geldim kızlarrrr üç tane üçüde koyuldu. doktor aramızda kalsın aslında 2 tane koymamız gerekiyor dedi. aman aramızda kalsın :)) bir tanesi mükemmel dedi 8 hücreli ve halada bölünmeye devam ediyor dedi diğer ikinciside yine iyi kalite dedi 6 hücreli biri de küçümen 5 hücreli ama o ikinci kaliteymiş sınırda dedi aslında çok da kötü sayılmaz dedi. işte böyle kızlar allah hepinizden razı olsun dualarınız kabul olsun ümitliyim inşallah hayırlısıyla bu kez nasip kısmet olur.
geldim kızlarrrr üç tane üçüde koyuldu. doktor aramızda kalsın aslında 2 tane koymamız gerekiyor dedi. aman aramızda kalsın :)) bir tanesi mükemmel dedi 8 hücreli ve halada bölünmeye devam ediyor dedi diğer ikinciside yine iyi kalite dedi 6 hücreli biri de küçümen 5 hücreli ama o ikinci kaliteymiş sınırda dedi aslında çok da kötü sayılmaz dedi. işte böyle kızlar allah hepinizden razı olsun dualarınız kabul olsun ümitliyim inşallah hayırlısıyla bu kez nasip kısmet olur.
inşallah badecim inşallah napıyolar acaba nasıl tutunacaklar çok merak ediyorummm uleennn yuvarlanıp durmayın bi yere tutunnunnn diyorum ama hiçç dinlerlermi akılları fikirleri oynaşta :))
kızlar;herkese günaydın;güzel bir hafta sonu diliyorum hepimize.
Alabama canım.;hadi git kap bugün yavruları.içinde sakla artık.
patikler;madem tedavi göreceğin dr da kısıtlamaya girecekse başka bir yeri düşünsen.o kadar ilaç o kadar umut,sana daha fazla şans tanıyacak bir yerde yaptırsan diyorum.tabiii karar verici sensin.herşekilde hayırlı olsun tedavin.,
günaydın şekerler,
roniyamcığım kızının maşallahı var, varsın uyutmasın boşver :)
patikler kontrollerin güzelmiş, inşallah iyide bir sonuç alacaksın. Embriyo sayısında şöyle sıkıntı olabilir , fazla verirler sorun yok. Fazla verdiğinde 1 tane tutsa gene sorun yok. 4 koyup 4 tutarsa nasıl oldu diye hesap sorulur diye korkuyorlar. Yoksa ne koyduklarını kim bilecek. Canım , kusura bakma yazdınsa senin klinik miydi, hastane miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?