karamelcim valla dikkat ediyorum bi yanlışlık yapmamaya çalışıyorum kendimi yormuyorum. lütfen söyle gününü sen söylemessen ben gider bulurum ya da herada var o bize söylerrr.
heradacım günaydın nasılsın?
kirderscim valla belirti olarak sadece aralarda gelen adet olacakmışım gibi sancı gibibirşey var onun haricinde bu sabah saat 5.30 da kalktım bi su içtim. sonra midem bulandı yüz üstü yattım geçsin diye yataktan kalkana kadar kendini hissettirdi ama kusmaeylemine geçmedi çok şükür. sanki hasta gibiyim ama diilim. bu belirtimidir yoksa grip tarzı bişiyin belirtisimidir anlayamadım. ama şu an iyiyim çok şükür.
hülyacım yağmurcum size de günaydınnnn nasıl keyifler
CANIM BENİMM BELİRTİ BELİRTİ :CüvCüv:a.s.
İYİ OL AMAN GRİP FALAN OLMA DİNLEN YAT ŞÖÖLE HERŞEYİN TADINI ÇIKAR KEYFİNE BAK olumunekankayizsmile
benim kızım olursa NAZLISU ismini çok istiyorum... daha ortada birşey yok ama ismi hazır olsun telaşa gelmesin dimi ? :roflol:
kist ile ilgili hiç tecrübem olmadığı için yardımcı olamıyorum arkadaşım umarım ciddi bir sorun yoktur. doktorunu arasan yada kontrole gitsen daha sağlıklı olmaz mı?
şu an benim saatim 13.01 yetişemedim galiba erverdicim.
:kedi:
bir akşam ben hayal kurup babası maç seyrederken kız olursa sen koy dedim. Zeynep Sude dedi çok hoşuma gitti.
erkek olursa ben Devrim koyacağım ama babamız istemiyor koyamazsın diyor sen öyle san diyorum.
Devrim'i benden başka beğenen de yok.Aslında Mustafa Kemal isterim ama tam söylenmezse anlamı olmaz
yetiştin yetiştin iletime bakıyordum.iyisin umarım sabah giremiyeceğim diye sormuştum hatrını ama açmamışsın sanırım.
hadi kızlar hepinizi öpüyorum.bana şans dileyin.bu ay son bir takipnisandaki adette son tüp...
tüpü patlatacağız inşallah.şimdi çıkıyorum hepinize sevgilerimi gönderiyorum.evet bugün hava kapalı ama ben size yüreğimdeki çiçeleri gönderiyoruma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.koklayın koklayın....bahar tazeliğinde..........
merhaba arkadaşlar ben tüp bebek yaptıralı 2 ay oldu ama malesef tutmadı size bir sorum olacaktı ben bu ikinci adetimde 4 gün erken oldum fakat az az bugün dokuzuncu gün oldu ,hiç böyle olmazdı ben korkuyorum kist olurmu diye sizdede böyle olan varmı tabi birden çok tüp bebek yaptırdıysanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?