38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

karamel inşallah sabahtan kan vermişsindir ve geç olmadan bize de haber verirsin opuyorumnanaktan

Kızlar herkese günaydın.ınşallah bugün Karamelden iyi müjdeli bir haber alırız da moraller yerine gelir.
Deniz Bulut arkadaşım ben şu buğday çimi tabletini araştırıyorum internetten ama fiyatı çok yüksek.Kutusunun fiyatı 30 TL'den başlıyor sizler Zencefilde 17 TL'den aldığınızı yazmışsınız ama yeni mi aldın yoksa birkaç ay önce mi almıştın fiyatı mı yükselmiş bu ara.

Karamal'cim, işin rast gitsin inşallah canım. Dualarım seninle...

çok sağol birtanem, sabah işe arabayla geldim kan vereceğim yerin önünden geçtim ama giremedim. Hiç olmazsa öğlene kadar umudum olsun istedim.

Öğlen arkadaşla birlikte gideceğiz kısmet desemde neredeyse tansiyon tavan yaptı. Olmadı gibi gelsede heyecandan ölüyorum

Gukem arkadaşım sana dün de yazmıştım belki gözünden kaçmıştır.Tabi ki rahimdeki iltihap hamile kalmaya engel.Hiç vakit kaybetmeden tedavine başla.Öyle hemen moralini bozma sadece bu ay ertelemişsin olursun bebek işini ama tedavini olmazsan başına daha büyük işler açabilirsin.Bana dr iltihap için iğne vermişti çok etkiliymiş daha ilk iğnede benim ağrılarım dinmişti.Bu arada moralini yüksek tut arkadaşım kendine zarar verirsin hormonlar stresten çok etkileniyor bu ay ben de olduğu gibi.Artık sıkıntı yapmaman lazım canım.

hülya internette 27 liradan aşağı yok bu hap. ben osmanbey zencefil (başka yerde de şubeleri var) den aldım 25 liraydı. sonra herada bulmuş oradan arkadaşıma da aldım 17 lira! beyoğlu ambar. oraya gidemem uzak dersen internetten de sipariş verebilirsin siteleri var telefonları da. en fazla 3-4 lira kargo parası verirsin ayağına gelir. en az 2 kutu al çünkü 1 ayda 2-3 kutu bitiyor. bir de ebay sitelerini incelersen yurt dışından da alabilirsin. günde 2000 mg dan başlayıp arttırarak normalde en az 5000-7000 mg içmen gerek ona göre hesapla. e bay kargo ücreti 15-20 lira arası ama ilaçlar ucuz türkiyeden daha ucuza gelebiliyor.
ben çok memnunum. hem karaciğeri hem kanı hem böbrekleri hem de yumurtalıklardaki toksinleri temizliyormuş. üstüne gerçekten waters ın dediği gibi enerji veriyor. daha az yoruluyorum. ama bunu hissedebilmek için 1-1,5 ayın geçmesi gerekir.

karamel canım kanı verseydin ya sonucu almaya arkadaşınla giderdin. sonucu hemen veriyorlar mı? beklemek öldürüyor biliyorum. inşallah pozitifdir canım. olmasa da sizin merkezle anlaşmanız hazır yine denersin.

Benim yeğen var İstanbul'da ona ısmarlıycam hafta sonu da buraya geliyormuş zaten.Ben yanlış anlamışım demek beyoğlu ambardaki fiyatı mı 17 lira.Ben de 5 kutu falan almayı düşünüyorum zaten.Bu Beyoğlu ambarın mı sitesi telefonu falan mı var dedin sen.Onu bir araştırayım o zaman internetten.Ben de nisan gibi tüpü denemeyi düşünüyorum.O zamana kadar içerim.Beni tek düşündüren o bağırsakları bozuyor dedin ya oarası.Malum çalışıyoruz toplantı veya arazideyken biraz zor olacak ama az dozla başlayıp yavaş yavaş dozu artırsam diye düşünüyorum.

İyi yapmışsın, ben de akşama kadar özellikle beklemiştim test için, hiç değilde akşama kadar halen hamileyimdir belki umudunu yaşamak için. ha bu arada nasılda son gün heyecenlı oluyor değil mi? inşallah inşallah yarabbim hayırlı sonuçlar alırsın.

bağırsak konusunda alta kaçırma boyutuna gelmiyor ama her tuvalete gittiğinde çıkıyorsun işte ve günde 10 kere çıkınca da 3 gün sonra aaa yetti canıma oluyorsun. ama birkaç gün içinde azalıp normale dönüyor sonra. bunun için işte 2000-3000 mg dan başlayıp 5000 e arttırmak lazım. belki bünyeden bünyeye değişiyordur senin böyle olmaz. internette aradım hiç bağırsaklarımı bozdu diyen yoktu ama yan etki bölümünde yazıyor. bir arkadaşıma söylediğimde o direkt detoksun yan etkisi kan karaciğer ve temizleniyor dedi. benimki bayağı kirliymiş herkesinki böyle olmayabilir. yerimseniben yiğen ambara gidecekse sorsun önceden ben 2 gün önce aldığımda 2 tane vardı onları aldım. sordum zaten biz yine alacağız başka var mı diye o da getirtiriz olur bizde dedi. yani dükkanda var mı kaç tane var onu sorup gitsin.

Şİmdi ben de ambarın sitesinde onu arıyordum buğday çimi tabletini bulamıyorum.Marmelatı var buğday çimi var ama tableti yok.

Şİmdi ben de ambarın sitesinde onu arıyordum buğday çimi tabletini bulamıyorum.Marmelatı var buğday çimi var ama tableti yok.

dükkanda var tel edersen söylerler herhalde. heryer tel ile sipariş alıyor tel ile de gönderebilirler ya da dükkanda ayırırlar falan belki yiğenin için. herada oradan aldı ben de arkadaşıma 2 gün önce oradan aldım
zencefil in sitesini açarsan da en üstünde kocaman bir ilaç var detoks hapı diye. 140 lira. içine baktım ne var diye buğday çimi :) bu paraya e baydan kiloyla tozunu alırım :roflol:

kızlar kan verdin geldim , işyerime yakında 15,30 da verecekler. Kan alan hemşire tüp olduğunu öğrenince önce dua etti sonra kan aldı , ama varya elim bir titredi anlatamam ve kan verirken sinirlerim boşaldı ağladım.

canım seni öyle iyi anlıyorum ki. inşallah bu ilk ve son olur bebeğine kavuşursun hemen. :CüvCüv:

Tamam arkadaşım şimdi buldum varmış.Fakat fiyatı 29 lira yazıyor.Acaba dükkandan alınınca fiyat değişiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…