38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

sayın bu sefer çok iyi inşallah sonucun da öyle olur a.s.

çok sevindim tekrar hayırlı olsun en az 5-6 adet bahsettiğin yumurta sayısı çok güzel.

yarın kan vereceğim canımcım.

Çok güzel haber arkadaşım.Yumurta sayın çok güzel inşallah kaliteleri de iyidir canım.Bana kalsa ben de menagonu tercih ederim ama illa gonal-f kullandırtıyor dr'lar.Senin yaş kaç bilmiyorum ama aslında ileri yaşlarda menagon daha iyi sonuç veriyormuş herhalde.Sen ilk denemende hangi ilacı kullanmıştın canım.

Gukem canım rahimde iltihabın varsa ilaçlarını hemen kullan canım.Çünkü sen belki kaçırdın bende de öyle sorun vardı benimki gerçi çok ilerlemiş sonra histereskopide çıktı benim feci şekilde bel ağrısı yapıyordu iğne vermişti dr şimdi rahatım ama benim rahim ağzı bile yapışmıştı iltihaptan.Yani diyeceğim en kısa zamanda tedavini ol sonra başına daha büyük dertler getirmesin.

kızlarrrr, yarın sabahtan mı gideyim öğlen tatilinde mi ? Embrio 15,00 verildiğine göre çıkmadık candan ümit kesilmez diyerek, biraz daha umudum olsun diye öğlen gideyim diyorum ne dersiniz

içinden nasıl geliyorsa öyle yap karamelcim inşallah sonuç pozitif olacak . ama bizi de merakda koma buralarda çok geç olmasın çatlarız valla.

hülyacım benim doktor ilk denemede de yine menagon kullanmıştı. yaş benim 38.5 artık yaşımı da ne dicemi bilemiyorum tam söyliyim barii :)) erverdi kızmassa iyidir. bu ilacın daha uygun fiyatlı oldugunu söyledi. bencede farketmez artık olacağı varsa her türlü olur olmazsada belli bir konuya bağlamayacağım o yüzden extra large takılıyorum. geçen ilk denememde ben herşeye o kadar takıldım ve kendimi o kadar gerdim ki bu kez relax olmaya çalışıyorum. menagonu hiç duymamıştım açıkcası ama dediğim gibi artık takmıyorum.

bugün doktora on beş dak erken gittim aldım elime kitabımı beklerken kitap okudum ilaçları beklerken yukarı çıktım çayımı içtim tostumu yedim. hiç acele etmedim bence biraz rahat olmak lazım özellikle de benim gergin olmamam lazım.

1 ay önceki tüp bebeğin etkisidir. herşeyi altüst ediyor. birkaç ayda normale dönmesi bile normal. bir de acele ettiğini söylemiştin erken menapoz gibi bir durum mu var?

doğru söylüyorsun... ben hemen dhea'ya yordum, diğer denemelerimde gecikme olmamıştı ama. sabır stres yok zemuszemus çok şükür erken menopoz yok, ama yumurta sayısı ve kalitesi her seferinde daha kötüye gidiyor (3 negatif denemem var), bir de endo var, bir de rahimde büyüyen serpilen bir myom var, diğer yerlerdekini önemsemiyorum ama rahimdeki myom beni endişelendiriyor. (her ne kadar doktor önemsemiyor olsada)..... başka neyim vardı vallahi şu an unutuverdim :roflol:

hayırlısı olsun......... stres yok zemuszemus allah muradına erdirsin, bu konuda kimse üzülmesin yaaa...... allahım lütfen.

kızlarrrr, yarın sabahtan mı gideyim öğlen tatilinde mi ? Embrio 15,00 verildiğine göre çıkmadık candan ümit kesilmez diyerek, biraz daha umudum olsun diye öğlen gideyim diyorum ne dersiniz

nasıl istersen öyle yap. bu arada kendi hastanende mi yaptıracaksın? orada dr bekletmez hemen söyler herhalde ama büyük merkezlerde illa dr konuşacak diye bekletiyorlar bir türlü öğrenemiyorsun sonucunu. bu nedenle ben ist cerrahide yaptırıyordum. sonuç 45 dakika-1 saat arası çıkıyor. tabii o zarfı alıp bakmak felaket bir durum. inşş senin değerin çok güzel çıkar.

sen elinden geleni yapıyorusun. vitamin-spor-diet. artık inşallah gerisi allahtan. miyom bende de çıktı ama çok küçükmüş. küçükse önemsemiyor sanırım doktorlar. onu boşver. inşallah yaptıklarının faydasını görürsün

yoo ben kaç kere yaptırdım direk lab. gidip kanda gebelik diyorum kanı veriyorum sonucuda emaille alıyorum acıbademde de, medipol de de hep öyle oldu. Acıbadem 4,5 saat te medipol 3,5 saatte veriyor. Anlamadım süre işini baksana 45 -60 dk diyorsun

bu sefer işyerine yakın bir tıp merkezi var onda yaptıracağım

bir kan için karşıya geçemem işyeri anadolu yakası, merkez karşıda

saol canım moral verdin bana kaydirigubbakcemile5 inşşşaaalllah
bu kez daha iyi olacak inanıyorum çünkü sigara da içmiyorum.

hah sen demiştin acıbadem 100 lira diye. labaratuarların bazısı hızlı bazısı da sabah versen kanı akşam 6 da lütfen veriyor sonucu. aman sor önceden de çok bekleme. insanı son gün iyice stres basıyor. ben ist cerrahiden çok memnunum hem 45 lira hem 1 saatte sonucu alıyorsun. bizi de haberdar et merakta bırakma. opuyorumnanaktan

ben mi demiştim ne demiştim ?? :umursamaz: ben diyemem ki benim paketime dahil olduğu için ayrıca kan tahlili için para vermiyorum hayatımm

:)))) yok senden alıntı yapmış ama bana yazmış deniz , ben anladımdı :)

iyi siz anlamışsınız ben ancak anladım delikafadulden
ay ne komiksiniz valla güldürdünüz beni:)))))
alabama şekerim hadi bakalım benden hızlı çıktın valla yolun açık olsun.
karamel aklıma sen gelince kalbime bi heyecan sızısı giriyor ben de heyecanlıyım adına inan.
kıslarrr ben gene bugün doktordaydım ve az kaldı milli olmama:)) gitmediğim doktor kalamdı nerdeyse.(oklava: renkli doplin midir nedir onunla bakıldı rahime ve benim kist aynen bıraktığım yerde duruyor nasıl üzüldüm bi bilseniz. 25mm-19mm çapında sol yumurtalığımın tam ortasında doktor dedi ki aslında folükülün var bu tarafta ama gelişemiyor kistten yumurtalığın ortasında olduğu için yumurtalık kistin etrafında çerçeve gibi kalmış dedi( aferin dedim ben kistime kurdela takacam ben ona).ve 18 mm bi folükülüm var bugün 14. günüm sabaha çatlar ama iltihapta var ve iltihap gebeliğe engelmiş o yüzden çalışmasamda olur zaten ümit yok. rahim duvarım da 8.1 mm. ben ilaca ovülasyon zamanım geçsin öle başlıyım demiştim ama iltihap şuan mevcut olduğu için bu ay şimdiden ümit yok demektir. hadi onu bırakında bu çikolata kisti folükülün kalitesini bozarmış. tüp yaptırsan bile embriyonun kalitesini bozuyomuş. ben bu kisti eritecem iltihabı kurutacam da tüp yaptıracam pehhh benim yolum çok uzun be. ölme eşeğim ölme yaşta 40 a geldi .bu moralle nasıl çalışacam ben hadi çalış izin vermiyor ki ortam iltihaptır kisttir.canım çok sıkkın koyver gitsin diyor bazen ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…