38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

herada memorial a randevunu perş veya cumaya alabilirsin. yalnız bu 2 günden birinde hale hn izinli olabilir. geçen cuma izin günüydü mesela. ya da en kötü adet 2. veya 3. günü gidersin. bu ay başlaman şart değil. doktorlar o günleri seviyorlar rahim yumurtalık falan daha iyi gözüküyor diye. fal için de fala takılma falsız da kalma diyeyim yerimseniben hayırlı haberlerini bekliyoruz

dünkü doktor sık tüp yaptırmak çok tehlikeli dedi sene de bir en fazla iki dedi...

vajinal kültür ne bilmiyorum simir için bişi aldı işte.bir de hale hanım a gitmemin üzerinden bir ay bile geçmedi 19 günde artık nasıl mikrop aldım bilmiyorum

vajinal kültür ne bilmiyorum simir için bişi aldı işte.bir de hale hanım a gitmemin üzerinden bir ay bile geçmedi 19 günde artık nasıl mikrop aldım bilmiyorum

vajinal kültür ile vajinal akıntı inceleniyor mikrobik birşey var mı yok mu varsa ne cins birşey vs anlaşılıyor

dünkü doktor sık tüp yaptırmak çok tehlikeli dedi sene de bir en fazla iki dedi...

herkes başka birşey diyor kafayı yememek olanaksız. 2 ayda bir olabilir diyen 3 ayda bir olabilir diyen 40 yaş üstü beklemeden ard arda yabılabilir diyen 42 üstüne 3 den fazla tüp bebek kanser riski taşır diyip klinikte olabilir diyen.sanırım en iyisi boşvermek mi ne

gukem senin kafan benimki gibi ne kadar karışık..sakiol herşey olacağına varıyor. ilk önce ilaçlarına başla bence o sorunu ortadan kaldırmalısın.

arkadaşlar bugün ankalife dan embiriyolog ayça hanım aradı....10 yumurtadan 6 sı döllenmiş salı sabahı tok karna gelmemi istedi geldikten sonra su içmeye başlarsın ded. bakalım hayırlısı

arkadaşlar bugün ankalife dan embiriyolog ayça hanım aradı....10 yumurtadan 6 sı döllenmiş salı sabahı tok karna gelmemi istedi geldikten sonra su içmeye başlarsın ded. bakalım hayırlısı

Hayirlisi ile transferin olsun ve tutunsun minik embriyolarin sana.
Kac yasindasin bu arada. Eger 38 ustu isen hic fena degil yumurta sayin.

bunny canım senin de yolun açık olsun canım inşallah tedavilerimiz mutlu çığlıklarla yeni bir adım olur hayatlarımızda. ben acıbadem maslak da ikinci tüp denememi yapacağım ve kısa protokol olacak yarın sabah gittiğimde hangi ilaçları ve dozlarını öğreneceğim için ayrıntılı bilgi veremiyorum ya sen nerede başlıyorsun? hakkımızda hayırlısı tüm bebek isteyen kader ortaklarımızın allah gönüllerine göre versin.

karamelcim lütfen kendi kafana göre ilaç falan kesme rica ederim. lütfen belirti arayıp kendi kendine kararlar verme. watersın denizin dediği gibi şimdi öyle uyku hali falan beklemekle yanılıyorsun hamileler hamile olduklarını kesin anladıktan birhafta sonra bu tip kesin belirtileri yaşamaya başlıyorlar. şimdi kasık ağrısı göğüs hassasiyeti vs gibi belirtileri yaşıyorsun zaten. ne güzel soğukkanlı gidiyordun lütfen lütfen lütfen moralini bozma ve iki gün sabret canım benim.

denizbulutcum saol canım iyi dileklerin ve temennilerin için inşallah hepimiz bu mutluluğu bir gün yaşayacağız.

pharmacea canım salı günü allaha emanet ol inşallah bebelerin tutunur hakkında hayırlısı. inşallah bize burdan güzel haberler vermen nasip olur

waters
canım teşekkür ederim umarım herşey yolunda gider yazımızda varsa hayırlısını yaşar birlikte mutluluklar yaşar ve paylaşırız

herada
sana da hayırlı yolculuklar kolaylıklar dilerim güle güle git güle güle gel her işte bir hayır vardır bu arada sayılır tabi niye sayılmasın inşallah falların çıksın canım. güzel dileklerin ve desteklerin için çok teşekkür ederim canım

gukemcim iltihap olabilir fazla kaygılanma derim normaldir mikrop kapmış olabilirsin yada denizin dediği gibi üşütmüşsündür vs. fitilini kullan sen birkaç güne bişiciğin kalmaz. yolumuza taşlar kayalar çıkıyor çıkacak elbet bizde onları aşarak kavuşacağız bu belli olalı çok oldu napalım savaşacağız başka yolu yok.

hepinize iyi haftalar canlar,

canım hayırlısı bakalım, inşallah güzel haberler vereceksin.

alabama tedavin hayırlı olsun canım, dr. dan döndükten sonra gelişmeleri yazarsın. ılacı kesmeyeceğim çünkü dr. da verdiği listenin altına kocaman yazmış doktorunuza danışmadan ilaçları kesmeyin diye. Taksamda takmasamda yarın belli olacak, Allah hayırlı ise versin diyorum.

heradacığım sana hayırlı yolculuklar arkadaşım, sen gireceğim diye sıkma canını ben sana sonuç güzelse ulaşırım merak etme :1hug:

waterss'ım güzel eğitilimler diliyorum inşallah seni çok üzmez yormazlar. Bu arada bende bayılırım kapalı çarşı, mısır çarşısı, beyazıt helede sahaflarrrrrr of keyif ya.

Hedefim olmazda olursa bir sahafımın olması

unutmadan Allah razı olsun hepiniz çok ilgilendiniz annem dün itibariyle artık iyi. 3 haftayı tamamlar tamamlamaz gözle görülür bir düzelme oldu hatta yaşına göre maşallahı var iyi toparlandı. herada annenin iyi olmasıyla bebiş haberi aynı zamana gelecek dediydi inşallah dileği tutar :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Alabama arkadaşım tedavin hayırlı olsun canım.ınşallah sorunsuz,stressiz geçer günlerin.ıyi haberlerini bekliyorum canım.

Karamel arkadaşım senin de benim ilk tüp denememde olduğu gibi oldu.ılk günler ben de öyle çok rahattım.Tam tahlil yaptırmaya 1-2 gn kalmıştı ki beni bir heyecan bir negatiflik sarmıştı.Rahat ol arkadaşım.Çünkü sonuçta herşey olacağına varır.Zaten tutunduysa tutunmuştur ki sen ona bu düşüncelerle zarar veriyorsun.Yok eğer tutunmadıysa tutunmamıştır.Nasıl olsa daha çok deneme hakkın var.Bence olumsuz düşünmek için de hiçbir sebep yok.Uyuklamadan bahsetmişsin ama beta hcg 500'leri 1000'leri görmeden uyku hali başlamaz hiç bekleme canım.Sakın kendini boşuna üzme arkadaşım.

Waterss arkadaşım sen nasılsın?Soğuk algınlığın geçmiş ne güzel.Senin kızın kaç yaşındaydı canım?Ne güzel bilinçli bir annesin.Çocukların gerçekleri de görmesi lazım tabi yaşı küçük olsa da bazı şeyleri anlayabilirler veya aklının bir köşesinde kalabilir.Senin AS'ye de az kaldı hadi hayırlısı canım.

hayırlı olsun, 6 döllenmiş çok iyi... devamında güzel haberler gelir inşallah...

merhaba, her doktor farklı birşey söylüyor, doğrusu nedir, içim içimi yiyor ama zaten zaman çok değerli. benim doktorumda hemen bir ay sonra başlamayı önerdi, ama ben bir ay daha hazırlamak istiyorum kendimi.

arkadaşlar, bir aya yakındır DHEA kullanıyorum, bu adet gecikmesi yapar mı? bir de, bir ay önce negatif sonuçlanan tüp denemem olmuştu? yoksa bunun etkisi mi? ne dersiniz?
herkese güzel bir hafta diliyorum.

selam kızlar geldim doktordan bismillah dedik ve ilk ignemi oldum.
doktor durumun gayet iyi kist vs yok dedi. menogon verdi bugün yarın ve çarşamba 450 şer doz iğne ve perşembe muayene. sağda iki solda 3-4 adet yumurta varmış. geçen sefer 375 dozla başlamıştık şimdi 450 ile başladı. keyfim yerinde bu dönemde hiçbirşeyi stres yapmayacağım. hülyacım karamelcim iyi dilekleriniz ve destekleriniz için çok teşekkürler inşallah bu kez muradıma ererim. güzel haberler veririm inşallah. karamelcim sen ne zaman kan vercen yarın mı?:Saruboceq:

arkadaşlar, bir aya yakındır DHEA kullanıyorum, bu adet gecikmesi yapar mı? bir de, bir ay önce negatif sonuçlanan tüp denemem olmuştu? yoksa bunun etkisi mi? ne dersiniz?
herkese güzel bir hafta diliyorum.

1 ay önceki tüp bebeğin etkisidir. herşeyi altüst ediyor. birkaç ayda normale dönmesi bile normal. bir de acele ettiğini söylemiştin erken menapoz gibi bir durum mu var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…