- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
dünkü doktor sık tüp yaptırmak çok tehlikeli dedi sene de bir en fazla iki dedi...herada memorial a randevunu perş veya cumaya alabilirsin. yalnız bu 2 günden birinde hale hn izinli olabilir. geçen cuma izin günüydü mesela. ya da en kötü adet 2. veya 3. günü gidersin. bu ay başlaman şart değil. doktorlar o günleri seviyorlar rahim yumurtalık falan daha iyi gözüküyor diye. fal için de fala takılma falsız da kalma diyeyim yerimseniben hayırlı haberlerini bekliyoruz
vajinal kültür ne bilmiyorum simir için bişi aldı işte.bir de hale hanım a gitmemin üzerinden bir ay bile geçmedi 19 günde artık nasıl mikrop aldım bilmiyorumvajinal kültür yaptı mı peki? vajinal kültür isteseydin orada tam ne olduğu anlaşılırdı herhalde. ayrıca iltihapsa geçen ay olmayabilir de bu ay kapılan bir mikropla falan olabilir, üşütülür olur vs vs herkeste olabilir. çabuk geçer merak etme. bir de o ay hale hn iltihap görse mutlaka bir ilaç vs verirdi. her dr böyle yapar. geçen ay muhtemelen yoktu iltihap.
vajinal kültür ne bilmiyorum simir için bişi aldı işte.bir de hale hanım a gitmemin üzerinden bir ay bile geçmedi 19 günde artık nasıl mikrop aldım bilmiyorum
dünkü doktor sık tüp yaptırmak çok tehlikeli dedi sene de bir en fazla iki dedi...
herada yoksun burda ama yazayım gene de geldiğinde okursun:)
sana iyi yolculuklar ve kolaylıklar diliyorum. ben de hale hanımı çok beğendim aslında kadın iyice baktı temiz bişi yok dedi ama iltihap a dikkat etti de mi öyle dedi yoksa yara ve mantar gibi şeyleri düşünerek mi öyle dedi bilmiyorum. bu gittiğim doktor iltihap dedi ve simir aldı gönderdi işallah temiz çıkar korkarım böyle şeylerden ama hayırlısı allahtan. bugün 13. gün ben bu fitillere başlasam bile bitmez 15. gün ovülasyon zamanım. artık kullanacağım da ovülasyon geçince mi kullansam bilmiyorum. ya da fitili akşam ovülasyon zamanındaki çalışmamı sabaha yapsam bişi olur mu karar veremedim. kadın korunmana gerek yok dedi ama bilmiyorum valla.iltihap engel mi dersiniz ovülasyona?
hadi bakalım hayırlısıyla tutunur işallaharkadaşlar bugün ankalife dan embiriyolog ayça hanım aradı....10 yumurtadan 6 sı döllenmiş salı sabahı tok karna gelmemi istedi geldikten sonra su içmeye başlarsın ded. bakalım hayırlısı
canım akşam evden nasıl kullanacağını yazarım zencefilde 25 lira ben pahalıya almışım yani
kızlar durum umduğum gibi çok iyikürtaj sonrası 2 immature sonraki ayda 1 antral 1 immature folikül vardı fsh da 17 ydi. 1,5 aylık buğday çimi (ben en çok buna inanıyorum fsh için) hayıt tohumu vitamin ve 3 haftalık omega 3 sonunda fsh 12 e2 25 (dr normal dedi) lh da normal.zemuszemus sağda ve solda 2 ser antral var. ayrıca galiba 1-2 de immature var. dr tüp bebek dr u olmadığı için tam milim milim ölçmedi. memorial a gitsem hemen tüp yapalım derler. bir daha bu sayıyı bulur muyum ama ben 1-2 ay daha bitkisellerime devam edip olursa doğal siklüsde aşılama istiyorum. yine bu doktora 9. 10. gün kontrole gideceğim yumurta büyüdü mü kaç mm diye.şu an eşimin iş yerine geldim. devamı akşama kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar bugün ankalife dan embiriyolog ayça hanım aradı....10 yumurtadan 6 sı döllenmiş salı sabahı tok karna gelmemi istedi geldikten sonra su içmeye başlarsın ded. bakalım hayırlısı
arkadaşlar bugün ankalife dan embiriyolog ayça hanım aradı....10 yumurtadan 6 sı döllenmiş salı sabahı tok karna gelmemi istedi geldikten sonra su içmeye başlarsın ded. bakalım hayırlısı
bunny canım senin de yolun açık olsun canım inşallah tedavilerimiz mutlu çığlıklarla yeni bir adım olur hayatlarımızda. ben acıbadem maslak da ikinci tüp denememi yapacağım ve kısa protokol olacak yarın sabah gittiğimde hangi ilaçları ve dozlarını öğreneceğim için ayrıntılı bilgi veremiyorum ya sen nerede başlıyorsun? hakkımızda hayırlısı tüm bebek isteyen kader ortaklarımızın allah gönüllerine göre versin.
karamelcim lütfen kendi kafana göre ilaç falan kesme rica ederim. lütfen belirti arayıp kendi kendine kararlar verme. watersın denizin dediği gibi şimdi öyle uyku hali falan beklemekle yanılıyorsun hamileler hamile olduklarını kesin anladıktan birhafta sonra bu tip kesin belirtileri yaşamaya başlıyorlar. şimdi kasık ağrısı göğüs hassasiyeti vs gibi belirtileri yaşıyorsun zaten. ne güzel soğukkanlı gidiyordun lütfen lütfen lütfen moralini bozma ve iki gün sabret canım benim.
dünkü doktor sık tüp yaptırmak çok tehlikeli dedi sene de bir en fazla iki dedi...
arkadaşlar, bir aya yakındır DHEA kullanıyorum, bu adet gecikmesi yapar mı? bir de, bir ay önce negatif sonuçlanan tüp denemem olmuştu? yoksa bunun etkisi mi? ne dersiniz?
herkese güzel bir hafta diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?