38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

OHHHHH iyi olmuş arkadaşım.O heyecanı çok iyi anlıyorum.İki kez yaşadım onu ben.Bir de ilk denemede ilk kandan sonra ikinciye de bakmamaız lazım tam ikiye katlanmış mı diyor dr.Onu da çok heyecanla bekliyorsun.Zaten bu tüp işinin en zor kısmı burası bana göre.Neyse senin değerin bence iyi çıkacak 15.30'u heyecanla bizler de bekliyoruz ama senin kadar heyecanlı olamayız yine de hadi hayırlısı canım.

Tamam arkadaşım şimdi buldum varmış.Fakat fiyatı 29 lira yazıyor.Acaba dükkandan alınınca fiyat değişiyor mu

beyoğlu ambar beyoğlu kallavi sokak dükkanda 17 lira. yeni aldım. bence o zaman dükkanı ara ve yiğenim gelecek de 5 tane ayırsınlar.

gukemcim saol canım kısmet işte başlamak nasip oldu darısı senin başına inşallah. ilaçlarını ihmal etme sen yola çık o günlerde gelir hayatım. ne yollar bitiyo ne günler geçiyo ömür geçiyo anacım seninde tedavin geçer bi bakmışın bebeğin kollarında. yeterki moralli ol hayatım. moralin bozulsada toparlan yani. hepimiz düşe kalka birşeyler yapmaya çalışıyoruz napcan.

karamelcim seni çok iyi anlıyorum anlıyoruz hepimiz sinerjimizle yanındayız hayatım inşallah mutluluk gözyaşları da dökersin senin mutluluğunla biz de ağlarız inşallah.

bu arada ben dün sabah ilk iğnemi vuruldum ya kızlar. iğne yapılan taraf böyle bi kızardı iki üç parmak alanında bir ağrı var iğne yapıldığından beri canım acıyo. içte değil ama yüzeyde. daha öncede bu ilacı kullanmıştık sadece 75 doz fazla yapıldı dün niye böyle oldu anlamadım. dünden beri sızlıyo hareket ederken hissettiriyo sinir oldum. deli kocamda bana ay ne tatlı canın var demiyo mu beni sinir etti yani. bende bugün kalktım gittim harbiden bi sıkıntı var dedi doktor. muayene etti akşam dozunu da al gel burda yapalım kontrol altında olsun eğer yine aynı sıkıntı olursa dozu sabah akşama böleriz dedi . sizde bunun gibi sıkıntılar yaşadınız mı tecrübe eden var mı aranızda?

Selam Arkadaşlar,

Merhaba Alabama'cım, şimdi yazdıklarınızı okuyordum. Ben iğne ile ilgili bir sorun yaşamamıştım; doktorunun ilgilenmesi güzel. Belki az da olsa dozaj artışındandır dediği gibi. Bundan sonrası kolay ve gönlünce olsun inşallah.

Karamel'cim, heyecanla açtım siteyi ne haber var senden diye. Kalbimiz seninle, emin ol. Güzel haberlerini almayı dört gözle bekliyorum resmen. En zor geçen anlar bu saatler, çok iyi anlıyoruz seni, bekleyişinde yalnız değilsin canım arkadaşım.

Gukem'cim, can sıkıcı elbette kist ve akıntı ama ne yapacaksın. 3 ay önce benim tedavi de kist yüzünden ertelenmişti. Mühim olan kontrol altında olman. Evet, zamanlar değerli ama herşeyin yolunda olduktan sonra tedavi çok daha mantıklı. Yoksa hızla koşarken birden duvara toslamış gibi oluyorsun, Allah korusun. ılaçlarını kullanmaya başladın sanırım bu durumda. Smear testinin de iyi çıkacağına eminim, rahat ol arkadaşım.

Şimdilik kaçarım, aralarda uğrarırım kızlar. Hepinizi öperim.

erverdi canım nerdesin çık dışarı oynayalım bak merakta bıraktın beni noldu niye gelmiyorsun umarım herşey yolundadırrrrr

hoşgeldin herada umarım iyisindir...çikolata kisti miydi seninde?
ben bu karamelden kan alan hemşirenin tavrından çok etkilendim önce okumuş sonra kan almış tüylerim diken diken oldu.
evet erverdi yok bu günlerde umarım iyidir...
alabama şekerim ben senin rahat ruh haline gerçekten hayranım bak olumlu olacak herşey sigara da bitmiş ben strese girdikçe habire içiyorum((
hülyacım ben de alacağım buğday çimini araştır araşştır ben de hazıra konayım:) valla ben bu kadar sorsaydım deniz bulut bulut kafamı kırardı hemencik:bilmiyorumkismile) o yüzden ben sormuyorum :)))
bu arada ben kendime bi doktor buldum adı ömer nazar kisti yok edecebileceğini söylüyor yarın onun yanına 3. kezdir gideceğim ilk iki sefer gitmemde verdiği ilaçları kullanmamıştım. ilk hedefim iltihap ve kist .onlar geçip sol yumurtalığım devreye girince tüp yaptıracağım zaten çikolata kisti embriyonun bile kalitesini bozuyormuş... ben de bu darbeyi hep soldan yiyorum ya ona şaşarım:)))halbuki sol cepe için ne mücadeleler verdim ben biber gazları tanzikli sular mı yemedimmafoldumben

merhaba alabama, son denemem sırasında ben en yüksek dozda merional iğne oluyordum. 3. veya 4. iğnede aynen kızarıklık, şişlik, ağrı, canım çok yanmıştı. Çok korkmuştum. Doktora danıştım, kötü enjeksiyon yapılmış demişti, ya yapış şekli, ya da iyice dezenfekte edilmeden yapılmış olduğuna yoruldu. zaten bir iki gün içinde yok oldu. Aynı dozda devam ettim, daha sonrakilerde de yaşamadım. Dilerim seninki de vücudun ilaca karşı verdiği bir reaksiyon değildir, hemen geçer...

Gukem'cim,

Sağol canım iyiyim. Benimki şu fonksiyonel kist dediklerindendi, normalde bir-iki siklus sonunda kendiliğinden gidenlerden ancak risk almamak ve bir ayda çözmek için doğum kontrol hapı vermişlerdi. Açıkçası ben biraz ihmalkarlıktan oldu diyorum. Aşılama yaptıracağım ay iki yumurta gelişmişti ve ikisi de erken çatlamıştı, sonraki ay hemen doğum kontrol hapı kullanmıştım (bu durumda böyle bir kist büyütmemem lazım gibi geliyor) ve tedaviye başlıyalım diye gittiğimde 23 mm'di yanlış hatırlamıyorsam, bu kist vardı. Esasında yumurtalardan birinin çatlamadığını ve bu kiste döndüğünü düşüdürdü bana, niyeyse ultrasonda zor gözüküyor zaten benim yumurtalar. Neyse yani, hal çaresi bulunur bunların, dert etme. Mühim olan kontrol altında olman. Geç kalıyoruz diyoruz ama zamanı öne çekmek bazen mümkün olmuyor, bir şekilde tedavi olunacak aylara geliniveriliyor, inan bak.

canım ben 2. tüpümde menagon olmuştum. günde 450 iu. bana sabah akşam (9-17 gibi işte yaptırıyordum hafta içi) 2 ye bölmüştü. 3doz 2 su sabah 3 doz 2 su akşam. bende acı kırmızılık vs hiç olmadı. sadece bazen biraz yakıyordu yaparken o kadar

aşkolsun ama ben yazdığım şeyi bir daha sorunca kızıyorum. bak hülya ya yazdım okudun şimdi yarın sorarsan aynı şeyleri kızarım tabii :umursamaz:
inşallah ömer nazar yokeder şu kisti. çukulata kistini ilaçla yoketmek zor. onu yaparsa herşeyi yapabilir. delikafadulden

erverdi nasılsın? en son eşini üroloğa götüreceğini söylüyordun gitti mi ne zaman randevun?

gukem nacizhane fikrimi söylesem. tamam kist her doktor bilir çözer vs ama sen bu işleri tüp için karar verdiğin yere yaptırsan ve doktor baştan beri seni takip etse geçirdiğin evreleri bilse. Sen sürekli dr. dr geziyorsun kararını ver ve bir merkeze biraz ilerle bence. bilmiyorumkismile

kızlar sonuç öncesi son soru, olumsuz olursa dr. la konuşamam mail atarım ama bugün görmeyebilir dolayısıyla ilacı kesiyorum değil mi ?

Karamel'cim,

ınşallah hiç bunlara gerek kalmayacak. Aklında bunlar olmasın be arkadaşım, güzel haberini almak için bekliyorum yahu.

ılla bileyim dersen söyleyeyim elbette, negatif bir sonuçla ilaç hemen bırakılabilir. Düşük değerlerde ise devam etmek gerekiyor ilaca.

Gönülden diliyorum ki bunların hiçbirine gerek kalmayacak ve gayet güzel bir değerle hamileliğini müjdeliyorsun. Kalbimde ve dualarımdasın arkadaşım. Haydi inşallah diyorum.

karamel evet canım sonuç olumsuzca tüm ilaçları kesiyorsun ama inşallah olumludur ve öyleyse dr ile konuşana kadar aynen devam ediyorsun o zaman.

:))) stres atıyorum takılarak bakma sen bana:)
ömer nazar geçen gitmemde kisti yok edebileceğini iddia etmişti bakalım dediğin gibi onu yok ederse herşey yapar diyorum bende

canım benim hale hanım kist mevcutken 16 marttaki reglimde tüpe başlayacak hemen yok etmek için sadece laporoskopi öneriyor ama diyor ki rezervin zarar görür en iyisi hiç ellemeyelim diyor böylece başlayacak.keşke küçültelim yok edelim öyle başlayalım deseydi. ben de araştırdığım kadarıyla çikolata kisti embriyoya da zarar veriyor. zaten hale hanım da söyledi gebeliğe engel diye.yani memorial ya laporoskopi diyor ya böylece başlayacak ama ben yok etmeden başlamak istemiyorum zaten yaş faktörü de var. o yüzden tüp yaptıracağım yerde takip ettiremiyorum keşke öyle olabilrseydi...

Deniz Bulut ve Gukem arkadaşım şimdi Beyoğlu Ambarı aradım.Buğday çimi tableti ellerinde şu anda yokmuş ama birkaçgün içinde gelecekmiş.Benim telefonumu aldılar gelince beni arıycaklar.Fiyatı senin dediğin gibi 17 lira dediler.Ben de birşey demedim sitenizde neden 29 diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…