38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Patikler seni de unutmadım, tedavin hayırlı olsun.

Esterya, Badenur, Kindersms, Nexttime, Hülya59, Karamel69, bebeksan79....şaka şaka sizi özellikle arka arkaya yazdım ki güzel görünsün.kendimi de uydurdum tabiii. sizlere de iyi hafta sonları kızlar

bebeksan maşallah neşen hep daim olsun böyle.bizde olalım.erkenci mi? bu saatte..yok canım.ben sabah 7 dedimi ayaktayım.ctesi pazar değişmez.bir daha da yatmam.evet geç kahvaltı güzel olur.tam bir keyifle.arada bende öyle yaparımbir yandanda belgesel izlerim.bana çok keyifli gelir.ama çok nadir.hep eşimle birlikte yaparız erken.(laf aramızda uyursam kilo alırım.o yüzden yatmaam)hava çok güzel bugün insanın içi neşe doluyor.Alabama ya da güzel bir gün olsun.şimdi çıkmıştır herhalde.
bebeksan 79 ha.. sanırım karamel uydurdun o 69 sende 79 .bence bebeksan 80 daha iyi.hoşçakal iyi gezmeler.

geldim kızlarrrr üç tane üçüde koyuldu. doktor aramızda kalsın aslında 2 tane koymamız gerekiyor dedi. aman aramızda kalsın :)) bir tanesi mükemmel dedi 8 hücreli ve halada bölünmeye devam ediyor dedi diğer ikinciside yine iyi kalite dedi 6 hücreli biri de küçümen 5 hücreli ama o ikinci kaliteymiş sınırda dedi aslında çok da kötü sayılmaz dedi. işte böyle kızlar allah hepinizden razı olsun dualarınız kabul olsun ümitliyim inşallah hayırlısıyla bu kez nasip kısmet olur.

ooo süper maşallah maşallah hadi inşallah ya emeklerinin karşılığını alırsın canım. 24 Mart değil mi test günün
bana oldu bu iş gibi geliyordu halada öyle geliyor ama genede hayırlısı olsun diyelim

saol karamelim 25 mart dedi hemşire bugünü saymadı heralde aynen karamelcim ben de oldu bu kez diyorum allahın izniyle üç oldu ya ondan , kısmet tabi hayırlısı neyse o olsun inşallah yarabbim

jel falan östrojen hapı vs verdiler değil mi birşeyler. O jel ıykkkk ama iğneden iyiydi

o jel yerine benim doktor kapsül progynex verdi sabah ögle akşam vajinadan fitil gibi. başka bir ilaç vermedi. ağır kaldırma kendini yorma dinlen ama normal hayatına devam et dedi. bende evde uzandım zaten hafta sonuna denk geldi. bugün çok kalabalıkdı üç transfer bir opu su vardı. allah hepsine yardım etsin.

arkadaşım vallahi çok iyi, bu haberin devamıda güzel gelecek rahat ol...... :CüvCüv: iyi bak bebişlerine....... zemuszemus

inşallah badecim inşallah napıyolar acaba nasıl tutunacaklar çok merak ediyorummm uleennn yuvarlanıp durmayın bi yere tutunnunnn diyorum ama hiçç dinlerlermi akılları fikirleri oynaşta :))

uleyyyynn alabama.geldiğini belli etmişsin.hoşgeldin canım.maşallah 3 üde konmuş.hadi hayırlısı.sana bir bakıyiim dedim haber var mı diye.ilk aklımdan geçen ne oldu biliyormusun okuyunca?..istermisin ikiz olsun dedim.istersin istersin.söylüyordun çünkü.hayırlı evlat o9lsunlar sana sımsıkı tutunsunlar.

evet erverdicim birini bulmadan hep iki istiyordum artık kısmet. isterim elbet istememmmiiii allah kısmet etsin yeter ki
badecim benim ikincitüp denemem bu ilkinde tek yumurta döllenmişti ve çok kaliteli değildi.

bende bu konuda çok tecrübesizim, eğer özel değilse tedeavilerinizi nerede yaptırıyorsunuz Bizde bu konuda araştırma içindeyiz ve çook kararsızız.

hoşgeldin meilke ben acıbadem maslakda tedavi oluyorum transferim oldu bugün allah tamamına erdirsin. umarım gönlüne göre bir merkez bulur ve kararını verirsin. hayırlısı olsun.

alabama Allah tamamına erdirsin. İnanın böyle güzel haberler okudukça kendim hamileyim gibi seviniyorum. Rabbim tamamına erdirsin. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.

Çok uzun zamandır gittiğim dr. olduğu için o bana sanki tek güvenebileceğim dr. gibi geliyor. Başkasına gitmeyi o nedenle hiç düşünmedim. Bakalım ve görelim canım yaaa... hayırlısı...

Hastane canım, Medical Park. Bir sene önce bir arkadaşım burada yaptırdı.Senelerdir çocuğu olmuyordu. İkiz hamile oldu. Bir tanesini ne yazık ki aldırdı (bakmakta zorlanır diye). Doğumdan 5 ay sonra doğal olarak hamile kaldı tabi onu da aldırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…