badenur gukem hülya ve diğer arkadaşlar ne yaptığıma gelince: 1,5 ay önce buğday çimi haplarına başladım. internetten araştırdım en az 5000 mg içmek gerekiyor 1 günde. ben önce etkisine tam inanmadığım için sonra vücüt alışsın diye bir de pahalı olduğundan günde 10 taneden başladım (1 tanesi 200 mg) 1 hafta sonra arttırarak günde 15 taneye çıktım 1 ay bittiğinde yavaşça arttıtıp 20 taneye çıktım (sabah ac karnına çoğunu içiyordum ölçünün akşam eve döner dönmez de birşey yemeden geri kalan miktarını. aç içilmeli çünkü. bu şekilde 3 kutu bitti. ilk başladığım birkaç gün sonunda bağırsaklarım bozuldu ve 3-4 gün canıma tak diyecek kadar devam etti. ama internetten okuduğum kadarıyla kanın temizlenmesinin ve detoksun sonucuymuş ben hapları bırakmadım yavaş yavaş düzeldi 10 güne falan geçti. sonra tozunu aldım. günde 3 tatlı kaşığı kullanılacak (tr den alırsanız tozunu kutunun üstünde 3 çay kaşığı yazıyor ama bu yanlış çünkü ing teaspoon bizdeki tatlı kaşığı ayrıca yine internetten baktım doğru ölçü gr olarak tatlı kaşığı). toza geçince bendeki bağırsak bozukluğu tekrarladı hem de ağrılı. off dedim tozu mu fazla alıyorum. önce azalttım. baktım geçmiyor ara vereyim dedim. 1,5 gün sonra cumartesi akşamı 1 tatlı kaşığı içtim ve akşam sabaha kadar 4 kez çok sancılı bir şekilde tuvalete gittim. ama ne ağrı. işin komiği karnım dğil yumurtalıklarım ağrıyor. hem de nasıl. sanırsınız iltihap falan kaptılar. yürüyemiyorum 2 tarafa da sancılar giriyor. derken pazar günü korkumdan içmedim ağrı da geçti. pazartesi salı 2 şer kaşık içtim bozukluk ve ağrı olmadı. valla diyorum ki herhalde önce vücuttaki sonra yumurtalıktaki toksinleri temizledi. yani kullanan olursa ve böyle bir yan etki olursa korkmasın
sabah aç karnına ve eve döner dönmez robotta çektiğim hayat tohumundan kaynar 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı koyup 10 dakika bekletip süzüp içtim
e2 1 sene önce 80 çıkmıştı sonra tedavilerde bakıldı ama ben hiç sormadım yükselmişse diye 1,5 ay günde 2 tane calcium d glucarate içtim ama 2 gün önce bıraktım e2 90-100 üstüne falan çıkmazsa içmeyeceğim çünkü bitkisel değil bu ürün.
www.eczanemizde.com/?urun...Calcium_D-Glucarate sitesinden özelliğini okursanız et ve hayvansal yağ tüketip meyve sebzeyi az yerseniz bunun nasıl toksinlerin ve fazla östrojenin tekrar kan dolaşımına karıştığını anlatıyor. yani et yenmeyecek (şeker-makarna-pilav-beyaz ekmek de yok:gitme:)
kahve-kolayı kestim. çayı çok çok azalttım. ısırganotu ve yeşilçayı arttırdım.
hergün 1 multi vitamin içtim ama bu ay kestim 1 ay içmeyeceğim sonrasına sonra karr veririm. 3 haftadır seven seas plus omega 3 içmeye başladım üstünde yazdığı gibi günde 2 tane buna devam edeceğim.
infertilite için yoga kaseti aldım evde misafir olduğu için başlayamadım bugün gitti bu hafta sonu kesinlikle başlayıp mümkünse her gün olmadı haftada 3-4 gün yapmaya çlışacağım.
bu ayki hormon sonuçları ve folikül sayısı 3 aşağı 5 yukarı devam etsin diye dua edeceğim. :Saruboceq:
memorial a gitsem tüp diyecekler. biliyorum en az 3-4 yumurta toplanacak, 1-2 tanesi de onların kaliteli dediği şekilde döllenecek ama sonra kimyasal mı olur düşük mü bilmiyorum. bu da benim fobim oldu. sinirlerim ve vücudum bu ay o hormonları istemiyor. sonraki aylarda bu kadar antral folikül bulamazsam çok üzüleceğim ama bu ay denemeye gücüm yok. doğal seyrinde aşılama uygulatacağım. eşimin kısa bir seyahati olacak tam o güne denk gelmezse tabii. denk gelirse onu aşılama için ist da tutamam ama doğal yol için ben de onunla gideceğim. çünkü son aylarım farkındayım. olursa da allahtan olmazsa da boshayallersmile
erverdi canım sana da çok teşekkür ederim. opuyorumnanaktansayende çok hesaplı bir muayene ve test oldu. dr ssk ile 22 lira fsh,e2,lh da 45 lira tuttu. memorial da sadece fsh için 100 lira ödemiştim.
canım yine çok güzel bilgiler paylaşmışsın çok teşekkürler. Calcium D Glucarate'nin içiriğine baktım, özellikle miyomlar üzerinde de etkili yazıyor, çok hoşuma gitti. bende miyomlar var. zaten kansere karşıda bu tür bir koruma şart. Ben DHEA kullanıyorum şu ara acaba etkileşim yaparmı diyorum, bilgin var mı???
Senin çabanı çok takdir ettim, araştırmacılığına hayran oldum... elinden geleni fazlasıyla yapıyorsun, üstelik bir sürü insanada faydalı oluyorsun. İnanki bu kadar emeğin karşılığı boş kalmayacak. Kendine güven... Fobileri unutmaya çalış... sen zoru başarmak için çok şey yapıyorsun, bütün olumsuzluklar sana karşı ne kadar daha direnebilir ki....
buğday çimini araştırdıysan o da kansere karşı koruyor. eğer e2 falan yüksek değilse bunu da karıştırıp hepsini birbirine katma derim. ben içtim çünkü e2 de yüksek diye düşünüyordum ve kaybedecek çok şeyim yoktu. bugday çimi ve hayıt tohumu da e2 yi düzenliyor. ben karıştırma derim. içtiklerine sadec buğday çimi ve hayıt tohumunu ekle şimdilik. zaten diyet yapıyormuşsun sporunu da devam. gerisi allahtan. hayırlıysa ve kaderimizde varsa olsun. değilse boşver napalım
bu ayki hormon sonuçları ve folikül sayısı 3 aşağı 5 yukarı devam etsin diye dua edeceğim. :Saruboceq:
memorial a gitsem tüp diyecekler. biliyorum en az 3-4 yumurta toplanacak, 1-2 tanesi de onların kaliteli dediği şekilde döllenecek ama sonra kimyasal mı olur düşük mü bilmiyorum. bu da benim fobim oldu. sinirlerim ve vücudum bu ay o hormonları istemiyor. sonraki aylarda bu kadar antral folikül bulamazsam çok üzüleceğim ama bu ay denemeye gücüm yok. doğal seyrinde aşılama uygulatacağım. eşimin kısa bir seyahati olacak tam o güne denk gelmezse tabii. denk gelirse onu aşılama için ist da tutamam ama doğal yol için ben de onunla gideceğim. çünkü son aylarım farkındayım. olursa da allahtan olmazsa da boshayallersmile
Karamelim Gunaydın hep aklıma ve dualarımdasın
canım akşam evden nasıl kullanacağını yazarım zencefilde 25 lira ben pahalıya almışım yani
kızlar durum umduğum gibi çok iyikürtaj sonrası 2 immature sonraki ayda 1 antral 1 immature folikül vardı fsh da 17 ydi. 1,5 aylık buğday çimi (ben en çok buna inanıyorum fsh için) hayıt tohumu vitamin ve 3 haftalık omega 3 sonunda fsh 12 e2 25 (dr normal dedi) lh da normal.zemuszemus sağda ve solda 2 ser antral var. ayrıca galiba 1-2 de immature var. dr tüp bebek dr u olmadığı için tam milim milim ölçmedi. memorial a gitsem hemen tüp yapalım derler. bir daha bu sayıyı bulur muyum ama ben 1-2 ay daha bitkisellerime devam edip olursa doğal siklüsde aşılama istiyorum. yine bu doktora 9. 10. gün kontrole gideceğim yumurta büyüdü mü kaç mm diye.şu an eşimin iş yerine geldim. devamı akşama kaydirigubbakcemile3
Arkadaslar sonucumu aldim malesef ( 2 ) negatif(
Gecmise donup bakmadan 2. tedavime hazirlamaya basladim bile kendimi:) Bu mubarek gunun hayirli olduguna inaniyorum. Hepinizin Kandili mubarek olsun. Dualarim sizinle...
canım akşam evden nasıl kullanacağını yazarım zencefilde 25 lira ben pahalıya almışım yani
kızlar durum umduğum gibi çok iyikürtaj sonrası 2 immature sonraki ayda 1 antral 1 immature folikül vardı fsh da 17 ydi. 1,5 aylık buğday çimi (ben en çok buna inanıyorum fsh için) hayıt tohumu vitamin ve 3 haftalık omega 3 sonunda fsh 12 e2 25 (dr normal dedi) lh da normal.zemuszemus sağda ve solda 2 ser antral var. ayrıca galiba 1-2 de immature var. dr tüp bebek dr u olmadığı için tam milim milim ölçmedi. memorial a gitsem hemen tüp yapalım derler. bir daha bu sayıyı bulur muyum ama ben 1-2 ay daha bitkisellerime devam edip olursa doğal siklüsde aşılama istiyorum. yine bu doktora 9. 10. gün kontrole gideceğim yumurta büyüdü mü kaç mm diye.şu an eşimin iş yerine geldim. devamı akşama kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar,
canım hadi gözün aydın ama benim anlamadığım sen 1-2 folikül bulsam, fsh da 17 nin altındaysa hemen memoriala geçip başlayacağım dedin. Şimdiki sonuçların senin düşündüğünden bile iyi niye başlamıyorsun yada bir iki ay daha deneyip aşılama diyorsun ?
Hepsinin okudum ama benmi birşey kaçırdım da bu değişikliği anlamadım.
Birde miyoma takma eğer gebeliğe engel yerde değilse, çok büyük değilse hiç önemsemiyorlar bende de var ama dr. histeroskopide bile alma gereği duymadı.
Merhaba kızlar..
deniz bulut öncelikle çok sevindim. çünkü çabalarını takip ediyorum. inşallah bu şekilde devam eder.
ayrıca hepinizin kandili kutlu olsun, dualar da kabul olsun.
bana gelince, ben de durum hiç açıcı diil. hormon yaptırdım ben de dün. fsh 21 çıktı. e2 12, lh de 10. şimdiye kadarki en kötü sonuçlarım. aslında kullandığım herşeyi nerdeyse kestim. sadece vitamin ve hayıt suyu kullanıyodum. bi de aralarda ruşeym tozu kullanıyorum. çok üzüldüm, dün bütün gece ağladım. doktorum fsh 10 civarına inerse başlarsınız diyo, tüp doktorum beklemeyin çünkü hiç düşmeyebilir de fsh çok önemli diil diyor.
off ne yapıcam ben?mirmirmirmir
Süperrrrrr.......çok sevindim ya....zaman kaybetme hemen tüp yaptır Deniz'cim. Fırsatları en iyi şekilde değerlendirmen lazım.. hihoyyyt
bu ay değil inşallah önümüzdeki aylardan birinde bu sayıyı ve kaliteyi yine bulacağım. bulamazsam da kaderimde yokmuş diyeceğim. şımardım mı ne ben tuhaf bir biçimde yaz bitmeden ya kendi gelecek ya tüple olacak yine hamile kalacağım ve bu sefer devam edecek diyorum. yumurtaların kalitesinin artması için bir süre daha bu kürlere devam edeceğim. zira şimdi hemen tüp yaparsam ya yine kimyasl gebelik veya düşük olursa diye korkuyorum. bu bende fobi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?