Selam Badenur, doktorun isteği gerekmiyor e2, fsh gibi değerleri ölçtürmek için. Ben de dışarıda ölçtürüp doktoruma fakslatmıştım; tek bildiğim fsh'mın çok iyi olduğu, e2'nin de gayet iyi olduğuydu, artık numerik olarak kaça tekabül ettikleri benim hayal gücüme kalmış
Sen dhea kullanıyormuşsun, ben de doktora danışarak kullanmak istiyorum. Sakıncası yoksa anlatır mısın ne kadar aldığını, herhangi bir yan etki hissedip hissetmediğini. Çok tartışmalı ve kendini infertilite konusunda tam kanıtlamamış, uzun vadeli kullanımın etkileri üzerine bir araştırması yok, zor bir ürün ama bayağı da olumlu şeyler okudum hakkında açıkçası.
badenur waterss herada nasılsınız kızlar.
merhaba arkadaşım, bende bu ay ölçtüreyim ve sonucu bileyim istiyorum, sonuçlar direk doktora geliyor, doktor bu güne kadarda iyi kötü diye hiç yorum yapmadı. buda kafamı kurcalıyor. DHEA'ya gelince, bende doktoruma danıştım, önce pek vermek istemedi, ben onu daha kötü durumda olanlara öneriyorum dedi. Henüz geçerliliği kanıtlanmadı diyede ekledi. Sonra her ne hikmetse tamam başla dedi. akşamları yemekten sonra 3 tablet birarada alıyorum. (benimki 25 mg'lık x3) . Bir kutuda 100 adet var. 120 tl'ye aldım. şu ana kadar hiç birşey hissetmedim, neredeyse bir ay olacak. ilk zamanlar geceleri derin uyuduğumu hissettim sadece. Zaten yan etkileri uzun vadeli kullanımlarda görülüyormuş. Henüz kontrole gitmedim. Adet görünce gidicem. 1 ay da ne sağladı bakalım görülecek mi? DHEA'da amaç yumurtaların daha kaliteli hale gelmesini sağlamakmış. Ama en az üç ay kullanmak gerekiyormuş. İnanarak içiyorum. Tek bir akşam bile unutmadım içmeyi. Bir şeylere tutunmaya ihtiyacım var. Gelişmeleri bildiririm.
Evet, lütfen haberleşelim. Dışarıda yaptırmayı düşünüyorsun testlerini bu ay galiba, gerçi bilmek ne kadar lazım da, insan bir kere başlayınca araştırmaya, karanlıkta kalmak istemiyor.
Bilgiler için de sağolasın, inanarak kullanmak çok önemli bence de. Umarım arzu ettiğin gibi güzel sonuçlar alırsın. Benim yumurta kalitem gayet sorunlu olduğu için düşünüyorum dhea'yı. Yazılanlar hafiften gözümü korkuttu ama o kadar çok şey okudum ki yumurta kalitesi ve sayısı artan kadınlarla ilgili. Hem fikren de acayip tuttum; oh her içtiğimde yumurtalarımın kalitesi artacak der insan, unutmadan kullanmana hiç şaşmadım açıkçası. İçiyor olursam, ki bayağı aklım yatık, ben de dakika sektirmem herhalde.
herada sen 20 marttan sonra mı başlayacaktın doktorlara gitmeye adet 20. günden itibaren mi yani ilk ne zaman gibi düşünüyorsun?
badenur fsh-e2 doktorundan veya sekreterinden veya yaptırdığın ve ona gönderen labaratuardan isteyebilirsin canım. tüp bile yaptırmış olsak para ödeyip yaptırdığımız testleri dosyadan almak hakkımızmış. eşimin semen analizine ek ücret ödemediğimiz halde ben almıştım. tüm labaratuarlar da 100-200 lira arası yapıyor
Arkadaslar hayit tohumunu oneriyorlar yumurta rezerv ve kalitesi icin. Kullanip fayda goren var mi?
merhaba kızlar nasılsınız ben brişey sormak istiyorum sizlere bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim benim adetim 1 ay öncesine kadar düzenliydi 28 günde bir oluyodu geçen ay 30 günde adet oldum by ayda 31 gün hala adet olamadım klomen kullandım ben klomen adet düzensizligi yaparmı sizce 2.3 gecikme adet düzensizliginemi girer sizce herşey gönlünüzce olsun..
canım slm bende okudum faydasının oldugunu yumurta kalitesinin iyi olmasına ve hamile kalmaya yardımcı oluyormuş bende bu ay kullanmak istiyorum fsh degerim benim yuksek degil zararı olurumu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?