38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

CANIM BENİMM BELİRTİ BELİRTİ :CüvCüv: a.s.
İYİ OL AMAN GRİP FALAN OLMA DİNLEN YAT ŞÖÖLE HERŞEYİN TADINI ÇIKAR KEYFİNE BAK olumunekankayizsmile

Transferde Devrim bu, Zeynep mi dedimdi demek isimleri beğenmediler ki hiç birini koymamışlar

hülyacım sana allah şans sabır para pul dirayet ne istiyorsan versin eline koluna sağlık çabalarının karşılığını al inşallah. tabi sen hiçbirini istemezsin allah çocuğuma şifa versin dersin biliyorum. önce sana güçkuvvet versin. inşallah çocuğunun şifasını da verir inşallah hayatım . kendi durumunu yaşarken bile kendinden daha kötülerini görüp üzülebiliyorsun. allah gönlüne göre versin canım.

merhaba arkadaşlar ben tüp bebek yaptıralı 2 ay oldu ama malesef tutmadı size bir sorum olacaktı ben bu ikinci adetimde 4 gün erken oldum fakat az az bugün dokuzuncu gün oldu ,hiç böyle olmazdı ben korkuyorum kist olurmu diye sizdede böyle olan varmı tabi birden çok tüp bebek yaptırdıysanız

kızlaaaaaaaarrr orada olan varsa bana saati teyit edebilir mi?lütfen hemen.2 olmadan evden çıkmam lazım bugün takip var.şu derslerden bşka şey düşünmekten dünyadan kopmuşumtv de izlemedim.bakacağım şimdi ama lütfen orada olan varsa bana hemen teyit etsin

yazılarınıza akşama bakacağım güzeller.umarım herkes iyidir.5 10 dk daha burdayım

kist ile ilgili hiç tecrübem olmadığı için yardımcı olamıyorum arkadaşım umarım ciddi bir sorun yoktur. doktorunu arasan yada kontrole gitsen daha sağlıklı olmaz mı?

kist ile ilgili hiç tecrübem olmadığı için yardımcı olamıyorum arkadaşım umarım ciddi bir sorun yoktur. doktorunu arasan yada kontrole gitsen daha sağlıklı olmaz mı?

cevap verdiğin için teşekkür ederim artık doktor yüzü görmek istemiyorum çok sıkıldım ama gitmem lazım galiba :sm_confused:

şu an benim saatim 13.01 yetişemedim galiba erverdicim.

yetiştin yetiştin iletime bakıyordum.iyisin umarım sabah giremiyeceğim diye sormuştum hatrını ama açmamışsın sanırım.
hadi kızlar hepinizi öpüyorum.bana şans dileyin.bu ay son bir takipnisandaki adette son tüp...
tüpü patlatacağız inşallah.şimdi çıkıyorum hepinize sevgilerimi gönderiyorum.evet bugün hava kapalı ama ben size yüreğimdeki çiçeleri gönderiyoruma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.koklayın koklayın....bahar tazeliğinde..........

Ben de devrim ismini çok beğeniyorum ama eşim istemedi onu.Mustafa Kemal'de benim kuzenimin oğlunun ismi.Anne baba Mustafa Kemal olarak söylediği için herkes öyle sesleniyor.Bence de çok güzel inanki.Bazen de kısaltıp Musti diyorlar mam çocuk istemiyor Musti denmesini.

ERVERDİİ hadi güzel haberler getir kolay gelsin canımm şans seninle birlikte olsunopuyorumnanaktan:lepi:

Canım aldığın hormon ilaçları nedeniyle günlerin şaşıyor ama 1-2 ay içindede düzeliyor
kist birden olmaz ki varsa zaten doktorun söylerdi sana eğer reglin geçtiyse bir sonraki dönemde bir daha git bir de kist olursa kanama miktarı fazla ve regli dönemi erken olur

Erverdi arkadaşım inşallah haberler iyidir.Yumurtaların durumu son aylarda hep iyidi.ınşallah bu kez de iyi haberler alırsın.Memoriala mı kontrole gidiyorsun bugün yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…