ben bu sabah yalnızım.yalnız yapıyorum kahvaltımı.şu an çayımı içiyorum.yanıda da mis gibi melemen ve takım arkadaşları.e hadiiiiiii buyrun
Ya kızlar benim sol kasığım niye ağrıyorki, ilaçlarmı böyle yaptı acaba tamda kasık değil yumurtalıklarım gibi.
İltihap falan olmasın bazen göbek deliğimin 4 parmak altı falan ağrıyor. kist mi oldu ki. fisfisfis amannn canım sıkıldı
yağmurun sesi bende kahvaltı yapmadım ama günün klasiği ile başladım biliyorum hatalıyım ama sturbucks dan kahveyle başladım güne
ben bu sabah yalnızım.yalnız yapıyorum kahvaltımı.şu an çayımı içiyorum.yanıda da mis gibi melemen ve takım arkadaşları.e hadiiiiiii buyrun
Karamel canım bu belirtiler hamilelik belirtileri söylemiş olayım.Benim de bu kimyasal gebelikte son haftada hep öyle oldu.Bir kasığıma ağrı girdi bir belime.Bir de hani yumurta çatlayacağı zaman çift taraflı kasık ağrısı oluyor ya aynı onun gibi oldu.Bu ne şimdi diyordum.O son hafta yani 21.günden sonnra hep ağrı girip girip çıktı.Öyle devamlı değildi.Bence senin ağrılar da boşa çıkmıycak arkadaşım.Hadi hayırlısı.Şimdi perşembe günü çift çizgiden sonraki 14.gün mü?
bugün tartıldım tam tamına 55 kiloyum. artık su içsem yarıyor diyenlerdenim cidden geçen yıl bu zamanlar 47 kiloydum. yakında top olup yuvarlanarak gideceğim. ya çok üzülüyorum metabolizmam çok yavaşladı.yediğim hep aynı ben pek yiyemem de aslında noooluyorum anlamıyorum ki
:1shok: olmassss yapma öyle şeyler
geldim menemene dayanamam birde taze ekmek
bilmiyorum Hülya umutlanmak istemiyorum dün bütün gün sol tarafım ağrıdı, pazar yorulunca sezeyan kesisi ağrıdı, sabah alt taraf komple battı. Sonra geçti şimdi sol taraf batıyor, ağrı değilde batma dediğin gibi yumurta çatlama gibi.
Ama tüp tutma , 2 kıytırık çalışmayla olabilir mi bilmiyorum.
Evet canım bugün doğal siklus başlangıcım 26,gün bundan sonra beklemek kaldı,
Tabiki hayırlısı olacaksa, kesinlikle illa değil. Ama gögüsler nanay tık yok.
Gidip intihar ediyorum senağlama
Dur sakın ne oldu ki?
kilohatunların dert ettiği kilolar benim göremeyeceğim kilolar
Senin boy uzundur bizden.Bizim boylar kısa canım.Benim boyum1.63
karamelim inan bana istersen deniz buluta da sor kıytırık calısmalar daha bereketli cıkıyor sekil bende goruldugu gibi :):1shok: olmassss yapma öyle şeyler
Ama tüp tutma , 2 kıytırık çalışmayla olabilir mi bilmiyorum.
Evet canım bugün doğal siklus başlangıcım 26,gün bundan sonra beklemek kaldı,
Tabiki hayırlısı olacaksa, kesinlikle illa değil. Ama gögüsler nanay tık yok.
Gidip intihar ediyorum senağlama
dur beni de bekle. benim de boyum 162. tam. en son 60 kiloyu 2 sene önce görmüştüm :çok üzgünüm:
karamel benim doğal 3 hamileliğimde göğüs ağrısı 28. gün 30. gün ve 31. gün başladı. yani ben hamile kaldığımda göğüs ağrısı hep geç başlar. hatta yaş 41 den önceyken ve adetden önce göğsüm ağtımaya başlarken ağrımayınca hamile kaldım diye seviniyordum. hayırlısı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?