38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım yine çok güzel bilgiler paylaşmışsın çok teşekkürler. Calcium D Glucarate'nin içiriğine baktım, özellikle miyomlar üzerinde de etkili yazıyor, çok hoşuma gitti. bende miyomlar var. zaten kansere karşıda bu tür bir koruma şart. Ben DHEA kullanıyorum şu ara acaba etkileşim yaparmı diyorum, bilgin var mı???
Senin çabanı çok takdir ettim, araştırmacılığına hayran oldum... elinden geleni fazlasıyla yapıyorsun, üstelik bir sürü insanada faydalı oluyorsun. İnanki bu kadar emeğin karşılığı boş kalmayacak. Kendine güven... Fobileri unutmaya çalış... sen zoru başarmak için çok şey yapıyorsun, bütün olumsuzluklar sana karşı ne kadar daha direnebilir ki....

erverdi canım sana da çok teşekkür ederim. opuyorumnanaktansayende çok hesaplı bir muayene ve test oldu. dr ssk ile 22 lira fsh,e2,lh da 45 lira tuttu. memorial da sadece fsh için 100 lira ödemiştim.

ne demek arkadaşım seve seve.birimize bile faydam olsa sevinirim ben..

buğday çimini araştırdıysan o da kansere karşı koruyor. eğer e2 falan yüksek değilse bunu da karıştırıp hepsini birbirine katma derim. ben içtim çünkü e2 de yüksek diye düşünüyordum ve kaybedecek çok şeyim yoktu. bugday çimi ve hayıt tohumu da e2 yi düzenliyor. ben karıştırma derim. içtiklerine sadec buğday çimi ve hayıt tohumunu ekle şimdilik. zaten diyet yapıyormuşsun sporunu da devam. gerisi allahtan. hayırlıysa ve kaderimizde varsa olsun. değilse boşver napalım

Deniz Bulut arkadaşım haberler çok iyi.Bence o kadar çabanın karşılığını mutlaka alcaksın.Bizlere de çok faydan dokunacak bu bitkisel tedaviler konusunda.Ben senin yaptığın herşeyi yapamam belki ama o buğday çimi tabletlerini deneyebilirim.ınşallah bir dahaki aya daha çok yumurtan olur da tüp tedavisine başlarsın canım belki de belli olmaz bu ay kendiliğinden gelir bebeğin.Birkaç ay önceki ruh halini hatırlıyorum da nasıl o psikolojiden kurtulup bu günlere geldin bence çok güçlü bir kadınsın ve sonunda mutlaka başaracaksın canım.

haklısın, karıştırdıkça korkuyorum zaten.... sağol canım, birine danışınca rahatlıyorum... doktorum e2 veya fsh değerlerim hakkında hiç yorum yapmıyor. tüp bebek öncesi 2. gün hep kan alır ama sonuçları hep sır olarak kalıyor. ben bu ay doktora gitmeyi düşünmüyorum, kendim yaptırmak istesem doktorun yazısı olmadan yaparlar mı?
sevgiler

Günaydın kızlar,

canım hadi gözün aydın ama benim anlamadığım sen 1-2 folikül bulsam, fsh da 17 nin altındaysa hemen memoriala geçip başlayacağım dedin. Şimdiki sonuçların senin düşündüğünden bile iyi niye başlamıyorsun yada bir iki ay daha deneyip aşılama diyorsun ?

Hepsinin okudum ama benmi birşey kaçırdım da bu değişikliği anlamadım.

Birde miyoma takma eğer gebeliğe engel yerde değilse, çok büyük değilse hiç önemsemiyorlar bende de var ama dr. histeroskopide bile alma gereği duymadı.

Deniz Bulut'cum sonuçlar çok güzel bir ay daha böyle devam edersen fsh biraz daha düşebilir, insan araştırmacı olunca kendi dr u da oluyor böyle, diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum emeğinin karşılığını Allah verecektir. Yaptıklarını okudum bu şekilde devam edersen genel sağlığındaki ( bir problemin olmasa da ) gelişmeleri gözle göreceksin sen bir anlam da detoks yapıyorsun. Şu anda buğday çimi ve düşük hayvansal gıda ile beslenme hücrelerinin yenilenmesine yardımcı oluyor tabi bundan yumurtalıklar ve diğer tüm organlar, gözler ve saçların da nasibini alacak zaman içerisinde fark edeceksin. Klorofil denen bitkiye yeşil rengini veren madde bol oranda kanımıza oksijen taşıyor ve kanı toksinlerden temizliyor bunun için başta buğday çimi olmak üzere, tüm koyu yeşil bitkileri çiğ olarak ( yiyerek veya suyunu sıkarak ) tüketisek bu klorofilden faydalanabiliyoruz, ben şu anda bunu yapıyorum bir tek buğday çimini kestim onu da hamilelikle ilişkisini araştırmak istiyorum tabi yapılmış bir çalışma varsa. Kısacası , çok iyi bir yerden yakaladın konuyu arkadaşım ve diğer arkadaşlara da faydalı olacağından eminim.

Arkadaslar sonucumu aldim malesef ( 2 ) negatif(
Gecmise donup bakmadan 2. tedavime hazirlamaya basladim bile kendimi:) Bu mubarek gunun hayirli olduguna inaniyorum. Hepinizin Kandili mubarek olsun. Dualarim sizinle...

Krishazel'cim, geçmişe bakmadan ve o piskolojiye girmeden geleceğe bakamana çok sevindim, moral çok önemli ve bir sonraki deneme olumlu olacak inşallah.

Esterya'cım merhaba, nasılsın? neredeyse yarılamana az kalmış Maaşallah, 4 ayı bitirmişsin. Nasılsın ? şikayetlerin geçti mi ? Ben iyiyim şikayetlerim geçti. 10 Mart'da olacak amniyosentezimi bekliyorum.

waterscim daha iyiyim ama cabuk yruluyorum ve cok uykum geliyor dun aksm 21:30 da sızmısım oysa planlarım vardı kandil icin hic bisi yapamadım , elim kolum kalkmıyor. Dun kurtkoye gebzeye falana gittim sonra goztepe medicalpark kanser hastanesinde dayım yatıyor onu ziyaret ettim cok yorulmusum ..
Kafama taktıgım tek konu benimle aynı haftalarda olan herkes bebek oyle oynuyor boyle kıpırdıyor diyorlar ama ben daha net olarak bisi hissetmiyorum acaba bir sorun mu var

Merhaba kızlar..
deniz bulut öncelikle çok sevindim. çünkü çabalarını takip ediyorum. inşallah bu şekilde devam eder.
ayrıca hepinizin kandili kutlu olsun, dualar da kabul olsun.
bana gelince, ben de durum hiç açıcı diil. hormon yaptırdım ben de dün. fsh 21 çıktı. e2 12, lh de 10. şimdiye kadarki en kötü sonuçlarım. aslında kullandığım herşeyi nerdeyse kestim. sadece vitamin ve hayıt suyu kullanıyodum. bi de aralarda ruşeym tozu kullanıyorum. çok üzüldüm, dün bütün gece ağladım. doktorum fsh 10 civarına inerse başlarsınız diyo, tüp doktorum beklemeyin çünkü hiç düşmeyebilir de fsh çok önemli diil diyor.

off ne yapıcam ben?mirmirmirmir

Süperrrrrr.......çok sevindim ya....zaman kaybetme hemen tüp yaptır Deniz'cim. Fırsatları en iyi şekilde değerlendirmen lazım.. hihoyyyt

yok 1-2 yumurtaya tüp yaptırırım demedim 4-5 dedim. 1-2 yumurta vardı zaten ve aşılama yaptırmıştım. şimdi tüp yaptırabilecek 4 kaliteli antral folikül var. hem bir daha bu kadar kaliteli 4 antral folikülü bulamazsam diye korkuyorum bir yandan da tüpten korkuyorum. dün eşime de dedim. ben bu filmi gördüm diye. şimdi memorial a gidip tüpe başlasam garanti az bir doz ile 3-4 tane toplayacaklar. vücudumu biliyorum 1-2 tanesi de kaliteli döllenecek. ama sonrası var ya. 12 gün bekle hergün o iğneleri ol dua et. sonra kalbin ağzında bu benim son sanşım diye beta hcg yaptır. 30-50 arası bir değer çıksın inleyerek artacak mı diye bekle. tam ikiye katlanmasın 2 gün daha bekle. ikiye katlansın bu sefer kalbi atacak mı diye bekle. arada hamilelik belirtilerin bir çıksın bir kaybolsun kafayı ye. sonra da kalbi dursun kürtaj ol eyvahedigeldismilebiliyorum kendin hamile kalsan da bu yaşta düşük en büyük risk yine bunlar olabilir. ama tüpün baştaki takibi sondaki beklemesi kan testi vs öldürüyor beni. bir de o hormonlar vücudumu mahvetti. her yerim çok şişiriyor (bu arada başlangıçtan son aşamaya 3-4 kilo alıyorum). 2 seferinde de ayaklarım 1 er gün deli gibi kaşınıp 40 numaraya kadar şişmişti hatırlarsan. kürtaj sonrası tüm vücudum özellikle de bacaklarım ve kollarım 2,5 ay deliler gibi sinek ısırmış gibi kabarıp kaşındı. 2,5 ay! kedime bu pirelendi ondan pire atlayıp ısırıyor herhalde diye 2 kere pire damlası yaptım. kulak arkasındaki bezeler ceviz büyüklüğünde kabarıp kabarıp geçti. doktora gittim kanse mi oldum diye. bunlar yeni geçti. vücudum hormonlarım yeni yeni dengeye kavuşuyor. bunu bozmak istemiyorum. yeni bir tüpü kaldıracak gücüm yok. hayırlıysa ve olacaksa ya kendi gelir ya 1-2-3 ay sonraki bir tüp ile yine gelir. hayırlısı ne ise öyle olsun.
miyom için dediklerin beni rahatladı doktor da önemsiz demişti ama işte insan başkasından duyunca daha bir rahatlıyoropuyorumnanaktan

benim yaptığımı yap. ne kaybedersin? ben de öyle başladım herşey kötü fsh 17 folikül 2 tene ne kaybederim diye. çay-kahve-cola-tatlı-pilav-makarna-beyaz ekmek-et-tavuk hepsini kes. levrek-çupra değil deniz balığı ye.mümkünse hafif spor-yürüyüş-yoga yap (ben bunlara bu hafta başlıyorum bugün yarın ve ne olursa olsun devam edeceğim en azından kilo vereyim sağlığım düzelsin diye)
buğday çimi iç. ne kaybedersin. ingilizce biliyorsan google a high fsh wheat grass yaz ve yabancı sitelerdeki yorumları oku. ben her bağırsaklarım bozulduğunda ve canıma tak ettiğinde girip yazılanları okudum ve buğday çimini kesmedim. dene ne kaybedersin? ben inanıyorum fsh ın düşecek. hayıt tohumuna ve vitaminlere de devam. et. önümüzdeki aya da fsh ın düştüğünü yaz bizlere biz de sevinelim. bu arada bebek olur olmaz ayrı ama emin ol sağlığın düzeliyor. zaten bebek için de önce sağlığının düzelmesi gerekmiyor mu?

watwers canım senin 41 yaşında doğal hamile kalmanda belki bu buğday çiminin de etkisi olmuştur. bilmiyorum ne kadar ve hangi sıklıkta içtin ama gerçekten enerji de veriyor. bu aralar daha az yoruluyorum. hatta sinirlerim bile daha iyi. son 3 gündür 5-6 saat uyudum. normalde ben az uyuyunca çok yorgun hissederim kendimi. şimdi ise halen çok enerjiğim.

Bu buğday çimi ne güzel birşeymiş? Deniz rica etsem bir baksana yabancı sitelere (buradakiler copy paste ama atlayabilirler) yaş sınırı varmı? Bitkisel olmadığı için yaş problem değildir ama merak ettim. Eğer bir sınır yoksa annemede içiririm.

Eğer bebiş olmazsa bende aradaki bekleme döneminde içerim.

Deniz ben zaten çay kahve, kola, pilav, makarna yemiyorum. yogaya ve akapunktura gidiyorum. ruşeym de buğday çimi tozu zaten. sadece iş yerinde biraz fazla sıkılıyorum. adaletsizliklere çok kızıyorum, bunlardan da kaçış yok zaten. geçen ay 15 idi. bu kadar nasıl arttı anlamadım. sanırım bu tamammen stresle ilgili bişey.

Süperrrrrr.......çok sevindim ya....zaman kaybetme hemen tüp yaptır Deniz'cim. Fırsatları en iyi şekilde değerlendirmen lazım.. hihoyyyt

bu ay değil inşallah önümüzdeki aylardan birinde bu sayıyı ve kaliteyi yine bulacağım. bulamazsam da kaderimde yokmuş diyeceğim. şımardım mı ne ben tuhaf bir biçimde yaz bitmeden ya kendi gelecek ya tüple olacak yine hamile kalacağım ve bu sefer devam edecek diyorum. yumurtaların kalitesinin artması için bir süre daha bu kürlere devam edeceğim. zira şimdi hemen tüp yaparsam ya yine kimyasl gebelik veya düşük olursa diye korkuyorum. bu bende fobi oldu

ne güzel şeyler diyorsun sennn :1hug:

kızlar birşey soracağım tüp bebekte kan değeri daha mı düşük çıkıyor ?

Ben 26 günde bir adet olduğum için 28, günde kan testi yaptırırdım.

1. gebelik - 728
2. gebelik 161 idi (bu sonra 412 olsa bile dr. ilk çıkış düşük diye umut etmemiş sonra söyledi)

bir arkadaşımın 28, gün değeri 900 küsür idi.

şimdi sitede bakıyorum tüp bebekte millet 30-55-80 falan diyor. Bir nedeni vardır da nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…