38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar, ben olumsuzdum ama siz değildiniz size uydum bebek karyolası bakmaya başladım ama olmazsa yerim valla sizi haberiniz olsun cokacimcoook

Karamel'cim, Aramızda bir ay var gibi hatırlıyordum; kaçırdık yaş gününü o zaman, niye söylemiyorsun yaw?
Elbette bakacaksın karyolaya, hatırlasana ben de liste yaparım diyordum zamanında, bundan keyifli bir bekleme dönemi mi olur. Güzel şeyler düşün, güzel şeyler olsun.

Deniz Bulut'çum, herşey gönlünce olsun arkadaşım, herhalde doktor yolundasın şimdi. Akşam muhakkak girip haberlerini almaya çalışırım.

Ohhh, en az iki tane bana benyezen yeğen gelecek gibi o zaman, inşallah ama açıkça söyleyeyim ben de çocuğum inşallah bana benzemez diyenlerdenim. Görev adamı, bir iş ver, dünyayı yapsın, oradan oraya koşsun, herşeyi ben yaparım, hallederim, bak bunu da hedefledim, ay onu da yapayım. Yok ya, ben benden bir tane daha almayayım

Bu arada bu topic Preseed gençliğine dönüyor ya hafiften, çoğumuz gittigidiyordan almıştık hani. Ben bugün e-bay'dan sipariş ettim arkadaşlar, 25 tane ovulasyon testiyle beraber toplam 49 lira gibi bir rakam ödedim. Eğer sorunsuz teslim edilirse, sizleri de haberdar ederim, boşuna buralarda kazıklanmayalım.

Çok uygunmuş fiyatı arkadaşım.Benim de ovulasyon testinden bir tane kaldı.Preseed'de bu ay biter sanırım.Sen şimdi tüpü erteledin mi?doğal mı deniycen canım.

merhaba arkadaşlar,
bende tavsiyeler üzerine çim tabletine başladım, öneriniz üzerine beyoğlu'ndaki ambar'dan aldım. Özelllikle DENİZ BULUT'a teşekkürler... 200 tane 17 lira.... birde osmanbey'deki zencefil'de varmış diye duydum.
bundan kaç tane almam gerektiğini bilmiyorum??? aç tok farkediyor mu? bunun zayıflatıcı etkiside varmış galiba öylemi? ben 52 kiloyum biraz daha zayıflarsam rüzgarlı havalarda uçarak gidebilirim.
herkese sevgiler...
bu arada birde kitap aldım. "evrenden torpilim var"
anafikri: "istersek başarılmayacak hiç birşey yoktur"

Arkadaslar sonucumu aldim malesef ( 2 ) negatif(
Gecmise donup bakmadan 2. tedavime hazirlamaya basladim bile kendimi:) Bu mubarek gunun hayirli olduguna inaniyorum. Hepinizin Kandili mubarek olsun. Dualarim sizinle...

herkese iyi kandiller arkadaşlar...( bugün kandil olduğunu bu arada topikten öğreniyorum:)) namazda gözü olmayanın ezanda kulağu olmazmış misali oldu).napim ya valla herkes için dua ediyorum hiç eksik etmiyorum duamı ama gerisi yok işte

Arkadaslar sonucumu aldim malesef ( 2 ) negatif(
Gecmise donup bakmadan 2. tedavime hazirlamaya basladim bile kendimi:) Bu mubarek gunun hayirli olduguna inaniyorum. Hepinizin Kandili mubarek olsun. Dualarim sizinle...
işallah birdahaki sefere arkadaşım çok gençsin ve ünnüde zamanın var ilaşşah eli boş dönmezsin artık. geçmiş olsun

canım akşam evden nasıl kullanacağını yazarım zencefilde 25 lira ben pahalıya almışım yani

kızlar durum umduğum gibi çok iyi kürtaj sonrası 2 immature sonraki ayda 1 antral 1 immature folikül vardı fsh da 17 ydi. 1,5 aylık buğday çimi (ben en çok buna inanıyorum fsh için) hayıt tohumu vitamin ve 3 haftalık omega 3 sonunda fsh 12 e2 25 (dr normal dedi) lh da normal.zemuszemus sağda ve solda 2 ser antral var. ayrıca galiba 1-2 de immature var. dr tüp bebek dr u olmadığı için tam milim milim ölçmedi. memorial a gitsem hemen tüp yapalım derler. bir daha bu sayıyı bulur muyum ama ben 1-2 ay daha bitkisellerime devam edip olursa doğal siklüsde aşılama istiyorum. yine bu doktora 9. 10. gün kontrole gideceğim yumurta büyüdü mü kaç mm diye.şu an eşimin iş yerine geldim. devamı akşama kaydirigubbakcemile3

vay anacımm süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr valla çok sevindim hani sen diyodun hemen yumurtayı yakaladığım an tüp yaptıracam diye ? allah bu mübarek günde gönlüne göre verir işallahhhh hadi hayırlısı.ben de senin kullandığın herşeyi kullanacağım valla:)kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Harika haber Deniz bulut'cum, ohhhhhhh super vallahi. Rahatca ne yapmak istersen yol acildi, cokkk sukur...

Krishazelcim haberine uzuldum ama umutlu olman o kadar hosuma gitti ki. Iste arkadasim benim. Bundan sonrasi gonlunce olsun insallah.

Arkadaşım, hiç bir zaman yazımı, sorularımı atlamazsın, bu duyarlılığın için çok teşekkür ederim, allah gönlüne göre en kısa zamanda bir evlat versin. :ecrin_bebek:

hepinizin kandili mübarek olsun kızlar. allah hepimizin dualarını kabul etsin. eşimin kazasıyla ilgili mesajlarınız için hepinize çok teşekkür ederim kızlar. allaha emanet olun öpüldünüz

badenur gukem hülya ve diğer arkadaşlar ne yaptığıma gelince: 1,5 ay önce buğday çimi haplarına başladım. internetten araştırdım en az 5000 mg içmek gerekiyor 1 günde. ben önce etkisine tam inanmadığım için sonra vücüt alışsın diye bir de pahalı olduğundan günde 10 taneden başladım (1 tanesi 200 mg) 1 hafta sonra arttırarak günde 15 taneye çıktım 1 ay bittiğinde yavaşça arttıtıp 20 taneye çıktım (sabah ac karnına çoğunu içiyordum ölçünün akşam eve döner dönmez de birşey yemeden geri kalan miktarını. aç içilmeli çünkü. bu şekilde 3 kutu bitti. ilk başladığım birkaç gün sonunda bağırsaklarım bozuldu ve 3-4 gün canıma tak diyecek kadar devam etti. ama internetten okuduğum kadarıyla kanın temizlenmesinin ve detoksun sonucuymuş ben hapları bırakmadım yavaş yavaş düzeldi 10 güne falan geçti. sonra tozunu aldım. günde 3 tatlı kaşığı kullanılacak (tr den alırsanız tozunu kutunun üstünde 3 çay kaşığı yazıyor ama bu yanlış çünkü ing teaspoon bizdeki tatlı kaşığı ayrıca yine internetten baktım doğru ölçü gr olarak tatlı kaşığı). toza geçince bendeki bağırsak bozukluğu tekrarladı hem de ağrılı. off dedim tozu mu fazla alıyorum. önce azalttım. baktım geçmiyor ara vereyim dedim. 1,5 gün sonra cumartesi akşamı 1 tatlı kaşığı içtim ve akşam sabaha kadar 4 kez çok sancılı bir şekilde tuvalete gittim. ama ne ağrı. işin komiği karnım dğil yumurtalıklarım ağrıyor. hem de nasıl. sanırsınız iltihap falan kaptılar. yürüyemiyorum 2 tarafa da sancılar giriyor. derken pazar günü korkumdan içmedim ağrı da geçti. pazartesi salı 2 şer kaşık içtim bozukluk ve ağrı olmadı. valla diyorum ki herhalde önce vücuttaki sonra yumurtalıktaki toksinleri temizledi. yani kullanan olursa ve böyle bir yan etki olursa korkmasın
sabah aç karnına ve eve döner dönmez robotta çektiğim hayat tohumundan kaynar 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı koyup 10 dakika bekletip süzüp içtim
e2 1 sene önce 80 çıkmıştı sonra tedavilerde bakıldı ama ben hiç sormadım yükselmişse diye 1,5 ay günde 2 tane calcium d glucarate içtim ama 2 gün önce bıraktım e2 90-100 üstüne falan çıkmazsa içmeyeceğim çünkü bitkisel değil bu ürün.
www.eczanemizde.com/?urun...Calcium_D-Glucarate sitesinden özelliğini okursanız et ve hayvansal yağ tüketip meyve sebzeyi az yerseniz bunun nasıl toksinlerin ve fazla östrojenin tekrar kan dolaşımına karıştığını anlatıyor. yani et yenmeyecek (şeker-makarna-pilav-beyaz ekmek de yok:gitme:)
kahve-kolayı kestim. çayı çok çok azalttım. ısırganotu ve yeşilçayı arttırdım.
hergün 1 multi vitamin içtim ama bu ay kestim 1 ay içmeyeceğim sonrasına sonra karr veririm.
3 haftadır seven seas plus omega 3 içmeye başladım üstünde yazdığı gibi günde 2 tane buna devam edeceğim
infertilite için yoga kaseti aldım evde misafir olduğu için başlayamadım bugün gitti bu hafta sonu kesinlikle başlayıp mümkünse her gün olmadı haftada 3-4 gün yapmaya çlışacağım.

bu ayki hormon sonuçları ve folikül sayısı 3 aşağı 5 yukarı devam etsin diye dua edeceğim. :Saruboceq:

memorial a gitsem tüp diyecekler. biliyorum en az 3-4 yumurta toplanacak, 1-2 tanesi de onların kaliteli dediği şekilde döllenecek ama sonra kimyasal mı olur düşük mü bilmiyorum. bu da benim fobim oldu. sinirlerim ve vücudum bu ay o hormonları istemiyor. sonraki aylarda bu kadar antral folikül bulamazsam çok üzüleceğim ama bu ay denemeye gücüm yok. doğal seyrinde aşılama uygulatacağım. eşimin kısa bir seyahati olacak tam o güne denk gelmezse tabii. denk gelirse onu aşılama için ist da tutamam ama doğal yol için ben de onunla gideceğim. çünkü son aylarım farkındayım. olursa da allahtan olmazsa da boshayallersmile

Son düzenleme:
erverdi canım sana da çok teşekkür ederim. opuyorumnanaktansayende çok hesaplı bir muayene ve test oldu. dr ssk ile 22 lira fsh,e2,lh da 45 lira tuttu. memorial da sadece fsh için 100 lira ödemiştim.

yaa bir de kötü haber dr rahimde minik bir miyom var dedi. ben de nasıl yaa dedim. diğer doktorlar böyle birşey demedi. o da belki çok küçük diye önemsememişlerdir dedi ama memorial pek söylememezlik etmez. aşılamada 2. kontrolu aynur hanım yapmıştı ve rahmimi acıtacak kadar kurcalayıp hemşireye daha önce birşey dediler mi dosyada bir not var mı diye sorup sonra birşeyler not almıştı. acaba diyorum miyomu gördü de birşey demedi onu mu not aldı.
neyse bir sonraki ay adet 2. gün kontrolunu memorial da yaptırıp bu miyom işini soracağım bakalım büyüklüğü ne, sonrası için büyüme falan gibi bir riski olabilir mi. en iyi ve güvenilir bilgiyi yine onlardan alırım.

ben buğday çimi tozunu 125 gr 60 lira türkiyeden aldım. sonra e baydan 400 gr (30 lira kargo parasına rağmen) 60 liraya geldi. 1 hafta da geldi avustralyadan e bay ile. hiç sorun yaşamadım. pereed i ben gitti gidiyorda 40 liradan bulup 2 kutu almıştım e bay a bakmadım o nedenle ama türkiyeden 130 liraya almaya değmez gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…