38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

merhaba arkadaşım, bende bu ay ölçtüreyim ve sonucu bileyim istiyorum, sonuçlar direk doktora geliyor, doktor bu güne kadarda iyi kötü diye hiç yorum yapmadı. buda kafamı kurcalıyor. DHEA'ya gelince, bende doktoruma danıştım, önce pek vermek istemedi, ben onu daha kötü durumda olanlara öneriyorum dedi. Henüz geçerliliği kanıtlanmadı diyede ekledi. Sonra her ne hikmetse tamam başla dedi. akşamları yemekten sonra 3 tablet birarada alıyorum. (benimki 25 mg'lık x3) . Bir kutuda 100 adet var. 120 tl'ye aldım. şu ana kadar hiç birşey hissetmedim, neredeyse bir ay olacak. ilk zamanlar geceleri derin uyuduğumu hissettim sadece. Zaten yan etkileri uzun vadeli kullanımlarda görülüyormuş. Henüz kontrole gitmedim. Adet görünce gidicem. 1 ay da ne sağladı bakalım görülecek mi? DHEA'da amaç yumurtaların daha kaliteli hale gelmesini sağlamakmış. Ama en az üç ay kullanmak gerekiyormuş. İnanarak içiyorum. Tek bir akşam bile unutmadım içmeyi. Bir şeylere tutunmaya ihtiyacım var. Gelişmeleri bildiririm.

Evet, lütfen haberleşelim. Dışarıda yaptırmayı düşünüyorsun testlerini bu ay galiba, gerçi bilmek ne kadar lazım da, insan bir kere başlayınca araştırmaya, karanlıkta kalmak istemiyor.

Bilgiler için de sağolasın, inanarak kullanmak çok önemli bence de. Umarım arzu ettiğin gibi güzel sonuçlar alırsın. Benim yumurta kalitem gayet sorunlu olduğu için düşünüyorum dhea'yı. Yazılanlar hafiften gözümü korkuttu ama o kadar çok şey okudum ki yumurta kalitesi ve sayısı artan kadınlarla ilgili. Hem fikren de acayip tuttum; oh her içtiğimde yumurtalarımın kalitesi artacak der insan, unutmadan kullanmana hiç şaşmadım açıkçası. İçiyor olursam, ki bayağı aklım yatık, ben de dakika sektirmem herhalde.

herada sen 20 marttan sonra mı başlayacaktın doktorlara gitmeye adet 20. günden itibaren mi yani ilk ne zaman gibi düşünüyorsun?

badenur fsh-e2 doktorundan veya sekreterinden veya yaptırdığın ve ona gönderen labaratuardan isteyebilirsin canım. tüp bile yaptırmış olsak para ödeyip yaptırdığımız testleri dosyadan almak hakkımızmış. eşimin semen analizine ek ücret ödemediğimiz halde ben almıştım. tüm labaratuarlar da 100-200 lira arası yapıyor

doktoruna danış yinede... ben kıorkmadan alıyorum çünkü, tüp bebek tedavileri sırasında aldığımız hormon çok çok daha tehlikeli. Birdenbire ilaç iğneler vüdudun tüm dengelerini etkisi altına alıyor.... Korkunç olan bu aslında.. Ama anne olma duygusu herşeyi bastırıyor. Bizler daha dünyaya getirmeden bu kadar emek veriyoruz, birde dünyaya gelince gözümüzden sakınırız artık. ağlamaklı oldum bak şimdi bakkk.

arkadaşlar geçenlerde yaşadığım bir olayı paylaşmak istedim, bana komik geldi, gülmek bedava, en azından hatırım için tebessüm edersiniz. morale ihtiyacımız var dimi.
arkadaşımın bir kızı var 4 yaşında. tüp bebek tedavisiyle oldu. Diğer arkadaşımında 8 yaşında haşarı bir oğlu var. (normal hamilelik çocuğu :) ) gün içinde biraraya gelip neredeyse tüm gün tüp bebek konusunu konuştuk. Çocuklarda bu arada alt alta, üst üste kuduruyor. Arkadaşım bir ara oğluna, çıkıştı, "oğlum yapma, kızın bir tarafı kırılacak" dedi. oğlan bunun üzerine " hımmm bu tüp bebek dimi, özür dilerim tüp bebek olduğunu unuttum " dedi. Önce donduk kaldık. Sonra bolca güldük. bizim güldüğümüzü görünce bu seferde "tamamda bunun tüpü neresinde" diye sordu... zamane çocukları her duyduğunu kapıyor...

Sağolasın Badenur, doktorun onayı olmadan kullanmam zaten, ne dhea'yı ne de başka birşeyi. Ben doktora gidene dek araştırma safhasındayım. Normalde yılda bir ağrı kesici ya alırım ya almam, şu hormon ilaçlarıyla halimize bak. Bir yerlerde okumuştum, infertilite ile uğraşan kadının yaşadığı stres ve endişe, kanser hastalarınınki gibiymiş. Hiç şaşmadım desem, abartıyorsun demezsin sanırım.

ınşallah bu uğraşlar sonuç verecek ve biz de birgün nazlı sıpalara annelik yapıcaz, inşallah.

Deniz Bulut'çum, bu ay gidicem, daha doğrusu haftaya randevularım var, pazartesi periyodumun 20. günü. Tedaviyi gerçekten düşünmüyorum en az iki ay daha. Daha doktor/merkez seçicem, arada ek olarak ne alacağıma karar vericem, kullanıcam, onlar etki edecek (inşallah), daha zaman var yani.

Ben kaçarım arkadaşlar, şimdiden herkese iyi tatiller dileyeyim. Hafta sonu görüşmek dileğiyle.

canım benim doktor, hemşiresine kanı aldırıyor, sonra anlaşmalı oldukları laboratuvara gönderiyorlarmış. O neresi bilmiyorum. Dosyadan alsam, en azından baksam. Neden bilgi vermiyor. Normal olduğundan mı acaba. Yoksa gözden mi kaçıyor. taktım bu konuya şimdi. Bu gece uyumam. Hemşireden rica edip dosyama baksam. Hemşirede yürüyen buz dağı...
Sağol canım verdiğin bilgi için.... sevgiler...

merhaba kızlar nasılsınız ben brişey sormak istiyorum sizlere bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim benim adetim 1 ay öncesine kadar düzenliydi 28 günde bir oluyodu geçen ay 30 günde adet oldum by ayda 31 gün hala adet olamadım klomen kullandım ben klomen adet düzensizligi yaparmı sizce 2.3 gecikme adet düzensizliginemi girer sizce herşey gönlünüzce olsun..

Arkadaslar hayit tohumunu oneriyorlar yumurta rezerv ve kalitesi icin. Kullanip fayda goren var mi?

canım slm bende okudum faydasının oldugunu yumurta kalitesinin iyi olmasına ve hamile kalmaya yardımcı oluyormuş bende bu ay kullanmak istiyorum fsh degerim benim yuksek degil zararı olurumu bilmiyorum

yok ya ne alaka yapmaz tabii bence hamilesin işallah ahdi bakalım bir kan veresen anlayabilirsin

canım slm bende okudum faydasının oldugunu yumurta kalitesinin iyi olmasına ve hamile kalmaya yardımcı oluyormuş bende bu ay kullanmak istiyorum fsh degerim benim yuksek degil zararı olurumu bilmiyorum

Benimde FSH im yuksek degil ama yumurta rezerv ve kalitesini arttirmak icin hayit tohumu kullanmayi dusunuyorum bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

arkadaşım ilgine teşekkürler özele mesaj atmaya gerek yok hangi merkezdir ücreti nedir ne kadar indirim sağlayabilirsin yani her ne yapabilirsen buraya yazabilirsin bunun gizlisi saklısı yok

günaydın kızlarrr dün akşam kartı yedim sabah hastaneyi aradım pazartesi sabah 9 a randevuyu aldım ikinci deneme serüvenim başlıyo allah sonunu hayır etsin

krishazel canım eski sayfaları okursan konuyla ilgili birçok bilgiye rastlayabilirsin. özellikle denizbulutun yazılarını arattır istediğinden fazlasını bulacaksın.

Günaydın arkadaşlar ,bu forumda Ümit Özekiciyle ilgili yazıya rastlayamadım,nasıl bir doktor acaba,alabamacığım,seninle aynı günlerde tedaviye başlıyacağız,hakkımızda hayırlısı olur İnşaallah.Sana nerede ve nasıl tedavi uygulanacak.Birde gördüğüm kadarıyla doğum tarihi ve yaş konusu hala çözümlenememiş,Bende annem ve babamla sürekli tartışırız yaş konusunu :)) 1968 doğumluyum ve eylül ayında 41 oldum,bunu doktorlada konuştum,doğduğumuz yılı insanlar bir yaş gibi kabül ettiklerinden bu karmaşa yaşanıyor,biz daha çıtırız dimii...Dün gezindim biraz,ağaçlar neredeyse tomurcuklarını patlatmaya gün sayıyolar,otlar yeşermiş,kır çiçekleri başkaldırmış, ağaç tomurcukları gibi bizlerde yeşeririz İnşaallah...

kızlar günaydın, moralim bozuk hiçbir belirti yok ara ara yumurtalıklarda ve rahimde sızlama var, bazende gögüs uçlarında sızlama. eğer hamile olsam uyuklamaya başlamam lazımdı

o yüzden 2 martta ilacı kessem ve tahlili yaptırmasam adeti beklesem olmazmı. Zaten zorlu yorucu stresli bir tedavi geçirmedim gayet keyifli idi hırpalanmadım. Sanki adeti beklersem normal deneme gibi algılarım. Ama test yaptırıp 0 görmek kötü olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…