizma labına gitttim pembe bina sen aklıma geldin oraya gidiyordun değil mi ?
kız senin burcun ne öle bi imzayı üstüste aynı atamıyorsun:))) benim burcum ikizler ben bile ortaokuldan beri aynı imzayı atıyorum valla ama kısa bir metinde iki bazen üç tür yazı kullandığım oluyor .anacım napayım yok öğretmen okulu yok sınıf öğretmenlği derken herbi yazıyı öğrettiler şimdi de bi bakıyorum bir el yazısı bir düz yazı bi süslü kırık yazı anaaa diyorum ben bile:)selam kızlar
denizcim senin adına sevindim bak ne güzel çabaların olumlu sonuçlar vermiş ohh çok şükür. ayrıca ileri vadedeki düşüncelerin de bence güzel. kendini hazır hissetmiyorsan kılını bile kıpırdatma bencede. çünkü bu işler o korkularla o streslerle olcağı varsada olmuyor. bunu anladık sonuçta. ne zaman kendini iyi hissedersin o gün sen zaten koşa koşa başlarsın. zaten sende bu hırs ve adaptasyon oldukça sırtın yere gelmez. istikrarlısın ve inandığın şeyi uyguluyorsun ve sonucunu da alıyorsun. ben mesela hiç istikrarlı değilim bir ilaçmı kullanmam lazım ohhhooo bi gün alır bigün almaz saçmalarım yani. imzam bile her attığımda farklıdır benim. aynı imzayı attığım görülmemiştir. neyse sana başarılarının devamını dilerim. meyvesini de inşallah kucağına alırsın canımm
gükemmm geçen sormuşsun sigara olayını azalttım hatta dün hiç içmedim bugün de hiç içmedim bilmiyorum artık bıraktım demeye utanıyorum çünkü lafımı sürekli yiyen durumundayım karşınızda. uğraşıyorum hayatım. iki gündür temizim ama :)) sıfır sigara
haklısın, karıştırdıkça korkuyorum zaten.... sağol canım, birine danışınca rahatlıyorum... doktorum e2 veya fsh değerlerim hakkında hiç yorum yapmıyor. tüp bebek öncesi 2. gün hep kan alır ama sonuçları hep sır olarak kalıyor. ben bu ay doktora gitmeyi düşünmüyorum, kendim yaptırmak istesem doktorun yazısı olmadan yaparlar mı?
sevgiler
Nezle oldum, İTÜ'ye gitmiştim 2 gün önce bir hocanın odasında kapı , pencere açık 10 dk oturdum sonra ben kapatalım mı diye teklif edince kapattık oradan şifayı kaptım, elimde medillerle burnumu silip duruyorum. Bugün masa başı işlerim var. Ofisteyim. Sen de iyisindir umarım.
Waterss, geçmiş olsun canım ya. Rahat atlatırsın umarım, inşallah hafta sonu dinlenebilirsin.
Alabama'cım, ne olsun, aynı, haftasonu bir an önce gelsin artık derdindeyim. Çok illet bir haftaydı.
Bunny, hayırlı olsun tedavin şimdiden. Güzel heyecanlar bunlar, gelişmeleri haberdar et arkadaşım bize, bol şanslar, herşey gönlünce olsun.
Hülya'cım, son denemeden çıkalı bir ay kadar oldu, yine deneyeceğim ama biraz ara vermek istiyorum. 2 ay daha. Geçen nisandan beri 3 tüp, 2 aşılama, 1 kürtaj, bir kist tedavisi, aralarda doğum kontrol hapları filan. Hem doktora karar veririm, hem de tedaviye kadar doğal denerim diyorum. Olmadı 2 regli sonrası da başlarım hayırlısıyla. Daha doktorlara sorucam destek olarak ne içeyim, ne yapayım, karar vericem filan. İş var yani daha. Sen nasılsın, umarım toparlanmışsınızdır ailecek.
kız senin burcun ne öle bi imzayı üstüste aynı atamıyorsun:))) benim burcum ikizler ben bile ortaokuldan beri aynı imzayı atıyorum valla ama kısa bir metinde iki bazen üç tür yazı kullandığım oluyor .anacım napayım yok öğretmen okulu yok sınıf öğretmenlği derken herbi yazıyı öğrettiler şimdi de bi bakıyorum bir el yazısı bir düz yazı bi süslü kırık yazı anaaa diyorum ben bile:)
sigara bu konuda ben tam bir yüz karasıyım içiyorum ya son bi haftadır pakette alıyorum iki günde bir paket yaw dert ettiğim o kadar çok şey yaşıyorum ki bugünlerde anlatamam...eşimle de hergün didişiyoruz ortada bişi yokken bile. dün tam eve giriyordu kapıda yakaladım içeri girmeden ekmek al falan diye neyse aldı geldi bu sefer okulda voleybol oynamışlar eşohman torbasını kapının girişinde bırakmış dedim onları alır mısın? ben çok yorgunumda falan söylendi ben de kızdım bisürü söylendim. yaw benim canım yokmu anlamıyorum ki okuldan geldim evi topla yemek yap. ekstra çalışmam falan oluyor ay nebilim ya sinirlerim bozuk galiba kızıyorum anında herşeye sonra üzülüyorum kızıyorum diye((
Nezle oldum, İTÜ'ye gitmiştim 2 gün önce bir hocanın odasında kapı , pencere açık 10 dk oturdum sonra ben kapatalım mı diye teklif edince kapattık oradan şifayı kaptım, elimde medillerle burnumu silip duruyorum. Bugün masa başı işlerim var. Ofisteyim. Sen de iyisindir umarım.
Yaaaaaaaaa((((((((((((((
Bugün arkadaşım 3 tane örgü yelek getirdi bebiş için annesi ördü. Kötü oldum ya giydirecek sıpam olmazsa diye.
Başladığını biliyordum özellikle baskı yaptım tahlilden önce bitirsin diye , batıl inanç işte. Ama ona getirme sende dursun demiştim getirmiş
geçmiş olsun canım hafta sonu bol dinlen. ilaç falan içemezsin sen bol dinlen ki çabuk geçsin
alabama sigara konusunda ne dediğini anlamadım ama gerçekten içmemeye devam et hayatım. tüple veya tüpsüz kendi bindiğin dalı kesiyorsun
Yaaaaaaaaa((((((((((((((
Bugün arkadaşım 3 tane örgü yelek getirdi bebiş için annesi ördü. Kötü oldum ya giydirecek sıpam olmazsa diye.
Başladığını biliyordum özellikle baskı yaptım tahlilden önce bitirsin diye , batıl inanç işte. Ama ona getirme sende dursun demiştim getirmiş
Alabama'cım, az kalmış tedavine, hayırlısı olsun canım. Sigara konusuna geçmişte değindim birkaç kez, tekrar etmeyeyim şimdi. Zor elbette bırakmak, kolaylıklar diliyorum, büyük ve güzel ödülü düşün arkadaşım. Gelişmelerden aman haberdar et bizi. Şansın bol olsun, bu sefer yüzün gülsün de şu Alabama JR'lar gelsin artık.
saol karamelim geçsin gitsin.alabamacığım geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?