kızlar kan verdin geldim , işyerime yakında 15,30 da verecekler. Kan alan hemşire tüp olduğunu öğrenince önce dua etti sonra kan aldı , ama varya elim bir titredi anlatamam ve kan verirken sinirlerim boşaldı ağladım.
Tamam arkadaşım şimdi buldum varmış.Fakat fiyatı 29 lira yazıyor.Acaba dükkandan alınınca fiyat değişiyor mu
kızlar kan verdin geldim , işyerime yakında 15,30 da verecekler. Kan alan hemşire tüp olduğunu öğrenince önce dua etti sonra kan aldı , ama varya elim bir titredi anlatamam ve kan verirken sinirlerim boşaldı ağladım.
bu arada ben dün sabah ilk iğnemi vuruldum ya kızlar. iğne yapılan taraf böyle bi kızardı iki üç parmak alanında bir ağrı var iğne yapıldığından beri canım acıyo. içte değil ama yüzeyde. daha öncede bu ilacı kullanmıştık sadece 75 doz fazla yapıldı dün niye böyle oldu anlamadım. dünden beri sızlıyo hareket ederken hissettiriyo sinir oldum. deli kocamda bana ay ne tatlı canın var demiyo mu beni sinir etti yani. bende bugün kalktım gittim harbiden bi sıkıntı var dedi doktor. muayene etti akşam dozunu da al gel burda yapalım kontrol altında olsun eğer yine aynı sıkıntı olursa dozu sabah akşama böleriz dedi . sizde bunun gibi sıkıntılar yaşadınız mı tecrübe eden var mı aranızda?
bu arada ben dün sabah ilk iğnemi vuruldum ya kızlar. iğne yapılan taraf böyle bi kızardı iki üç parmak alanında bir ağrı var iğne yapıldığından beri canım acıyo. içte değil ama yüzeyde. daha öncede bu ilacı kullanmıştık sadece 75 doz fazla yapıldı dün niye böyle oldu anlamadım. dünden beri sızlıyo hareket ederken hissettiriyo sinir oldum. deli kocamda bana ay ne tatlı canın var demiyo mu beni sinir etti yani. bende bugün kalktım gittim harbiden bi sıkıntı var dedi doktor. muayene etti akşam dozunu da al gel burda yapalım kontrol altında olsun eğer yine aynı sıkıntı olursa dozu sabah akşama böleriz dedi . sizde bunun gibi sıkıntılar yaşadınız mı tecrübe eden var mı aranızda?
hoşgeldin herada umarım iyisindir...çikolata kisti miydi seninde?
ben bu karamelden kan alan hemşirenin tavrından çok etkilendim önce okumuş sonra kan almış tüylerim diken diken oldu.
evet erverdi yok bu günlerde umarım iyidir...
alabama şekerim ben senin rahat ruh haline gerçekten hayranım bak olumlu olacak herşey sigara da bitmiş ben strese girdikçe habire içiyorum((
hülyacım ben de alacağım buğday çimini araştır araşştır ben de hazıra konayım:) valla ben bu kadar sorsaydım deniz bulut bulut kafamı kırardı hemencik:bilmiyorumkismile) o yüzden ben sormuyorum :)))
bu arada ben kendime bi doktor buldum adı ömer nazar kisti yok edecebileceğini söylüyor yarın onun yanına 3. kezdir gideceğim ilk iki sefer gitmemde verdiği ilaçları kullanmamıştım. ilk hedefim iltihap ve kist .onlar geçip sol yumurtalığım devreye girince tüp yaptıracağım zaten çikolata kisti embriyonun bile kalitesini bozuyormuş... ben de bu darbeyi hep soldan yiyorum ya ona şaşarım:)))halbuki sol cepe için ne mücadeleler verdim ben biber gazları tanzikli sular mı yemedimmafoldumben
bu arada ben kendime bi doktor buldum adı ömer nazar kisti yok edecebileceğini söylüyor yarın onun yanına 3. kezdir gideceğim ilk iki sefer gitmemde verdiği ilaçları kullanmamıştım. ilk hedefim iltihap ve kist .onlar geçip sol yumurtalığım devreye girince tüp yaptıracağım zaten çikolata kisti embriyonun bile kalitesini bozuyormuş... ben de bu darbeyi hep soldan yiyorum ya ona şaşarım:)))halbuki sol cepe için ne mücadeleler verdim ben biber gazları tanzikli sular mı yemedimmafoldumben
:))) stres atıyorum takılarak bakma sen bana:)aşkolsun ama ben yazdığım şeyi bir daha sorunca kızıyorum. bak hülya ya yazdım okudun şimdi yarın sorarsan aynı şeyleri kızarım tabii :umursamaz:
inşallah ömer nazar yokeder şu kisti. çukulata kistini ilaçla yoketmek zor. onu yaparsa herşeyi yapabilir. delikafadulden
gukem nacizhane fikrimi söylesem. tamam kist her doktor bilir çözer vs ama sen bu işleri tüp için karar verdiğin yere yaptırsan ve doktor baştan beri seni takip etse geçirdiğin evreleri bilse. Sen sürekli dr. dr geziyorsun kararını ver ve bir merkeze biraz ilerle bence. bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?