- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
selam kızlar geldim doktordan bismillah dedik ve ilk ignemi oldum.
doktor durumun gayet iyi kist vs yok dedi. menogon verdi bugün yarın ve çarşamba 450 şer doz iğne ve perşembe muayene. sağda iki solda 3-4 adet yumurta varmış. geçen sefer 375 dozla başlamıştık şimdi 450 ile başladı. keyfim yerinde bu dönemde hiçbirşeyi stres yapmayacağım. hülyacım karamelcim iyi dilekleriniz ve destekleriniz için çok teşekkürler inşallah bu kez muradıma ererim. güzel haberler veririm inşallah. karamelcim sen ne zaman kan vercen yarın mı?:Saruboceq:
sayın bu sefer çok iyi inşallah sonucun da öyle olur a.s.
doktor durumun gayet iyi kist vs yok dedi. menogon verdi bugün yarın ve çarşamba 450 şer doz iğne ve perşembe muayene. sağda iki solda 3-4 adet yumurta varmış. geçen sefer 375 dozla başlamıştık şimdi 450 ile başladı. keyfim yerinde bu dönemde hiçbirşeyi stres yapmayacağım. hülyacım karamelcim iyi dilekleriniz ve destekleriniz için çok teşekkürler inşallah bu kez muradıma ererim. güzel haberler veririm inşallah. karamelcim sen ne zaman kan vercen yarın mı?:Saruboceq:
1 ay önceki tüp bebeğin etkisidir. herşeyi altüst ediyor. birkaç ayda normale dönmesi bile normal. bir de acele ettiğini söylemiştin erken menapoz gibi bir durum mu var?
kızlarrrr, yarın sabahtan mı gideyim öğlen tatilinde mi ? Embrio 15,00 verildiğine göre çıkmadık candan ümit kesilmez diyerek, biraz daha umudum olsun diye öğlen gideyim diyorum ne dersiniz
sen elinden geleni yapıyorusun. vitamin-spor-diet. artık inşallah gerisi allahtan. miyom bende de çıktı ama çok küçükmüş. küçükse önemsemiyor sanırım doktorlar. onu boşver. inşallah yaptıklarının faydasını görürsündoğru söylüyorsun... ben hemen dhea'ya yordum, diğer denemelerimde gecikme olmamıştı ama. sabır stres yok zemuszemus çok şükür erken menopoz yok, ama yumurta sayısı ve kalitesi her seferinde daha kötüye gidiyor (3 negatif denemem var), bir de endo var, bir de rahimde büyüyen serpilen bir myom var, diğer yerlerdekini önemsemiyorum ama rahimdeki myom beni endişelendiriyor. (her ne kadar doktor önemsemiyor olsada)..... başka neyim vardı vallahi şu an unutuverdim :roflol:
nasıl istersen öyle yap. bu arada kendi hastanende mi yaptıracaksın? orada dr bekletmez hemen söyler herhalde ama büyük merkezlerde illa dr konuşacak diye bekletiyorlar bir türlü öğrenemiyorsun sonucunu. bu nedenle ben ist cerrahide yaptırıyordum. sonuç 45 dakika-1 saat arası çıkıyor. tabii o zarfı alıp bakmak felaket bir durum. inşş senin değerin çok güzel çıkar.
saol canım moral verdin bana kaydirigubbakcemile5 inşşşaaalllah
bu kez daha iyi olacak inanıyorum çünkü sigara da içmiyorum.
ay ne komiksiniz valla güldürdünüz beni:)))))iyi siz anlamışsınız ben ancak anladım delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?