38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar alabama yok bugün.ben mi rastlamadım.inşallah herşey yolunda.dinlendiriyordur bebişini

Herada'cım şu anki belirtilerimi yazasım geldi içimden :) Göğüslerde ağrı, arada sırada sol karın kısmımda batma tarzı şeyler. Gerçi bundan önceki seferde de batmayı hiç hatırlamıyorum ama göğüste ilk bir hafta aynı dolgunluk ve ağrı olmuştu fakat sonra yok olmuştu. Zaten de biliyorsunuz tutmadı.
Kızlar birşey paylaşmak istiyorum. Bundan önceki denememde (göğüslerim dolgun ve ağrıyor iken) -bu arada önceden anlatıp anlatmadığımı hatırlamıyorum anlattıysam affola- hayatımda ilk kez istihareye yatmıştım. o gece rüyamda kocaman yeşil bir saha gördüm ve bir at koşup duruyordu. Uyandığımda dedim ki evet bu olumlu bir sonuç. Biliyorsunuz yeşil görmek isteğin gerçekleşeceğini ifade eder. 1-2 gün sonra göğsümdeki ağrı durdu ve ben bir rüya daha gördüm. Bu defa rüyamda aynı at yerde oturuyor yanında ise minik yavru bir at ölmüş ve anne at onun için çok üzülüyordu. Çok ilginiç di mi kızlar. Sonra da tutmadı zaten biliyorsunuz. Diyorum ki acaba başta tuttu da sonradan mı olumsuz oldu. İşte böyle....

Patikler, çok ilginç ağzım açık kaldı valla. Evet bencede tutmaya çalışmış hatta belki başardı ama sonradan olmadı. Rüyaya göre böyle.

Patikler arkadaşım hakikaten rüyan çok ilginç.Embriyo tutunmaya öalışmış ama olmamış geçen sefer inşallah bu kez olacak.Benim de ilk denememde bir gün önce yapmıştım testimi 26 çıkmıştı.Düşük bir değerdi tabi.dr tekrarlıycaz dedi.Bir gün sonra yaptırdığımızda sonuç 56 çıkmıştı.Tamam sorun yok.Birkaç gün sonra tekrarlarız yine demişti.Ondan sonra belirtiler azalmaya başladı bende.O gece rüyamda ben de annemlere gitmişim görüyorum ama dışarı çıkıcaz ayakkabılarım kaybolmuş bulamıyoruz.Sabah kalkınca ben de bu bebek benimle değil vazgeti benden demiştim.Çünkü rüyada ayakkabı kaybetmek iyiye yorulmaz ve diğer yaptırdığımız tahlilde değer düşmeye başlamıştı.Rüyalar aslında bize çok şey anlatıryor.Bazen de benim rüyalarım dümdüz çıkıyor.

Patikler, çok ilginç ağzım açık kaldı valla. Evet bencede tutmaya çalışmış hatta belki başardı ama sonradan olmadı. Rüyaya göre böyle.

Evetb ben de bu rüyadan sonra kesin artık benimle değil dedim. Bu sefer o nedenle istihareye filan yatmak istemiyorum. Bu arada inşallah sen de bize bir sürpriz yaparsın Karamel'cim hihoyyyt

Evet Hülya'cım sorma benim de rüyalarım o kadar şaşırtır ki beni... Aynen dediğin gibi dümdüz çıkar. Örnek çok ama bir tanesini özellikle paylaşmak istiyorum. Bundan 2 ay kadar önceydi. Rüyamda ço sevdiğim halamı gördüm evlerine hırsız girmişti, aslında ev de değil di kullandıkları biryermiş. Hırsız kasalarını zorluyor ancak kasayı açamıyor. Hemen gündüzünde halamı aradım , onu rüyamda gördüğümü söyledim nasıl gördüğümü sorduğunda hırsız olayından bahsettim. İnanamadı, meğer ben o rüyayı gördüğüm gece işyerine hırsız girmiş kasayı zorlamış ama açamamış sadece halamın cep telefonunu çalmış. Şaşırdık kaldık. İşte böyle.....

kızlar rüyaları bilmem ama belirtilerden anlıyorsunuz. benim ilk kimyasalda göğüslerim yumuşamıştı ve anlamıştım gittiğini. 2. denemede belirtiler tam kuvvetlenmemişti bir türlü. gögüs ağrısı kasık ağrısı hep hafif hafifti ve gelip gidiyordu sonra tamamen gitti ve anladım zaten gittiğini. en önemlisi göğüs. yumuşuyorsa bitti demektir. bir başka sitede daha okudum 9. haftada bayanın belirtiler azalmış doktora gitmiş kalbi atıyor demiş. sonra yokolmuş. 11. hafta tekrar gittiğinde bebeğin kalbi durmuş ve 9. hafta kadarmış boyu. dr nasıl oluyor bilmiyorum ama anneler anlıyor demiş.

Bu göğüs belirtilerin bittiğinde transferinin kaçıncı günüydü Deniz?

Cok enteresan ya benim bu hamileligimde goguslerimde hicbir kıpırtı olmadı anca 8. haftadan sonra acımaya basladı

Bu göğüs belirtilerin bittiğinde transferinin kaçıncı günüydü Deniz?

11-12. günler yumuşamaya başlamıştı 12. gün değerim 20 idi. 14. gün de hemen düştü zaten. ama tüpte o kadar ilaç hormon yüklüyorlar ki herşey karışıyor. hiç belirtisi olmadan pozitifi alan o kadar çok kişi okudum ki. yada güğsü hemen 2.-3. günü yumuşayıp pozitif alanlar da okudum. olabiliyor galiba tüpte.

Cok enteresan ya benim bu hamileligimde goguslerimde hicbir kıpırtı olmadı anca 8. haftadan sonra acımaya basladı

geç başlaması iş değil de bitmesi sorun :çok üzgünüm:

Kızlar bugün öğlene doğru bir kasık ağrısı başladı ben de hayırdır dedim aynı yumrta çatlaması gibi erkendir dedim bugün 8.gün çünkü.Doğru düzgün mukus akıntı da olmamıştı.Ben de Waterss arkadaşımız gecikme yaşamış kimyasaldan sonra diye daha beklemiyordum.Neyse nasıl olsa ovulasyon testlerim çok deyip öğlende eve gidince test yaptım ve çift çizgiyi gördüm erkenden.

süper , bak işte erken dememek lazım. hadi bakalım bugün yarın çalışma sonra bekleme :dance:

bak atlamamış oldun , ben genelde 9-10-12 yapardım bu sefer 14 -15 çıktı yaniiiii herşey olabiliyor

hülyacım, çift çizgi deyince sanki bir an idrarda gebelik testi yapmışsın sandım, sonra bir daha dikkatlice okudum, ovulasyon testiymiş, neyse erken sevinç oldu......... darısı gerçeğine......

süper , bak işte erken dememek lazım. hadi bakalım bugün yarın çalışma sonra bekleme :dance:

bak atlamamış oldun , ben genelde 9-10-12 yapardım bu sefer 14 -15 çıktı yaniiiii herşey olabiliyor

Vallahi aslında kasık ağrısı olmasa bugün yapmazdım ben ama bereket kasık ağrım her ay beni uyarıyor.Gerçi benim kürtajdan sonra da hep reglim erken gelirdi.24-25.günler hatta 21.günü bile regl olmuştum bir keresinde.

senin adına çok sevindim.şimdi çift çizgi yumurtanın çatlamak üzere olduğunu mu gösteriyor.yoksa büyümekte olduğunu mu? o halde ödev var öyle mi?
ben de takip yapıyorum.benim yumurta dün 12 mm idi.3 gün sonra yine dr dayım.berabere mi sayılırız ne!kaydirigubbakcemile5

bugün hücre yenileyici yemiş yiyeceğim.belki faydası olur:1rolleyes:

erverdi o neki nasıl bir şey acabasempatiksalakcinni

Evet arkadaşım ben de akşam senin yazını okuduğumda 8.günüm demişsin benim de 7.günümdü dün.Beraberiz bu ay ama benim yumurta erken çatlıdı bu ay.Yani çatlamak üzere çünkü kontrol çizgisi test çizgisinden biraz daha koyu.Belki de yarın yapınca test çizgisi kontrolden koyu çıkacak ama bugün ödev var tabiki.Hücre yenileyici yemiş ne demek.O nasıl birşey daha önce hiç duymamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…