Canım bugün işe başladım o nedenle kafamı meşgul etmesine fırsat bile yok... Evet gittikçe yaklaşıyor, bakalım hayırlısı...
olasılıksızı aldım ama henüz okumadım şimdi tavsiyene uyup başlayım bari buyrunnnnnnnnndaha önce yazmış olabilirim olasılıksız diye bir kitap okudum akabinde empati adlı bir kitap daha okudum ikiside adam fewer ın kitapları özellikle olasılıksızı konu ile ilgili okumanızı tavsiye ederim. ben çok beğendim.kader mi olasılık mı matematik mi? yorumsuz :)
ikiside güzel canım için rahat oku tabi zevkler ve renkler değişebiliyor ama umarım beğenirsin.olasılıksızı aldım ama henüz okumadım şimdi tavsiyene uyup başlayım bari buyrunnnnnnnnn
Empati yide hafta sonunda rakadaşımla konuşmuştuk o alıcak alınca bende okurum artık
canım teşekkür ederim iltifatına inşallah güzel bir anne olurum. sen de çoook güzel bir anne olacaksın inşallah. a.s.Her iki kitabı da keyifle okumuştum Alabama'cım, çok doğru önerilerde bulunmuşsun güzel anne
kızlar çizelgeme bakın yupppiii sonunda bende çizelge koyabildim inşallah tüm zamanları hayırlısıyla görmeyi allah nasip eder.
kızlar çizelgeme bakın yupppiii sonunda bende çizelge koyabildim inşallah tüm zamanları hayırlısıyla görmeyi allah nasip eder.
saol canım darısı hepinizin başına aslında çok önemli birşey değil ama şu siteye girdiğim ilkgünden bu yana üç yıl olacak mayıs ayında. o gün bugündür bende takıntı şu çizelge. neyse kısmet oldu aldım koydum ya çok şükür.
ben de öpüyorun nanaktannnkaydirigubbakcemile5
daha önce yazmış olabilirim olasılıksız diye bir kitap okudum akabinde empati adlı bir kitap daha okudum ikiside adam fewer ın kitapları özellikle olasılıksızı konu ile ilgili okumanızı tavsiye ederim. ben çok beğendim.kader mi olasılık mı matematik mi? yorumsuz :)
amin ay bilgisayarın karşısında çocuk epey mesai harcayacak o zaman kıyamam ben onaÇizelgeden sonra da inşallah profilindeki resim bebeğinin resmi olur!!!
amin canım inşallah sahicilerini görürüz hepimiz :))aman aman aman çizelgeside varmış
amin canım inşallah tüm zamanlarını görür, sonra yaş çigelgesi koyarsın
çok şükür canım hepimiz görücez hayırlısıylaHarikasın Alamaba'cım, çizelgen harika. Bir istek daha gerçekleşmiş oldu, ne güzel. Hayırlısıyla, sağlıkla, keyifle, devamını da takip ediyor olucaz. Bol bol maşallah diyeyim. 40 haftayı devirince, 'gelmiş olmam lazım' gibi birşey yazıyor ya altında, süper, süper, sende de görücez hayırlısıyla.
kk nün güzel ve alımlı üyeleri merhaba herkese;
ayy okuldan sonra key parasını alayım dedim 1200 tl beklerken 138 tl aldım. ay ne saçma.gemişte dilekle de vermemiştim malum.
bu arada hani size bahsettiğim arkadaşın çocuğu ile ilgili ayrıntıları öğrendim aktarayım.devlet bu masrafı ödüyormuş. ama ilik bulana kadar ölme eşeğim ölme gibi de bir durum varmış.arkadaş bugün antalya ya gitti. dünya bankasından dört tane ilik haberi gelmiş ama birsürü testi varmış sadece ilk aşamayı geçmiş diğer testlerde uyumlu çıkarsa devlet ödüyor. eğer uyumsuz olursa arkadaş kendisi özel götürmesi gerekiyormuş ki bi da yaklaşık bir tirilyona denk geliyormuş. kampanya yasakmış devlet memurlarına devlet zaten biz bu masrafı karşılıyoruz ilik bulunduğu taktirde o yüzden kampanyayı yasaklamış. arkadaş demiş ki öğretmen olmayıp sıradan vatandaş olsaydım kızımla daha çok ilgilenebilecektim. işte böyle.
bazı okuyanlar aynı senin gibi yarısında vazgeçmişler başında çok poker muhabbeti geçtiği için ama ben iyi bir poker oyuncusu olduğum için çok severim ve benim için kumarın dışında başka birşey spor gibi ve hayata dair. biz karı koca sevdik kitabı ayrıca dediğin gibi yarısından sonra kitap biraz farklılaşıp daha iyi bağlıyoru olaylar zincirini. sen yarısında diilde ilk çeyreğinde vazgeçtin sanırım.ay niye ben beğenmedim ki olasılıksız kitabını. 2 sene önce aldım yarıda çok sıkıldım ve bıraktım. yarıdan sonra seyir değiştiyse bilemiyorum
okki yağmurcum birdaha eline alıp okursan beni anarsın :))
karamelcim perşembe günü 14.günün hatırladığım kadarıyla ve hamile olabilirsin hemen kötüye yormasan da hayra yorsan o ağrıyı. bide göbeğin dört parmak altında derken sağ mı solmu ortası mı ağrıyo ? sanki benim kasık ağrısı yada yumurtalarımın olduğu yer ağrısı derken kastettiğim yer sağ ve sol dört parmaktan daha fazla aşağısına denk geliyo nerdeyse iki katı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?