38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

yağmurun sesi bende kahvaltı yapmadım ama günün klasiği ile başladım biliyorum hatalıyım ama sturbucks dan kahveyle başladım güne

ben bu sabah yalnızım.yalnız yapıyorum kahvaltımı.şu an çayımı içiyorum.yanıda da mis gibi melemen ve takım arkadaşları.e hadiiiiiii buyrun

Karamel canım bu belirtiler hamilelik belirtileri söylemiş olayım.Benim de bu kimyasal gebelikte son haftada hep öyle oldu.Bir kasığıma ağrı girdi bir belime.Bir de hani yumurta çatlayacağı zaman çift taraflı kasık ağrısı oluyor ya aynı onun gibi oldu.Bu ne şimdi diyordum.O son hafta yani 21.günden sonnra hep ağrı girip girip çıktı.Öyle devamlı değildi.Bence senin ağrılar da boşa çıkmıycak arkadaşım.Hadi hayırlısı.Şimdi perşembe günü çift çizgiden sonraki 14.gün mü?

yağmurun sesi bende kahvaltı yapmadım ama günün klasiği ile başladım biliyorum hatalıyım ama sturbucks dan kahveyle başladım güne

:1shok: olmassss yapma öyle şeyler

ben bu sabah yalnızım.yalnız yapıyorum kahvaltımı.şu an çayımı içiyorum.yanıda da mis gibi melemen ve takım arkadaşları.e hadiiiiiii buyrun

geldim menemene dayanamam birde taze ekmek

bilmiyorum Hülya umutlanmak istemiyorum dün bütün gün sol tarafım ağrıdı, pazar yorulunca sezeyan kesisi ağrıdı, sabah alt taraf komple battı. Sonra geçti şimdi sol taraf batıyor, ağrı değilde batma dediğin gibi yumurta çatlama gibi.

Ama tüp tutma , 2 kıytırık çalışmayla olabilir mi bilmiyorum.

Evet canım bugün doğal siklus başlangıcım 26,gün bundan sonra beklemek kaldı,

Tabiki hayırlısı olacaksa, kesinlikle illa değil. Ama gögüsler nanay tık yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

yağmursesi arkadaşım boy kaçki?55 kilo çok değil.Yaş ilerleyince kilolar artıyor haliyle canım.Benim de öyle oldu.En son tüp denemelerinden önce 57 kiloydum şimdi 59-60 oldum yani.

Karamel göğüs ağrısı her gebelikte farklı olabilir.Ben de öyle oldu mesela.Son ikisin de sadece göğüs ağrısı 21.gün başladı.Bundan öncekilerde göğüs ağrısı günümün gçmesinden 5-6 gün sonra başladı.Sen o kıytırık çalışmayı hiç yabana atma.Doğal olan en iyisi zaten.

Senin boy uzundur bizden.Bizim boylar kısa canım.Benim boyum1.63

hayırrrrr :çok üzgünüm: aynı

Şimdi gidiyorum.

Akşam haberlede izlersiniz beni, hatunların kilo yazışmalarından sonra bunalıma girip "giriş katından intihar girişiminde bulundu" diye.

Arkadaşlar, bir ricam var.

Lütfen eğer arada işi geyik boyutuna getirmem rahatsız olan varsa söylesin.

Önce yazıyorum sonra pişman oluyorum topiğin ciddiyetinimi bozuyorum , kızan var mıdır diye

Valla alınmayacağım söz.

karamelim inan bana istersen deniz buluta da sor kıytırık calısmalar daha bereketli cıkıyor sekil bende goruldugu gibi :)

Gidip intihar ediyorum senağlama

dur beni de bekle. benim de boyum 162. tam. en son 60 kiloyu 2 sene önce görmüştüm :çok üzgünüm:

karamel benim doğal 3 hamileliğimde göğüs ağrısı 28. gün 30. gün ve 31. gün başladı. yani ben hamile kaldığımda göğüs ağrısı hep geç başlar. hatta yaş 41 den önceyken ve adetden önce göğsüm ağtımaya başlarken ağrımayınca hamile kaldım diye seviniyordum. hayırlısı canım

Günaydın arkadaşlar,

Erverdi afiyet olsun arkadaşım. Süpermiş kahvaltı, yumoşuna yarasın inşallah. Kader konusunda şunu diyeyim; herşey bir sebep üzerine olur derler. O teyze için yapabileceğin birşey yoktu, ancak bu belki ileride başka biri için işine yarayacaktır. Hatta paylaştığın bizler bile bu bilgiyle hareket edebiliriz; çıkardığımız her ders illa o dersi almamıza vesile olan kişinin işine yarayacak diye birşey yok. ıçin rahat olsun derim.

Karamel'cim, yok öyle kilo takıntısı yapmak. Allah, Allah. Geyik mi, ne geyiği yahu?

Patikler, az kaldı arkadaşım, yol yarılandı sayılır. ınşallah kutluyoruz.

Roniyam, maşallah arkadaşım, az kalmış. Süper. Var mı isim çalışması?

Esterya'cım sen nasılsın, nasıl geçti kontroller?

Alabama'cım, güzel anne, sen nasılsın? Geçti mi öksürük?

sağol canım, benim tatildeki hamileliktede, öncesinde de hiç gögüs ağrısı olmadı ama ilkinde 6 hafta falan sadece uçları çok acımaya başlamıştı. Neyse unuttum gitti şurada kaldı 1-2 gün boşverrrdim olacağı varsa olur, belki adet ağrısıdır boşune heves yapmayayım.

Eee arkadaşım sen neler yaptın. Dün yoğundun herhalde seslendik gelmedin :)

Kızlar benim boyum 173 kilom yıllarca 60 uzeine hiç cıkmadı fakat gecen sene 2 hamilelik 2 krtajdan sonra 65 oldum, bu bir rekordu benim icin, ve bu hamileligimde 65 kg ile basladım ve su anda 75 oldum, vucudum alisamiyor bu kiloya agrılarım oluyor, zorlanıyorum nefes almak guclesiyor..

buyuk ogluma hamile kaldıgımda 55 kg idim 68 ile dogum yaptım ve hastaneden cıktıgım gun yine 57 kg idim inanmayacaksınız biliyorum :) oglum 4500 gr dogmustu.. ama su anda fena halde son surat sismekteyim Allah sonumu hayır etsin :)

Bebekler sağlıkla gelsin de arkadaşlar, kilo dert değil. Hem Esterya'cım, 10 kilo almışsın daha, daha önceden de çabucak attığına göre kiloyu, bence korktuğun gibi olmayacak. Rahat ol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…